Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6498 . 6499 . 6500 . 6501 . 6502 . 6503 . 6504 . 6505 . 6506 . 6507 . 6508 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 19:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Dnes už nemakám, seru na to.
já taky

zavrelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 19:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová - autí
Tourana máme - 217tis km najeto máme ho od nějakých 154tis km a zatím jsme nic většího do něj neinvestovali, jen běžnou údržbu, super auto, na berňka akorát i s nákladem na týdení dovču jsme brali box na střechu aby měla dost místa, předtím Opel Astra combi - co se týká místa super jen je trochu těžší tak vybírat silnější motory.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:13
- Nahlásit

Vlčáčková
já sem taky dneska nějaká zdechlá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:16
- Nahlásit

celé je to tu jakési zdechlé..naštěstí aspon nemusim dočítat 568 stran..du dyskopříběhovat čus vy strýtový autystííí laciný

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:21
- Nahlásit

Su strhaná jak borůfka,páč nejsu strýtová atrakce a musím dřít. Du se svalyt a svalená budu taky dyskopříběhovat

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:26
- Nahlásit

obranáři, třá i zatím neklikraři - super trik na zadní doprovody figuranta bez vytahanejch rukou z cukání psem - URL

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:29
- Nahlásit

Crysa
hm..můžeš mi to f sobotu předvíst..jako s nandou myslim

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
a máš jí naklikanou?
ona by to taky pochopila, jen je to na dýl, ale myslím že pokajď by vědíla co je klikání a případně rozdělanou tu chůzi s vysílačkou na balon a klíňák položenej, tak by se to dalo zvládnout třá během Mlíkošů dodělat na ležící rukáv a pak jdoucího figu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:34
- Nahlásit

kejtlin
No, já jsem dorazila všechna DéPéHáčka a plus i něco navíc, aby se vědělo, co ještě kde ošidit a už mám i jedno přiznání k silniční dani hotové. Podařilo se mi plytkými výmluvami odsunout kontrolu ze sociálky na další týden nebo přesdalší. A tak koukám na Youtube na letadla a relaxuju u toho.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:42
- Nahlásit

Zdááár tak sem byla ulékaře na to ekg hele bya náká juklý na ty vytištěný vlnky si vzala normálně šabloonku mám převelice pomalé tlukot já furt proč se mi nic nechce a hele mám to písemě mám převelice schnilé srdce co se pohybu tejče vovšem do tabulky se vlnky nacpaly tak se zdráf jak řepa a nedostanu infarkt a prej život je závislý na množství tepů tak já dyž porodím ve40 ta mě budou eště vnuci honit s kulovnicí at už je neseru,páč děda má těch88l.a je furt sprostej jak za mlada-Hele pečovatelka včéra donesla vobědy a von-Jo tuhle tu na zelené trávě na pruhované peřině sakra nemohla dojít o 30let dříf

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:43
- Nahlásit

makrel
No, ono to prostě někdy jinak nejde.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:45
- Nahlásit

danajasa
No, bezva děda.
A pomalý srdce prý znamená dlouhý život...! Tedy pokud Tě nezakousne v půlce nějakej pes.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:04
- Nahlásit

Zdar autistí
co dělaj vaše vopcese
Já su nasraná, páč nám scíplo mentálně jediný auto, který máme,jesli se ho zítra nepodaří zprovoznit, jsem velmi zvědaf čím bude jezdit muš bránit vlast
Koukejte si vode mě někdo koupit aspoň pět štěňat ať mám na auto

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:12
- Nahlásit

Eldoguero
jsem velmi zvědaf čím bude jezdit muš bránit vlast
na bješkách, i jeptišky tak jezdí v Práglu prý ho háku
Bo kupte koňa, páč ten když scípne, tak navždy, tudíš bes starostí vo opravu, jinak se trávy nažere a chytí aj v mrazech

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:16
- Nahlásit

Crysa
Koňa uš sme měli a už scípnul ale muš na něm moc nejezdil
Na bjěškách neumí, jedině,dyš ho tahá pes vzhledem k tomu, že to má do práce skoro štyrycet kiláků mu žádnýho psa nepůčím
Takže jedině, že byste něgdo votchytil tu jeptišku, že by to tam jako vodtáhla vona

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:25
- Nahlásit

Eldoguero
jeptišku, že by to tam jako vodtáhla vona
Pani co náký otrlý zvíře třá bizonka? Já neska lítám topit pod kotlem a nějak to nehřeje a furt tam mizí uhel něco tam žere aik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:27
- Nahlásit

danajasa
co muš pani?

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:34
- Nahlásit

kejtlin
Zejtra se balí teda aspon mám pocit že mi rozuměl ovšem je zas tak vožralej,že neví co je za den co nějak nemá cenu ale já su měkota na totok eště zedvě kapky mošná já mám ten kýbl na nervy náký velký než přeteče.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:37
- Nahlásit

danajasa
Pani, jestli mu zejtra to auto nevopravěj, řekla bych, že by vzal i toho bizona - máte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:37
- Nahlásit

danajasa
tě fakt vobdivuju z mojí povahou by letěl jak papírovej drak
jak dlouho jste vlastně spolu?Essi to teda néni tajný

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:41
- Nahlásit

olej
hlásím že bych měla zájem o jeden litr toho rybičkového oleje
blbne mi internet tak nevím jestli se zítra připojím snad to tady nezapadne

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:41
- Nahlásit

kejtlin
Néni dva roky no já sem ho už jednou vyrazila,ale nák mě ukecal páč to na voko vypadalo gut nemám tu křiščálovou gulu no včíl už ju nepotřebujuEldoguero
toho bizona
Nemáme teda,ale esli je teda staečnej tak bude muset na vlak což je horší u našich drah jak na tom divokým západě aj bez byzonů

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:45
- Nahlásit

Ahoooj zumpicky
jsu zpet, musela jsem se vratit trosku driv nez planovano, ale neva, stejne se mi uz styskalo. Stalo se neco veledulezityho, co musim vedet? Sice jsem prosila bratranka, aby vas cetl a vypisoval dulezity veci, ale nebyl z vas moudrejnedokazal rozlisit zrno od plev a rika, ze polovine veci vubec nerozumel, proste naprosto pasivni a zmatenej kolemjdouci, ale rekl, ze az se vrati domki, taky se sem prihlasi, budeme mit novyho clena (kdyz majitelka fory dovoli)
Mate se vsechny dobre? Jsou vsichni psici zdravi? A vy taky?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:47
- Nahlásit

Čus, co novýho? Koukám Danajásá vyhazuje muše tak good luck

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:48
- Nahlásit

danajasa
Statečnej von sice je, ale vlak mu jaksi nepomůže, páč to by musel z Frýdlantu do Liberce a z Liberce do Hrádku - tedy cca 3 hodiny v lepším případě A to nemluvím vo tom, že by se těch 15 kiláků do toho Frýdlantu musel nejdřív ňák dostat.
S busama je to totéž s tím rozdílem, že bus teda staví pouhopouhé 3 kiláky od nás.
Ovšem cesta do práce by mu busem trvala cca 2 - 3 hodiny, dle návaznosti.
Takže mi ten bizon furt připadá jako schůdnější varijanta
Pani, jestli váš muš pije, pryč vod něj radši, voni se jako v zásadě vůbec neměněj tyhle typy, ač naslibujou hory doly

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

leyenda
jéééé ahoj pani, už jsme tě mnohokrát sháněli.
Nejdůležitější jsou vesty, ty ti posílala Gerda na emajla a kompletovala to Lucka Kratochvílová tak se určitě přihlásí až tě tu uvidí
danajasa
no teda připoju se ke Kejtlin páč už bych ho taky vyrazila, tak vydrž

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:51
- Nahlásit

leyenda
ahoj zrovna dneska jsem se ptala kde jsi?

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:51
- Nahlásit

Alexa
Nejdůležitější jsou vesty
Ha, Gerdicka zasejc sije? No, do mejlu pujdu az zitra, na to dneska nemam silu, doufam, ze mi hotmejl nezrusil schranku pro pretejkajici preplnenost

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:53
- Nahlásit

kejtlin
ahoj, jak se maji malopsici? A jeste jsi v cukrovaru?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 21:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gerda

Oleje Omega 3 v kapslích (lososovej a lněnej) mají za lacino v DM drogriích.
http://www.das-gesunde-plus.de/cgi-bin/wohlbefinde n_druck.pl?id=herz

Nebo kupuju sobě i psům různý stáčený oleje, který používám "dovnitř i vně" tady:
http://www.vomfass.cz/produkty.html
Mají tam taky vína a kořalky (výýýýtečný), a můžeš vše koštovat

<< 1 ... 6498 . 6499 . 6500 . 6501 . 6502 . 6503 . 6504 . 6505 . 6506 . 6507 . 6508 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání