| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 08:39
- Nahlásit
Je mi hnusně, ač to má pro ty zvířata naštěstí dobrý konec, ale další pomoc je potřebná (krmivem, financemi, inzercí) .....
víc tady:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-meli-skoncit- na-taliri-dcf-/p_zviretnik.asp?c=A090930_210454_p_ zviretnik_dru
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:57 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
PetraK
skopiruju sem sve prispevky s diskuze pod clankem.
Kopiruju svuj prvni prispevek
Sl. Denisa byla za sve kratke cinosti v "zachranovani" zvirat vyhozena ze dvou organizaci zabyvajicich se zachranou kocek (jednou, protoze jeji vinou zemreli kotata, podruhe kvuli penezum), pote si zalozila Toulave Tlapky, pred nedavnou dobou se na verejnost dostali podrobnosti o jejich praktikach. Samotni dobrovolnici TT na strankach priznali, ze Denisa peci o zvirata nezvlada, brala vic zvirat nez se o ne dokazala postarat, nezajistovala jim veterinarni peci a z techto duvodu velke mnozstvi kocek a nejaci pejsci zemreli. Clanek o tom, kde to dobrovolnici priznavaji a snazi se to resit byl uz samozrejme odstranen a ti co si dovolili neco rict uz v tlapkach nepusobi. Denisa tehdy slibila, ze nebude prijimat dalsi zvirata, ze tem co uz nashromazdila zajisti veterinarni peci, krmeni, atd. Bohuzel se tak nestalo, dobrovolnici, kteri byli ochotni pomoci s napravou odesli, protoze s Denisou neni rozumna rec. Takze vse je pri starem. Na kockarskych webech uz nikdo od sl. Denisy neuverejni ani carku, tak to ted zkousi pres pejsky. Pejskari ji jeste neznaji, mozna se nekdo najde a srdceryvny clanek pomuze k dalsim penizkum. Pokud mate pochybnost jestli nejde jen o pomluvy jak tvrdi slecna Anezka, zeptejte se kohokoliv z kockarskeho prostredi.
Reagovala jsem jeste nekolikrat, najdete me vzdy pod nickem lucYnka
a jeste jeden ohledne civavaka Bena
Anezko, nevim proc mi tykate osobne se nezname, ale budiz. Minuly rok zemrel na statku civavak Ben, ktereho majitel tezce onemocnel a musel do nemocnice. Nekolikrat jsem Denise nabizela, ze ho vezmu k sobe. Na statku mela zrovna Denisa nesocializovane westiky z jedne mnozarny a asi 60 kocek. Coz musi byt pro stareho pejska plemene civava zvykleho cely zivot v byte se svym majitelem opravdu "raj". Jeden z westiku nakonec Bena zakousnul. Mam jeste od Denisy emaily kde to sama pise. Emaily mohu zajemcum preposlat. Muj mail lucia13uk@seznam.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 20:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
skopiruju sem sve prispevky s diskuze pod clankem.
jo jasně.
já jsem z toho dost smutná.
Sakra ale co s těma psama?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 23:42
- Nahlásit
PetraK
Popravde ja nevim, je to desne zacarovany kruh.
Nejdriv by bylo potreba zjistit, kde psi jsou a v jakem jsou stavu, dale tlacit na Denisu at je vezme k veterinari, pokud s nima nebyla, o cemz dost pochybuju, protoze vetsinu zvirat si "leci" sama. A dale se je pokusit co nejrychleji dostat pryc od ni.
Pokud jsou v depozitech meli by byt relativne v bezpeci (i kdyz depozita maji napr. zakazano navstevovat se zviretem veterinare bez jejiho souhlasu).
Nejdulezitejsi je vsechno so rekne poradne osobne proverit, ona je chronicka lharka a bude tvrdit, ze je vse ok. Problem muze byt, ze kdyz se na ni zacne tlacit, psy sebere a odveze na statek, kam nikoho nepousti a kde budou bydlet v prasecim chlivku.
Petro, ja fakt nevim, jak v tomhle pomoci. Tohle je neco co se snazilo resit vic lidi kolem ni. A k nicemu to nevede, dokud bude nabirat dalsi zvirata nic se nevyresi, je to furt do kola. Tohle je dlouhodoba situace, snazilo se to resit spousta lidi, vsichni to vzdali, protoze s ni nejde hnout. Jede si porad dal v tom, ze ona zvirata zachranuje a vsichni kolem jsou svine co ji ublizuji.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 07:22
- Nahlásit
depozita maji napr. zakazano navstevovat se zviretem veterinare bez jejiho souhlasu
nechápu, jak by mě mohla donutit nejít k vetovi, pokud to živočich potřebuje....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 08:07
- Nahlásit
lucYnka XIII
je to ještě hroší než jsem myslela
vet správa s tím nic nezmůže? No já vim- blbej dotaz, proč sakra není nějaká páka
Paradox je, že ta zvířata teda evidentně potřebují zachránit stále
|