Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 12:35
- Nahlásit

PetraK
PŘÍLET HAVRANŮ!! Nádherný, fakt.

no ty voe, ji těší, že bude berzo zima

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 14:06
- Nahlásit

brut

hlavně rrrrrůžovou rrrrůžičku rrrrrramštajní

milé mé kopyto, ta růže je depešácká! Ne ramštajňácká

přestupuju na mrkef, porek, květák, celer a spoustu dalšího
jako bych to neřikala, jako bych to neřikala

vůbec nepřemejším nad konečnýma důsledkama nákupu

jestli tě to potěší - taky mívám takový záchvaty, ale pravda že ne tolik často za sebou a určo ne v takovým kvantu jako ty ono já mám to štěstí, že jsem omezená prostorem mrazáku

tak to je ještě dobrý

zatim jo, otázka je, jestli to nezvoxiduje . můj malej černej milůvanej tydlifoun nemůžu bez něho bejt, nemůžu

jestli dřeváky jsou víc úřednický

no než moje botky samochodky určitě, proti nim jsou úřednický i holinky

dost nebezpečný
no nesmim moc vykopávat nohama, to je fakt

ti nevím, jestli to někomu jde se nesmát..
a vono to ešče dneska neskončilo. Dneska mi pro změnu vybuchnul vídeňskej párek v mikrovlnce je tetkon celá oranžová, kropenatá.... vypadá jako oranžová slepička co pípá

dříf než tvý milovaný štajni přestali strkat palce do pusy

no pani to myslim že ne, páč voni si ty palce strkali do pusy vo mydlifousek dříf než vy

takže když se nevyrábí košík an australáka, tak bude chodit bez něj.... hmmmm,
no, argument jak stehno, idioti to jsou, proč si zrovna idioti pořízujou velký psy to nechápu.

stejně se to jednou dozví...

to bude můj konec!!

t až za horama, za dolama
nechápu že si na to za ty leta ešče nezvykla a nebere to jako normální přírodní úkas

ale je to únavný, děsně moc

tak držim

tak to moje piraňka
no todle je tak trochu harpyje

to oni taky
mě to naštěstí omezuje jen v koukání

ale ne vo kedlubně,

Neee?? Neeee????? tak kopíruju můj dotaz + tvou odpověď

Já: to je guláš z džíponce?
Brůtice: ne, to je guláš v kedlubně z džíponských bláznivin

jak šílenej
jake páááán......

.naštěstí nerozumněla

hrozila štěkaná a štěkanátky ??

ještě za ně budeš ráda, až se zase budeš klepat zimou, myšelíne
ani nááááhodou

a jemu se evidentně ce

asik taky nastyd na víkendofce nějaký

nacpu, heč

musíš vypadat hodně úchylně - ženská s bombarďákem v kalhotech

, tak jí za sebou táhnu jak kačera

sem si to představila

inu

no ty voe, ji těší, že bude berzo zim

no to se tak trochu taky těším, ale hlavně, já mám havrany hrozně ráda, jsou to inteligentní a krásný ptáci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 14:07
- Nahlásit

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SEM TU SAMA, TAKŽE BOLEHLAF NEBOLEHLAF

RRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAMMŠTAJN KONCERT JEDE

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:38
- Nahlásit

FÁÁÁÁJKÁÁÁÁÁÁÁÁ
se musim pochlubit - mám za sebou další koncert 4TETu, včera v Praze, a bylo to naprosto bombovní!!!!!!!!!!!!!!! snad ještě lepší než ty dva v minulých letech
takže až budou někde tam u vás, tak neváhat, a jít!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:41
- Nahlásit

Janiii
takže až budou někde tam u vás, tak neváhat, a jít!!!

no super tak já pudu !

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:22
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sou nějaký novinky, krom toho, že Brůtofka je zasypaná mrkví, Imunita se cvrkla ve vaně, Fajfka se topí a Janiii má štyry tety??

AAAAAAAAAADNESKAMÁME MALEJ PÁÁÁÁÁÁÁÁTEK

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:28
- Nahlásit

PetraK
ramštaaajn
dneska by se ti u nás líbilo bo tu už zase máme sníh a já se netopim bo číf už zas něco vymejšlí a nezapnul kotel

a hurá

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:40
- Nahlásit

Fajka

bo tu už zase máme sníh

už fakt jo? no líto mi to je kvůlivá vám, páč je mi jasný, že to už člověk ví, že prostě je to fakt tady. Já včera promokla takovým ledákem na poli. Džíny durch až na kalhotky, kosa mi byla, že mi cvakaly zoubečky. Přišlo to zničehož nic abrrr fakt ledárna.

já se netopim

ceš kapek vožehnout?
číf už zas něco vymejšlí a nezapnul kotel

no prosim Tě ale to mu musíš koupit na hraní jinou hračku než je kotel, to pak takhle dopadá

a hurá

JO!! zejtra tu bůchnu dveřima a tradá ven. V sobotu vezmeme s hošíčkem kuře Grilčáka do polí a půjdem sbírat kamení do batohu

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:49
- Nahlásit

už fakt jo? no líto mi to je kvůlivá vám, páč je mi jasný, že to už člověk ví, že prostě je to fakt tady. Já včera promokla takovým ledákem na poli. Džíny durch až na kalhotky, kosa mi byla, že mi cvakaly zoubečky. Přišlo to zničehož nic abrrr fakt ledárna
jj je bílo a umzlo
dofám že ještě bude přes víkend hezky, potřebuju toho ještě dost na zahradě stihnou..hlavně zasadit ty kytí aby nepomrzly...
ale podle předpovědi by mělo bejt slunečno tak snad i teplo

ceš kapek vožehnout?
jo tepla není nikdá dost

no prosim Tě ale to mu musíš koupit na hraní jinou hračku než je kotel, to pak takhle dopadá
no tak to nevím momentálně je tohle špílzojg nummer eins ..chodí se na něj dívat jak na telku

V sobotu vezmeme s hošíčkem kuře Grilčáka do polí a půjdem sbírat kamení do batohu
tady kopali takovou velkou jámu, spoustu krásnýho kamení ..sem se chystala chystala a fčéra ji zasypali a kameny jsou fpr.. sem to prošvihla

inu
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

Tady JE DNESKA slunečno

A sních tu chcu vidět až v prosincu

mishi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:01
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

Fajka
Jojo, pani, u nás ráno sněžilo taky, ale jen tak lehounce a příjemně a už je to zasejc dole, ale ten víííítr, to byl děs! Mně to málem vodneslo! Až sem si řikala, že to vodnáší i Gastoňáka, páč přece nejni možný, aby tak neposlouchal a furt chtěl chodit jinam než já, ale vono to prej nebylo větrem. Fakt neposlouchal a zkoušel to několikrát.

žencký, jaký kameny sháníte?

PetraK
To je super, já měla včera volno, jsem byla na krvi (ale fakt jsem byla vysátá a padavá, tak jsem odpočívala - u kámošky s dvěma dětma ).

Mimochodem, aby toho nebylo málo, tak krom záděru s reklamacema na baráku, namachrovanym sousedem, co si nepohlídá svý rotvajlery a pak to háže na mě, jsem se včera dozveděla, že děda měl mrtvičku a leží v nemocnici. A nám to nějak zapomněla taťkova rodina říct... Hlavně že jinak volaj z Krkonoš při každym libereckym fotbalu, jak mizerně hrajem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
hlavně zasadit ty kytí aby nepomrzly...

hele a to myslíš, že ešče se může? že stihnou zakořenit?? Ale tak vono asi to ešče není bílo na furt, jen takovej předvoj, co?? A co budeš sázet za kytí?

edpovědi by mělo bejt slunečno tak snad i teplo
fáákt??? na víkendík, jo?? no to by byla paráda

jo tepla není nikdá dos

tak jo pošleme pana Kruspeho, aby kapek přitopil

je tohle špílzojg nummer eins ..chodí se na něj dívat jak na telku

- zas .... kdo si hraje........... nezlobí.........,a le rodina halt pomrzne, no

fčéra ji zasypali
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!! srce mi to rve!!
Hele takhle jsem trpěla loni na dofče. Byli jsme v Janskejch lázních, jeli kolem výkopu.... no a tam byly kousky!!! Sem furt fňukala až Brtnik řiká:"tak prosim Tě až pojedem domů, tak se tady halt stavíme no!!" a ty šmejdi mi to taky zasypali vim, jak tetkon trpíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:08
- Nahlásit

inu

Tady JE DNESKA slunečno
jako by nestačilo koho brno volilo, ešče si ukradne sluníčko!! No to je vrchol. VOni nevědí, jak nám ten pobyt tady voživit!!

mishi

! Až sem si řikala, že to vodnáší i Gastoňáka, páč přece nejni možný, aby tak neposlouchal a furt chtěl chodit jinam než já, ale vono to prej nebylo větrem. Fakt neposlouchal a zkoušel to několikrát.

bllllllllllllbááááááááááááááá moc a nejvíc blbá!! Plivla sem si kafe na stůl

že děda měl mrtvičku a leží v nemocnici.

a jak je na tom??

A nám to nějak zapomněla taťkova rodina říct..

a hele jak jste dopadli s tím debilním sousedem?? Podařilo se s ním dohodnout?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:15
- Nahlásit

mishi
Jojo, pani, u nás ráno sněžilo taky, ale jen tak lehounce a příjemně a už je to zasejc dole, ale ten víííítr, to byl děs! Mně to málem vodneslo
jo to mě ráno taky ale už tu vychází puchejř tak snad bude teplejš
furt chtěl chodit jinam než já, ale vono to prej nebylo větrem
no jo ty vado? to vona pruhovaná je taky hodně náchylná na vítr aj dyž nefouká

PetraK

hele a to myslíš, že ešče se může? že stihnou zakořenit?? Ale tak vono asi to ešče není bílo na furt, jen takovej předvoj, co?? A co budeš sázet za kytí?
no asi moc zakořenit nestihnou ale když budou v zemi tak je mnohem menší šance že uschnou než v malým květináči... ak to chcu ještě stihnout.
objednávala sem v super zahradnicví (za pár kaček) azalky hodně barev , nějaký traviny a taky takový ozdobný listy. taky mám něco z baumaxu ze slev ..sleva ze 130 na 39 se opravdu vyplatí

Kruspeho, aby kapek přitopil
no super

stavíme no!!" a ty šmejdi mi to taky zasypali vim, jak tetkon trpíš jééé to su rád že mě někdo chňápe !!! bo někdo to nechňápe a kouká na mě jak na blba takhle ve dvou se to trpí hnet líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

to vona pruhovaná je taky hodně náchylná na vítr aj dyž nefouká

vy ste fakt nány

v zemi tak je mnohem menší šance že uschnou než v malým květináči.

jo to je fakt, leda jestli máte tendleten-skleník nebo tak něco,t ak to prdnout do země tam?

azalky hodně barev
jéééé no ty já nemám, máme na ně blbou půdu.

va ze 130 na 39 se opravdu vyplatí
no to stopro!! taky takhle kupuju to má pak čék dvojnásobnou spořivou radost

no super
je ti teplo děfče?

někdo to nechňápe
no páč je hloupý no. To my kamenožrouti víme vo čem je řeč . Hele z každý dovolený se vracíme tak, že auto leží a kufr je narvanej kamením . Doma v obýváku je taky halda kamení

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:23
- Nahlásit

mishi
A nám to nějak zapomněla taťkova rodina říct... Hlavně že jinak volaj z Krkonoš při každym libereckym fotbalu, jak mizerně hrajem.
fakt super teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:25
- Nahlásit

PetraK
jéééé no ty já nemám, máme na ně blbou půdu.
stačí jámuprosipat mulčem a navrch dát mulč a je to rostou fšade jen nesměj bejt na průvanu... jedna mě takhle zmírala asi 5 let..loni sem j přesadila a narostla o 15 cm za 1 rok

To my kamenožrouti víme vo čem je řeč . Hele z každý dovolený se vracíme tak, že auto leží a kufr je narvanej kamením . Doma v obýváku je taky halda kamení
anoooooooooooooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:38
- Nahlásit

Fajka
stačí jámuprosipat mulčem a navrch dát mulč a je t

jo?? hmmmm, že by inspirace na příští rok?? A azalka to je to vopadací nebo to nevopadací? VOpadací myslim, že jo?

na průvanu

průvan, průvan, hm, u nás to hodně fouká od západu, třá tam nemůžu moc mít vysoký kytky, páč to vítr dycky porazí

anoooooooooooooooo
prostě ..... kamení neni nikdá dost, to je moje heslo. Mám ho i v práci. na stole. Takovou kamennou řiť a na ní mám nalepenou berůšku

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:41
- Nahlásit

ŠÉNSKÝ poradíte mi, než se začnu ptát někde jinde?

Chtěla bych na chalupu koupit takový ty vyfukovací pytle na věci, jak do toho něco strčíte, připojíte lux, uděláte fffffffffcůůůůůůůůůůůůc, vzduch je fuč a objem věcí je minimální. Chtěla bych do toho uloži na zimu peřiny . ALE!! myslíte, že se to udrží proti vlhkosti?? že se tam ta vlhkost nedostane?? Nemáte někdo zkušenostě?? A když jo, tak s jakou značkou, páč vím, že jsou shitovky a dobrý značky, ale nevim co je šitovka a co je dobrá značka. No??

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:43
- Nahlásit

mishi
A nám to nějak zapomněla taťkova rodina říct... Hlavně že jinak volaj z Krkonoš při každym libereckym fotbalu, jak mizerně hrajem.
Já se takhle v květnu u kamarádů dozvěděla, že babička mýho prvního manžela vloni umřela... (pohřbívaj bez obřadu, vim přímo od babičky, že to tak chtěla) Taky se nijak neobtěžovali poslat aspoň maila. Divná rodina, fakt
PetraK
přeju tůji ať se zmátoží. Já takhle koupila první kaktus v Penny. Byla to dobrá volba, neboť jsem konečně zjistila, jakejm kytkám se u mě daří. Třá voděnky a podobně byly vysloveně špatná volba, ale kytka, která se v říjnu uklidí a zazimuje, v březnu odzimuje, párkrát zaleje, v květnu vyhodí ven a eště z toho má radost - ideál!!!
Joooo a ještě jeden úspěch, nevim, jestli jsem se teda už nechlubila, ale podařilo se mi ušít lucce šatičky ze starý šedivý mikiny. Sice nic moc, ale na to, že jsem se začala učit šít někdy v půlce září je to dobrý, ne?
A dneska mi přijde počtou šátek na nošení dítěte - tak se hrozně těšim na pružnej šátek.

mishi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:44
- Nahlásit

PetraK
a jak je na tom??
Už se pomalu učí mluvit, o víkendu tam zajedem. On má děda tuhej kořínek. Sice mu je už přes 80, ale určitě to zvládne. Už ho načapali v nemocnici u okna s cigárem. Ale neviděla jsem, nemůžu říct, jak na tom je a babička toho moc neřekne. Přestala jsem vnímat při slovech: Vždyť vy to máte stejně daleko, tak proč bych vám to volala...

a hele jak jste dopadli s tím debilním sousedem??
No hádej. Můžeš jednou a uhodneš to. Pustila se do toho celá jejich rodina, najednou všichni měli upe jinou verzi toho, co se stalo a platit samozřejmě nebudou. Navíc se tam angažuje tatínek a vystupuje jako že u toho byl, i když tam vůbec nebyl. Dejv to chce řešit na policii, má s nim nahranej telefonát, ale já už bych to chtěla nechat bejt a mít klid. Se mi z toho dycky dělá blbě, když si na to jen vzpomenu a ještě courat po policajtech? Stejnak z nich nic nedostanem, páč on prej ani neplatí svejm zaměstnancům, když se mu nechce. Prostě idiot největšího kalibru, co si o sobě myslí, že je bůh a nikdo mu nesahá ani po kotníky. Na jednu stranu by potřeboval za vyučenou, ale já už to řešit nechci...

Fajka
to vona pruhovaná je taky hodně náchylná na vítr aj dyž nefouká
Tak teď jsem si prskla to kafe na stůl já!!!

Na co to kamení používáte, smím-li se zeptat? Jooo a já taky sázela! Jsem si koupila v Bauhausu chryzantémy a jsou upe nádherný! Jen jsem je teda přesadila do většího květináče, do země nepůjdou kuli psům. Tím moje zahradničení zatim končí. Asi budu muset nastudovat nějakou příručku, dyž huž sem majetlkou zahrady, že jo?

mishi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:48
- Nahlásit

kachna_
podařilo se mi ušít lucce šatičky ze starý šedivý mikiny
šikovná paní!!! Ukate, jsem zvědavec!

PetraK
Jsem koupila upe obyč u vietnamců a fakt to fungá, ale jak je to s vlhkostí nevim, páč my doma vlhko nemáme... Jen napoprvý jsem šikovně vysávala vzduch asi 5 minut a už mi to bylo divný, až jsem si všimla, že jsem to blbě zavřela. Jinak jak je to se značkama nevim, páč je to přece jenom obyčejnej igelit, bo ne? Co se na tom dá zkazit? Leda ten uzávěr.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:54
- Nahlásit

kachna_

tak se hrozně těšim na pružnej šátek.
mně se tohleto tak moc líbí!! tuhle jsem s tím potkala kluka nějakýho, hrál si taky na indijánskou babičku, tak jsem si hned na tebe vzpomněla. Ono se to ještě moc nevídá (natož u hošíčka)- škoda, páč si myslím, že to pro to prtě je moc fajn.

eště z toho má radost - ideál!!!

tys fakt máčofka . No mě kytkování naučil Brtnik, tak jako já jeho naučila částečně na zvěř,tak von mě částečně na kytky. Ale vyžaduju vod nich určitou soběstačnost, to je pravda. Jak už jsme si odouhlasily s Fajfkou, nejlepčí - co se venkovních týče - kytky sou bohyšky.Ty si rostou samy, navíc na podzim pak jen jdeš, žádný střihání, prostě sebereš upadnutý listí a je hotovo. A navíc jsou krásný a je jich moc druhůch.

ale podařilo se mi ušít lucce šatičky
tak to seš pro mě kouzelnice, páč já neumim přišít ani knoflik . A kde je foto?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:04
- Nahlásit

mishi

Už se pomalu učí mluvit, o víkendu tam zajedem. On má děda tuhej kořínek
skvělý, skvělý, paráda, šikovnej, moc šikovnej.

. Už ho načapali v nemocnici u okna s cigárem.
ešče víc čikovnej

Dejv to chce řešit na policii, má s nim nahranej telefonát, ale já už bych to chtěla nechat bejt a mít klid

Ne! Dejf má pravdu!! Páč dokud se s nima nezamává, tak se to bude opakovat!!

. Se mi z toho dycky dělá blbě, když si na to jen vzpomenu

jo já vim, ale ......... já se takhle nechala "zlomit" od Brtníka a dodnes mám na sebe vzteka, že jsem je nerozmašírovala na prach sráče prolhaný. Čert vem prachy, ale ty policajti by je mohli případně odradit od toho, aby se to opakovalo.

Na co to kamení používáte,

na dekoraci - že je třeba lupnu do záhona:

nebo vytvořim mohylu Hanče a Hrbaty

tady je to ale ještě nedodělaný, navíc keře vokousaný
vod ušatců

to dělám s těma velkejma kulatejma a ty co sbírám u nás na polích, tak z těch vyrábím todle:

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi
Leda ten uzávěr.

no právě - třeba. A nebo švy že by nevydržely, si říkám. Na doma je to fučik, to by asi stačilo cokoliv, ale na tu chalupu chci fakt něco co vydrží, páč jinak by to byl průser.

sem šikovně vysávala vzduch asi 5 minut

aha, tak vím čeho se vyvarovt

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Jak už jsme si odouhlasily s Fajfkou, nejlepčí - co se venkovních týče - kytky sou bohyšky.T
tak pani chcete zamotat ještě hlavišku?

novej objef stejnej možná lepší jak bohyška je zde:
http://www.heuchera.sk/main.php?page=13-sk-Odrody
a je ještě víc barev a druhů než u bohyšky a jsou stejně náročný na podzim se vošmikaj a na jaře vyrostou

azalky já mám japonský, nechaj se sestřihávat do kobercůch mají moho druhů květů a sou prostě krásný na jaře květem a na podzim se listy barví do červena, ted sem objednávala za pár kaček... určo vyzkoušejte

http://www.najmanova.cz/?utm_source=topkontakt-par tner&utm_medium=topkontakt
posílaj balíkama a vzhledem k cenám se to poštovný fakt bojatě zaplatí

Tak sem se dovolala tý doktorce konečně ..tak co by ste si mysleli jakej je výsledek ????

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:50
- Nahlásit

mishi
šikovná paní!!! Ukate, jsem zvědavec!
až druhou verzi, já jsem tady dělala i jinak barevný švy, abych viděla chyby + mi nefungujou nebo neumim nastavit hezký stehy. Jooo a kapsička je docela odvážně ale určitě ne rovně
PetraK
páč já neumim přišít ani knoflik
knoflik umim, ale se šicím strojem to vypadalo asi takhle:
"ahoj mami, nevim jak navlíknout spodní nit"
kratší rozhovor
"no a provlíklas to tou dirkou v tom kovovym?"
"jo áhá, dík"
o pět minut později
"ahoj mami, nevim jak navlíknout horní nit"
prakticky stejnej rozhovor, jen jsem to provlíkání nitě zjednodušila ještě trošku víc
a následovalo ještě navíjení spodní nitě a znova navlíkání... Ale nemít dítě, tak by mi to vůbec nenapadlo
Šátek mám už od Lucky narození skoro. Ale českej a ne tak kvalitní (věděla jsem to a novej stál míń než tenhle použitej, takže opravdu kvalita odpovídala ceně). A ještě nedorazil, rošťák a to už jde z Rokycan od pondělka. Jenže já ho chciiiiii
Bohyška vypadá zajímavě. Hmm, koukám, že budu muset nafotit zahradu a nechat vás vymyslet co s pár koutama, kde si nevim rady. On totiž původní majitel byl trochu tupoun - například takový tři ostnatý svině keře dal k bazénu . Jsem je přesadila, ale bohužel jsem nevěděla, že jsou to stínomilci a tak mi jeden zašel . Teď nás čeká velké přesazování, tak jsem zvědavá, kolik nám toho přežije Bohužel fakt nemůžou zůstat tam, co je nasadili, protože živej plot pět metrů od toho opravdového fakt nechcem.
A ještě nás čeká velké kácení starých ovocných stromů, místo nich budou rakytníky, možná mišpule a mladé ovocné stromy a vrbovej hájek. Zachováme všechny jehličnany kromě jedné krásné vysoké tůje, roste totiž v místech, kde se bude dostavovat kus baráku a Michal nechce v ložnici tůji. Je divnej

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:28
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem včéra byla jak telefonní ústředna, místama pěkně na*raná telefonní ústředna.

Nevím, proč mají lidi pocit, že musej do všeho každýmu kecat a plácat si játra. Nechápu, proč chovatel strká hlavu do písku, když se prokáže, že před lety udělal chybu. Nejsem schopná pobrat, jak někdo může tvrdit, že je vše ok, když se dá jasně dokázat, že je to lež.

Sem byla včera tak vytočená, že sem nemohla usnout, akdyž se mi to konečně povedlo, tak nějakej blbec ve tři ráno troubil pod našima oknama. Do rána už sem neusnula a pak zaspala rehabku

Dneska balím na víkendovku, vařím pro harantííí. Navíc ještě musím nastrouhat zbytek mrkve a celeru.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:37
- Nahlásit

Fajka
.tak co by ste si mysleli jakej je výsledek

no to nevim, dělej tak cooooooooo??

tak pani chcete zamotat ještě hlavišku?

heuchéru znám - mám aji zelenou aji červenou, ty vostatní ešče ne díky za tip žlutá se mi líbí . Ale .... bohyšku ani nemusíš střihat právě, tam listu upadnou, ty je enem sebereš a deš a ty tyčky vod květů se taky daj vytáhnout ani nůšky nepotřebuješ.

ty jo díky za tip na zásilkovej obchod- budu štuovat vypadá to dobře.

hmm, azalky, azalky - koberce z azalek.... to zní zajímace. Foto nemáš??

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:47
- Nahlásit

PetraK
to nevim, dělej tak cooooooooo
no co asi ..nejsem hypochondr bohužel

heuchéru znám - mám aji zelenou aji červenou, ty vostatní ešče ne
to je druhů což ?

Ale .... bohyšku ani nemusíš střihat právě, tam listu upadnou, ty je enem sebereš a deš a ty tyčky vod květů se taky daj vytáhnout ani nůšky nepotřebuješ.
jj to jo ale tak jednou šmiknout eště zvládnu

ty jo díky za tip na zásilkovej obchod- budu štuovat vypadá to dobře.
no nemáš zač... ještě ti sem dám jeden je taky super a skvělý ceny

www.basik.cz

hmm, azalky, azalky - koberce z azalek.... to zní zajímace. Foto nemáš
no já mám velkou akurát jednu a tak kvete fest foto dodám za chvilku ..zbytek jsou prťata ale doufám že na jaře už pokvetou bo to vypadá že sem vybrala dobrý místa a přírustky letos udělaly pěkný

kachna_
Zachováme všechny jehličnany kromě jedné krásné vysoké tůje, roste totiž v místech, kde se bude dostavovat kus baráku a Michal nechce v ložnici tůji. Je divnej
no to je fakt ..taky mu vzkazuju že je divnej mohli ste mít živej vánoční strom celej rok

mm, koukám, že budu muset nafotit zahradu a nechat vás vymyslet co s pár koutama, kde si nevim rady.
no nahod to sem, to dáme dohromady určitě

brut
že musej do všeho každýmu kecat a plácat si játra. Nechápu, proč chovatel strká hlavu do písku, když se prokáže, že před lety udělal chybu. Nejsem schopná pobrat, jak někdo může tvrdit, že je vše ok, když se dá jasně dokázat, že je to lež
jooo je to fšude ale fšude uplně stejný

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání