| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 09:41
- Nahlásit
davidkova renata
jééé až tu budeš a budeš mít čas a nebude Ti blbě, chtěla bysem prosím recept na ten Tvůj pudingovej guláč, nebo jaks to pojmenovala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 09:46
- Nahlásit
Pumpa
normální hrnkový těsto...2 hrnky polohrubý,hrnek cukru,1 vejce,prdopeč, půl hrnku oleje,hrnek mlíka...zamíchat ,vylejt na plech..Uvařit libovolnej puding,dělám banánovej,malinovej,vanilkovej,jahodovej...uvařim 2 a dám mín mlíka aby to bylo hustý,místo litru tak 3/4..puging vykydnu na to těsto a peču to celý..až to vystydne,vykydám na to zakysanou smetanu(tu hustší víceprocentní) a posypu skořicovým cukrem..nechám v chladu a žeru a žeru
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
Hrnek cukru? Seš normální, ty obezito????
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
Jo a nemas cislo na lagunu obezito?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:13
- Nahlásit
Potrebuju akutne cislo na Lagunu, nekde asi zmizela v astralu a nemuze nas najit !!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Adiddaska
nemám jen emila.-(((
edit..já hrnek cukru nedávám,páč to je děsně slatký pak,dávám max. čtvrtku bo to nemám ráda mopc slatký ale sou lidi co si stěžujou že je to málo slatký
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:18
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda ho urcite ma, ale nebere teeeel!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 16:28
- Nahlásit
Týžofka, koukám, že to tu bylo pěkně napínací, než ste dorazili.
To já uš tam dávno s Grinečkovou tvrdla.
Lidijové, díky za sqělej den. Omlouvám se za tu poblívku, díky rýmě sem ani neměla snahu ji ochutnat a dochucoval muš. Mělo mi dojít, že on děsně solí. No, příště se pochlapím a budu statečně držet slánku z dohledu.
Jinak hlásím, že poprvé f životě Rikoslaf odpadl a rovnou cestou z auta se mi nacpal do kuchyně a chrápe!!! (snad neumírá?)
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:11
- Nahlásit
Tak GRIN PÁRTY naprostá bomba, jsem ráda, že jsem poznala fšechny burany, fšichni měli skvělý masky a vůbec bylo to boží, jsme s šampusama mrtvý, dem se válet na gauč děkuji fšem, zejména Laguně, že nás dopravila tam a zpět!!! A valte sem fotky honeeeeem!!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:41
- Nahlásit
lidi jsem doma bylo to supr až na to že jsem málem nedorazila k Adidasce protože nikdo nezná tu blbou ulici kde bydlí Adidaska a já tam bloudila jak naprostý hovado a žádnej kolemdoucí nevěděl kde ta ulice je možná bude problém v tom že jsem se ptala vietnamce,ukrajince ,paní s trafiky,ženy jdoucí do alzhaimru (co to je nevím ale název mluví sám za sebe) atd atd až nakonec dědeček o francouzkých holý mi poradil ale děsně ho zajímalo za kým že tam jedu.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:41
- Nahlásit
Takže buranky ponechány osudu na nádraží, snad našly nástupiště
Děkujeme fšem a jdem se taky svalit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:49
- Nahlásit
Tak jsem doma, Monty dávno ve vlaku, myslím, že už tak na půlcesty. Já byla umejt autíčko a to byla fuška. bo Bůšek chtěl děsně řídit když byl sám v autě
Jinak sem se nerozloučila s Pakůňovou a s Pawlinkou. Vůbec jsem to pak už nestihla.
A asi umřu na únavu, Bůch mě nasral s maskou dělala jsem jí včera do noci a on jí ani nedonesl celou. BLB!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:50
- Nahlásit
laguna
Fakt? Já to našla kdysi krásně! Já teda ale doma koukla na Mapy, takže sem švindlovala
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:54
- Nahlásit
stetisek123
já myslela(teď už vím že to byla velká chyba)
že to najde navigace jenže ona se na mě vy*rala )
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:00
- Nahlásit
FOTKY FOTKY FOTKY!!!!
ať z toho aspoň něco mam
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
zdar, už se těšim na fotky. kdo všechno fotil? teda z neprofesionálních fotografů myslim. všimla jsem si jen davítkový
Jinak jsem ráda poznala burany a všechny ty, který jsem ještě osobně neviděla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:13
- Nahlásit
Už sme takiii domkiii, fotograf vyvezen až před domek, cestu zpět našla. GRINPÁRTY BYLA MOCINKY MUCINKATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! BEZVADŇÁCKÁ A NEJLEPČEJŠÍ!!! Ráda jsem poznala naše burany, asi milákuju Dylynu, ale nesmim zradit Džessynu. Pakůň je děsně velkej a šampusky zas byly nehorázný buzničky a Grinkoj k narozkám dávaly blow job. Furt. A to hovado bílý mělo radost....Maska s velkým ááántréééé byla pořádková, Baribal policistou byl prostě děnsé ťuťu!!!! Líbilo se mi s váma moc, MUSÍME SE ZASE CO NEJDŘÍV VIDĚT!!! Na vaše zsraví jdu dopít to poslední frisko
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
už sem taky domki
bylo to naprosto bezvadňácký
a bacha musím nabonzovat (jako nechci žalovat, ale hlásit to musim) že se nám lagfuna snažila zatajit dort takže ho burani neochutnali a že tam nechala tašku buřtů, gerda nedala šampuskám dárek vod koka, je stále v malý klubovně a mám auto plný dek a nafukovací postel s polštářkem, kdo to chce??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:18
- Nahlásit
Veze Monty výslužku, nebo pro ni na ten vlak ani nemám jet?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:21
- Nahlásit
se, doma, crysa mě krásně dovezla děkuju jí moc, u nás mlha děsná. že i ptáci chodí pěšky.
Grin páry byla skvělá, díky moc za bezvadnej den , burani jsou naprosto žumpí, jsem moc ráda, že jsem poznala osobně moravskou sekci .
Danajasa tam zapomněla tu plyšovou hračku co hledala-prý hmyzí oblíbená
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:28
- Nahlásit
davidkova renata
no ty kjávo, to vypadá nejenom dobře ale zároveň velmi nezdravě a tučně a kaloricky a nevim co eště...
Adiddaska
Hrnek cukru? Seš normální, ty obezito
to víš se nemusíme vejít do hadrů co sou vo číslo menčí než my....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:28
- Nahlásit
Alexa
Hmmm, tak to je bezva, já jim nedala ani ten olej...mám ho furt v autě )))) Nafukovačka je moje, polštář ne.
Adidasky, musíme si předat ten váš olej.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:29
- Nahlásit
kejtlinu nás mlha děsná. že i ptáci chodí pěšky.
jo, ale ta mlha!!!! wogo.. sem pak skoro šla před autem a slepeckou holí voťukávala pangejty
DÍKY ZA KRÁSNÝ DEN ALBERTI!!!! bylo to bezvadňáckýýýý
už mám banána?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:33
- Nahlásit
Atusch
Neplake, Rikoslaf taky svlíknul kalhoty (a roztrhal) dřív, než ho někdo vůbec viděl.. A Árunek měl náhodou božsky nevinný křidýlka, skoro jako z ólvejz!
laguna
Tak tu nemám, ta mě nemůže splést. A ani po ní netoužím, bo jsem už slyšela milijóny dobrodružství při jejím vlastnictví
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:39
- Nahlásit
Čus bus!
Jsem též domky a už mám i vyžehleno. Teď do sebe láduju ínu s hranolkama.
Jinak musím napsat, že to bylo jako každá ŽUMPÍ akce naprosto suprácký. Jedinej problém byl, že i když jsem stále vyzývala svá žlutá tykadla, aby se mi postavila, tak se to furt nedařilo. Nevím, co jsem dělala špatně
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:39
- Nahlásit
Jsme ve vlaku na ceste do buranova... Vikend byl desne fajn a poznala jsem kopu mooooc fajn lidicek. Moji psi se chovali desne a vube neposlouchai, tak jsem z nich byla v dyzkmfortu ale prezili jsme...
Tomas se zamiloval do Nany, ktera mu nedala, tak to zkusil na davidkovou. Esli u ni uspel nebudu ventilovat, radsi se zeptejte zminene zainteresovane matky prectavene.
Nevim ofsem jestli me uz vypli.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:40 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Baico
když jsem stále vyzývala svá žlutá tykadla, aby se mi postavila, tak se to furt nedařilo.
paw
jo, už jsme asi vypnutý, i já
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:40
- Nahlásit
Čau fšem tak jsem konečně trochu vydechla
strašně krásnej den to byl a Grinpárty se moc povedla, fšem děkujeme za krááásnééé a dobrééé dárečky, jenom Alexu asi zabiju protože tu nohu tady čokl strašně prasí a děsně to tady páchne
jsme rádi že jste tam byli, hlavně mě potěšilo že jsem mohla poznat naše žumpoburánky, muš nebyl ani tolik znechucen že musel strávit celej den s babama., takže naprostá bombice !!! Jdu padnout na hubu, až do zejtřka mě nebuďte!
Fotky jsou úžasný, dám je sem ale aš zejtra!!! Teď se konvertěj.
hooooooj a díky fšem že jste tak super!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:42
- Nahlásit
pawLINka
Super, takže všichni jsou v tuhle chvíli tam, kde maj být. Doufám, že dojedete brzy a nebudete moc zdechlý. Budem se na vás těšit příště, ráádi jsme vás konečně poznali!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:45
- Nahlásit
Gerda
a kníračová se už ozvala?????? essi nesedla na jinej vlak a nejede třá na frýdlant k eldorádům, aby jí dyžtak vyzvedli
|