| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:14
- Nahlásit
gabifi
ten je ráno prosimtě, jesi zbyly zbytky ňáký, to ani nevim....von děsně vokoral, bo muchlabka udělala jeden hrnek kafe pro fšechny....
brezen2008
tak kdybych to nenapěchovala do pracovní lednice, zavolám ti a poprosim tě o pomoc, jo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:19 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Gerda
no jasně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:26
- Nahlásit
Gerda
stačí sms a já bych vyrazila s pojízdnou taškou,jestli to bude stačit?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
brezen2008
díky, jsi hodná.
mám toho 20 kg....no stejnak doufám, že to narvu do pracovní lednice, nerada bych tě tim opruzovala, abys kůli mě zapínala mrazák.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:31
- Nahlásit
Gerda
tak kdybych to nenapěchovala do pracovní lednice,
Mi silne pripomina posledni nasi vetamixackou akci (ridic se usmival a "mam z vas radost"). Hamty hamty, bylo toho pres 200 kg, z toho asi 150 kg maso. Mrazak nebyl jeste uplne prazdnej z predchoziho zavozu. Vlezlo se to taktak, jeste, ze kaprsumec byl uz ve stanglich, jinac bych delala nevimco . I tak sem nechavala rozmrazit asi 4 kg masa navic, ty se uz proste nikam nevesly.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:31
- Nahlásit
Gerda
co blbneš,když sem ti to nabídla,tak klídek,sem se to vejde a je to,kdy si to pak vezmeš nechám na tobě
číslo jdu smáznout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:35
- Nahlásit
Fifi
200 kg? To musíš mít mrazák velkej jak já byt....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:46
- Nahlásit
Fifi
z toho asi 150 kg maso.
heh vo tom se nám byťákům akurát tak sní. Já mám 50litrák a pokaždý se tam snažím narvat aspoň o půl deka víc. Začínala jsem na dvaceti kilech, přešla na 21, třiadvacet a jednou se dokonce dostala až na celých DVACETŠEST KILO! má to ale jeden háček, jak to tam narvu, utemuje se to a vyndavám to ven sekáčkem a paličkou na maso. Při těch šestadvaceti kilo musely být povolány záložní posily z Brtníkova. Páč to se mi nedařilo páčit vůbec teda. Ty balíčky k sobě přirostly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:47
- Nahlásit
Gerda
tak vidíš, nemuselas shánět hypo a byt, mohla sis koupit mrazák na splátky někdo v OKplus nebo jak se ten obchod jmenuje, mohla jsi to nastěhovat někam do chodby a bydlela bys bez hypošky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:48
- Nahlásit
PetraK
má to ale jeden háček, jak to tam narvu, utemuje se to a vyndavám to ven sekáčkem a paličkou na maso.
To mam stejny, posledne sem ze dna 5kg sisky hoveziho pacila hasakem.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:49
- Nahlásit
Čůs potfory
Tady jek hnusný vedro,že jdu pálit do zahrady zahradní bordel,vono je taková hicna,že to bude úpa jedno,že stojím u táboráku nebo nestojím.
Fifi
Vlezlo se to taktak,
To mi připomína,jak objednám maso a pak mi při objednávce nahoděj udičku se zbožím v akci....
Většinou to končí tak,že hromada masa je podstatně větší než můžou pojmout naše dvě pultový tlamy.
Ale jelikož vím,že mužská ješitnost je zázraky tvořící,jen utrousím"Žany,já trubka vobjednala toho nějak moc, JÁ to tam nenarvu.Sameček se zapýří,nafoukne volátko,hrábne kopýtkem a do půl hodiny TO MASO trůní v mrožácích.Prej měl za 2 v deskryptívě(nebo jak se tomu nadává).
Problém nastane,když jdu a odeberu 4 kilka a mražák nejde zavřít...nevím jak to dělá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:52
- Nahlásit
Fifi
To mam stejny
ešče vjetčí hamoun, než sme doufali
posledne sem ze dna 5kg sisky hoveziho pacila hasakem.
má to jeden háček - dyš todle provozuješ u dvířkovýho mrazáčku, kterej stojí na lednici, hrozí ti akurát, že Ti spadne na hlavu. KDyž todle provozuješ u pulťáku a nejsí zrovna sošného vzrůstu, hrozí, že při bitvě s námrazou, jak se nahybáš dolů na dno, spadneš do vnůtra, zaklapne se za Tebou víko a............. je z Tebe rázem mražená potrava pro psy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:53
- Nahlásit
Erin
"Sameček se zapýří,nafoukne volátko,hrábne kopýtkem a do půl hodiny TO MASO trůní v mrožácích
Neni nad to obcas hrat neschopnou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:55
- Nahlásit
PetraK
KDyž todle provozuješ u pulťáku a nejsí zrovna sošného vzrůstu, hrozí, že při bitvě s námrazou, jak se nahybáš dolů na dno, spadneš do vnůtra, zaklapne se za Tebou víko a............. je z Tebe rázem mražená potrava pro psy.
Mam pultak a nejsem sosneho vzrustu. Este se to za mnou nezaklaplo, jen mi jednou primrzla ruka ke stene- a to taky neni prdel, uveznena mezi drstkama, hrbetama..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:58
- Nahlásit
Fifi
uveznena mezi drstkama
mezi zelenejma držkama??? To snad radši, aby to za mnou rovnou zaklaplo
Neni nad to obcas hrat neschopnou.
tadle taktika je výborná věc
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:12
- Nahlásit
PetraK
tadle taktika je výborná věc
blby je, dyz to nekdo nemusi hrat ze jo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:21
- Nahlásit
Mathea
blby je, dyz to nekdo nemusi hrat ze jo.
samozřejmě, že je to fuška, ale je to jen o zvyk
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:33
- Nahlásit
PetraK
paní budte v klidu,mě bude stačit jedno malí pivo za celej večer ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:41
- Nahlásit
brezen2008
paní budte v klidu,mě bude stačit jedno malí pivo za celej večer
ščastná to žena!!
Davídkojc
pani helejte, já vám s dovolením po Gerdě pošlu tu knížku konečně, ano??
paní Gerdosláfko
mohu-liž po vás poslati útlou knížku zpět k paní Davídkojc? Vy se vídáte každej víkend, že jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:42
- Nahlásit
PetraK
Vy se vídáte každej víkend, že jo?
No jo, dyť je to strašný, čék si tak zvyká dělat divný vjěcy....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:48
- Nahlásit
Gerda
a heled gerdy,ty snimi cvičíš taky?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:53
- Nahlásit
Nevite nekdo jak dlouho zijou slepice? Teda pokud neumrou nasilnou smrti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 14:59
- Nahlásit
Erin
Pani, vy sem laskavjě neska nechoďte, bo po vašem fčerejšim - hybaj k plotně - sem tam zkejsla do půl jedný ráno!!!!!!!!!!!!!!!
brezen2008
ty snimi cvičíš taky?
jenom poslušnosti a potom pobíhání psůch, jako kdyby Mařka měla aspoň trošku zájem, mohla by kousat taky, ale to je marný. Tak hlídáme batohy, koukáme, fotim, napájim kousače...
lucYnka XIII
Nevite nekdo jak dlouho zijou slepice?
já žiju už přes třicet let, mamka eště víc....mamka je asi nejpádnější důkas, že DLOUHO. Někdy aš moc dokonce....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:03
- Nahlásit
Gerda
já žiju už přes třicet let, mamka eště víc....mamka je asi nejpádnější důkas, že DLOUHO. Někdy aš moc dokonce....
pani je to s vami slozite, hezkou kocku nepoznate kdyji vidite a pletete si slepice a slepice. Ja myslim ty co maj zobak, snasej vejce, serou po dvorku a delaj kotkodat. To delate s maminkou taky?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:03
- Nahlásit
Gerda
tak to je co potřebuji já s dastym
takže budu chodit taky,bez vobran
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:08
- Nahlásit
lucYnka XIII
pletete si slepice a slepice
šiš ty seš detajlistka....buďte ráda, pani, že vám vůbec někdo votpovjěděl. Že to neni zrovínka to, co chcete slyšet - no prosimvás, ste děsně malicherná. Mamka davítková jinak snáší vajce docela dobře, zatim se nepodělala po ničem. Kotkodat nedělá, to dělá Biluše, dyš volá - halóooo tady Kotkovááááááá.
brezen2008
domluf se s davítkovou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:10
- Nahlásit
tak jsem poprví udělala rizoto a to je vám dobrota ))))
Gerda
to jo,jí musím něco důležitého napsat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:17 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerda
šiš ty seš detajlistka....
jaka detailistka
Ja bych jednou az budu velka a budu mit vysnenou kocky chtela taky vysnene slepice a chci vedet jak dlouho budou zit.
A Tebe s Davidkouvou na dvorku nechci. Chci vobycejny slepice. Vy byste sezrali moc zrni.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:20
- Nahlásit
lucYnka XIII
Sem gdysi dávno (asi tak v pravěku) měla slepici Bertu a ta žila třináct let. Pak ji odnesla liška . Někdy kolem sedmého roku přestala úplně snášet (cca od pěti snášela jen tak symbolicky), takže asi kdokoliv "normální" by ji zabil páč co se slípkou co nenese. Tudíž se obávám, že smrti stářím se asi žádná slepice nedožívá
Gerda
Kotkodat nedělá, to dělá Biluše, dyš volá - halóooo tady Kotkovááááááá.
Uznávám, že je to blbý méno, sem ho nechtěla, ale ten debil co sem si ho brala na tom trval Vdávat se znova kvůli tomu nebudu páč by sem si nepolepšila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:21
- Nahlásit
čus kreténi,su vysmažené vot rybníčka ,ale du dřít bo je září a pézetka uš sou tu zas
lucYnka XIII
soráč,pani,já si nefšimla,že nenabízíte psa,ale svojí fotku na řidičák...f tom případě si teda vemu vás a budu s váma za šera courat ulicema..to by f tom byl čert ,aby...
Erin
Problém nastane,když jdu a odeberu 4 kilka a mražák nejde zavřít...
jo tak todle přesně! mě se stává furt! Asi nějaký kouzlo,tachyjonový možná..
brezen2008
to jo,jí musím něco důležitého napsat
to zas bude kravina Jo a mám asi 10 ruliček vot hajzlpapíru
|