Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:23
- Nahlásit

isdpch
to slunění by ti nesežrala ale třeba takové 1.místo na mistráku ve stopě to by zírala ale hvavně myslím že do kolen by jí dostalo 1.m v obranách se specielní pochvalou za pouštěčky.
Sme snad náký študácí nebo filatelistí

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:49
- Nahlásit

isdpch
stačí, když se dostaví Jokler s malinou
to je ta malina jak davídková drbe, že pouští jak na ipo a eště se u toho usmívá ?
Hele draku sem s ní venčil minulej tejden když sem byl na homolce pro mámu a když sem viděl jak se davídková blaženě usmívá přitom co se NYNY přihnala k tomu ubohému pánovi aby mu čmajzla míček na provázku se kterým si hrál se svou malou paní bíglovou
A to se snažil chovat jako kynolog ale dlouho nevydrželel, znáš NYNY když začne řvát ..................... no hold co je doma to se počítá

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:01
- Nahlásit

benda2
isdpch
Jen počkejte, zající, až se opálí a vrátí.

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:06
- Nahlásit

isdpch
spolukynology
to si napsal moc pěkně, hezky to vystihuje tu toleranci která by měla na ulicích panovat.
Zamyslet by se měla bo mi nedávno psala, že si čtě knihu na slunci na lavičce a připadá si jako Julia Roberts v Nottinghill a to i teda řekni jak si někdo může takhle žít když má nevychovanýho psa ? co je todle za komedie.

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:13
- Nahlásit

Lola1
Jen počkejte, zající, až se opálí a vrátí.
s úpalem na pc neuvidí

isdpch
a nemyslí si náhodou, že tak vypadá
no hlavně aby po nás nechtěla odvézt do karlovejch varů na předávání sošek

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:16
- Nahlásit

isdpch
kucíííí vopálenýýý
né kucííííííí, ale davídková.
nemyslí si náhodou, že tak vy
ty o tom snad pochybuješ?
Hele a co kdybyste opatřili pohár za nejlepší chovnou stanici?

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:33
- Nahlásit

isdpch
ten dostanou s bendou od ČMKU jaksi automaticky
a budou ho s čertem nosit při venčení, voni je ty prdelky s háravka a zdrháním přejdou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:26
- Nahlásit

No co je to tu ,kur...a ,za bordel?????V mym tématu eště navíc??!!Čék si f klidu nemůže ani připálit prdel,aniž by trnul strachy kdo ho zas sprostě pomluví,že jo BENDA a ISDPCH??!!Si snad budu muset pořídit tedlenten nojbúk abysem byla furt připojená!
To isdpch-Bendu už nečekej,teď mi volali z Troje z útulku,že tam maj zas už nějakýho zaběhlýho bígla,takže se tam Benda řítí téměř najisto,už tam má permanentku a tim pádem slevu.Maj pro něj i pohár s nápisem-Náš nejvěrnější zákazník a Čtyřikrát a víc ani ťuk
To Benda-hele zeptej se toho svýho vymaštěnýho kámoše,jestli se eště bojí rotweilerů a taky ho můžeš poprosit aby ti ukázal jak se cvičí při hárafce.Vlastně ne,von ti to s Čertem předvede za 14 dní na Vofčárech na živo.Jo a dybys mu chtěl koupit nějakej dárek,třá k vánocům,tak by byla nejvhodnější podrobná mapa se zaměřením na Křížkovej újezdec,Kostelec u Krížku a vostatní Křížky co jich vůbec f Čechách je.A taky nějakej baťůžek na základní potraviny a tak...(to dyby ta mapa byla zas už hov...o platná jako dycky)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:27
- Nahlásit

benda2
Ted tu byla dealerka vod telekomu a ta si myslela že sem asi valenta po nějaký vošklivý vopici a dopravní nehodě
Vynech Valenta a si v reálu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:39
- Nahlásit

isdpch
brý den
Ty se rači někam zahrabej,bo mi nepříde,že bys zrovna kopal za mě!!
P.S.je to ten první díl?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:57
- Nahlásit

isdpch
Tak ten první díl se jmenuje Zabít draka! Proč jen jste mi na mysl přišli vy dva s Bendou..
Ta cvičebnice by mohla bejt gůt-příběhy neláskou stíhané profesorky gymnazia,to druhý sou nějaký tři povídky.

želva
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:00
- Nahlásit

davidkova renata
heled pojedeš ted tuhle sobotu nebo neděli na Vovřáry, já ten další nepřijedu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:03
- Nahlásit

želva
Nee,jedem na ten kůnící sraz 24.3.Proč nejedeš,dyk si původně měla?Třá se to eště změní ne?

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:13
- Nahlásit

želva
no hele, to tedy ne, měly jsme se tam sejít.

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:16 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

davidkova renata
Bendu už nečekej,teď mi volali z Troje z útulku,že tam maj zas už nějakýho zaběhlýho bígla,takže se tam Benda řítí téměř najisto,už tam má permanentku

to si se připálila nebo zase cucala rum? co to tady plácáš za blbosti to dokaž nebo se vomluv. Protože zatímco ty taky píšeš nepravdu já jsem s NYNY a její loupeživou akcí nekecal což mohu dokázat. Takže koukej vybalit a přiznat pravdu ohledně vychovanosti Bendy.

Kdo se bojí RTWéček ? co to je za blbost. Story kamaráda a jeho centování znám ale je jasný že když někdo pořád dře a to i při řízení tak se vloudí chybka. To víš když smetana psal noty tak u toho taky neřídil.

jo holka a bacha nebo ti z drajvový NYNY udělám mazlíka na hraní

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
Čau ségra, dva dny tu nebudu, tak to tady prosimtě dej trochu do latě, aspoň ty dva.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:45
- Nahlásit

benda2
Tak jaká,už máš toho utíkáče z Troje doma???Za chvíli ti ho budou vozit rovnou domů!Holt ste provařený no...

Isdpch nedře,bo vůbec to slovo nezná,ale má hovno orientační smysl a zabloudí pokaždý,přesto,že tam byl asi 15 krát!!Se těšim,v jakejch místech se ztratíme příště
bacha nebo ti z drajvový NYNY udělám mazlíka na hraní
A kdypak bys to chtěl stihnout ty podnikateliděsně zaměstnanej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:47
- Nahlásit

Lola1
Čau ségra, dva dny tu nebudu, tak to tady prosimtě dej trochu do latě, aspoň ty dva.
no to je výborný,hele víš jako je:v nouzi poznáš přítele a v horách nepřítele nebo prostě tak nějak no...

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
no jo, musím do Belgie, až se vrátím, doufám, že budou takhle maličký i s vořechama

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
A kdypak bys to chtěl stihnout
tsss na to by stačila třídenní dovolenka a místo věčnýho řvaní pár podmíněných otázek atd., ale už mlčím páč nouhau je nouhau

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:01
- Nahlásit

Lola1
no hlavně si nepřivez belgickýho ovčáckýho wořecha

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:03
- Nahlásit

benda2
no hlavně si nepřivez belgickýho ovčáckýho wořecha
Vona už má Deža!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:05
- Nahlásit

benda2
na to by stačila třídenní dovolenka
Tak si vem

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:09
- Nahlásit

davidkova renata
Vona už má Deža!!!!
a poslala si jí ten dotazník

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:22
- Nahlásit

benda2
a poslala si jí ten dotazník

Já nemám její mail,ale třá ho má isdpch,ten to rozeslal.Fakt je ,že by vo to přijít neměla!

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:30
- Nahlásit

davidkova renata
Fakt je ,že by vo to přijít neměla!
no hlavně dežo by vo to neměl přijít, už ho vidím jak přední tlapkou píše první polovinu a zadní tu spodní

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 22:01
- Nahlásit

davidkova renata
benda2
Dežo zívá, jdeme spát, maila mám pod členem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:25
- Nahlásit

isdpch
Co sis to voblík, bože můj" podívá se žena přísně na muže a rukama mu rozevře pestré sako.
"Tys neřekla kam pojedeme," brání se muž.
"Tak teď už můžem jen do ruskýho lesa, " řekla odevzdaně .......

Se těšim!

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 09:13
- Nahlásit

isdpch
upřímnou soustrast k včerejšímu výsledku Slávie přeje Dárek + Dárek+Ferda

želva
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:25
- Nahlásit

isdpch
heled, ale tohle jsem nepsala já já psala něco jiného!!!!!!!!!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání