| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:50
- Nahlásit
Gerda
Tebe samosebou taky vítám a fšecky vostatní co se sem eště navezou ,bo tobysem se upsala...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:11
- Nahlásit
No ale dyť už vůbec nepíšeš.....
|
Jajula
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:36
- Nahlásit
davidkova renataJináč tě tu vítám!
já jen nahlídla, hlavně na ty fotky, a jinak zas pudu
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:47 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Tak ty fotky:
ještě to není ono.
Tak přece jednoduše: www.foto.tiscali.cz , název alba Ovčáry
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:48
- Nahlásit
Lola1
Mě to nejde zvobrazit!!!!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:56
- Nahlásit
davidkova renata
Už?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:21
- Nahlásit
Lola1
Už!
|
Jajula
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:03
- Nahlásit
No konečně jdou porádně vidět ty Aliciny korejtka.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:07 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
isdpch
už makám na fotkách, jsou super, jenom já na koni jsem rozmazanej, ale to asi bylo díky tomu trysku
nazdar draku, ty voe se nediv ten tvůj foták byl fšoku že zapomněl vostřit, sem byl taky v rervech abych tě cvaknul dřív než si šemík řekne že tě už na hřbetě nechce no viděl si ten jeho výraz když se mu hrabeš na záda
ps: myslíš že je dobrý dávat na web ty dvě fotky kdy nám dělá modrej podkoního já jen aby nebyl průs.....
ps2: foto je super akorát sem vykouřil krabičku cigaret než jsem je prohlídl bo ten net tady je rychlej jak šemík s náma dvouma na zádech.
davidkova renata
hele celebrito už si vrátila klobouk ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:11
- Nahlásit
benda2
hele celebrito už si vrátila klobouk ?
Nazdááárek draku ,klobouk sem zatim vrátila,ale zas si ho vemu zpátky,bo mi sluší!
Esi si vyhulil krabičku než si skouknul foto,tak si skoč napřed do trafiky než pudeš k nám na forum!
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
ahoj,ja jen na chvilku,pac se mi vratila rodinka.24.2 je Free sobota?A muzu tam vzit i dite?A kdyz jo,tak jeste otazka - a co jeste mam vzit?Varit neumim,pokud mate aspon zbytky pudu sebezachovy,tak poradte treba nejakou lahvinku nebo tak neco.Jestli se to hodi...Jinak bychom jely busem v 9.20 z Budejovicke,tak nevim,pojedete autem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:22
- Nahlásit
Lexa
Ahoj!Dítě vzít můžeš!Vařit nemusíš,todle byla vyjímečná akce .Lahvinka se dycky hodí a taky nějaký prášky na nervy .Každej veme co může nebo chce,ale není to povinný.Já eště nevim,esi pojedem,kdyby jo,tak autem,ale dám vědět!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 22:03
- Nahlásit
davidkova renata
klobouk sem zatim vrátila,ale zas si ho vemu zpátky,bo mi sluší
Čau ségra! Mohly jsme mít stejnej. Syn mi před odjezdem řekl - udělej si něco s těma vlasama nebo si puč můj klobouk. Má stejnej, jen hnědou barvu - to aby nás rozeznali.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:31
- Nahlásit
Lola1
stejnej, jen hnědou barvu - to aby nás rozeznali.
Dobrá poznámka! Čék to musí mít vychytaný!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:43
- Nahlásit
sem se dost leknul
isdpch
no to víš, asi jsi byl nejmíň pohyblivý, tudíž na fleku a než se můj foťák vždycky probere (a já), tak jsi neutekl. Jinak jsi mi udělal radost, že je taky někdo, kdo se sebe taky lekne. No a sebe fotit nebudu, né?
želva
no Alice byla boží, tak nějak před Burianem. Pořád jsem čekala, kdy bude zelí i na brejlích.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:06
- Nahlásit
isdpch
My jsme si s Jarmilou tedy taky užily. Napřed jsem ji při hodu kabelkou na zadní sedadlo trefila kšandou do čela a pak, když se Gerry zamotal do vodítka kolem židličky a škrtil se a já ho honem vymotávala, zůstal nějak jeden jeho zub nebo karabinka v jejich kalhotech nad kolenem a takže tam pak měla elegantní džuznu. Ale prý se jí na výletě ohromně líbilo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:21
- Nahlásit
Lola1
My jsme si s Jarmilou tedy taky užily. Napřed jsem ji při hodu kabelkou na zadní sedadlo trefila kšandou do čela a pak, když se Gerry zamotal do vodítka kolem židličky a škrtil se a já ho honem vymotávala, zůstal nějak jeden jeho zub nebo karabinka v jejich kalhotech nad kolenem a takže tam pak měla elegantní džuznu. Ale prý se jí na výletě ohromně líbilo.
A pojede příště zas???
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
to viš
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:36
- Nahlásit
Jsem dnes mluvila s Jardou a říkal, že jsi se dlouho neozvala... Proto neví, co v sobotu...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 19:19
- Nahlásit
ale dneska jí to snad skončí
Byli dneska kousat, nebo dneska dřela?
A Ty přijdeš?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 19:56
- Nahlásit
Tak co, přijdete zítra?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:23
- Nahlásit
Héééj, kde jste všichni?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 14:45 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Joker
Asi koušou nebo dřou. Nebo se flákaj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 15:29 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Joker
Dřou ,máme to dneska na pátou.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:02 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Dobré jitro,
isdpch
jsou tu někde fotky, kde se zase proháníte s davídkovou na hatátitlovi?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:49
- Nahlásit
isdpch
heled bratře nebo co jsi můj, ty kolie tam má Ruda aby je potom mohl nabídnout dál? nebo jsou tam někoho a pak si je odveze?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 08:40
- Nahlásit
želva
Máš odpověď u nás
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 09:07
- Nahlásit
Dík za fotky, v sobotu jsem na vás vzpomínala. Fotky pěkný, počasí vypadá rozhodně líp, než bylo u nás. Co to tam bylo za dobrmánky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 09:09
- Nahlásit
Lola1
Od Sali a Tchoře.A nebyli to Dežové!
hele,chystá se akce na 23.-24. 3.tak to zvaž a ostatní co by chtěli jet ,tak taky!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:04
- Nahlásit
davidkova renata
Čau, moje milé dětičky přijedou slavit narozky. Ale tím spíš bych mohla na čas vypadnout, ať se užijou, co? Já bych tedy jela. Jak to bude který z těch dnů?
A nebyli to Dežové
No Dežové na delších nohách.
|