| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:24
- Nahlásit
jo a stopovat bych s Bajšou taky chtěla, jenom nevím, esli to nebude mít ňákej blbej vlif na retrívří čuchodyscyplýny (vlečky, dohledávky, barva), páč tomu vůbec nerozumím je tu něgdo inteligentní, gdo by mi s tím poradil?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:37
- Nahlásit
Děcka, to byl vékend.
V sobotu jsem šla do práce na večer a vrátila jsem se o půl 7 ráno. Celou noc jsem se nezastavila... A ve 13,00 jsem už zase včera byla v práci na karnevalu pro haranty. Málem jsem je přizabila. Rozbila jsem milion sklinek, pač jak jsem byla nevyspaná, tak jsem byla ještě gramlavější než obvykle. Ve 20 hod jsem se dostala konečně domů, padla jsem do postele a vzbudil mě ten zasranej budík v 5 ráno, že už zase musím do práce. Pro změnu do druhé. Nesnáším vydělávání peněz, nešlo by to bez té práce?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:43
- Nahlásit
Nazdár všichni, jen zase hnusné pindělí, ale je tepleji, už se blíží jaro
A taky zítra začínám poslední měsíc v rachotě, jupíííí.
Baysha
Králičí koža bude, ale všechny starý vyhodily, takže tak za týden bude nová. Máš balkón kde to můžeš sušit?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:46
- Nahlásit
pawLINkanešlo by to bez té práce?
Prej šlo,ale většinou ti manželé bejvaj děsně vošklivý Bajšííí Ináč sem včera eště skoukla stopování vod Ludka Šilhavého a přišel mi děsně srandovní s tím výkladem(zde stehýnko stehýnko uložíme na konec,nejlěpší je kuřecí stehýnko) http://www.dogschoolk9.com/video/Abeceda_5_dil.htm
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:47 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
pawLINka
nešlo by to bez té práce
nešlo jen to teď zkouším krs BBščeně, ale to nebude asi žádnej zázrak, dám vědět jak to funguje
Hele ale buď ráda, já makám a prachy nedostávám, to je pak na hovňajs
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:47
- Nahlásit
BrendaBenji
nazdárek, jj, mám balgon aji sklep, no problemo děkuju moc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:52
- Nahlásit
BrendaBenji
jen to teď zkouším krs BBščeně, ale to nebude asi žádnej zázrak, dám vědět jak to funguje
Tak na žádné pawLINka-ščeně zatím nemyslím, tagže prosím jiné nápady.
já makám a prachy nedostávám, to je pak na hovňajs
Hm, já makám ve 2 pracích, prachy dostávám, ale je konec měsíce a kde nic, tu nic. Mám takový pocit, že ať vydělám kolik chci, tak vždycky ty prachy zmizí. Když bud mít tisícovku, tak vyžiju s ní, když 100000, tak utratím je. Asi neumím šetřit.
danajasa
Prej šlo,ale většinou ti manželé bejvaj děsně vošklivý
Mocinky blbá.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:53
- Nahlásit
danajasa
týbrďo, to vídejo je božííííí )) "nyní vezmeme živočicha"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:53
- Nahlásit
BrendaBenji
A taky zítra začínám poslední měsíc v rachotě, jupíííí.
Tak to pani gratuluju!!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:58
- Nahlásit
Baico
Dík a co ty už máš nějaké vyhlídky na lepčí zítřky?
Já si to tak děsně užiju Ještě nebudu snad tak tlustá, že se budu moct hejbat, budeme chodit s čoklema moc venku a mooooc cvičit ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:01
- Nahlásit
BrendaBenji
budeme chodit s čoklema moc venku a mooooc cvičit
Přesně paní přesně já na to ám dva měcíce garantované státem než lékařka nazdá že děrvé koleno už je k užívání do roboty Baysha
Právě mě těma kecama dostal,musela sem si to pustit eště jednou abych stihla aj vobraz
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:04
- Nahlásit
BrendaBenji
co ty už máš nějaké vyhlídky na lepčí zítřky?
Zatím ještě ne, ale dva měsíce jsou ještě málo, aby se něco objevilo. Ale stále na tom intenzivně pracuju.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:19
- Nahlásit
Děcka du napéct asi tunu žumpapamlsků(páč je to hnědý)a bém mučit živičicha páč teoreticky sem krz žumpu vybavená ted už chybí akorát prakse takže příštích5let mám vystaráno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:23
- Nahlásit
pawLINka
Jo než to zapomenu včerá sem koupila časák pes(přitel čéka mám pocit) je tam mocinky pěkný písání vo "vajtpůlu"a je tam prapravnučka mojeho prapítečka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:26
- Nahlásit
udělá mi něgdo vejcuc nebo sem vám dobrá akorát pro srandu?!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:30
- Nahlásit
danajasa
Jj, je to PPČ, mám ho předplacený. Kerá ta prapravnučka to je? Ta béžová?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:31
- Nahlásit
davidkova renata
Pani jakou srandu dyk na vás tady píšou oslavné básně.Vejcuc nemůžu udělat neb mám už dva dni alzhajmra.Du zdovolením péci páč stejně nemám eště vyvětranou kuchyn od spáleného kužete tak už je jedno so tam přibude za smrad.Jo a Fredík Krůgruj vo ouhylného internysty nebé vomlouvámse,ale asi byl zrovna na nějakém jiném patře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:32
- Nahlásit
Crysa
Zemřela matka a do hrobu dána, syroty po ní zůstaly, i vycházely každičkého rána a na CZ-Psu jí hledaly. I zželelo se matce milých dítek, a duše její se vrátila a vtělila se ve velkolepý vtípek, aby se už konečně každému líbila
tak ty seš obrofskej kretén )))))))))))))))))))))))) je dobře žs si dneska mimo ,ty trupko )))))))))))))))) dál nedočítám,todle mi stačí )))))) akorát nevim proč mám už zas!! pochřep,ale je mi to celkem fuk,dyš sem přežila tu vaši zákeřnou akci,druhej pochřep přežiju taky..brnkačka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:34
- Nahlásit
pawLINka
Ta béžová?
To by měla bejt vona ovšem esli je to stěma papírama jak jaks psala tak to může bejt nejistý páč Sotormík gelidgeal a hodovic sou vlastně všudypřítomný geneticky(což nemá s ch.st.genetic nic)a už du fakt péci.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:45
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
davidkova renata
Máš důležitej mail
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:45
- Nahlásit
Rozbil se mi telefon Sem tu úplně odříznutá od světa. Jako na potvoru zrovna potřebuju vyřídit asi milijon telefonátů Šla jsem prohledat děckám pokojíky essi tu náhodou některá nenechala mobil. Nechala. Pupíček. Jenže do mrtva vybitej Hledala jsem nabíječku. U Pupíčka není. Šla jsem k Lálince, ta má stejný mobil tudíž i stejnou nabíječku. Na stole jsem našla svoje manikůrní nůžky (hledám je už asi dva týdny). Pod stolem se válely moje stříbrné roleksky Byli tak drahé, že to sem nemůžu ani napsat, fšem kolemjdoucím by závistí ruply fšechny céfky Vůbec nechápu jak se dostaly k děcku a proč tam leží na zemi pod stolem. Děcko pochopitelně ztraverzuju, hned jak se tu objeví Nakonec jsem našla i tu nabíječku. V rohu pokoje, na zemi, pod plyšovou žirafou. Ztraverzuju ju spíš dvakrát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
máš důůležitou vodpověd!
Biluška
pod plyšovou žirafou. Ztraverzuju ju spíš dvakrát
žirafu???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:53
- Nahlásit
davidkova renata
žirafu???
Lálici
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:55
- Nahlásit
makrel
zda znají pitbulku a nikki.
Nevím,asi né aspoň mi to nic neříká.
A ste normální magoři,nehodlám vás dočítat ani tady ani na FB,páč tím bych zabila celej den!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:58
- Nahlásit
Biluška
Holka,já nedávno našla v psacím stole pytlík na sbírání hoven......samože s hovnem.
Matěj je totiž od přirození snílek a na nedůležitý věci nemá čas,tagže vyvenčil,sebral a gdyž přišel domů,strčil to do šuplíku,páč měl něco důležitějšího,než to jít hodit do popelnice.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:02
- Nahlásit
davidkova renata
Pani viděla ste tu zákopovou fotku z včerejších obran? Ste o hodně přišli, když ste nepřijeli. Byla veliká legrace
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:03
- Nahlásit
jablunka
Holka,já nedávno našla v psacím stole pytlík na sbírání hoven......samože s hovnem.
Tak tohle jsem zatím nenašla . Zato máme doma pravidlo, že pokud se nějaký pes posere uklízí to ten, kdo to našel první. Jednou jsem měla na ledničce vzkaz "v předsíni je hovno, uklidila bych ho, ale neviděla jsem ho"
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
jablunka
strčil to do šuplíku,páč měl něco důležitějšího,než to jít hodit do popelnice
pani, já su taky snílek, ale hovna si neschovávám ))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:10
- Nahlásit
jablunka
Matěj je totiž od přirození snílek a na nedůležitý věci nemá čas,tagže vyvenčil,sebral a gdyž přišel domů,strčil to do šuplíku,páč měl něco důležitějšího,než to jít hodit do popelnice
taky su snílek,ale na něj nemám,mě jenom vyklíčila kdysi f kabelce cibule ,chápu že je to slabý,no..
Biluška
předsíni je hovno, uklidila bych ho, ale neviděla jsem ho"
Baico
zákopovou fotku
už jo,ale taktně mlčim bo sem přesvěčená,že ste ho zabyla a nestihla zahrabat tak abysem vás neprozradila! pomůžem vám se záhrabem příští tejden,esi ho nesežere lesní zvjeř )))) a taky cííííí interakční vobrany s poplašnákama a jinejma úchylnostěma!!!!! jinak nejedu a budete hrabat sama ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
bo sem přesvěčená,že ste ho zabyla a nestihla zahrabat
Pani, je vidět, že mě velmi dobře znáte
pomůžem vám se záhrabem příští tejden
není nad opravdové přátele
taky cííííí interakční vobrany s poplašnákama a jinejma úchylnostěma!!!!!
Nebujte, na příští týden máme slíbenou dokonce devítku. Má to jen jeden háček, běží se za tim čoklem do lesa přes to pitomé hřiště
|