| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 21:33
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně, hlavně at jí mám o víkendu už doma, mě se o ní i zdá jo aby toho nebylo málo, tak mi zas Darča zase hapluje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
želva
Jako s tou prostatou?A bylas ještě někde jinde nebo jak?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 21:46
- Nahlásit
davidkova renata
to je už ok, ale nechce chodit a jenom spí, sice chodí ale pomalu, takže jdu na veterinu, páč to bude páteř
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 21:47
- Nahlásit
želva
nechce chodit a jenom spí, sice chodí ale pomalu, takže jdu na veterinu, páč to bude páteř
Ty vado,no to je radost...tak dej pak vědět,snad to nebude nic vážnýho.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 22:19
- Nahlásit
davidkova renata
dám, taky doufám, ale stejně se bojím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 22:23
- Nahlásit
dobrou noc
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 22:25 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
no holky už spite, lebo ja tiež nemôžem zaspať a kontrolujem či niečo nove na fore nepribudlo a Sindy na nas z chodby šteka hav hav. Dobru noc.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:18 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
budu volat Gerdě, jestli by mě neodvezla Darču nas veterinu, páč dneska už nemůže chodit na zadní nohy,tak se dost bojím tak zatím páá
na zadní se už nepostaví, včera to bylo lepší, ale dnes ráno už ani pomalu vevstal, tak držte palečky,
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:08
- Nahlásit
želva
dneska už nemůže chodit na zadní nohy,tak se dost bojím tak zatím páá
na zadní se už nepostaví, včera to bylo lepší, ale dnes ráno už ani pomalu vevstal, tak držte palečky,
To je to tak děsný??? No tak to mě nenapadlo...tak až se vrátíte podej hned info,držím všechny palce!A vyměšuje normálně?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:27
- Nahlásit
isdpch
dobré ráno
Tož vítaj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:54
- Nahlásit
isdpch
No šak ,sem tě už viděla.Jinak se mnou nelze než souhlasit ,to ti přece musí bejt jasný už dávno
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:27
- Nahlásit
Ty bláho, želva, koukej nás informovat, co s Darčou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:32
- Nahlásit
rosnička
Čau teta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:33
- Nahlásit
isdpch
nevim,ale pozdravit jí můžu ne?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:28
- Nahlásit
čauky, takže jsem s pomocí Gerdy jela na veterinu, ale jinou a tam mi řekli at jedu na tu svou kde jsem byla kvuli té prostatě a tak mě zas ovezla domů a to číslo neexistuje, takže ta¨m jedu ted osobně a domluvím se na kdy mohu přiojít.
darča zas chodí, ale podle těhle veterinářů je to kvuli tý prostatě, takže jestli mi to potvrdí, tak se hned obědnám a půjde na kastraci a bude mít doufám klid.
Ráno nešel vůbec a jen tak celej den spí a jenom pije a má průjem ale nežere nic a mám ho raději na vodítku, aby něco nesežral
tak zatím pa a dík že jsete na něj mysleli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:28
- Nahlásit
isdpch
pro jistotu, kdo ví kdo to je
No právě
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:30
- Nahlásit
a jinak zdravím rosničku, ale mohla by nám něco o sobě napsat, že? abychom věděli základní informacejako:
kde žije, jestli je to muž nebo žena,jak je to straé, kolik má psů a dětí a tak ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:01
- Nahlásit
Já jen eště Dárka upřesnim, protože je opravdu s nervama na dně - Dárek/pes vypadal, že je mu zle, ne že by nemohl chodit, ale spíš chodil jako kdyby ho bolelo břicho. Jeli jsme do Riegráku do Pandy, jestli to nemůže být třeba ucpávka střev, nebo hnutá páteř, prostě nás nenapadlo, že hybnost pánevních končetin souvidí právě s tou prostatou, která když se zvětší, může hybnost nohou omezovat. V Pandě Dárka odkázali s podezřením na souvislost s prostatou na veterinu, kde to už diagnostikovali. Bohužel jsem řidič začátečník a s krátkou polední pauzou, takže jsem ji nemohla odvézt do Vysočan, nicméně cestu jsem si vysvětlit nechala, kdyby Dárek potřebovala jet dnes večer - to už budu mít po práci a nějak bychom tam dobloudily. Dáreček pes vypadal smutně, unaveně, za chvíli Dárkovi/holce zavolám, na kdy jsou objednaný, ať víme, co dál.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:11
- Nahlásit
želva
Držím Dárečkovi palce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:15
- Nahlásit
No tam je jedinej problém, že řídim teprve pár měsíců a neumim jezdit po Praze, takže sem schopná zabloudit všude - viz moje ubrečená hodinová cesta do Počernic o víkendu brzy ráno!!!!
Takže vůz by byl, schopnej řidič asi ne.....ale uvidíme, co z Dárka vypadne, až se na veterině něco dozví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:31
- Nahlásit
Mail odeslán, díky moc za pomoc! Dárkovi sem psala, ať se objedná na dnes na cca 18.00, že jsi ochoten být závozníkem
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:04
- Nahlásit
želva
držím palce
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:33
- Nahlásit
Neviete kde sa flaka pani Davidkova?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:15
- Nahlásit
Dakujem, ved ja pockam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:52
- Nahlásit
gabi
Máš SZ u nás
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:59
- Nahlásit
ISDPCH - Dárek má už asi hodinu vypnutej telefon, tak doufám, že se mi jí nějak podaří chytit. Čísla mám uložený, v případě potřeby ihned použiji - fakt díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:53
- Nahlásit
Tak sem teď s Dárkem mluvila, na veterinu pojede zítra, hodí ji tam hned ráno ten její chlapík, doktorka jí řekla, že s největší pravděpodobností to vypadá na vyhozenou plotýnku, nebo nějaký hnutý záda. Dnes tam už nepofrčí, zítra nám dá vědět, co a jak.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 17:01
- Nahlásit
čauky, je to tak jak píše Gerda, od prostaty to není a asi to bude páteř nebo nohy, takže zítra tam hned na 9 jedu a uvidíme co bude dál
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 17:03
- Nahlásit
a jinak díky za pomoc , fakt moc díky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 21:55
- Nahlásit
tak jak se vede? kde zas všici jste?