| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 11:51
- Nahlásit
Trotelchen
A uměl by někdo z místních humoristů vysvětlit, co je humornýho na faktu, že si nějaka příživa hraje na kovboje, šamana a boha za peníze důvěřivějch oblafnutejch chudáků? v54
Dobrý den,obávám se ,že zde se žádného vysvětlení nedočkáte,páč my se sem chodíme bavit a nemíníme zde řešit či vysvětlovat nikomu nic.Krom toho zastávám názor,že chce-li někdo někomu na cokoli přispět udělá to a pokud nechce,nepřispěje,páč je to jeho svobodná vůle.Tož asi tak...doufám,že jsem se vyjádřila dost srozumitelně
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
Čau, jak se daří Bendovi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:23
- Nahlásit
Lola1
Ale jo, ,než jsme vodjeli,slupnul 2 prášky,bo ho bolela hlava ,ale jináč je jura!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
čauky, a v kolik jste odjížděli?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:58
- Nahlásit
želva
nebud zvědavá budeš brzo stará
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:05
- Nahlásit
Lola1
ahoj sem tě skoro ani neviděl byla to zátěžová akce
davidkova renata
čus hele sem přemejšlel a přišel jsem na to že Ty jsi velkosponzor, protože tvoje karboše i štrůdl baštili všichni. Nejen velkokynologové (jako já a isdpch) ale i pejskaři to normálně hraničí s nezdravým sociálním cítěním
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:16
- Nahlásit
benda2
čus hele sem přemejšlel a přišel jsem na to že Ty jsi velkosponzor, protože tvoje karboše i štrůdl baštili všichni. Nejen velkokynologové (jako já a isdpch) ale i pejskaři to normálně hraničí s nezdravým sociálním cítěním
No jo ,to je ofšem novej pohled na věc...esi já z toho nebudu třá mít nějakej malér ,eště mě někdo bude popotahovat.Každopádně to budu muset přehodnotit a příště se už budu jenom cpát jako ty vostatní
želva
a v kolik jste odjížděli?
sme vodjížděli až nakonec
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:19
- Nahlásit
benda2
nebud zvědavá budeš brzo stará
dobrá, dobrá
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:27
- Nahlásit
aren
edinej chudák, o kterém vím já, seš ty.
Jakou to vyprahlost musíš v sobě mít, že se živíš jen trefováním se do druhých.
Ty si to možná neuvědomuješ, ale každý, kdo si přečte tu tvou pejskařinu, má o tobě obrázek hotový. Je dobře, že jsou tam ty tvé výplody pohromadě.
No zto samozřejmě madamme, naprosto to sedne od lhářky, která ze sebe dělá slušnou a zastává se lidí, kteří zneužívají zvířata.
Vyprahlost máte tak možná Vy, ale to se dá spravit.
Opravdu, stačí koupit u řezníka vepřový mozeček.
Proč hajzli ulhaní ze sebe dělají počestnost samu? - nevíte někdo?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:30
- Nahlásit
davidkova renata
Krom toho zastávám názor,že chce-li někdo někomu na cokoli přispět udělá to a pokud nechce,nepřispěje,páč je to jeho svobodná vůle.Tož asi tak...doufám,že jsem se vyjádřila dost srozumitelně
Ale běžte, ošidit a podvést lidi je tak snadné...tak moc...copak to nevidíte všude kolem....to jste ve svých letech(nemyslím to nyní zle jako dřív, ale holt 15 už bylo mně i Vám....to je doufám evidentní) fakt takhle naivní.???
Nebo chcete důkaz? Chcete ukázat , jak nasbírám za pár dní tisícovky korun třeba jen na pejkskařkých webech? A to jsou lepší příležitosti.
Paní Davídková, opravdu jste takhle naivní? Tak to já snad fakt už na Vás nikdy nebudu zlej.....ale je to hrůza....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
aren
jedinej chudák, o kterém vím já, seš ty.
Zase mne napadáte vy obyčejná lhářko Anno Seryová?
Již jste mi odpověděla na otázky ohledně těch lidí, kterých se stále zastáváte a kteří mimo jiné zaplatili během jednoho soudního procesu, který dopadl v jejich neprospěch tři pokuty za pohrdání soudem?? Co? Už jste vysvětlila, proč se těchto "milovníků" a pomocníků zvířat stále zastáváte?
To ale ne, to raději budete plivat špínu, to je tak jediné, na co se zmůžete, plivat a lhát.
No říkal jsem si, že starší člověk by se měl držet v úctě, ale u některých bestií to opravdu nejde.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:38
- Nahlásit
aren
Mimochodem muj web navštíví měsíčně zhruba 2000 jedinečných IP adres...myslím tím jen uživatele, kteří na webu nejméně 15 minut zůstanou. ))
Krom toho se tam spousta návštěvníků vrací....a to všechno i přesto, že tam je třeba za poslední čtvrtrok snad jeden nový článek.
No není to žádná sláva, ale o něčem to svědčí .-)))
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
aren
Vy si s identitou Dagmar Fišerová dosti rozumíte, že ano.
Měl bych dotaz:
Spojuje vás dvě téma SEBEVRAŽDY?
Jsem přesvědčen, že ano!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:41
- Nahlásit
Trotelchen
Možná jste přehlédl toto,tak druhý pokus
Dobrý den,obávám se ,že zde se žádného vysvětlení nedočkáte,páč my se sem chodíme bavit a nemíníme zde řešit či vysvětlovat nikomu nic.Krom toho zastávám názor,že chce-li někdo někomu na cokoli přispět udělá to a pokud nechce,nepřispěje,páč je to jeho svobodná vůle.Tož asi tak...doufám,že jsem se vyjádřila dost srozumitelně
Pro případ ,že by se o přehlédnutí nejednalo ,mám pro Vás možná řešení.Můžete například sepsat a poté uveřejnit obsáhlý článek na téma,jak si někteří místní humoristé neustále dělají ze všeho prdel a pořád se něčemu řehtají,což je společensky velmi nebezpečné chování.Navíc,jakoby tohle už nestačilo,s tím nemíní v dohledné době přestat. .Jsem si jistá,že to bude trhák a oslovíte tím široké masy,poněvadž primitivních ubožáků,které irituje smysl pro humor,jelikož ho pokládají za útok na svou veledůležitou osobu,bude pořád dostatek.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:45
- Nahlásit
Lola1
už to začalo, jdu jukat
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:57
- Nahlásit
davidkova renata
poté uveřejnit obsáhlý článek na téma,jak si někteří místní humoristé neustále dělají ze všeho prdel poté uveřejnit obsáhlý článek na téma,jak si někteří místní humoristé neustále dělají ze všeho prdel
tak moment........ z toho že jsem velkokynolog si prdel nedělám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:59
- Nahlásit
benda2
z toho že jsem velkokynolog si prdel nedělám
no to si ale jedinej,bo my fšichni vostatní jo!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:06
- Nahlásit
davidkova renata
bo my fšichni vostatní jo!
fakt?
já mu to žrala.........
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:11
- Nahlásit
sarax
já mu to žrala.........
No vidíš jak je dobře že si tady ,bys umřela v nevědomosti
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:15
- Nahlásit
sarax
já mu to žrala..
to proto že máš cit pro kynologiii, věř stále věř ale davídkový nevěř .
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:17
- Nahlásit
davidkova renata
bys umřela v nevědomosti
hele čéče..nejsem snad ještě na smrt ne???sem sotva porodila
ale na druhou stranu si mi vzala iluze...už nebudu doma říkat že Benda říkal
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:24
- Nahlásit
sarax
už nebudu doma říkat že Benda říkal
mi teda řekni kam ta Vaše domácnost pude ???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:29
- Nahlásit
benda2
mi teda řekni kam ta Vaše domácnost pude ???
nad tím přemejšlím celou dobu
můj chlap je nemocnej s toho že neříkám o Bendovi
asi to přehodnotím....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:43
- Nahlásit
dobrou noc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 08:36
- Nahlásit
isdpch
No nazdááárek ,co se čílíš,dyk je to furt stejnej scénář.Vona madam dostala vod nás f pátek krapet po čuni ,takže když se vybulela f poli,nažhavila drát a povolala Velkýho kámoše do zbraně,aby nás krapet srovnal,bo na to vona nemá.
Ale zrovna sem dostala jeden ze svejch geniálních nápadů jak toho využít.Dyš jí vytočíme,můžem uzavírat sázky ,kdy se Velkej kámoš přiřítí aby jí podpořil a kdo bude pravdě nejdál,platí flašku .Dyš jí vytočíme každej den,můžem bejt f pohodě nalitý celej tejden .
No nic,du s Nyný a pak mám nějakou práci u rybníčka,tak tady buď hodnej a pořádně moderuj.A kdybys náááhodou měl potřebu se něčemu zas řehtat,di s tim laskěvě do země krále Miroslava,bo tady je to asi zapovězený!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:08
- Nahlásit
davidkova renataisdpch
Já vás nemít,tak se ani ráno nezasměju
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:11
- Nahlásit
isdpch
ale nejsou nic moc, páč jste na nich vy
hlavně aby nebyly rozmazaný.
Jinak jsem dlou přemýšlel přišel jsem na to, že na sobotní chování pana Bendy uvaluji mediální embargo !!! páč jako velkej kynolog mám i své povinnosti a to jít příkladem malokynologum tutíž by bylo krajně kontraproduktivní je zklamat.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
Pro případ ,že by se o přehlédnutí nejednalo,mám pro Vás možná řešení.Můžete například sepsat a poté uveřejnit obsáhlý článek na téma,jak si někteří místní humoristé neustále dělají ze všeho prdel a pořád se něčemu řehtají,což je společensky velmi nebezpečné chování.Navíc,jakoby tohle už nestačilo,s tím nemíní v dohledné době přestat..Jsem si jistá,že to bude trhák a oslovíte tím široké masy,poněvadž primitivních ubožáků,které irituje smysl pro humor,jelikož ho pokládají za útok na svou veledůležitou osobu,bude pořád dostatek
Asi Vás paní Davídková zklamu, ač se o přehlédnutí nejedná, rozhodně mě zábava jiných neirituje.
Jak jste si však jistě poslední dobou stačila povšimnout, nechodím sem ani na jiná místa plná z velké části nudících se státních zaměstnanců a jiných lemplů tak často jako dříve. Je to mimochodem i proto, že kdybyh se měl ve svém životě zabývat bláboly všech tajtrlíků, kteří mě obletují, nedělal bych nic jiného.
Žádný takový článek tedy psát potřebu rozhodně nemám.
A obávám se, že se pletete. Vy se sem možná bavit chodíte, ale jsou zde i lidé, kteří sem i jinam chodí tak akorát škodit psům...a kupodivu to nejsem já...divný že?
Jinak já se sem chodím bavit jen někdy, přijde mi totiž docela pod mou úroveň bavit se stále dokola na účet tupounků, kteří to nedokáží ni vstřebat ni pochopit.
Takže paní Davídková, stejně jako já neberu Vám možnost psát si zde Vaše zábavné texty, prosím neberte Vy mně možnost položit někomu otázku či jej žádat o vysvětlení.
Jak tak sleduji vývoj diskuze, napadá mě, jestli si náhodou nevzpomínáte na jméno toho hrdiny z "Kocoura modroočka", co po tom svém idolu stále opakoval to, co on řekl .....možná by stálo za zváženou toto jméno zde někomu doporučit jako nick )
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:20
- Nahlásit
to ovšem není nic proti tomu, jak se tlemíme my tobě
isdpch
Však od toho tu jsem ne?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:21