Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:45
- Nahlásit

Baico
Asi jsme všechny překvapili ... nikdy toho nebudu litovat

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:46
- Nahlásit

BiluškaProsím tě, šprtaly ho fšechny

a tak já přesně vim odkud ty citovaný věty jsou, i mě občas nějaká z toho filmu taky napadne. Jen bych asi nedala tolika vět po sobě. Ale třá u Cimrmanů taky dám dost, ale ne všechno.

Zato tebou zmiňovanýho Mrazíka jsem neviděla v životě celýho, naštěstí jsem jako děcko nebyla nucena jej shlédnout a vždy bylo kam se jít zabavit jinam, než koukat na tu ukvičenou debilitu co se jí teď říká "klasika času vánočního" . Takže z něj znám ty nejprofláklejší pasáže, že je někdo neustále točil dokola a nebo že jsem viděla každej rok tu a tam kousek.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:46
- Nahlásit

Tinta76
Asi jsme všechny překvapili ... nikdy toho nebudu litovat
A máš na tuhle muziku noty?

Tinta76
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:47
- Nahlásit

Baico
myslel jsem že vám to bejby řekla ... nejsem si jistý, že to bylo moje, peny to sice tvrdí, ale znáte tydle holky ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:50
- Nahlásit

Crysa
Nepomlouvej Mrazíčka, já ho měla ráda .Nejlepší byla Baba Jaga

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:51
- Nahlásit

Baico
Nastěnku chci za ženu ha ha ha ha

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:52
- Nahlásit

BiluškaNepomlouvej Mrazíčka

já ho nepomlouvám, jen na něj mám jinej názor, trochu vyhraněnější

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:54
- Nahlásit

doktor hausman říkal, že budu mít ještě děti........bože je to děsný

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 14:56
- Nahlásit

Biluška

kár kár

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:01
- Nahlásit

Crysa
já ho nepomlouvám, jen na něj mám jinej názor, trochu vyhraněnější
Nu dobrá, tak tedy kvůli tobě přeskočíme Babu Jagu a půjdem dál. Co třá Škopková? Sousedi sou E-E a Jirka mi na vás dohlídne

Lucie Kratochvílová
kár kár
Jako princezna...ne, jako princezna ne...ty jsi carevna

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:21
- Nahlásit

Tak balím a jdu na vlak dom.
Crysa
Takže dneska v 19:00 pani

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:26
- Nahlásit

BaicoTakže dneska v 19:00 pani

jasný jasný, do pohledat plofky a ručňáka
jen mě celý den bolí hlava a jsem nějaká zpruzelá a nic se mě nechce, ani dělat aktualizaci známý na stránkách, ale už jsem našla asi pět milionů aktivit, který se dají dělat místo toho třá se jít najíst, uvařit si kafe, podepsat a pročíst smlouvu na přechod k jinýmu operátoroj, sundat prádlo ze sušáku, uvařit si padesátýšestýkafe, jít se najíst, čumět po netu, hnedat ještě levnější a stejně pevnej domeček pro psy na cestování,... atd atd..

Tinta76
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:31
- Nahlásit

Crysa
ale už jsem našla asi pět milionů aktivit, který se dají dělat místo toho třá se jít najíst, uvařit si kafe, podepsat a pročíst smlouvu na přechod k jinýmu operátoroj, sundat prádlo ze sušáku, uvařit si padesátýšestýkafe, jít se najíst, čumět po netu, hnedat ještě levnější a stejně pevnej domeček pro psy na cestování,... atd atd
tak stačilo napsat, že velice úspěšně prokrastinujete

asi du pá, mrazík mě vůbec neba, tisíckrát lepčejší je třá "go ahead, make my day" a nebo "smith, wesson and me" 8)

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:33
- Nahlásit

Tinta76tak stačilo napsat, že velice úspěšně prokrastinujete

to se obávám že vůbec nedělám, bo vůbec nevím co to jako je

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:37
- Nahlásit

Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:38
- Nahlásit

Crysa
to se obávám že vůbec nedělám, bo vůbec nevím co to jako je

Pani, a že vás to uráží?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:41
- Nahlásit

Tinta76
prokrastinujete

Neni to z Cimrmana?

Tinta76
- Nahlásit

Crysa
to je skoro nemoc snad uš: "Prokrastinace je výrazná a chronická tendence odkládat plnění povinností a úkolů (zejména těch nepříjemných) na pozdější dobu. Může představovat rizikový fenomén pro duševní zdraví. Psychologové často popisují takové chování jako mechanismus pomáhající jedinci vyrovnat se s úzkostí spojenou s výkonem dané činnosti. Podle některých vědců jsou kritéria definující prokrastinaci následující: je kontraproduktivní, zbytečná a zdržující." aneb česky co můžeš udělat dnes, nedělej ani zítra a budeš mít dva dny volna

Crysa
Člen
- Nahlásit

Tinta76
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Neni to z Cimrmana?
tak Cimrman to určo někde popsal, ale asik to ještě nikdo neobjevil

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:44
- Nahlásit

Crysa

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:44
- Nahlásit

Tinta76to je skoro nemoc snad uš: "Prokrastinace je výrazná a chronická tendence odkládat plnění povinností a úkolů (zejména těch nepříjemných) na pozdější dobu. Může představovat rizikový fenomén pro duševní zdraví. Psychologové často popisují takové chování jako mechanismus pomáhající jedinci vyrovnat se s úzkostí spojenou s výkonem dané činnosti. Podle některých vědců jsou kritéria definující prokrastinaci následující: je kontraproduktivní, zbytečná a zdržující." aneb česky co můžeš udělat dnes, nedělej ani zítra a budeš mít dva dny volna
twl takže jako mám další chorobu???
ze mě ještě bé ynvalida aniž bych to vědíla, jsem úplně krz prokrastinovaná, pak mám tu chorobu jak psala Gerda, co z ní chodím v noci vyžírat ledničku, pak mám tu další jak tudle psala Biluše, že jako trochu jinej Rainman..

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:46
- Nahlásit

Crysa
twl takže jako mám další chorobu???
Tak tímhle chořím taky.....zachvíli budem jako bejval Ipsidich,ten jak neměl jednu nemoc tejdně,tak nebyl spokojenej.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:40
- Nahlásit

JebloňTak tímhle chořím taky.....zachvíli budem jako bejval Ipsidich,ten jak neměl jednu nemoc tejdně,tak nebyl spokojenej.

a mezi žumpí lid jako zdravý člověk jsem vešla a tolika chorob teď mám...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:55
- Nahlásit

Mám fšechny ty nemoci co Crysa a navíc sbírám psy. To je taky určitě nemoc akorát ji ještě nepojmenovali

Je tu něgde Kejtlin? Nechceš dalšího čivránu? Roční pes. Právě mi ho vnucovala "na útulek" madam v dlouhém kožíšku, s dlouhýma pěstěnýma nehtíkama a s podpadkama tak vysokýma, že ani Adidaska by na nich neuměla chodit. Prý "z rodinných důvodů". Čivy už vyšly z módy?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:57
- Nahlásit

Biluška
asi jí pochcal kabelku

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:59
- Nahlásit

hoĺky jsem v práci a je mi hrozně blbě, úplně na blití. neeee to nesnáším. co mám dělat? už jsem si vyloudila na vrátnici v lékárně nějakej prášek a černý uhlí ale nepomohlo

ps kocovinu nemám, je mi prostě blbě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 17:01
- Nahlásit

Grin
nejsi ftom????

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 17:02
- Nahlásit

Grin
Se vyblej, to většinou pomáhá.

Maky a Trix
to je taky možnost

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 19:03
- Nahlásit

Alexa
siblbáááá?????!!!!! nepřivolávej takový vjecy!!! Naštěstí asi ne, bo to zrovna mám.

Biluška
Se vyblej, to většinou pomáhá.

já už jsem neblila ani nepamatuju, vůbec nevim jak se to dělá

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání