| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:01
- Nahlásit
Od středy 14.10.09 se v Bylanech potuluje černý pejsek,kříženec nejspíš kokra.Dneska si ho k sobě do truhlářské dílny vzal známý,ale nechat si ho nemůže .V obci i obcích v okolí už jsme to nechali vyhlásit rozhlasem,ale zatím nic.Na nalezence sem to šoupla.
pejsa je tak třičtvrtě roku,až rok a půl starý,víc ne.Zuby už má všechny,ale čerstvě,jako sníh.Je miloučkej,lidí sde nebojí,okamžitě sem ho měla v náručí a oblízal mi celej gezicht. Je mírně vyhublej,za rohlík udělá kotrmelec,ale s granulema si ze začátku nevěděl rady.Pokud by jste věděli o někom,komu by chyběl,nebo ho eventuelně chtěl,mail mám pod členem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:18
- Nahlásit
jablunka
okamžitě sem ho měla v náručí a oblízal mi celej gezicht
jé ty máš hezkýho dalšího psa
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:20
- Nahlásit
Je dobré ty ztráty a nálezy dávat jednak sem www.utulky.estranky.cz a taky na příslušné ztráty a nálezy, které má většina útulků na stránkách. U tohohle psa jsem obé již udělala. Ještě můžeš zveřejnit inzerát v inzerci ztrát a nálezů zvířat na www.chrudim.cz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:28
- Nahlásit
dejavu
Děkuju.
davidkova renata
Ani náhodou....má to koule a je to mladý,Brůs s Otou by ho sežrali.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:56
- Nahlásit
jablunka
nz, ja jeste posilavam nekdy emaily MP a starostum obce a okolnich, aby to zverejnili, maji rozhlas a stranky atd., aby je hlavne nenapadlo psa zastrelit.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 21:59 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
dejavu
aby je hlavne nenapadlo psa zastrelit.
Náš starosta by ho odvezl někam za obec a vyhodil,to už dneska řekl. Ten kluk,co ho má teď v dílně,mě docela překvapil,protože je to jinak dost nepříjemnej cynik,sám řekl,že při nejhorším zavolá MP a nechá ho odvézt do útulku v Chrudimi,ale zatím ho nechává u sebe.
Jo a okolní obce jsme objeli osobně,v některých se hlásilo už dneska,v některých až zítra,ale díky bohu za to.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 22:06
- Nahlásit
jablunka
Náš starosta by ho odvezl někam za obec a vyhodil,to už dneska řekl.
Tydle hovada nemají ve své funkci co dělat.U nás je to dost podobný,je to prodělečný ,nespadá to do evropského projektu Zámecké návrší(mimochodem trága),tak pryč s problémem.Takhle chtěli smést ze stolu cca 7 let zpět kastraci volně žijících koček.Iniciovala jsem to ještě s dvěma "kočičíma mámama",vetka dostala od pracovnice životního prostředí příkaz "ať se z narkozy zbudí co nejméně jedinců"Nechtělo se městu platit vetku a umístění v útulku.Fuj sem se rozčílila zpětně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 22:10
- Nahlásit
Erin
V Bruntále mi svého času řekli "Vy si opravdu myslíte, že v době, kdy město trápí tak palčivé problémy jako jsou nevyhovující veřejné záchody budeme řešit nějaký útulek pro smradlavé čokly? " - citace jednoho ze zastupitelů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 22:12
- Nahlásit
Erin
Biluška
Jenže průser je,že těhdle starostů,místostarostů a zastupitelů je pořád fšude dost!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:23
- Nahlásit
Posouvám nahoru.Pejsek nejspíš poputuje do Chrudimi do útulku,protože otec toho kluka ho v domě nechce.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:41
- Nahlásit
jablunka
To je blbý,ale furt lepší než aby byl na ulici.
že těhdle starostů,místostarostů a zastupitelů je pořád fšude dost!
Jo to víš, hrabání pod sebe,zajištění krytých zad nezištnejma kamarádíčkama ,to vše něco stojí...a toulavý kočky,psi,lidi pod mostem...odpad
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 09:57 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Tak bafan je v útulku v Chrudimi.
http://www.utulek-chrudim.estranky.cz/stranka/psi- k-adopci
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:00
- Nahlásit
To je fajn, urcite se brzo uda, je krasny
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:29 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
dejavu
To je fajn, urcite se brzo uda, je krasny
Já doufám,ale sem nebetyčně nasraná ,protože to jak do toho útulku jel mě dostalo.
Volala se MP,ti řekli,že pro psa přijedou pouze když jim bude volat starosta!!!Ten to samozřejmě odmít!!!
Tak psa museli odvézt před služebnu MP v Chrudimi a bude se tvrdit,že se našlel v CH!!!
Du blejt.....starostovi už sem řekla co si o něm myslím a myslímže nebude moc štastnej,protože jdu na příští schůzi zastupitelstva a budu požadovat zápis!
|
allík
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:44
- Nahlásit
jablunka
já nevím, asi blbá otázka, ale kdyby ho tam ten kluk odvezl sám s tím, že ho našel, tak by ho nepřijali? Nebo by za něj musel platit? Nebo jak to je?
V každým případě přeju, aby se mu co nejdříve našel nějakej hodnej páníček. Je fakt pěknej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:48
- Nahlásit
allík
Musel by za něj platit,neplatí se jen za psy přivezené MP.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:48
- Nahlásit
jablunka
ja jsem s podobnym starostou poridila, kdyz jsem mu ukazala zakon, kt. mu to narizuje, nahravku jeho odmitnuti na diktafonu a poptala jsem se, jestli chce byt vecer v TV :-D
|