Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8703 . 8704 . 8705 . 8706 . 8707 . 8708 . 8709 . 8710 . 8711 . 8712 . 8713 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:32
- Nahlásit

pawLINka
Ešče upřesňuji, že slaví už 9. narozeniny.
fakt??? Tak to přejeme minimálně ještě 2 x tolik

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:32 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

pawLINka
vše nej, ještě hooodně skoků.

A takovou pohodu:

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:35
- Nahlásit

Monty
Tak to přejeme minimálně ještě 2 x tolik
to myslíš do 27?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:37
- Nahlásit

Lola1Monty
Tak to přejeme minimálně ještě 2 x tolik
to myslíš do 27?

Néééé, to bych s ním nepřežila!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:38
- Nahlásit

Lola1
2 x 9 ne?

pawLINka
jééé, Tomášek má stejně narozky jako chovatelčina nejlepší feňule, akorát ta má dnes 3 ročky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:40
- Nahlásit

Monty
No on je možná nemá přesně dnes, ale tak nějak kolem plus mínus nějaký týden. Jeho """"chovatelka"""" přesně nevěděla.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:42
- Nahlásit

pawLINka
to je jedno, tak jsi mu to prostě přidělila na 20.9. a bude slavit s chovatelčinou feňulou aspoň si to budu pamatovat

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:57
- Nahlásit

ti kteří si dělali placené stránky, nevíte kde jsou nějaké pěkné neplacené šablony????

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:02
- Nahlásit

Monty
2 x 9 ne?
kdyby měl dvakrát tolik, tak by to bylo 18, ale když má ještě 2x tolik, tak 9 + (2 x 9)= 27 né?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:09
- Nahlásit

Monty
na webnode

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

Biluška
ale já nemyslím stránky, myslím šablony ke stránkám

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

Biluška
Paní jsem Vám psala včera Emilka a jestli chcete tak napíšu dalšího, však mě znáte no ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:34
- Nahlásit

Darina1
šiš dyť já vím paní, přece tu stojí ve frontě. Ste děsně nedočkavá, chcete ty sovy uštvat, nebo co? Si musí dáchnout pár dní než poletí zpátky, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:36
- Nahlásit

Monty
Ty z webnode se dají použít, dokonce si tam můžeš dle libosti stránky udělat a pak je přesměrovat na "normální" adresu, třá malíknírači.cz , nebo tak něco. Má to tu výhodu, že si je spravuješ a děláš sama, já už bych po zkušenostech s několika webmastrama jinak nevolila

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:38
- Nahlásit

Biluška
můj webmaster bude moje kámoška a ta říkala, že mě to naučí ty stránky aktualizovat, ale jinak díky za radu

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:48
- Nahlásit

Monty
každý můj webmaster byl buď můj kámoš, kámoška, nebo dokonce příbuzný
Pokaždé to dopadlo katastroficky. Kamarád přestane mít čas, najde si jiné zájmy, ty píšeš maily jak vzteklá, on ti odpovídá "jo jo, v sobotu to udělám.." je fakt, že nespecifikuje kterou sobotu takže to trvá několik měsíců.... Pak samozřejmě nikdy nic není přesně tak jak sis představovala, páč těžko druhému vysvětlit naprosto do detailů svoji představu. Slova někdy nestačí . No a do třetice to možná nejhorší - v době kdy už kamarád není moc žhavý patlat se s cizíma stránkama ti tam udělá nějaký fajný překlep či hrubku a následně několik týdnů nemá čas to odstranit To mě braly mory nejvíc
Fakt už bych webmastera nechtěla i kdyby mi ho měla dělat vlastní ségra

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:58
- Nahlásit

Biluška
nedělala ti jednu dobu webmástera Leila???
Žije vůbec? víš o ní něco?
no ještě bych mohla skusit manžu od chovatelky, ten dělá webmástra hodně lidem, a jak jsem tak koukala, tak stránky pravidelně všem aktualizuje, ještě uvidím

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:00
- Nahlásit

Nazdar bazar

Tomáškovi přeju fšecko nejlečí a ještě mnoho radostných let

tady kus žvance

a něco na žvejkání

MRDICe !!!!!!!

CHCETE MEDAJLE????

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:03
- Nahlásit

Proč tu zapísmenkujete deset stránek cestovatelstvím Hanzelky a Zikmunda? Tééda Kejtliny a Maruny? Jako máte můj vobdif cestovatelky, že vám nepřišly divný ty průběžný cedule Brno 200, pak Brno 150 a Brno 70km.. když tam mělo bejt místo Brno ty Český Budějice
Ke psům gralutejšn, vypadaj pěkně
Maruš má teda fakt peška, když jí po tom cestovatelskym vysílení ještě praskly vemena ve tmě

Bonc upřímnou soustrast ((

pawLINka Tomáškoj jménem celý smečky přeji Hepy brrrzdej ))

Biluška na to mám známýho, co právě po dodání designu to osadí na redakční systém, právě se upravuje jako všechny ty E-stranky a podobný zvěrstva a pak už si čék upravuje sám. Jsem s tím maximálně spokojená

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:11
- Nahlásit

Crysa
a myslíš si, že si to pak upravovat sama je těžké?
hoď odhaz prosím na stránky

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:16
- Nahlásit

pawLINka
vsechno nejlepsi Tomaskovi a tady ma darecek
http://storage.canalblog.com/18/16/727715/51663482 .jpg

all
tady je dneska priserny vichr, porad vypinaji a zapinaji elektriku, jeste, ze nemam v mrazaku zadny drsky

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:19
- Nahlásit

leyenda
porad vypinaji a zapinaji elektriku, jeste, ze nemam v mrazaku zadny drsky

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:23
- Nahlásit

Crysa
Jako máte můj vobdif cestovatelky, že vám nepřišly divný ty průběžný cedule Brno 200, pak Brno 150 a Brno 70km..

Tomu se teda taky trochu divim, no ale tohle jsou ty nevýhody navigace, čék to zapne a sám vypne a jen poslouchá: jeďte rovně, odbočte doleva,... a vůbec se nediví ničemu.

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:26
- Nahlásit

pawLINka
Přeju Tomáškovi k narozeninám hodně zdraví a hodně tolerance ze strany páníčků )))

leyenda
tady je dneska priserny vichr, porad vypinaji a zapinaji elektriku, jeste, ze nemam v mrazaku zadny drsky
koukám, že Marush je dobrej objekt na srandičky a narážky. Jsem zvědavá, co bude příště ))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:26
- Nahlásit

Montya myslíš si, že si to pak upravovat sama je těžké?
jestli jsi schpná napsat maila nebo text ve wordu, pak to zvládneš.

hoď odhaz prosím na stránky

http://www.tix.cz/ - i mě tam najdeš v referencích, abys vědíla jak to vypadá pak z vnější.
Jen pokud máš někoho, kdo ti navrhne design, tak by to bylo i o to rychlejší a levnější. Páč kámoš, co mu dělá designy není z nejrychlejších. Ale design by mohla třá dát i Maruš, když jí pak pomůžeš vytřít mrožák se shnilejma drškama

leyendaporad vypinaji a zapinaji elektriku,
to jsme měli ráno v práci taky, tak si můžu dneska říkat, že jsem jak ve Francii

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:28
- Nahlásit

Venta
no ale tohle jsou ty nevýhody navigace, čék to zapne a sám vypne a jen poslouchá: jeďte rovně, odbočte doleva,... a vůbec se nediví ničemu.
a zajede třá do rybníka

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:30
- Nahlásit

Alexa
a zajede třá do rybníka
Já jí měla půjčenou jednou a vedla mě do lesa po kamenitý lesní cestě a hrozně se vztekala, když jsem neposlechla a jela dál po silnici, takže rybník už na mě nezkoušela

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:33
- Nahlásit

Ventano ale tohle jsou ty nevýhody navigace, čék to zapne a sám vypne a jen poslouchá: jeďte rovně, odbočte doleva,... a vůbec se nediví ničemu.
hele v práci s ní jezdím, pokud teda nevím kam přesněji jedu, ale stejně kouknu do mapy kolem jakejch měst pojedu, páč i navigace honívaj docela nepochopitelně divnějma cestama mezi body A a B. Takže rámcovou představu na co budu mít odbočky do prava a leva mám vždy, i když se nechávám navigovat. A už jsem se naučila i porovnáívat cesty Nejrychlejší a Nejkratší, páč na nejrychlejších si můžeš zaset i 60km jen to fikne na větší vzdálenosti a ještě dík použité dálnici máš vír v nádrži, že to rveš ne na spotřebu, ale na ten čas a nejkratší někdy nejvaj nejkratší třá i jen o 2km oproti normální silnici, kudy by jel čék podle mapy, takhle to žene šoustkama vesničkama, a nejkraší o 2km je pak mazec záděr jak prase. Zas ale vidíš selky pasoucí dobytek a traktory s vyvorávačkou na brambory a kravský povozy.. jen mít čas a kochat se
Sama mám mapy klasický a ty tištěný mapy z mapy.cz jak jsme se tuhle shodly

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:33
- Nahlásit

Venta
Já jí měla půjčenou jednou a vedla mě do lesa po kamenitý lesní cestě a hrozně se vztekala, když jsem neposlechla a jela dál po silnic
no když vono záleží jak je nastavená já jí měla původně nastavenou na nejkratší cestu a fakt mě nenapdlo že tam sou i polní cesty

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:35
- Nahlásit

Crysa
to já dělám že si najdu trasu na mapě v seznamu a pak si to porovnám s navigací, neříkám že mě někdy nevedla blbě, ale teda do Českejch Budějic přes Brno sem ještě nejela

<< 1 ... 8703 . 8704 . 8705 . 8706 . 8707 . 8708 . 8709 . 8710 . 8711 . 8712 . 8713 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání