| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:36
- Nahlásit
Gerda
mohly by se ty klece naučit votvírat samy
a nebo to udělaj jako Kostík - prostě vykopnou dvířka! A vítej volnosti! Vožerou pak třeba fšechny kytky jako von! Máme teďkon místo kytek všade zelenou vambereckou krajku, jak to vokousal!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:37
- Nahlásit
PetraK
aspoň že ty stany neměly okna a Vy okenu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:38
- Nahlásit
tak ještě tak 3 stránky a davídkoví prdne cévka,stejně se vílí u rybníka podle mího
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
já nevim pani, von je to dneska už drahej špás, todle pití.
No a nemohli byste tady posbírat šecky děti, co máte, vzít je busem na brigádu na sbírání švestek, ty starší by pak měly kurz pálení slivovice, srpen už by mohly trávit v laboratořích a v září by o víkendech plnily soudky a malovaly sklepy....na vánoce by to mohly prodávat a tím si na svůj provoz vydělávat zas až do léta....
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
jablunka
z něj de je čmoudík
taky ci čmoudíka! Taky! Vemu si fšechny děti za jednoho čmoudíka Tady je vedro, stavbaři furt řvou -je tam nějakej ichtyl, co se furt něčím do něčeho tluče a řve jak hladová jordánská kráva potom a já už sem z něj na nerf!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:39
- Nahlásit
PetraK
Vokazovat pívo v pracovní době, dyš je nedostupný!!
jablunka
nezasyčelo,páč je tak dobře vychlazený,že z něj de je čmoudík!
Tak myslim, že ten vobrázek byl hóóódně slabej vodvar!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:39
- Nahlásit
Gerda
...na vánoce by to mohly prodávat a tím si na svůj provoz vydělávat zas až do léta3
kuva tady sou dneska fšichni nějak moc chytrý - taky pijete kafe pani? Na mě to bohužel ale nefunguje. Možná ten čmoudík kdyby byll, že bych ten mozek konečně zapla, takhle mám smolikof - budu blbá až do večera
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:41
- Nahlásit
janika
ale když bolela hlava, tak byla jedno z mála řešení jak migrénu utlumit
To celkem chápu, gdyš se zrubeš lesanou, těžko vzpomeneš na migrénu...no, i to je řešení. My zas kouřili doutníky, jako to rákosí. Měli jsme popálené hrtany, takže sme nakonec začali krást cigarety rodičoum. Tzn po lesaně měl taky následovat logický přechod kradení lahví rodičoum, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:44
- Nahlásit
PetraK
Možná ten čmoudík kdyby byll, že bych ten mozek konečně zapla, takhle mám smolikof - budu blbá až do večera
))))))))) pani, vy ste nejvěčí trupkaaaaaaaa!!!!!!!!!! )))))))) taky necíííí bejt blbá až do večerá, dejte čmoudíka paaaaani ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:45
- Nahlásit
Benda
Vy okenu
fuj, do toho bych nešla,brrrrr.
janika
no já vim, Alpa byla prdítko, to jsme si tak akorát přidávali na cukr, ale lesana byla dvojnásobná, já nevim, jestli nějakej mentol bo co, ale když bolela hlava, tak byla jedno z mála řešení jak migrénu utlumit, že si mázneš čelo...jo, pálila jak sviň
žejo? Taky mi to tak přišlo, když jsem si ty hnáty natřela tou lesanou, tak mi blafly a hořely jak fagule a i to i pomohlo-škoda, že ji nemám doma, po včerejší tůře by se mi šikla
Na migrínu jsem to nezkoušela ještě- odzkouším někdy. Dík za tip.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:47
- Nahlásit
Gerda
kouřili doutníky, jako to rákosí
fuj tohle mi nepřipomínejte vůbec, se mi přitížilo, dyž jsem si na to vzpomněla , bez čmoudíka sem , blbá sem a eště je mi blbě! To je den, děti moje, to je den!
bejt blbá až do večerá
ale zato večer ze mě bude Ajnštajn, dyž přijede Ričrd, vždycky jdem na čmoudíky. To budu chytrá - do rána
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:50
- Nahlásit
PetraK
nejchytřejší je člověk v hospodě. Jen projde dveřma už je odborník na všechno od sportu až po práva. Asi to bude tím níkotínovým oparem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:52
- Nahlásit
PetraK
já má ráda pivčo a nejlépe Krušovický ale mě stačí malí pivčo,bo hned jdu spát,já nikdy nebyla vožralá,,,,,,
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:55
- Nahlásit
PetraK
ale zato večer ze mě bude Ajnštajn, dyž přijede Ričrd, vždycky jdem na čmoudíky. To budu chytrá - do rána
Jen ráno má čék dycky po takovym intelektuálnim zápřahu meningitidu. Je zvláštní, jak to de ruku v ruce....
brezen2008
já nikdy nebyla vožralá,,,,,,
tak to si eště neměla nikdy ráno meningitidu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:03
- Nahlásit
brezen2008
Chyba,gdybys byla,třá by Jeňýk vodešel sám a dobrovolně.
Gerda
tak to si eště neměla nikdy ráno meningitidu.
Aha,tak teď už chápu proč každej tejden umírám!
PetraK
řve jak hladová jordánská kráva
To už sem hodně dlouho neslyšela!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:06
- Nahlásit
jablunka
ten bývá vožralej sám a ni mu nepomáhám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:11
- Nahlásit
brezen2008
ten bývá vožralej sám a ni mu nepomáhám
Ježíš,ale to je jiný ........musíš se zrušit ty!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:12
- Nahlásit
jablunka
musíš se zrušit ty!
Anebo se mu ráno můžeš posmívat, že má meningitidu a ty neeeeee A můžeš po něm chtít strašně náročný úkoly, aby ho to hned poránu pěkně naštvalo. A taky bys mohla schovat kafe, aby si ho nemohl uvařit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:16
- Nahlásit
jablunka
no von když je vožralej,tak je schpnej mi i podepsat poslední vůli,to musím využít ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:19
- Nahlásit
brezen2008
to musím využít
To už si měla mít podepsaný dávno!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:20
- Nahlásit
Benda
Asi to bude tím níkotínovým oparem
a tady bude zakopanej pes! Já před čtyřma rokama sekla s čvaňhárama. Proto sem teď dutohlávka obecná! Páč mi chybí nikotín
brezen2008
já nikdy nebyla vožralá
to já si zase vždycky slibovala -už nikdá nebudu vožralá
Gerda
Jen ráno má čék dycky po takovym intelektuálnim zápřahu meningitidu
děkuju za osvětlení! Tetkon se mi bude hned zejtra ráno líp fstávat, dyš budu vědět, že jsem mentálně momentálne vycucnutá a mám z toho takovoudle divou nemoc. Jéžiš, zejtrejší ráno bych tak radši rovnou asi přeskočila, páč jinak mi z toho přeskočí, já to znám
jablunka
To už sem hodně dlouho neslyšela
to jsem před pár lety ukradla svý kolegyni - bejvalý letušce
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
Navrhuji odhlasovat že se březen musí povinně opít
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:22
- Nahlásit
Gerda
to musím využít
Jen aby nedědila jen dluhy! Spíš bys ho měla nechat podepsat co nejvýhodnější pojistku a postarat se,aby došlo co nejdříf k plnění.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:22
- Nahlásit
Gerda
to musím využít
tomu říkám soulad myšlenek na dálku,, to bylo první co mě napadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:23
- Nahlásit
jablunka
,aby došlo co nejdříf k plnění
souhlas! Koberce mám, kamení seženu!
Benda
hlasuju pro! Viděla by pak svět trošku jinak a případně zařídila expedici nežádoucích osob z domu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:24
- Nahlásit
PetraK
to já si zase vždycky slibovala -už nikdá nebudu vožralá
Jj,to taky ráda dělám po každý pařbje! Nejhorší na tom je,že dříf sem mohla tři dny f kuse pařit a stačilo pár hodin spánku a byla sem zase použitelná.Teď pár hodin chlasču a štyry dny se z toho fspamatovávám!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:25
- Nahlásit
PetraK
souhlas! Koberce mám, kamení seženu!
U nás je furt dost místa na další jámu a vápno mám v zásobje!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:26
- Nahlásit
jablunka
Teď pár hodin chlasču a štyry dny se z toho fspamatovávám
virus asi nějakej hromadnej!!! Mám todle totiž taky. A navrch po chlastu nějak už nespim. Co tam máš dál?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
jablunka
U nás je furt dost místa na další jámu
heh, můžem založit teda golfový hřiště rovnou!
janika
nojo, už se to zase peče, ale chtělo by to jednou dotáhnout do konce! Brou chuť - já měla chleba se žervé - to je bílej chleba, bílý žervé, to by mohla bílá dyjéta akceptovat ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
PetraK
A navrch po chlastu nějak už nespim
tak to je taky fšude stejný.......
Co tam máš dál?
Po každý vopici mám hroznej hlad!
|