PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 08:47
- Nahlásit
Kopíruju info z můj péf:
Dostala jsem SMS od kamarádky: U Rýmařova se našel mladý pes - výmarský ohař. Hledá se majitel. V součastnosti je uvázán u plotu u lidí co toto plemeno neznají. Pes je poslušný. Pokud by se neozval majitel tak se bude hledat majitel nový.
Podivovala jsem se nad tím uvázáním u plotu a vysvětlení je tady:
Petro, mohu to objasnit. Minulý týden jsem se dozvěděla, že se našel někdy kolem 17. 8. VOK.
Do minulého čtvrtku byl umístěn v kotcích MP Rýmařov, odkud si ho vzal kluk, kterému se líbilo, že pes umí poslouchat. Je to mladý pes, dobře vypadající, dobře živený, opravdu poslouchá,zdá se, že s ním někdo dělal nějaký výcvik, zatím nekonfliktní. Potud by to bylo fajn, jenže pes je uvázaný větší část dne u plotu, aby hlídal dům, dostane najíst, napít, ale nemá ani matraci, na které by u toho plotu mohl ležet.Proto jsem rozeslala prosbu o pomoc mnoha svým známým z okolí, obrátila jsem se na mylivce, ale nikdo ho nepostrádá. Vím, že holky se poptávají dále. Taky jsem nemohla uvěřit, že by někdo takového psa nepostrádal, prošla jsem nalezence, ohaře v nouzi a nic.
VZHLEDEM K TOMU, ŽE PES JE V DOBRÉ KONDICI, POSLOUCHÁ, JE TO POHODÁŘ, VYPADÁ TO, ŽE BY HO MOHL NĚKDO HLEDAT. MŮŽETE SE POPTÁVAT, JESTLI HO NĚKDO NEHLEDÁ? NEMUSÍ BÝT NUTNĚ Z OKOLÍ RÝMAŘOVA
|