| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:23
- Nahlásit
Tondas
to nemohu komentovat musel bych priznat ze se ztracim v biologii
tak ale musíš přece mít nějakej názor na to, co je to za rasu, jinak se nemůžeme dobrat žádnýho výsledku!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:24
- Nahlásit
Tondas
a co teprv malej žijuv naději že sou to buldoci tak jak je vědecky doloženo,že Maxi pes Fík je bobteil
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:29
- Nahlásit
Pakunobecny
aaaa, tak tendle má bouli to je fakt a maxipes Fík je bobtail, to je jasná věc!
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:36
- Nahlásit
Adiddaska
musíš přece mít nějakej názor na to, co je to za rasu
jako dite jsem znal pouze vorisky a vlcaky takze nevim ale pod voriska by se to dalo schovat
Pakunobecny
ten je super krasnej (ty woe zacinam bejt jako zenska)
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:47
- Nahlásit
Tondas
(ty woe zacinam bejt jako zenska)
Žumpa je mocná Adiddaska
Du spát,ale tady je něco na dobrou noc to už sme dlouho nebraly http://youtu.be/gY02ZjJFKEg
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:47
- Nahlásit
Tondas
tak ale teď seš dospělej, takže se laskavě fundovaně vyjádři! .smirk: vořecha neberu a vlčáka už vůbec ne!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:49
- Nahlásit
Pakunobecny
dost dobrý
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:53
- Nahlásit
Adiddaska
kouknu na vecernicka, pozmoulam tachyon abych probudil sve znalosti a vyjadrim se jako odbornik zatim zkus hledat podobnost s labradoodlem je docela mozne ze nasi predkove byli chytrejsi nez my ted
Pakunobecny
Žumpa je mocná
tak at se odmocni
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:03
- Nahlásit
Tondas
labradoodle je divnej vořech!
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:14
- Nahlásit
Adiddaska
koukal jsem na google ten film je z belgie takze to bude malinois
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:22
- Nahlásit
Tondas
to neni, podle mě je to bígl a hotovec, přiznej si to!
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:32
- Nahlásit
Adiddaska
co ze az benda zestarne tak bude mavat usima a litat
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:39
- Nahlásit
Tondas
ne, lítá už teď, akorát sis toho nefšim, jak furt řešíš tu svou krizi středního věku (ačkoli střední věk je až v šedesáti!!! )
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:48
- Nahlásit
Adiddaska
uz jsem svolat krizovy stab
koukal jsem na FB ohledne toho bigla. Kdy to budou vysilat ty kralupy ?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:54
- Nahlásit
Tondas
snad zejtra, byl fakt nehorázně boží ten pes (((
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 00:57
- Nahlásit
Adiddaska
jsou to zlaticka ja vim, a venku te vubec ale vubec neotravujou
jdu spat
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 01:00
- Nahlásit
Tondas
von teda votravoval dost, furt něco nabízel, prostě ideální adept na klikr, fakt jsem se celkem zamilovala ((((
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 05:55
- Nahlásit
Dobre den. Dneska jsem mohla spat o hodinu dyl, ale budik v me hlave me vzbudil jeste pred tim, nez mi zvoniva budi opravdickej. To je jak naschval.
Dnska jedu vlakmo do Olomouce, tak az budu volat SOS, tak se jiz nachazim pravdepodobne v jinem state a neni tak uplne vylouceny, ze i na jinym kontinente.
Jinak dobre rano.
Jo, a malem bych zapomnela - vstavejte a tahnete makat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 06:40
- Nahlásit
fstávat a makat, to je neskutečný jakou máte pracovní morálku Žádnou vy hovada
Taky jedu, ale ne do Olomouce, nýbrž do Bohumína, ne vlakem, nýbrž autem a nemám strach, že netrefím bo uš sem tam dvakrát byla . Gdyž tak bude Oranka navigovat, je to dobrý pes umí to líp než Bady
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 07:09
- Nahlásit
Čus bus cambus!!
Dneska se mi vůbec, ale vůbec nechtělo vstávat Dnes si jedu pro Zeleninu, byla na servisní prohlídce, moje prémie zahučej v servisu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 07:43
- Nahlásit
Dobry rano, mobil jsel vecer uz nenasla, ale budik v hlave me budil kazdou pulhodinu , jdu udelat jeste kolecko, ale uz si nemyslim, ze ho najdu. skoda, mela jsem ho jen dva tydny, jeste jsem se s nim ani nenaucila poradne zachazet. A vsechny cisla v haji, si samozrejme zadny nepamatuju
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 07:51
- Nahlásit
čau obludy, děláte něco? Byl včera prominentní spratek v těch VIP zprávách nebo nebyl? Nestihla jsem je od začátku, pozdějš už tam nebyla..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 07:53
- Nahlásit
Napisu vam svuj ranni zazitek. Sla jsem s Tomem ven a jak jsem byla za zahradou, tak jsem uslysela zanarikat psa. Prvni jsem si pomyslela, ze to byla sousedovic Tapka, ktera je moc nemocna a bylo mi ji lito. Sla jsem dal a slysela jsem to zas. Byl to sileny psi narek. Jak kdyby prozival silenou bolest a upln me zamrazilo. Zaposlouchala jsem se a udelalo se mi zle. Poznala jsem po hlase naseho Aarona. Utikala jsem zpatky domu, ale udelalo se mi zle, tak jsem zpomalila do rychle chuze a volala jsem musovi, ktery rano venkovni psy venci, jestli byl Aaron v poradku. To uz jsem brecela a v hlave jsem promyslela, ze zavolam do Olomouce, ze neprijedu a reditelovi, ze si beru volno. Zaroven uz jsem premyslela jesli mam v telefonu fakt cislo na veterinarni pohotovost. Pak konecne vzal Lukas telefon a rekl mi, ze byl rano v poradku. Priletela jsem k nemu a on vrtel ocaskem!!!!!
Sousedum ob dva baraky hara jeho kamoska CSV, tak mel asi pocit, ze ho mame za ni pustit.
S tou fenuli jsou stejne stari, znaji se od malicka a nikdy toto nedelal. Je to klidny flegmaticky pes, ktery je desne hodny, tak me toto vubec nenapadlo. Je to proste uz senilni dedek.
No nezabili byste ho?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:04
- Nahlásit
pawLINka
No nezabili byste ho?
To nedokážeš pochopit tu obrovskou psí lásku?
Ale jinak chápu tvůj šok. Já jsem takhle loni málem zabila mámu. Měli jsme vánoční večírek z práce a ona mi zavolá a do telefonu řekne, přijeď okamžitě domu, máš psa po operaci a zavěsí. Ten šok byl strašnej. Naštěstí měl jen šitej polštářek na noze, ale máti mě vyděsila fest.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:05 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bré ráno, není pro mě dobré, protože jsem nasraná myslíte, že jsem vstala v kolik jsem chtěla??????
NE,
chtěla jsem jít spát v deset hodin, myslíte, že jsou usla????
ANO, ale až kolem půl jedné
čyři hodiny spánku fakt nedám... už jsem na sebe doopravdy hodně nasraná, ale fakt nemůžu usnout dříve
pak jsem v tramvaji obvykle jako každý den usínala...
jo a jak jsem vystupovala, tak jsem málem spadla
edit: asi začnu brát nějaké drogy, to se mi nebude chtít spát vůbec, stihnu toho více udělat a hlavně zajdu s holkama rána na dlouhou procházku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:11
- Nahlásit
já chci toto štěně
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:22
- Nahlásit
Monty
simte, nemuzes mit kazdy stene, co vidis
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:28
- Nahlásit
Monty
já chci toto štěně
No pani, myslím, že je čas být rozumná. Vzít si pejska ke dvoum fenkám do garsonky není plně to nejlepší. Jak by jsi řešila hárání? Z vlastní zkušenosti ti msím říct, že dva psy v produktivním věku jso pro člověka s pevnou pracovní dobou až až.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:30
- Nahlásit
Ahoj, babizny, jsem již dlouho fstalá, již máme za sebou povenčení ranní, nyní snídám půl litru bílé káfky, již také peru. Dnes odstraním z kuchyňského okna hovno, kteréšto je tam již asi rok a budu vykonávat mnoho jiných domácích prací. Zítra budu pécti cukroví. Nějak se mi do toho nechce.
Monty
Nezkusilas večer před spaním meduňku? Mohla by Ti pomoct s usnutím.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:42
- Nahlásit
leyenda
to není každé, je to od chovatelky, a je moc krásný, je jedináček, ale moc se povedl, ten krátký čumák je přímo dokonalý, já hezčí štěně snad neviděla
Baico
když si zamiluješ westíky, je to jako droga, navíc tři westíci se zvládnout dají
o tomto pejskovi ani neuvažuju, je to pes, což nechci a už byl beztak v prvním dnu narození zadaný (teď moc s chovatelkou v kontaktu nejsem, protože se stěhujou, tak mají o zábavu postaráno)
navíc nemám na dalšího psa teď našetřeno
kinta
jo, to mi taky dneska baby v práci radily, ale jelikož jsem včera dostala výplatu (poprvé o den dříve) a z ní mi zbyly 400 kč, tak si ten čaj tento měsíc ani nepořídím
|