| Autor |
Zpráva |
Erája
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 09:19
- Nahlásit
Ahoj, heldám domov pro cca 3 letou asiatku, nekastrovanou. Měla by mít PP, ale původní majitel se odstěhoval někam pryč, tak nevím, jestli by se papíry dohledali. Žije v domě, ještě minulý rok jí občas venčilinějaké slečny. Údajně se nemá snést se psama a s lidma (ale má na sobě nový obojek cca od jara...). mylsím, že člověk se zkušenostmi by s ní okázal poradit a obrátit si jí na svou stranu. Na fotkách je v okně ve druhém patře toho stavení, kde přebývá. Lepší bohužel nepořídím.
Byla by určitě spokojená i jako hlídač v objektu, kde by ale byla venku, měla pravidlné krmení a kontakt se světem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 09:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Erája
původní majitel se odstěhoval někam pryč, tak nevím, jestli by se papíry dohledali
Není problém vystavit duplikát, když se najde čip/tetování.
Škoda těch uší...
...jinak mazec, kde to přebývá?
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 09:30
- Nahlásit
Je u Ústí nad Labem, přesně Arnultovice. Já jsem s ní komunikovala pouze takhle přes okno, vypadá docela mile, ale těžko říct. Hlídat umí. Pokud by se jednalo o převoz, zkusila bych pomoct.
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 14:13
- Nahlásit
šoupu nahoru na oči
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 14:19
- Nahlásit
Erája
hele neprobíhala tadle čuba už kdysi na blůčku?? taky vod tebe?
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 16:31
- Nahlásit
Jo je to vona. Teď ale pozemek (i s čubou) koupil kámoš. Na čubu nemá, tak jí už akutně sháním bejvák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 17:31
- Nahlásit
Erája
Na čubu nemá,
jako že jí nezvládne myslíš nebo finančně?
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 18:19
- Nahlásit
Peníze nejsou problém
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:30
- Nahlásit
Proč proboha "škoda těch uší"?? Je to normální asiat..
Erája
Myslím, že by se k tomu kámoš měl postavit jako chlap a když už fenu koupil i s domem, tak s ní něco dělat a někoho jí hledat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:53
- Nahlásit
LucieS
Myslím, že by se k tomu kámoš měl postavit jako chlap
hele,jestli se psama nemá žádný zkušenosti,neni zrovna tahle čuba ideální začátek.Myslím,že jí někoho hledá, třeba i zprostředkovaně ,jinak by se to tu asi neobjevilo.
S ušima se teda shodnem
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:08
- Nahlásit
Lucie, a snad se nepostavil? Čuba už taky mohla bejt dávno po injekci... A co se týče uší, ... to je momentálně dost jedno, kdo je pro a kdo proti
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:28
- Nahlásit
Napsal: 05 zář 2009 20:38
Čuba je hubenější, ale rozhodně neni podvyžvená. Někdo jí krmí, ale jak, jak často a čím nevím (snad zatím). A ano, je uvnitř budovy. Že by měla přístup ven, nevím. Navíc je ve druhém patře. Přemejšlim, že bych zkusila, až se tam zase dostanu, ale jelikož začala škola tak nevím kdy, jí uspat a obhlédnout to tam, dát jí popřípadě vodítko a košík aby se s ní mohlo začít dělat. Ale nevidím to na blízkou budoucnost, bohužel. Ten obojek má cca od jara - léta, takže někdo jí ho musel nandat. Informace se o ní sháněj velice špatně a přes hodně lidí, takže jsem nucena i info filtrovat a vypouštět "zkazky". Myslím, že by byla dobrá jako hlídač objektu, polepšila by si a navíc by tak měla možnost s eodtud dostat.
Tohle píšeš na stredoasiat.info. Nejsem z toho příliš moudrá, jak to tedy vlastně s fenou je, proto se ptám.
Čím budou informace jasnější a přímo od zdroje, tím větší je šance, že se pro ni někdo najde.
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:52
- Nahlásit
Dobře tak tedy podrobně: Kámoš chtěl koupit ten pozemek a barák, ve kterým čuba je, zbejvalo podepsat smlouvu, ale původní majitel se odstěhoval, podepsání prodlužoval.... prostě je to čék pomalej a času má dost. Už jsem ale pomalu začala shánět nového páníka pro čubinu, páč kámoš na ní nemá, jak jsem psala. Předevčírem se mě zeptal, kdy pude čuba pryč. Tak jsem řekla, že ještě sháním. Má čerstvě podepsanou smlouvu, takže je čuba jeho cca dva dny. Ty info, který mám na mysli, jsou o její minulosti, o jejím stavu psychickém i zdravotním (agrese, kastrace atp). A ty "zkazky" jsou od lidí z vesnice. Z původního majitele kámoš dostal stěží že je nekastrovaná a že se nesnese se psama. Jsme na druhym konci republiky než je čuba, ale jedu tam te´d o víkendu, takže se pokusim vytáhnout zase nějaké informace, pokud se mi to povede. Jisté je to, že potřebuje nový domov.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 15:10
- Nahlásit
Erája
Super, díky moc za info. Snad se někdo najde...
Ještě se ale zkusím přimluvit, kdyby se nikdo nenašel - sice píšeš, že kámoš na ni "nemá", ale - pokud je tam fenka takhle zavřená bez lidí a pokud nemá narušenou povahu, pak se snadno může stát, že se z ní stane to nejvděčnější zvíře na světě. Asiat je pes, který na svého člověka nedá dopustit, a pokud bude nový páník laskavý a spravedlivý a dokáže si získat její důvěru, může to krásně fungovat. Stejně tam nejspíš bude potřebovat hlídače.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:14
- Nahlásit
Aby si to někdo nespletl s původní fenkou, tak TAHLE JE NOVÁ!:
http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/grace
Nyní v útulku v Děčíně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:24
- Nahlásit
Vlčáčková
ty voe co to jako je??????????????????????????????
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:26
- Nahlásit
davidkova renata
Že prej SAO... (po Dachau?).
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:27
- Nahlásit
Vlčáčková
(po Dachau?).
spíš po lidský péči hovada pojebaný
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:29
- Nahlásit
davidkova renata
hovada pojebaný Tak, tak.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:16
- Nahlásit
víte někdo jak to dopadlo? Já chci happyend....já mám existenční depresi
|
moll
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
radkah
pusť si odkaz na útulek - jsou tam další info - že jak ji našli a že hledají, jestli se někomu neztratila a jak na tom je....
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:23
- Nahlásit
myslím tu z toho baráku
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
Ta z toho baráku má nové páníčky, má se skvěle a je to moc šikovná fenka (a šikovní majitelé).
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 20:20
- Nahlásit
Máš nějaké čerstvé info? Mně se už pěkně dlouho neozvali a nechci je otravovat...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:06
- Nahlásit
Erája
Byli v září na srazu, čubina všechny naprosto nadchla, takže myslím, že hepík .
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:24
- Nahlásit
BTW: Hepíky se fakt čas od času stávají Třeba ty dvě kavkazačky, pro které se nedávno hledal nový domov kvůli vážnému onemocnění pánečků - mají se prima
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:01
- Nahlásit
LucieS
Tak to jem opravdu moc ráda. Děkuju. Je to krásný pohled, jet okolo baráku a nikdo na tebe z okna nekouká.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 08:51
- Nahlásit
Je fena k adopci? Jaká je povahově? Dala by se přiblížit do Prahy?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Mucholabka
vzala bys jí?mám o ní něco zjistit?
takže povahově skvělá, mazel a závislák..což bude pro tebe asik na škodu co?si chtěla něco vostřejšího..ale svý prej si ohlídá,zpočátku moc přátelská nebyla,ted je v karanténně zatim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:00
- Nahlásit
davidkova renata
jj, zjisti, ale pejska přítulného ke každému živit nebudem (takových už máme dost), potřebujem na OPRAVDOVÉ hlídání. Jinak podle fotek muš řekla že jo, ale ještě teda aby nepustila lidi ven ani dovnitř.
|