| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:57
- Nahlásit
PetraK
neděkuj,nic to nebylo,jenom jeden meil a telefonát
taky jsem ráda,že to takle dopadlo....
Fifi
díky za šmudlinku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:01
- Nahlásit
PetraK
Nedekuj, doufej, ze az my budem stary a vopusteny, ze se o nas taky nekdo postara..
sem uronila kroupu
Njn, ses hrozna placka. Plačka - aby bylo jasno, ne placka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:11
- Nahlásit
Fifi
aby bylo jasno, ne placka
jo dybych byla placka, bylo by to lepčí, než dyš sem koule
Kolegyně se Ti ozve-pojede v sobotu už.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:39
- Nahlásit
PetraK
nech toho
vy pak jdete vědět jak to dopadlostou fenečkou,taky na ní myslím....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:22
- Nahlásit
brezen2008
kontakty a spojení na obou stranách by mělo být ošéfovaný, teď jsem volala do útulku, chtěla jsem moc poděkovat. Dala jsem i kontakt na toho člověka co se ozve.
S fenkou to doufám, taky dopadne dobře,. Jsem moc ráda, že ti psi - hlavně ten hafan, ten na tom byl mnohem hůř, najdou zase svý lepší místo na zemi a třeba se zadaří je dostat i do nových domovů.Vím, že i tam kde budou jim bude dobře, ale tak vlastní páníček je vlastní páníček.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:31
- Nahlásit
tak ten hnusnej pátek je vo kousek mím hnusnější
A to eště počkejte až příde Psíček ,to bé teprf radosti
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:32
- Nahlásit
PetraK
supr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:42
- Nahlásit
PetraK
Komunikace probiha i ohledne fenule, vse je na dobre ceste.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:52
- Nahlásit
Fifi
Komunikace probiha i ohledne fenule, vse je na dobre ceste.
já vim, právě sem dostala informaci. Říkala jsem si, že jestli můžu do Skřivan zavolat a podíkovat??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Si myslim, ze klidne muzes.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 17:33
- Nahlásit
brezen2008
kam se ti ho podarilo nacpat, pokud to neni tajny? Pokud je to tajne, tak pisni na mail.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 17:42
- Nahlásit
Dneska přišli na útulek tihle dva poslední chudáci - Punťa a Dášeňka, odebraní pro týrání. Pokud by někoho chytli za srdíčko, určitě je dají v útulku dohromady a vy budete vědět, kde je najdete
http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/psi-k- adopci
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 17:56
- Nahlásit
dejavu
není, je to utulek
Kralupy nad Vltavou - Monika zajistila koteček a mohla i vzít tu fenečku a já udělám v práci sbírku,už tu zas něco má a pak to tam s Petrou K odvezem
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 17:59
- Nahlásit
brezen2008
ja jsem si to myslela. Monika je proste zlata zenska.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 18:01
- Nahlásit
dejavu
to je bezva,jedním psům se pomůže a zas někde něco .....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 18:06
- Nahlásit
dejavu
to je slabé slovo.....
já jsem jí psala v meilu,že kdyby nemohla,že se nic neděje,že na ní netlačím a ona hned odepsala,že má plno,ale že dá dohromady nějaké šmudli a že se mám vozvat,pak jí po 9 volám a ana že semazdřjmě má místo,tak jsem řekal,že pro toho šmudlu stačí a ona,že není problém....
kéž by bylo takovejch lidí jako je ona
jo a jestli si pamamtuješ na tu fenku co jsme tam vezli,tak říkala monika na snu zvířat ,že se má velice dobře a pak tam dá fotky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 18:13
- Nahlásit
brezen2008
Monika by si zasloužila především normální útulek, kde teče voda, je tam záchod a tak, obdivuju ji, jak to tam plácá. Snažila jsem se tehdy po vichřici tlačit na jejich město, ale je to zbytečné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 20:30
- Nahlásit
brezen2008
já udělám v práci sbírku
hele ozvi se pak,mám tu nějaké věci po psu kamarádky co už není,tak to můžu taky přihodit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 22:00
- Nahlásit
V kralupech není voda? mám odtamtud NO týranou, byla dřív hodně agresivní, ted´ je v pohodě, původně jsem chtěla nějakého většího psa na dožití, a monika mi nabídla mladou NO s tím, že ji budou muset asi uspat, ptž byla opravdu agresivní, mám 13 let zkušeností s převážně podobnými psy, tak jsem do toho šla a nelituju
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 22:19
- Nahlásit
kejtlin
není, musí se tam vozit. čas od času jim smrknou hasiči vodu do takové nádrže.
To jsi hodná, že si vzala takovou psici a dala si s ní práci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 22:35
- Nahlásit
dejavu
uspat se dá vždycky. Ovšem musela jsem ji připíchnout sedalinem, pro který jsem sjela k vetovi, jinak bych ji nepřevezla domů, 4 lidi na ni seděli, když jsem ji šla píchnout, ještě jsem ji musela já chytit, tak aby ji oni mohli držet tak aby nás nikoho nesežrala , byla se mnou kamarádka a když viděla, že jsem se pro ni rozhodla, tak řekla něco ve smyslu ses posrala né, já na to že ne, že to myslím vážně, tak rezignovala s tím, že jsem větší magor, než si myslela, po 18ti měs. je skoro normální, má občas přeskoky, ale já jí můžu cokoli udělat a nic, je na mě trochu závislačka, do smečky zapadla super, to byla moje jediná podmínka, že musí být 100% mezi ostatními psy a fenami, na psy je super, jen občas na ty lidi, ale to se časem podá
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 08:09
- Nahlásit
kejtlin
taky mám takového psa, nalezence křížence kokra a poddalo se to asi za půl roku, tak držím pěsti.
Jak jsi to řešila? Co se ti osvědčilo a co ne s tou fenkou? Jak se jmenovala v útulku? Musela jsem ji znát, v té době jsem ještě vedla stránky kralupského útulku já.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 08:50
- Nahlásit
davidkova renata
ozvu,počítej tak kolem konce měsíce ....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 09:03
- Nahlásit
dejavu
jmenovala se arča, nevím jestli byla v nabídce, nabízeli mi ji až na místě, koukala jsem na netu jen po těch starších co jsem původně chtěla.
hodiny jsem proseděla u kotce a mluvila na ni, jedno co, pes reaguje na intonaci hlasu, každou chvíli ji hodila pamlsek, po 14 dnech jsem šla dovnitř naprosto suveréně byla z toho tak překvapená, že mě ani nechtěla sežrat , s tím jsem počítala, zas jsem si s ní povídala+pamlsky, po asi týdnu jsem jí dala z ruky, pak už to bylo jen lepší, než jsem ji vyčesala tak to trvalo taky asi měsíc a po chvilkách, pak jsem si myslela, že s ní zkusím výcvik a super, ona je teda hyperaktivní a ráda pracuje.co se mi neosvědčilo asi spěchat, muselo vše jít samo, šla jsem na začátku jen tam, kam mi dovolila a sama chtěla, to vycítíš .problém byl, že útočila bez varování, přišel za mnou známý, měla jsem ji asi půl roku, už jsem myslela že v pohodě, řekla jsem, at´ jde na dvůr, byla už tma, vyndal cigarety, že si zapálíme, jak škrtnul, tak ji měl na sobě, dodnes nevím proč, jestli jí to něco připomělo, nebo ze mě vycítila, že mi není ten člověk recht, nebo myslela, že mě musí bránit, nic se mu nestalo, měl vat´ák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 09:08
- Nahlásit
kejtlin
jsi borec ,mám ráda lidi jako ty a tvůj postup se mi líbí.Polib ode mne zabijáka na čumák
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 09:20
- Nahlásit
kejtlin
dobrý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 10:39
- Nahlásit
ještě zpychnu , na to není nic světobornýho, jen mít cit pro psy a mít respekt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 10:44
- Nahlásit
kejtlin
na to není nic světobornýho, jen mít cit pro psy a mít respekt
jasně,nic zvláštního )) nemáš nějakou fotku?a odkud jsi?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 10:49
- Nahlásit
Jsem od neratovic, fotky mám ale nevím jak je sem vložit, navíc nejsem zrovna internetový expert
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 10:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
kejtlin
esi je máš někde v albu,skopič klasicky vlastnosti.Pak tady nad tímhle chlívkem klikni na ten barevný trojúhelník(4. zleva) a vyskočí další okno nahoře.Tam vytiskni ty skopčený vlastnosti a klikni na potzvrzení OK.ukážou se jen čísla a písmena,ale jak to odešleš,ukáže se obrázek v příspěvku
|