| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:46
- Nahlásit
Hele lidijové našel se siamák s rozléčeným zraněním čelisti a zároveň s neléčenou zlomeninou. Je to nějaký divoký, spíš se třeba někomu ztratil než že by ho urpostřed léčby někdo vyhodil
MŮŽETE TO ROZHODIT? Nebo kdyby někdo něco věděl....
http://neviditelnypes.lidovky.cz/kocky-dve-prosby- pro-siamskeho-prince-dratenika-ftt-/p_zviretnik.as p?c=A090826_184528_p_zviretnik_dru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:01
- Nahlásit
Ještě teda jedna důležitost
SIAMÁK BYL NALEZEN V PRAZE
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 15:59 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
PetraK
ty voe ja cetla ten nadpis asi trikrat a furt ctu SLIMAK v lecbe, si rikam tady uz me nic neprekvapi a az po otevreni tematu jsem zjistila, ze je to siamak
Dala jsem to na uvodni stranu sem
http://www.britskakockavnouzi.estranky.cz/
jeste to hodim na perske, na forum ko, na adelku a modreho kocoure atd..
Sdovolenim sem vecpu taky jednoho nalezence - moh by mit neco spolecneho s britskou kockou (mozna ho nekdo kupoval jako britku bez PP)
Dne 23.8. se na břehu rybníka mezi Uhříněvsí a Dubčem našel rezatý (rezatokrémový) kocourek. Je to zřejmě kříženec perské nebo britské kočičky. Věk cca pul roku až rok. Kocourek byl hladový a měl žízeň, jinak je v pořádku. Je velmi přítulný a mazlivý. Je kastrovaný.
Kontakt na nálezkyni mail: dzunglaci@centrum.cz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 16:13
- Nahlásit
lucYnka XIII
ty voe ja cetla ten nadpis asi trikrat a furt ctu SLIMAK v lecbe,
Já to tak četla taky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 16:28
- Nahlásit
jablunka
lucYnka XIII
se omlouvam. Sem totiž dyslektik, dysnumerik, dyspsanik,
zkrátka - sem dysharmonik
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 16:38
- Nahlásit
PetraK
se omlouvam. Sem totiž dyslektik, dysnumerik, dyspsanik,
zkrátka - sem dysharmonik
A teď seš ještě dyskvalifikovaná.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 16:47
- Nahlásit
PetraK
no ja myslela ze treba lecis nejakeho slimaka, abys ho pouzivala jako vycvikovou pomucku jak si tuhle psala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 23:02
- Nahlásit
jablunka
A teď seš ještě dyskvalifikovaná
a tak to sem zvyklá ze závodů, dycky sem vybíhala moc brzo
lucYnka XIII
no ja myslela ze treba lecis nejakeho slimaka
pani vy ste jak ten Brtnik! Ten taky tvrdí, že bych léčila klidně i blechu (to když jsem zachraňovala holuba s otřesem mozku) a že kdyby kolem nás žili sloni, už máme jednoho nechtěnýho, toulavýho, potřebnýho doma (to když sem domů dotáhla nejdřív kotě a hned na to ježka) a von pak musel se mnou objíždět útulky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 08:58
- Nahlásit
PetraK
hele tady na Bílce u Nováka co prodává už leta psí žrádlo visí už dlouho(a všude jinde visel)plakát,že se jim ztratil siamák.Jenže to bylo někdy brzo z jara a navíc na Praze 6..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:07
- Nahlásit
hm,taxem projela nalezenci.cz páč vim,že tam ho inzerovali a už jsem to nenašla.Nevim zda se to automaticky nějak maže bo co,fakt je to dlouho,nebo ho našli.ale ten plakát jsem u nich na krámě viděla eště nedávno
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
Paničko, vemu kalhoty, tričko a sandále a alou valím se podívat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:12
- Nahlásit
Darina1
a alou valím se podívat.
no to já se povalim,jen co bé čas,akorát tady jako rozumuju,essi to může či absolutně nemůže bejt von
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:14
- Nahlásit
hele tady je i foun,tak se tam může zavolat a toho kocoura jako víc popsat a tak...co ny to někdo kdo ho má v ošetřování?
http://www.firmy.cz/detail/245581-vratislav-novak- krmivo-pro-psy-praha-repy.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:53
- Nahlásit
davidkova renata
dík - zatím tam nikdo nebere ufouna, zkusím později..
a nevíš, ten hledanej slimák byl zdravej, nebo taky měl nějaký zranění?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:55
- Nahlásit
PetraK
ne,ten byl úpa zdravej,vopečovanej ,asi v tomhle věku.Jenže pokud se ztratil ,moh k tomu zranění samo přijít,někdo ho mohl najít a poléčit ho a zas se moh ztratit...nevim je to zběsilej nápad,ale nic za to nedáme.Nemaj tam maila,že by se jim poslal rovnou link s fotkama? du pa,tak odp. kouknu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
přesně tak, mohlo se to udát, potom. S paní Novákovou už jsem mluvila. Číhne za Zvířetník. Asi to neklapne, ale NÁHODA JE NEUVĚŘITELNEJ VŮL!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 11:49
- Nahlásit
LIDI SIM VÁS, DRŽTE MI SVINSKY HODNĚ PALCE!! TEDA NE ANI TAK MĚ, ALE TOMU KOCŮROVI, PÁČ, KDYBY SI HO PREJ NIKDO NEVZAL, VEZME SI HO TADY SNAD JEDNA MOC HODNÁ KOLEGYNĚ!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 12:33
- Nahlásit
PetraK
palce samo drzim, jen jsem vam chtela rict, ze podle mejch oci lecite nalezenej klobouk.. slamak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 12:44
- Nahlásit
StaHi
nalezenej klobouk.. slamak
no ale víte vy, jak náročný je léčit slamák? Zkoušela ste to někdy? Tam je hrozně velká úmrtnost.
Dík za palce
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 12:59
- Nahlásit
PetraK
ja nikda zadnej klobouk nenasla (a ne ze bych se nerozhlizela!)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 13:01
- Nahlásit
StaHi
já jo, ale ve stavu kterej se neslučoval s nositelností
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 13:07
- Nahlásit
a tady jste se ptali,jestli někdo nehlásil ztrátu?
Jak postupovat, když Vám uteče kočka?
*
Zavolejte do Útulku pro opuštěná zvířata [/utulek-mecholupy.html] , Dolnoměcholupská 58/27 Praha 10, na tel.: 272 705 656, kde získáte informace, jestli Vaše kočka není v tomto zařízení již umístěna.
*
Nahlašte útěk kočky do útulku – s podrobným popisem zvířete a místem útěku, telefonickým spojení na sebe, popřípadě upřesněte, zda se jedná o agresivní kočku.
*
Prohledejte blízké okolí od místa útěku.
*
Průběžně sledujte internetové stránky útulku [http://www.upozpraha.cz] , je možné, že později někdo kočku do zařízení útulku přinese.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
pani dík za ten odkaz, ale tentokrát to neklaplo.
Ale kdyby to neklaplo u kolegyně, tak paní Nováková by si ho vzala.
Někdy je den, že Lidi mám ráda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 15:32
- Nahlásit
PetraK
Ale kdyby to neklaplo u kolegyně, tak paní Nováková by si ho vzala.
nakonec se vo něj poperou
haloo halooo,proč je koček málo?? a tak štěkám jako hrom ,at je koček mylyjon
|