Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se majitel !
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 20:28
- Nahlásit

Dne 23. 9. 2009 se v obci Ludgeřovicce našla fenka severského plemene. Zřejmě ušla kus cesty, byla dost unavená, nyní je v dobrých rukou, ale nešťastný majitel se může ozvat na č. 604 366 700. Lidé, co ji našli jí nechtějí darovat jenom tak někomu ani ji předat moc brzo do útulku, snaží se opravdu nejdříve vypátrat majitele, aby měla větší možnosti se s nimi zase setkat. Tetování na fence nenašli. Byla moc hodná a poslušná. Dnes s ní zašli k veterináři, zdála se jim nafouknutá (možná březí) a šli zkusit štěstí s čipem.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 21:51
- Nahlásit

Určitě bych to poslala sem : http://www.kaya.cz/

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 22:09
- Nahlásit

Fajka
Ahoj, jj, už je to rozeslaný i na malamuty v nouzi.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 17:24
- Nahlásit

Jsem usnula odpoledne upe vyrizena z prace a zdal se mi sen.

Ze jsem jela z baraku na kole, vsech pet coklu na volno sebou. Prejela jsem velkou krizovatku, jedu dal po chodniku a tam na trave za rohem elektrickej ohradnik a v nem tuta fenka. Nevim jak, ale dostala se ven a pustila se mi do psu. Hlavne teda Mafoi udelala brutalni diru do nohy. Pak nejak zmizla, ja pocitam psy a jeden chybi. Mamba se ji lekla, otocila to a zdrhala domu. Jenze na te krizovatce ji prejelo auto.

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 17:34
- Nahlásit

impact
Mně se dneska zdálo, že má pesan krutou zácpu a navrch ještě klíště. Ale oproti tobě to je slabý, koukám

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 18:09
- Nahlásit

Corgi ani mi nemluv.. To mam z toho, ze jsem vcera stravila hodinu hledanim toho, jestli ji nekdo neztratil, pac mam dojem, ze jsem to nekde videla. A zajimavy je, ze mi v tom snu ublizili zrovna tem dvoum psum, kteri jsou moji.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 18:20
- Nahlásit

Ahoj, fenka je v pořádku u těch lidí, co jí našli. Koupili jí obojek, má doma psího kámoše-ovčáka, náhradní domov pro ní neni prý žádný problém. Jenom mají opravdu zájem, aby se vrátila svým majitelům, aby se netrápili. Zase mají strach, jesti se někdo ozve a nebude mít potvrzení, že je fenka jeho. Nechtějí, aby se dostala do špatných rukou. Kdyby bylo něco nového, tak já určitě napíšu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 19:07
- Nahlásit

Ahoj fenka určitě své lidi pozná a bude na ní vidět určitě radost, pokud byl jejich vztah v pořádku.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 19:11
- Nahlásit

Hlavne by ti cizi lide meli taky znat jmeno, na ktere fenka ocividne uslysi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 19:18
- Nahlásit

ankaras
Měli by mít očkovací průkaz feny, pokud nemají, nevydala bych.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 20:19
- Nahlásit

Mucholabka
JJ, to jsem jim taky psala, uvidíme jak to dopadne, infa jsou rozházená a teď jenom čekat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 20:22
- Nahlásit

ankaras
Opět tady v obci Ludg nejsou žádné letáčky, obec je úzká a dlouhá, můžu na naší straně něco nalepit, pokud dodají letáky.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání