Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ukradene stene Praha 4
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Kaccka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 21:59
- Nahlásit

Kopiruju z mujpes

Dne 13.9.2009 bylo odcizeno ze zahrady v Praze 4 tříměsíční štěně malého münsterlandského ohaře. Fenka má v levém uchu tetování 9819. Prosím o jakekoliv informace na telefoním čísle 777085663. Děkuji za pomoc Šmídová

Indy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 23:54
- Nahlásit

Kde přesně na P4? A fotku máš?

Kaccka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 08:48
- Nahlásit

Zkopirovala jsem to presne tak jak to bylo zadany, vic info nemam.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:21
- Nahlásit

Takze uz je fotka. Neumim ji sem vlozit, takze odkaz. Pokud nekdo vite jak na to, hodte tu fotku primo sem, diky
http://www.nalezenci.cz/getimg.php?id=11869&p=phot o&t=advertising
http://www.nalezenci.cz/
Kde presne se to stalo nevim, jen to, ze byla ukradena ze zahrady vcera mezi pul osmou a osmou rano.

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:39
- Nahlásit

Volala jsem na to cislo, abych zjistila vic info, ale nikdo to nebere, zkusim to pozdeji a poslu mail.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:41
- Nahlásit

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:46
- Nahlásit

Tak inzerat podavala chovatelka ne majitele, slibila kontakt a vic info vecer

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:03
- Nahlásit

Rozhozeno dál.

Prosím všechny, kdo sem nakouknout- narvěte to všude možně, kde vás to napadne. Informační lavina je jediný, co pomůže.
díky

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:13
- Nahlásit

Tak stendo se jmenuje Dora, ztratila se mezi 7.15-8.00 rano ze zahrady v Braniku ul. Na Usedlosti, v tu dobu se tam pohyboval nekdo v kapuce s osuntelym bilym Formanem nebo Favoritem, ale neni prokazatelny, jestli s tim ma nejakou spojitost. Letaky jsou po Braniku a cast Krce. Majitelka je pani Gellertová tel: 777 667 807 moc dekuje vsem za pomoc, sama ted obovlava a obesila veteriny po Pze.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:56
- Nahlásit

Jeste jedna fotka

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 21:13
- Nahlásit

poposunuju

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 07:54
- Nahlásit

hup nahoru

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 12:27
- Nahlásit

je něco nového?????

Steph
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:24
- Nahlásit

nic noveho.....posouvam

Steph
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:10
- Nahlásit

ted mi volala pani Gellertova, fenka byla v utery videna v Podolske ulici - ma ji cikan s nejakou luzou - pry vypadala jak smazka - bily favorit s brajglem uvnitr a zelenou nalepkou na zadnim skle - tudiz to bylo dle popisu to auto co zahledla sousedka. Bohuzel slecna, ktera Doru videla, zjistila az dneska ze se postrada a je ji jista ze to byla ona. Pani Gellertova odjizdi na tyden pryc - pro jakekoli info kontakt na syna Pavla 777 667 785

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:16
- Nahlásit

Steph

do hajzlu!

allík
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:19
- Nahlásit

Ach jo, to je neskutečný, co může někdo udělat. Asi jsem divná, ale takovýhle věci já fakt prostě nepochopím

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:33
- Nahlásit

ví to policie??????

Steph
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:36
- Nahlásit

rikala jsem ji at tam hned zavola a skalopevne tvrdi, ze to byla Dora, pac by se mohli Podolaci rozhlizet po tom favoritu, jinak kradez uz hlasila hned jak se ztratila

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:42
- Nahlásit

Steph
pracuju kousek od místa činu,až pojedu dom,budu se dívat a jinak hned volám ..........já bych se přeskočila,kdyby mi někdo vzal psa....

Steph
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:52
- Nahlásit

diky, koukej, ja timhle smerem vubec nejezdim, ani zadna tetka nebydli v okoli, az na Albertove a ta uz je zaukolovana

Kaccka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 17:03
- Nahlásit

Zitra se akorat chystam zarizovat par veci a mimo jiny i na ctyrce, budu mit oci navrch hlavy. Tahle zprava mi zas dodala trochu nadeje, ze se snad nakonec preci jen dostane domu, bala jsem se, ze uz je nekde moooc daleko.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:26
- Nahlásit

Steph

včera se tam pohybovala známá, slíbila, že bude koukat, ale bez výsledku.
Tak aspoň popošoupnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:58
- Nahlásit

tak podrobnější hlásání ze včerejšího pátrání:

tak jsem včera v Podolské strávila dobrou hodinu a půl, prošla jsem co se dalo, několikrát jsem málem nabourala (upřen civění na každé vodítko a řízení auta není nejlepší kombinace). Oslovila jsem spoustu pejsařů, kterým jsem vysvětlila situaci a předala telefonní čísla a vyslechla jsem si teda věci.... že prý se v téhle oblasti kradou psi docla běžně, že jakmile se rozvěsí letáčky s odměnou pronálezce, tak se rychle najdou nálezci - což bude MOC DOUFÁM zrovna tenhle příběh. Taky mi jedna stará paní s jozefčíkem na druhém konci povídala, jak jsou děti hrozně zlé, že její kamarádce z domu, která nechala pejska uvázaného před pekárnou děti z místní školy vypíchli očičko. To by se člověk normálně zbl/il..

má pravdu, to by se jeden zblil

allík
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:06 - Změnil/a: allík
- Nahlásit

No to teda

Kaccka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:12 - Změnil/a: Kaccka
- Nahlásit

Dneska jsem kus od podolsky u pankrace videla odparkovany auto co odpovidalo popisu, ale pry to asi nejspis neni ono, bohuzel. Nicmene co je dulezity - pan Gellert ml. mi rikal, ze neni uplne stoprocentni, ze to byl favorit, mohl by to bejt mozna i forman, tak koukejte radsi i po nich. Moc doufam, ze se najde a ze ty hajzly stihne nejakej desne krutej trest.

Steph
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2009 09:01
- Nahlásit

hop nahoru
a tady je jeste jedna fotka na bazosi
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4168019/Ztratil-se -MMO.php

allík
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:39
- Nahlásit

Nic nového?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:47
- Nahlásit

poposunuju

Kaccka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:36
- Nahlásit

posunuju nahoru

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání