Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8325 . 8326 . 8327 . 8328 . 8329 . 8330 . 8331 . 8332 . 8333 . 8334 . 8335 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 14:52
- Nahlásit

Monty

te´d koukám že tam ten můj příspěvek nějak nepřistál, bu´d to nějak trvá nebo jsem to posrala při odesílnání ale nevadí, víceméně jsem měla podobnej názor jako tam někdo nepsal těsně pode mně

ale rozhodně si to přečti, protože kam se hrabe žumpa dozvíš se tam mj to, že někdo fakt věří tomu, že Biluše léčí nedostatek hliníku lopatou mezi oči

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 14:52
- Nahlásit

jablunka
Musíš dát Liptaň s krátkým a. Tady se evidentně ještě nerozhodli jak se to totiž bude jmenovat . Cedule u silnice je s dlouhým, nádraží s dlouhým, autobus a mapy krátký... v úředních dokumentech to každý píše jak se mu zachce...

Grin
Skajp není k sežrání? Mě se děsně líbí oba Povahově taky vyhovují oba Tak nevím.

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 14:58
- Nahlásit

Biluška
Skajp není k sežrání?

já jsem prostě na velkopsy a ten druhej mi připadá náročnější na údržbu... ty chlupy dlouhý + krátký nohy, + relativně světlý... no, tam se mi rýsuje problém

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:02
- Nahlásit

Venta
Dinosaura máš ty,
tywe budu muset už fakt ten bordel doma vykydat, přehlídla sem že vlastnim dinosaura ale je až z třetího vejca, tak to je stejně mrzák co nestojí za nic.

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:10
- Nahlásit

Biluška
jak to řeknu vo málo psech, tydle fakt nejsou čananý ani jeden. ani skajp ani kapitán pykárd. sou to vošklivý košťata, pořiď si nějakýho roztomilýho hafu!

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:13
- Nahlásit

a vůbec, du pryč abyste věděli, du si nechat koupit dárek k narozkám - ešče nevim esli chci koloběžku nebo inlajny, uvidim co bude trch finančně dostupně nabízet
pápálálá a bacha na ty dinosaury jo?

Krokodýl se ptá dinosaura:
"hele, Dino, dal si tě Noe na fb do přátel?"
"ne, proč?"
"hm, tak to si asi v piči"

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:14
- Nahlásit

Grin
hm, teď ale nevím jestli z toho budu mít komedii nebo horor
to jsem teda zvědavá, co se tam dočtu

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:14
- Nahlásit

Biluška
nene, bonc je děsně zaujatá ale skajp je fakt ošklivý koště

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:18
- Nahlásit

bonc
takže bi,luše chce pikárda a ty kolobješku, jasný? Je skvjelá!! mám jednu doma ;)

Monty
¨budeš valyt voči ti říkám, já jsem občas nevěřila

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:22
- Nahlásit

Monty

ale hlavně se dozvíš jak je žumpa strašně sledovaná, prostě sme tady úplně pod drobnohledem

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:25
- Nahlásit

Grin
hoď prosím odkaz, už jsem si dodělala práci, je toho hodně?

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:27
- Nahlásit

Monty

odkaz máš tady

je to dlouhý ale záživný

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:29
- Nahlásit

Grin
kujúúúúúúúúú

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:44
- Nahlásit

Čus ženy, co je nového, kromě toho, že na ifauně je to teda drsné.

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:48
- Nahlásit

Jako a ta Vlčáčková je už fakt asi dementní, mele pořád to stejné dokola o Sabině, to je opravdu trapné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:49
- Nahlásit

Martinna
na ifauně to už vůbec není drsné, teď se to zvrhne v diskuzi o papírácích a bezpapírácích, která vzhledem k okurkové sezoně bude žít další měsíc . To je dobře, protože reklama je reklama, jinde bych za to musela draho platit, tady ji máme zadáča

Jinak nového je to, že jdu pytlačit a přemýšlím jestli s sebou mám vzít hřibokošík, nebo ne. Nerada bych zase táhla žíbky v kapsách a v tričku

Jabloň
Když vezmu zítra hříbky a bedle dokážeš je nějak zužitkovat? Nebo Jezevec? Abysme od tebe nevyjížděli s tříhodinovým zpožděním páč musíš napřed zpracovat ty hříbky

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:54
- Nahlásit

Biluška
Ty teda jedeš s tím pytlačením, proboha kolik už toho doma máš?
To já na hříbky nechodím, nikdo to u nás nejí. A ani nevím jestli tady u nás rostou, ale asi jo, když jsou u vás.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:56
- Nahlásit

fole lidi to je nekonečné, ale drsné

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 16:02
- Nahlásit

Martinna
Mám toho tuny Dnešní oběd sestával z houbové polívky, smažených bedel a jako zákusek byla smaženice

Třá včera jsem se cíleně rozhodla, že nepůjdu na hříbky. Šla jsem jenom ven se psama. V lese jsem si potřebovala odskočit na malou, zaběhla jsem do lesíčka a vrátila jsem se s narvanýma kapsama a tričkem, páč to se prostě nedá to tam nechat

Pak jsem šla s druhou skupinkou a našla jsem ten megahřib co jsem sem dávala fotku. Musela bych chodit venčit na nádraží když nechci nosit dom houby

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 16:04
- Nahlásit

Biluška
Proboha, tak to máte celý rok co jíst, asi k vám přijedu na tábor a budu hubená hned .
Ale bacha ať si nevypěstuješ závislost .

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 16:08
- Nahlásit

Martinna
Nevím jestli zrovna houby jsou nějak dietní. O mastné smaženici si troufnu z fleku říct, že dietní není

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 16:09 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

Dneska jsem se zase vztekla, už zase u nás na ulici venčí nějaký blb co nesbírá hovna, na to jsem fakt alergická, hlavně když tam chodím na rychlé večerní venčení s malou.

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 16:12
- Nahlásit

Biluška
Pro mě jo, protože houby nemusím, ale ted jsem dostala knížku o zdravých potravinách a jsou tam i houby.
No ta smaženice nevím, ale pokud z toho nekape tuk, tak se to taky dá, i vajíčka v přiměřeném množství jsou vpoho.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 16:21
- Nahlásit

Biluška
Když vezmu zítra hříbky a bedle dokážeš je nějak zužitkovat? Nebo Jezevec?
Jasný,přivez a klidně hodně,páč mi to na houby nestíháme a máme je rádi.
Hele a mám sbaleno a fakt je to na celý zadní sedačky.

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 17:18
- Nahlásit

ALL

tak teda ten úplně poslední příspěvek na ifauně mě nasral velmi. Nějakej ubožák se tam pustil do Bilušky... to už došel smích i mě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 17:33
- Nahlásit

Grin
tak teda ten úplně poslední příspěvek na ifauně mě nasral velmi. Nějakej ubožák se tam pustil do Bilušky... to už došel smích i mě.
Já mám pocit,že Bilušku už ani ne,páč něco takovýho už proběhlo loni,taky na ifauně a dokonce měla svý samostatný téma.

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 17:36
- Nahlásit

jablunka
já se jim divim, jak to vydržej. já mám slabý nervy na toto... okamžitě by mi ruply céfky a vysrala bych se na všechny i na všechno. Žila bych se psama a s lidma bych se nastýkala a vůbec... pak bych dopadla jako kočičí žena ze Simpsnů, jenom bych okolo sebe házela čivavy.

Venta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 18:22
- Nahlásit

Biluška
Musela bych chodit venčit na nádraží když nechci nosit dom houby
Tak jo já jsem byla dneska venčit asi 3 hodiny v lese a houba žádná... ale je fakt, že jsem se vůbec nerozhlížela a navíc blbě vidim.

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 18:24
- Nahlásit

Venta

já jsem byla na houbách a jediný co jsem nacházela byli houbaři

Venta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 18:26
- Nahlásit

Grin
jediný co jsem nacházela byli houbaři
Tak to já ani to ne, naštěstí
No ale v neděli jsme byli fakt v lese jako hledat ty houby a byla to dost bída.

<< 1 ... 8325 . 8326 . 8327 . 8328 . 8329 . 8330 . 8331 . 8332 . 8333 . 8334 . 8335 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání