Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:43
- Nahlásit

gde je březen???
neznáš todle zvíře?

našli ho f sudoměřský..

brezen2008
Člen
- Nahlásit

tak si právě dělám,rychlou a levnou snídani,oběd a večeři:
strouhanka
vejce
h2o

smícháme dohromady
uděláme placičky
opečeme na oleji
a podáváme s tatarkou,kečupem,hořčicí

PetraK
Člen
- Nahlásit

Sali
já bych klidně ubytovala kočku divokou stodolovou, ale žádná se nám k baráku nějak ani nepřiblíží

tady jde hlavně o otázku bezpečí - jak by na ni reagovali psi?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:44
- Nahlásit

Před chvílí jsem zjistila, že v sobotu vyjde na dvdéčku "Bella a Sebastian"... se těším

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

davidkova renata
neznáám

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

brezen2008
tak si právě dělám,rychlou a levnou snídani,oběd a večeři:
strouhanka
vejce
h2o

když máš doma zbytek nějakého sejra ( tvrdej, niva) a přidáš to tam, tak máš obměnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:46
- Nahlásit

Gerda
No ten vám prostě stoupá, to nemusíte poznávat. Von stoupá jang a spotřebovává se jin

aha, takže kompenzovat to budu tím, že nebudu ponocovat(to bude mít Brtnik radost!! ) a budu hodně spát. Je to tak?

Vono je to ňák psaný v neijingu, jak a kde nejlíp....ale myslim že v tý době eště kuchyňský linky nebyly

to neva. Někdo musí bejt průkopník. Tak to budem my.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

brut
dvdéčku "Bella a Sebastian"...

fakt???? To jsem milovala. Ale už si z toho nic nepamatuju. Byla jsem totiž takhle: . malinkatá. Mám v hlavě jen to, že jsem tím prostě byla posedlá. A když se hrálo pexeso, dělala jsem na sobě uzel, abych Belu měla , když to nevyšlo, odešla jsem od stolu

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

brut
co je jednička?
nadbytek jangu (někde, kdekoli)......mistrová řikala, že čínská medicína je ve zkratce 1739 syndromů, každej popsanej...mě se to nedotýká, fakt mě to nadchlo natolik, že už sem si objednala knihu o farmakologii.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

Sali

A co tahle. velikostí by už obstála a co jsem měla šanci vidět jednu v reálu, tak by se nejspíš s nima prala i o peška

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:50
- Nahlásit

Hyena
Neni to mainská mývalí? To je kočka jak kráva, sem jí jednou viděla, byla stejně velká jako maryje.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:51 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

A tohle je taky fešák

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

Hyena
jo, tak TOHLE bych opravdu mohla!!!!
co to je, maincoon????

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:56
- Nahlásit

Je to ta mainská mývalí a pro mě zároveň jediná kočka, která má můj respekt a obdiv. Kcour, se kterým jsem měla čest byl ještě 5 měsíční kotě, ale velikosti velmi dobře rostlého normálního kocoura. Jeho hlavní zábava bylo livt střapec a zákusy měl opravdu prvotřídní. Zádrapy ještě lešpí.

Sali
Člen
- Nahlásit

maj to mnohem lepší než číňani taoisti!
Gerda
no, víš, já jako zapřisáhlý konfucián, tak jak vzdělanci ve staré číně většinou bývali, mám dost vyhraněný názor na buddhisty a taoisty, ona ta mysleria a hledání nirvány sice něco do sebe mají, zjm. pro prostší lid, ale v reálném životě je třeba spíš vycházet z toho dokonalého čínského konfuciánského pragmatismu s laskavým nádechem, takovéto nechť lidskost je vaším nejvyšším cílem, a nějak to celý funkčně uřídit se zřetelům k lidském místě mezi Zemí a Nebesy, a hlavně se k nim nerouhat, prostě tak, jako to učenci měli zvykem.

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Hyena
Je to ještě vůbec kočka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

Hyena
ty vogo,to sou ale parádní kousky!!!!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
Hyena
ty vogo,to sou ale parádní kousky!!!!!!!

Nechceš přehodnotit svůj názor na to, že ti kočka nesmí domů?

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

Hyena
myslím, že s Bobulkou a Ferdou by kočka už bydlet mohla, po několika elektrikářských výjezdech na Vlčáry bylo u obou dosaženo kvalitní syntézy s místníma kočkama, Bobule dokonce snese fackování po čumáku, aniž by to nějak řešila, u Ferdy si nejsem jistá, zda by nebyl moc hrubej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:00
- Nahlásit

Hyena
Nechceš přehodnotit svůj názor na to, že ti kočka nesmí domů?
nechci,ale kdybych chtěla ,brala bych tu černou jako peklo,asi sem byla v minulým životě čarodějnice .sou u koní bo co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

Sali

hele kdyby ses někdy pro kočku Stodolovku rozhodla, dej vědět. Myslím,že by i Bára Kohlmanová vybrala vhodnýho kandidáta.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

Ne u kamaráda, na statku mám jenom normální, ale za to " zpomalený", bo ví, že když se začnou hýbat normálně, tak je začnou otravovat všeckni čoklové. Je to docela sranda sledovat takovou zpomalenou kočmu jak se za asistence šesti párů očí púlíží chodbou až k nejbližšímu boxu, kde pak následuje prudký rychlý ústup vzhůru.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:03
- Nahlásit

Kruci já jsem chytla nějakou počítačovou dysgrafii, bo co.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

Dobrý den všem žumponorům. Jenom procházím, opět nic nestíhám, děje se něco podstatného?
Koupila jsem Mášenkovi na Vánoce bernardýna. Je plyšovej, nádherně měkoučkej, v životní velikosti (no skoro, má asi tak velikost NO) a je to polštář .Mášenek bude určitě moooc rád, největší radost bude mít z toho, že to není živej bernardýn

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

PetraK
no, víš , já jsem trochu snob, já pokud možno nevořeším, když mi přijde něco samo od sebe domů z ulice, postarám se o to, ale aktivně to vyhledávat nehodlám,
aktivně bych šahala po britce v modrý versi, nebo po tom maincoonu, ale pouliční směsi dobrovolně nevyhledávám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

Sali
tak jak vzdělanci ve staré číně většinou bývali, mám dost vyhraněný názor na buddhisty a taoisty, ona ta mysleria a hledání nirvány sice něco do sebe mají, zjm. pro prostší lid
A proto se mě to líbí )))) On taoismus, když odstraníš ta všechna mystéri, a uznávám že jejich dost, ale mě neuráží a nemám s nima problém, je velice laskavej a lidskej, se zenem toho má hodně společnýho, jestli se nepletu, zen z taoismu vychází, sama si o zenovém náhledu na svět psala, tím se o tom nechci nijak dál hádat, dneska ze mě tryská nadšení z čínské medicíny ))

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:11
- Nahlásit

PetraK
fakt???? To jsem milovala.
já taky... takže si Bellu v sobotu koupím

Gerda
nadbytek jangu (někde, kdekoli)......
a to je špatný, dobrý nebo tak nějak neutrál?

Hyena
teda, ta černá kočka je krásná ...a jak by se hodila k naší bílý
Já sem v Polsku před výstavou byla v jedné rodině, která měla, mimo neskutečnýho množství psů ( každej měl svoje plemeno), několik koček....a jeden kocour byl jak tygr ve zmenšeným, i tou barvou, jen trochu víc chlupatej. Moc se mi líbil, ovšem do té doby, než mi bylo řečeno, že je dost drahej, protože je nějakej "von"

Hyena
Člen
- Nahlásit

Sali
no, víš , já jsem trochu snob
No tak to by ti maniky také plně uspokojily. Jsem jen tak mrkla na jejich rodokmeny a je to jak u dostihovýho koně

PetraK
Člen
- Nahlásit

Sali
ale pouliční směsi dobrovolně nevyhledávám.

aha, tak já vycházela z toho , že jsi psala, že bys Stodolovce zázemí poskytla. To neva.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:12
- Nahlásit

brut
a to je špatný, dobrý nebo tak nějak neutrál?
no nadbytek ani nedostatek nejsou v pořádku.....

<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání