Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / stedny pudel aprikot hlada domov
Autor Zpráva
diana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 19:50
- Nahlásit

hladam domov pre krasneho 10 rocneho stredneho pudla farby svetly aprikot. pes je v dobrej kondicii s pravidelne upravovanou srstou, aktivny, sikovny a mudry.
pes bol umiestneni do noveho domova, no
zial adopcia sa tak celkom nevydarila a napriek tomu, ze je v novom domove uz dlho a maju ho radi, konecne rozhodnutie padlo - rozhodli sme sa mu najst novu rodinu, je mi to moc luto...
jeho nova panicka sa stala mojou kamoskou a byva blizko, tak som mala kevina pod kontrolou a aj som mu robila osobnu kadernicku...
mrzi ma, ze to nevyslo.
a kde je problem?
kevin je energicky pes, ako oni vravia "dominantny" ...tzn. doma po nich steka, ked sa mu nieco nepaci, alebo uzna za vhodne , ze by bolo potrebne trochu urobit bububu. oznacili ho aj za agresivneho, kedze uz lydku aj pokusal, ked sa k nemu nahle zohla..
problem je ten, ze lydka si neveri, nevie, ako nanho, boji sa ho...uz sme to riesili velakrat, ale myslim, ze uz to nema zmysel, ked tam nie je az taka snaha (co sposobuje aj to, ze si neveri).
pes by si zasluzil aktivneho, vyrovnaneho, kludneho no razneho cloveka, ktory vie, co a preco a hlavne to vie zrozumitelne psovi podat... cize urcite nie k detom, alebo starsim ludom (aj ked ktovie...)
po psoch z neistoty startuje, udajne vysiel uz aj po suke, mne prvy a poslednykrat ked som ho prevzala z asany vysiel po haravke :roll: kvoli lopticke..jo, je trochu majetnicky
starala som sa o neho par tyzdnov a so psami, aj ked napaty to zvladal bez konfliktov, haravky po vysvetleni tiez nechal napokoji.
doma je cistotny.
je to fakt skvely pes, vzala by som ho, no mam teraz dost vazny problem so svojim psom a tak celkovo, takze si na to netrufam a nehovoriac o tom, ze nemam podmienky...
+421905807938 (ak je mobil nedostupny, tak mail), diankake@azet.sk
foto:
http://hladam-domov.rajce.idnes.cz/amon/#album

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání