| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 13:52
- Nahlásit
Grin
nakratko ostrihana zenska
bloncka? tak to byla žaneta..to co ti dá na držku )))))))))))))
boxérka s michalem by byla jedině boxér Grimeček předsedy vod bajko ze cvičáku )
musim ven
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
tak to byla žaneta..to co ti dá na držku
no a víš že se tak tvářila?
boxérka s michalem by byla jedině boxér Grimeček předsedy vod bajko ze cvičáku
no počkej přeceda tam byl ale boksér nebyl jeho ale toho fandy, fakt to byla fena v ménech mám bordel ale koule bych nepřehlídla přece
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 14:39
- Nahlásit
Biluška
mě osobně by bylo smutno kdybych musela brát na dovolenou kamarádku páč nikoho bližšího nemám. Ale to je nakonec věc názoru.
to teda jo, ja osobne jsem zase uplne nejveselejsi, kdyz muzu jet na dovolenou sama , byt Eninkou, tak se zeptam, jestli nemuzu jet dvakrat sama, nebo aspon jedenapulkrat
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 14:51
- Nahlásit
leyenda
byt Eninkou, tak se zeptam, jestli nemuzu jet dvakrat sama,
jde to, prostě můžu jet v té ceně kamkoliv a jedno kolik osob, i sama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:11
- Nahlásit
leyenda
mě by na dovolené samotné veselo nebylo, sem společenský člověk, ale chápu, že jiní lidi to můžou mít jinak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:31
- Nahlásit
Grin
jestli ta fena byla zlatá, mohla to bejt Kája ze Zlovse, pokud by byla žíhatá, mohla by to bejt Olina ze Zlovse. V každém případě je škoda, že sme tam nikdo nebyl, zrovínka když dorazil přeceda, ach jo...
Nazdar lidé, už sme krásně ovenčení, vysmrděli sme se ve slivenečku, Bůch má Mařenu bohužel pořád velmi rád, dnes s od ní nehnul na metr. Až když dostal klacek a lítal si za klackem, dement. Furt lítá, je hroznej. Atík už je zarostlej do opravdicka a vypadá 2x větší. Sirka neni zarostlej, je furt mrňavej a je to ještěrka. A taky blázen.
Deme dnes s Atuší do kina, bo zbytek vás, dementůch, se sice nadch, ale nevyjádřil, takže děte do řitě.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:34
- Nahlásit
Gerda
jestli ta fena byla zlatá, mohla to bejt Kája ze Zlovse
jj zlatá byla
je škoda, že sme tam nikdo nebyl, zrovínka když dorazil přeceda, ach jo
přeceda se strašně nelíbil Grinečkovi, hrozně ho seřvával furt
Bůch má Mařenu bohužel pořád velmi rád
mělli bychom jít venčit s bůchem my taky někdy, zejímalo by mě jestli by se s Grinem eště vydejchali..
Deme dnes s Atuší do kina
na co dete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:40
- Nahlásit
Grin
zejímalo by mě jestli by se s Grinem eště vydejchali..
ale jo, vydejchali, jen bych tam zapojila košíky na rypáčku )))
na co dete
řekly sme si, že na Antikrista nejdeme, že pudem na ten..ty vole, teď mi to vypadlo...ten novej českej....áááááááá já to fakt zapomněla to jméno filmu......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:42
- Nahlásit
jdu trošku spáti, takže zatial, chrobáčkovia.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:46
- Nahlásit
Gerda
jen bych tam zapojila košíky na rypáčku
no bez nich ani ránu, to je jasný
ten..ty vole, teď mi to vypadlo...ten novej českej....áááááááá já to fakt zapomněla to jméno filmu......
skleróza na pochodu tak si to užijte
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:02
- Nahlásit
Hele , to jako fakt ?
http://filipfuchs.blog.idnes.cz/c/244156/Hyenismus -Exekutor-zabavil-nevidomemu-muzi-jeho-vodiciho-ps a.html
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:05
- Nahlásit
agáta12
četla jsi diskuzi?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:10
- Nahlásit
agáta12
já bych se tomu nedivila. Pokud totiž není ve hře skutečný majitek, který by mohli zabavit a dobře zpeněžit (dům, auto a tak) tak jdou po "citových" věcech. Protože vědí, že dlužník prostě prachy zchrastí ber kde ber a ty věci, které má opravdu rád (pes je zcela ideální) vykoupí. Čímž zaplatí ten dluh, nebo aspoň část. Když mu zabaví otvírák na konzervy tak nad tím prostě mávne rukou a oželí ho. Což ti hajzli exekutorští dobře vědí
Kdysi o nich byla velká reportáž v příloze práva. Nějaký redaktor byl celý den s nimi a pak o tom psal. Popisoval jak vtrhli do domu nějakého podnikatele, doma byla jenom manželka. Exekutor stěhováky okamžitě navigoval do dětského pokojíku a začal zabavovat věci těch děcek. Nic víc. Počítače, elektronika, nábytek v obýváku...nezájem. Místo toho počítače kluka, plyšové medvědy holky...Samozřejmě paní hystericky volala manželovi a ten byl během chvilky doma s prachama. Exekutor si velice pochvaloval jak to bezvadně funguje, že je dobře, že tihleti mají děcka, že u jiných co děcka nemají to tak krásně nejde Jsou to hajzlové bezcharakterní
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:11
- Nahlásit
Jebloň
právě teď , aha . Tohle tedy měl pán napsat 1. 4.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:12 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
agáta12
nic takovýho TV Prima fakt nevysílala, před nějakým časem (v řádu měsíců) se vysílalo v soukromých dramatech o psovi, kterýho zabavil exekutor, ale nebyl slepeckej
edit: myslim že to byl JRT
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:57
- Nahlásit
Grin
edit: myslim že to byl JRT
to vim,sem viděla,ale myslim,že na to nedošlo ve skutečnosti,jen tim vyhrožoval..už sme to ale řešilitudle..kam by to zvíře dali,kdo by ho krmil, venčil a tak? navíc v některejch případech neni pes majetkem toho postiženýho ale furt toho sdružení..slepecký teda zrovna myslim ne..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:59
- Nahlásit
Čus flundry!!!
Jdu vás jen pozdravit a říct, že jsem upá mutvá, takže si du zaplavat do vany a svalit se do peří, abych zítra zase mohla vyrazit směr Brno. Držte palce stejně jako dneska, moc nám to pomohlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
navíc v některejch případech neni pes majetkem toho postiženýho ale furt toho sdružení..slepecký teda zrovna myslim ne..
to rozhodně není, bo ho proplácí úřad jako kompenzační pomůcku. Spíš asistenční psi můžou za nějakých podmínek zůstat v majetku sdružení, ale vodící určitě ne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:10
- Nahlásit
Biluška
Spíš asistenční psi můžou za nějakých podmínek zůstat v majetku sdružení,
jj tak to bude..
Baico
zítra zase mohla vyrazit směr Brno
tě řeknu,že todleto ukájení tvejch ambicí je dost náročný
vy nám ty medaile přivezete!! jo a kup kulatý sušenky
du na pohátku vot Trošky čuuus
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:16
- Nahlásit
BaicoDržte palce stejně jako dneska, moc nám to pomohlo
budu držet víc Podávej hlášení cestou a hned jak vám napíšou ty písmenka jako V a BOB a tak
to all: du taky spát.. mě ten dnešek asi nebaví.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:28
- Nahlásit
čus bus jelimani
Baico
moc gratuluju krasoňovi Fanouškovi k mega úspěchu
abych zítra zase mohla vyrazit směr Brno.
coooooooo???? neměla bys lepší tam přespat?????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:47
- Nahlásit
Alexa
neměla bys lepší tam přespat?????
Pokud je to jen trošku možné, tak radši spinkám ve své postýlce.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:09
- Nahlásit
Baico
Pokud je to jen trošku možné, tak radši spinkám ve své postýlce.
a tak to já taky, ale představa že se budu trmácet kolik??? 5 hodin dom a ráno zas zpátky a s velmi brzkým vstáváním by mě smířila i s postelí v hotelu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:14
- Nahlásit
Baico
Alexa
a ráno zas zpátky a s velmi brzkým vstáváním by mě smířila i s postelí v hotelu
a možná by to vyšlo i levněji.. ačkoli s těma psama, no kdoví...
Baico
držíme palec fšichni, já trix i grineček
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:39
- Nahlásit
Baico
Moc gratulujeme!!!
Chovatelka měla taky dobrý den s nevlastním bráchou od Gulliverka (Z prvního vrhu, maminky)
Ex1, CAC, Res. CACIB
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:53
- Nahlásit
jdeme spát, dobrou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 08:18
- Nahlásit
bré ráno, to je divné abych den zakončovala a nadruhý začínala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 09:10
- Nahlásit
Monty
crysuješ
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 09:16
- Nahlásit
Bré játro a zanesená ledvina
tak jsem byla právě svedkem, jak se vychovávají rozmazlení spratečci, kteří už "vychně" přerostli dávno přes hlavu, hlavně fyzicky
Chuděrka Asíčka venku čelí rozmarům malého Kamílka, malého již jen věkem, páč má halama hodně přes 60cm a hlavu už má asi dvojnásobnou jak Asík.
Teď tam babka Asca nacvičovala O soto gary, bafla mladýho za ucho i s kusem kože z krku a hlavy a potupně ho tam vlíkala dvorkem až mladej otvíral pusinku, jak by si rád zakřičel bolestí, kdyby ho ovšem nevlíkala stará desetiletá bába a jemu to nebylo trapný řvát před ženckejma
Když ho pustila, Kamčus se začal vomlouvat, tak ho ještě prohnala kolem domu pěkně a u toho ho štípala na cestu do zadku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:19
- Nahlásit
kejtlin
jo vidím, že se taky nikdo se mnou nebaví
|