Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:32
- Nahlásit

Mucholabka
vy jste nám chyběla

chcete pusu?
.no tak jo,třá vod Bucy

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:05
- Nahlásit

dobrý večer, tak koukám že jak se to tu nehádá tak tu nikdo není

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:24
- Nahlásit

Benda
že jak se to tu nehádá tak tu nikdo není
no Erin peče asi bábofku,Biluše točí trupkou v domnění,že je třá kouzelná,muchoška je nějaká roztoužená,Neessi asi zapadla sněhem,jablůůůnka je zas f ebrietě,Darince asi zdrhli drajvoví bišoni a zbytek se něgde fláká
Tož zamykám foru!

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:34
- Nahlásit

davidkova renata
ty taky zamykáš foru ? jo. Já myslel že klíče má želva
a zapomněla jsi na argouška ten hraje xBox a tráví sýr, párky a kremskou hořčici neco možná spíš ble.e

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:37 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
Neessi asi zapadla sněhem

asi jo,už jsem to přestala sledovat-jen mi vadí,že ty dvě megery moje jsou tak oblepený bahnem a tíží mne pomyšlení,že v noci bude mrznout a v kotci nemaj ústřední topení.Na druhou stranu si říkám,jsou to ,do prd*le,vovčouni,tak by jim to nemělo až tak vadit,že jo?To je teda dyléma........
Tak votoč klíčem a jdem chrnět.Brou

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:39
- Nahlásit

davidkova renata
,jablůůůnka je zas f ebrietě
Ale prdlajs,jenom nestíhám a dala sem se do žehlení!!

Triniti
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:50
- Nahlásit

Vy ste fakt prdlí , sotfa se čék probéře z klimbání nad klávesnicí a ce vás posdravit, tak vy uš šici chrníte! A vůbec: dyk zas béte zítra vo den smrti blíš, tak se divim, že takle ryskujete. Anebožeby to platilo i pro ty, co nespěj? No tak jo, přemluvili ste mě, du taky spát. Brou

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 05:31 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Brý ráno fšéééém,zas o den smrti blíž

tak nevim-jít na dříví nebo do rachoty?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 07:02
- Nahlásit

Jedu do prace drajvovym autobusem. Drajvra asi flaknu traverzou,jak nestihnu tramvajku.
A navic kurdek uz snezi aji tu.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 07:53
- Nahlásit

Mucholabka
ahoj hele do jaké tgřídy máš Tosu přihlášenou?? BVudete buď sami nebo 2

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 07:56
- Nahlásit

dobré ráno všem
biluška - jako to dopadlo?

pro všecky,vzpomínejte
http://www.youtube.com/watch?v=JUtrL3NoGLc&feature =related

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:33
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co jsou zase smrti blíž, těm co jdou na dřevo či do rachoty, těm co mají ohlášky, těm co posílají sovy a mají klíče i těm ostatním.
Celou noc tady vřískal nějaký pitomý čokl, nevím čí, můj to nebyl Nevím proč řval, ale řval velmi vytrvale. Ve dvě ráno jsem byla v pokušení jít pustit Armana a Pumu ať mu jdou zakroutit krkem

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:37
- Nahlásit

davidkova renata
Paní Davídková je pravda, že mám drajvoví Bišonky, to jako fakt, to sou takový hovada, že paní to jste ještě neviděla, ale včera náhodou nezdrhly páč před ni má nešla žádna HÁRAFKA. Však my si rozumíme paní, že.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:40
- Nahlásit

Biluška
Paní Bilušinko a copak, jak pak to vše dopadlo? Už jedete? Jste nic nenapsala ve 21hod. Tak se laskavě polepšete. Když něco slíbím tak i přes smrt to splním a vy jako nic. Paní a kdepak máte stránečky? Ne abyste mi napsala, že jako tam v té díře černé to jako už fakt neberu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:45
- Nahlásit

želva
Želvičko tak co už máš docvičeno? No jo holka ty si vůbec nemůžeš pamatovat takovou nádheru. To jen my ty co máme už ty kořeny tak my si to pamatujeme, ale ty to musíš odcvičit. A slečno už jste přihlášena na podzim na ty zkoušky? Já to tady sleduji a budu Vám to připomínat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:45
- Nahlásit

Kauza šeltie - nic nového. Úřady zvolili systém "nech to vyšumět" . Dneska se tam prý očkuje a sepisují nějaké seznamy těch psů. Zítra se to bude koupat a stříhat. Pak to snad začnou vydávat lidem. Prý. Šeltií se to pochopitelně netýká, ty musí zůstat jako poslední, neboť té babce slíbili, že šeltie jí nechají. Uvidíme jestli je potom zabaví, nebo jestli zůstanou u ní. Zatím se prostě nic neví.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:47
- Nahlásit

Gerda
Slečno a od Vás jsem měla slíbené focení Fidela a kde nic tu nic. Na všechno abych se připomínala, že.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:55
- Nahlásit

Darina1
ty jsi dobrý člověk ( myšleno v dobrém )
Želvičko tak co už máš docvičeno?
dnes jsem již dělala kliky,dřepy a večer znova,dnes mám v práci volno,tak si něco nechám nevečer
a jinak já si pamatuji že ve 4letech mě babča dotáhla na tuhle Strahov a ani nevím jesgtli se mi to líbilo nebo jako jak,jen si pamatuji že táta přinesl pivo a jinak nic si nepamatuji
a jestli jsem přihlášená,ještě nee,ale včera jsme konečně dopilovali,že má na mě čumět při chuzi

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:57
- Nahlásit

isdpch
benda
dneska je hokej a Slavie hraje doma

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:01
- Nahlásit

želva
dík za info

Dobré ráno (nechce se mi všechny ty vaše úchylky vyjmenovávat) takže všem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:25
- Nahlásit

leila
Feny otevřená. Už jsou rozepsané kruhy na webu cmku, nebo co? Jestli samy, super Už se s ní učím běhat v kruhu, po zastavení zůstat stát (s ocasem mezi nohama), běhat po koberčeku vprostředku kruhu...stejně je to na houno, myslíš, že ji Ovesná bude prohmatávat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:31
- Nahlásit

Mucholabka
Ovesné kdysi Puma udělala kompletní otisk chrupu do dlaně . Myslím, že od té doby psy neprohmatává. Určitě ne takovým způsobem jako Pumu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:49
- Nahlásit

čus fšicííí co maj vofčouny a ty chrněj nejrači u topení,ti co máznou dneska drajvra po palici,ti co je v noci budil nějakej čokl,ti ,jimž nezdrhli drajvoví bišoni,ti co cvičí i ti co ne (Benda) a samosebou ti co sou už zas smrti blíž a hlavně ti co zjistili,že už nigdy stíhat nic nebudou
něco důležitýho?

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:55
- Nahlásit

Gerda
heled,vážně máš doma strojek na stříhání vlasů?
nebo něco jsi tu psala že bys mě mohla stříhnout

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:01
- Nahlásit

davidkova renata
,ti co cvičí i ti co ne (Benda)
hele vo co ti jako de ??

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
něco důležitýho?
Jistě. Samé důležité fěci. Paní, gdybyste něgdy čirou náhodou měla doma krtky tak je ani za nic nepouštějte k játrům !!!! Poserou vám celý barák, nechává to děsný fleky na koberci a příšerně to smrdí !!! Už budu krmit jedině výhradně a pouze granulemi nějaké kvalitní značky. Třeba Tesco

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

Dobré ráno všichni, co máte taky tak debilního psa jako já a takyj im zkazil náladu jako mě!
marie je hnusná a zlá, dneska provokovala ridžbečku, ta se po ní ohnala, Marie se kupodivu neprala, nechala si to líbit, ale pak málem kousla kamarádku, co kolem ní proběhla nadávat svému psu...furt vrčí, řve i na lidi, co jdou bez psa, ať už začne hárat, nebo jí umlátim. Sem jí teda nemlátila, ale musela chodit u nohy, sedat, lehat, stoupat a takový ty věci, co nemá ráda, když chce jít někoho prudit. A dogu už taky nechci, v pondělí v Azalce sem se dozvěděla, že taky moc běhaj a Radka řikala, že Aida si chtěla prej hrát, takže dogu taky ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

Benda
hele vo co ti jako de ??
sama nevim...
Biluška
, gdybyste něgdy čirou náhodou měla doma krtky tak je ani za nic nepouštějte k játrům !!!!
pani,dybysem čirou náhodou měla doma krtky,tak je nepustim vůbec k ničemu co vzdáleně připomíná jídlo,nejsem Ročild,at si je pak nakrmí novej majitel,ty 2 tejdny než budou k vodběru to holt budou muset nějak vydržet!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
čus fšicííí co maj vofčouny a ty chrněj nejrači u topení,ti co máznou dneska drajvra po palici,ti co je v noci budil nějakej čokl,ti ,jimž nezdrhli drajvoví bišoni,ti co cvičí i ti co ne (Benda) a samosebou ti co sou už zas smrti blíž a hlavně ti co zjistili,že už nigdy stíhat nic nebudou

já sice nic z výše jmenovaného nemám - tedy vlastně krom nestíhání, ale s dovolením sem nachvilku nahlédnu s důležitým sdělením pro Nyný - pokud bude chudinka někdy skutečně obětována chtivým zvrhlíkům jako návnada, můžete jí paní, prosím, sdělit, že my již zdatně pracujeme na tom, aby tolik netrpěla??
Včera jsem totiž objevila úžasnou výcvikovou metodu odvolání od háraftky. Podmínka č. jedna - pes se nejdříve musí po..... jak lión, aby mohl být následně náležitě vyhladověn (nemám totiž to srdce ho vyhladovět programově). Podmínka č. 2 háraftka bude dvanáctiletá pudlice od sousedů-to pro začátek, aby ten rušivek podnět nebyl tak silnej. Za dané situace je jako motiv plně postačující suchá houska, páč čokl je tak hladovej, že dá přednost tý suchý housce před bábou . Ale!! Odvolala jsem ho. A dokonce 3x,páč jsme se 3x opakovaně potkali a fenka byla navolno a byla i družná. Takže teď už vím jak na to

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
nejsem Ročild
Ročild se jmenuje jedno ze štěňat . Správně je teda Admirál Rotchild. Silně uvažuju o jeho využití v nějaké mafijánské bandě, protože ten pes dokáže najít peněženku ať ji schováš kamkoliv. Zatím teda hledá jenom tu moji, ale to se časem poddá. Bohužel ji neaportuje, ale odnáší do pelechu a tam ji ožírá .Ale to by se taky mohlo poddat. Asi si ho nechám a cíleně vycvičím na přinášení peněženek. Pak budeme jezdit na Václavák, vy budete tipovat ty bohaté turisty, odvedete jejich pozornost produkcí v tangách a my jim mezitím s Rotchildem šlohnem peněženku . Taky by se mohl naučit na mobily a zlaté řetízky, aby byl víc využitej. Je teda zadanej k nějaké rodině do Slušovic, ale strčím jim jiného krťase, takový talent nemůže hnít jen tak na zahradě

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání