Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 09:41
- Nahlásit

davidkova renata

jééé až tu budeš a budeš mít čas a nebude Ti blbě, chtěla bysem prosím recept na ten Tvůj pudingovej guláč, nebo jaks to pojmenovala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 09:46
- Nahlásit

Pumpa
normální hrnkový těsto...2 hrnky polohrubý,hrnek cukru,1 vejce,prdopeč, půl hrnku oleje,hrnek mlíka...zamíchat ,vylejt na plech..Uvařit libovolnej puding,dělám banánovej,malinovej,vanilkovej,jahodovej...uvařim 2 a dám mín mlíka aby to bylo hustý,místo litru tak 3/4..puging vykydnu na to těsto a peču to celý..až to vystydne,vykydám na to zakysanou smetanu(tu hustší víceprocentní) a posypu skořicovým cukrem..nechám v chladu a žeru a žeru

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:07
- Nahlásit

davidkova renata

Hrnek cukru? Seš normální, ty obezito????

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:09
- Nahlásit

davidkova renata

Jo a nemas cislo na lagunu obezito?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:13
- Nahlásit

Potrebuju akutne cislo na Lagunu, nekde asi zmizela v astralu a nemuze nas najit !!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Adiddaska
nemám jen emila.-(((

edit..já hrnek cukru nedávám,páč to je děsně slatký pak,dávám max. čtvrtku bo to nemám ráda mopc slatký ale sou lidi co si stěžujou že je to málo slatký

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:18
- Nahlásit

davidkova renata

Gerda ho urcite ma, ale nebere teeeel!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 16:28
- Nahlásit

Týžofka, koukám, že to tu bylo pěkně napínací, než ste dorazili.

To já uš tam dávno s Grinečkovou tvrdla.
Lidijové, díky za sqělej den. Omlouvám se za tu poblívku, díky rýmě sem ani neměla snahu ji ochutnat a dochucoval muš. Mělo mi dojít, že on děsně solí. No, příště se pochlapím a budu statečně držet slánku z dohledu.
Jinak hlásím, že poprvé f životě Rikoslaf odpadl a rovnou cestou z auta se mi nacpal do kuchyně a chrápe!!! (snad neumírá?)

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:11
- Nahlásit

Tak GRIN PÁRTY naprostá bomba, jsem ráda, že jsem poznala fšechny burany, fšichni měli skvělý masky a vůbec bylo to boží, jsme s šampusama mrtvý, dem se válet na gauč děkuji fšem, zejména Laguně, že nás dopravila tam a zpět!!! A valte sem fotky honeeeeem!!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:41
- Nahlásit

lidi jsem doma bylo to supr až na to že jsem málem nedorazila k Adidasce protože nikdo nezná tu blbou ulici kde bydlí Adidaska a já tam bloudila jak naprostý hovado a žádnej kolemdoucí nevěděl kde ta ulice je možná bude problém v tom že jsem se ptala vietnamce,ukrajince ,paní s trafiky,ženy jdoucí do alzhaimru (co to je nevím ale název mluví sám za sebe) atd atd až nakonec dědeček o francouzkých holý mi poradil ale děsně ho zajímalo za kým že tam jedu.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:41
- Nahlásit

Takže buranky ponechány osudu na nádraží, snad našly nástupiště
Děkujeme fšem a jdem se taky svalit

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:49
- Nahlásit

Tak jsem doma, Monty dávno ve vlaku, myslím, že už tak na půlcesty. Já byla umejt autíčko a to byla fuška. bo Bůšek chtěl děsně řídit když byl sám v autě
Jinak sem se nerozloučila s Pakůňovou a s Pawlinkou. Vůbec jsem to pak už nestihla.

A asi umřu na únavu, Bůch mě nasral s maskou dělala jsem jí včera do noci a on jí ani nedonesl celou. BLB!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:50
- Nahlásit

laguna
Fakt? Já to našla kdysi krásně! Já teda ale doma koukla na Mapy, takže sem švindlovala

laguna
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:54
- Nahlásit

stetisek123
já myslela(teď už vím že to byla velká chyba)
že to najde navigace jenže ona se na mě vy*rala )

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:00
- Nahlásit

FOTKY FOTKY FOTKY!!!!
ať z toho aspoň něco mam

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:03
- Nahlásit

zdar, už se těšim na fotky. kdo všechno fotil? teda z neprofesionálních fotografů myslim. všimla jsem si jen davítkový

Jinak jsem ráda poznala burany a všechny ty, který jsem ještě osobně neviděla

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:13
- Nahlásit

Už sme takiii domkiii, fotograf vyvezen až před domek, cestu zpět našla. GRINPÁRTY BYLA MOCINKY MUCINKATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! BEZVADŇÁCKÁ A NEJLEPČEJŠÍ!!! Ráda jsem poznala naše burany, asi milákuju Dylynu, ale nesmim zradit Džessynu. Pakůň je děsně velkej a šampusky zas byly nehorázný buzničky a Grinkoj k narozkám dávaly blow job. Furt. A to hovado bílý mělo radost....Maska s velkým ááántréééé byla pořádková, Baribal policistou byl prostě děnsé ťuťu!!!! Líbilo se mi s váma moc, MUSÍME SE ZASE CO NEJDŘÍV VIDĚT!!! Na vaše zsraví jdu dopít to poslední frisko

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

už sem taky domki
bylo to naprosto bezvadňácký
a bacha musím nabonzovat (jako nechci žalovat, ale hlásit to musim) že se nám lagfuna snažila zatajit dort takže ho burani neochutnali a že tam nechala tašku buřtů, gerda nedala šampuskám dárek vod koka, je stále v malý klubovně a mám auto plný dek a nafukovací postel s polštářkem, kdo to chce??????

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:18
- Nahlásit

Veze Monty výslužku, nebo pro ni na ten vlak ani nemám jet?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:21
- Nahlásit

se, doma, crysa mě krásně dovezla děkuju jí moc, u nás mlha děsná. že i ptáci chodí pěšky.
Grin páry byla skvělá, díky moc za bezvadnej den, burani jsou naprosto žumpí, jsem moc ráda, že jsem poznala osobně moravskou sekci.
Danajasa tam zapomněla tu plyšovou hračku co hledala-prý hmyzí oblíbená

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:28
- Nahlásit

davidkova renata
no ty kjávo, to vypadá nejenom dobře ale zároveň velmi nezdravě a tučně a kaloricky a nevim co eště...
Adiddaska
Hrnek cukru? Seš normální, ty obezito
to víš se nemusíme vejít do hadrů co sou vo číslo menčí než my....

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:28
- Nahlásit

Alexa
Hmmm, tak to je bezva, já jim nedala ani ten olej...mám ho furt v autě )))) Nafukovačka je moje, polštář ne.

Adidasky, musíme si předat ten váš olej.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:29
- Nahlásit

kejtlinu nás mlha děsná. že i ptáci chodí pěšky.

jo, ale ta mlha!!!! wogo.. sem pak skoro šla před autem a slepeckou holí voťukávala pangejty

DÍKY ZA KRÁSNÝ DEN ALBERTI!!!! bylo to bezvadňáckýýýý
už mám banána?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:33
- Nahlásit

Atusch
Neplake, Rikoslaf taky svlíknul kalhoty (a roztrhal) dřív, než ho někdo vůbec viděl.. A Árunek měl náhodou božsky nevinný křidýlka, skoro jako z ólvejz!
laguna
Tak tu nemám, ta mě nemůže splést. A ani po ní netoužím, bo jsem už slyšela milijóny dobrodružství při jejím vlastnictví

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:39
- Nahlásit

Čus bus!
Jsem též domky a už mám i vyžehleno. Teď do sebe láduju ínu s hranolkama.
Jinak musím napsat, že to bylo jako každá ŽUMPÍ akce naprosto suprácký. Jedinej problém byl, že i když jsem stále vyzývala svá žlutá tykadla, aby se mi postavila, tak se to furt nedařilo. Nevím, co jsem dělala špatně

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:39
- Nahlásit

Jsme ve vlaku na ceste do buranova... Vikend byl desne fajn a poznala jsem kopu mooooc fajn lidicek. Moji psi se chovali desne a vube neposlouchai, tak jsem z nich byla v dyzkmfortu ale prezili jsme...

Tomas se zamiloval do Nany, ktera mu nedala, tak to zkusil na davidkovou. Esli u ni uspel nebudu ventilovat, radsi se zeptejte zminene zainteresovane matky prectavene.

Nevim ofsem jestli me uz vypli.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:40 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Baico
když jsem stále vyzývala svá žlutá tykadla, aby se mi postavila, tak se to furt nedařilo.
paw
jo, už jsme asi vypnutý, i já

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:40
- Nahlásit

Čau fšem tak jsem konečně trochu vydechla

strašně krásnej den to byl a Grinpárty se moc povedla, fšem děkujeme za krááásnééé a dobrééé dárečky, jenom Alexu asi zabiju protože tu nohu tady čokl strašně prasí a děsně to tady páchne
jsme rádi že jste tam byli, hlavně mě potěšilo že jsem mohla poznat naše žumpoburánky, muš nebyl ani tolik znechucen že musel strávit celej den s babama., takže naprostá bombice !!! Jdu padnout na hubu, až do zejtřka mě nebuďte!
Fotky jsou úžasný, dám je sem ale aš zejtra!!! Teď se konvertěj.

hooooooj a díky fšem že jste tak super!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:42
- Nahlásit

pawLINka
Super, takže všichni jsou v tuhle chvíli tam, kde maj být. Doufám, že dojedete brzy a nebudete moc zdechlý. Budem se na vás těšit příště, ráádi jsme vás konečně poznali!

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:45
- Nahlásit

Gerda
a kníračová se už ozvala?????? essi nesedla na jinej vlak a nejede třá na frýdlant k eldorádům, aby jí dyžtak vyzvedli

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání