Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sháním pudla
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:30
- Nahlásit

kejtlin
my tucháme,je to u čerčan,počkáme až laskavě!! dorazí cigijová a řekne víc..ale dík.-))))

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
Sem tu. Má ji u sebe v azylu Natálka, v těch Čťyřkolech (asi), javorník, spadá to poštou pod Čeršany u Prahy. Je to ten vzkaz o patro nad mým. Zjistím Ti telefoun. K odběru je čubinka po víkendu. je prý úžasná, umí i na vodítku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:39
- Nahlásit

Cigi
těch Čťyřkolech (asi), javorník, spadá to poštou pod Čeršany u Prahy
to víme kde je,a nebylo by lepší až po stehách???

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
Tak ještě pudla nemáš?

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:46 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem tu kvůli té pudličce. Telefon an Natálku je 775 476 845, je na drátě teď jsem s ní mluvila. Pudličku máš rezevovanou, ale ozvi se jí co nejdřív. Je prý úžasná a bude to prý závisláček. Dnes má jít na kastraci, tak by byla k odběru v neděli večer nebo dle domluvy, jak bude libo.Jestli jí nechceš kastrovanou, tak jí hned volej. Kdyby něco, můj foun je 777 067 911.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
Cigi
Holky řekněte si, kdy chcete čubajze odvézt, když to bude v týdnu, vezmu si na to volno v práci. Jen mi dejte včas vědět. Nebylo by vážně lepší jí dát až po stehách?

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:56 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

Gerda

Já jsem jen virtuální zprostředkovatel, já jsem až od Chebu, tak s transportem asi nehelfnu, ale to bys Gerdo byla moc hodná
Viď Renato Já myslím, že když jí chcete až po stehách, tak se určitě s Natálkou domluvíte. Ono je to uspíšené, aby už byla Majdalenka u svých páníků doma. Ona bude prý očividně závisláček, tak holky nechtěj, aby si na ně moc zvykla Ale jak říkám, dle domluvy. A nebo nekastrovanou, ještě je čas!!!!!

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:59
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda

Ale kdyby by problém jenom transport, tak sedám do auta a čubinku převezu "od čerta k ďáblu" klíďo sama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:01
- Nahlásit

Cigi
Jestli jí nechceš kastrovanou, tak jí hned volej. Kdyby něco, můj foun je 777 067 911 begin_of_the_skype_highlighting
ne kastrovaná vyhovuje!
předám kontakt dál at se domluví kolegyně s natálkou..akorát mi to přijde brzo,jde nám hlavně o to aby ty starý lidi neměli s ní nějaký zdravotní problémy,páč jak už jsem psala,ten z troje pošel do týdne a oni se málem složili.-(((((( takže si nepřejem žádný další katastrofy,možná by bylo lepší jí tam enchat do stehů a dát jí úplně OK už..no at se teda domluvěj,přeposílám kontakty,dík

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:04
- Nahlásit

davidkova renata
Psala jsem to už výše. Určitě jde jen o domluvu, Natálce jde o to, že to prý bude očividný závisláček, tak ať už je u svých doma, nechce aby si zvykla na ně a pak měla další stresík. Tak snad to klapne a vezmou si jí. Dáš vědět??

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:06
- Nahlásit

Cigi
transport není problém Akorát desetkrát zabloudíme, projedeme znova zámek Nelahozeves, ale to už všechno známe, takže to bude bezvadňáckej vejlet )) Jinak si myslim to, co davítková, že starší lidi, co už jim umřel pes krátce po převzetí z útulku, budou asi raději za psa už po pooperační péči.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:09
- Nahlásit

Cigi
Psala jsem to už výše. Určitě jde jen o domluvu, Natálce jde o to, že to prý bude očividný závisláček, tak ať už je u svých doma, nechce aby si zvykla na ně a pak měla další stresík. Tak snad to klapne a vezmou si jí. Dáš vědět??
jasně f poho,už jsem poslala číslo,kolegyně určo zavolá,odpol budu vědět víc až dorazim do práce,bude bydlet tady u nás o 3 ulice dál)),takže info bude i pravidelný))) mazla přesně potřebujou,sou deprivovaný bez psa,bude se mít fajn,neboj! a díky moc ,máme taky radost,že jsme našli co hledáme, snad to klapne,pak uděláme na mý foře mejdlo)))))))))))))))))))))

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:15
- Nahlásit

davidkova renata
Tak super
Gerda

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:26
- Nahlásit

Jsem tu . Psala jsem slohovku a akorát volala paní . Tak do večera uvidíme zda to klapne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:35
- Nahlásit

NatalieNatynka
Psala jsem slohovku a akorát volala paní . Tak do večera uvidíme zda to klapne.
bezvááááááááá

jo a vemte nějakej chlast a hlavně jídlo na to mejdlo laskavě

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:35
- Nahlásit

NatalieNatynka
Budu napnutá jak kšandy tak dej pak hnedky vědět

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
jo a vemte nějakej chlast a hlavně jídlo na to mejdlo laskavě
Jasan Co piješ?

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:47
- Nahlásit

Snad to klapne, Majda by potřebovala aby se jí někdo pořádně věnoval, mazlil se s ní, je hrozně kontaktní. I s pejsky by si pořád hrála. Povahu má ještě trochu štěněcí.

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

NatalieNatynka
Snad to klapne,
Určitě to klapne právě prý přesně potřebujou mazla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:45
- Nahlásit

Cigi
Co piješ?
to je fuk
NatalieNatynka
hele až se vrátíte z kástrace,hod semka info jak to zvládla jo? dík)

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:20
- Nahlásit

Majda je teď na veterině spolu s Apolenkou...tady foto krátce po uspání
http://nadejeproctyripacky.rajce.idnes.cz/Majdalen ka_a_Apolenka_pred_kastraci/

S kolegyní Renaty Davídkové snad vše domluveno, páníčci se prý moc těší. Majdu přivezu do Prahy sama, nehci ji někam přes někoho posílat, ne, že bych nevěřila, že se bude mít hezky, ale ráda bych mluvila s páníčky přímo abychom vše mohli pořádně probrat a Majdu s nimi v klidu seznámit.
Uvidíme co páníčci, ale pokud vše bude ok, ráda bych aby si Majdu vzali nejdříve v pondělí či úterý, to sice stehy mít bude, ale ty vyndavají až po 10 dnech a myslím, že pro pejska je blahodárnější když po kontrole stehů na veterině pojede domů, kde bude mít páníčky jen pro sebe a budou ji opatrovat, to je i více sblíží. Navíc je to závisláček a rychle si zvyká, tak aby pak nebyla už moc smutná.
Zítra zavolám páníčkům a domluvíme se. Jsem moc ráda, že holčička bude doma opatrovaná jako malá princeznička, moc si to zaslouží.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:40
- Nahlásit

NatalieNatynka
ráda bych mluvila s páníčky přímo abychom vše mohli pořádně probrat a Majdu s nimi v klidu seznámit.
to jsi hodná, takhle mě to vůbec nenapadlo, máš pravdu, určitě to takhle bude lepší. Díky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 09:17
- Nahlásit

NatalieNatynka
Majdu přivezu do Prahy sama, nehci ji někam přes někoho posílat, ne, že bych nevěřila, že se bude mít hezky, ale ráda bych mluvila s páníčky přímo abychom vše mohli pořádně probrat a Majdu s nimi v klidu seznámit.
pani to je naprosto ideální a udělala bych totéž,pokud není na závadu vzdálenost,mělo by to tak býti vždy..děkujem za foto a očekáváme další info

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:12
- Nahlásit

Pudlíková už je na místě určení,opakuji Pudlíková už je doma))
díky všem zůčastněným a zas příště, přátelé.-)))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
Tak blahopřeju. A s tím "příště" sebou laskavě mrskni, protože těch pudlů zůstalo ještě dost! Jen já mám minimálně 3 k udání.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
fakt? Super! A co geronti? Jak jsou spokojení? A pečujou ještě pooperačně? Teprvá pude na stehy, ne? Jak se jmenuje? Furt stejně? Nemohla by to bejt Stázička?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:59
- Nahlásit

Gerda
Nemohla by to bejt Stázička?
to byla ale to kobyla jak vo ní vyprávěla crysa,takže to logicky nejde gerontííí asi dobrý,akorát prej čupka moc nežrala taxou na nervy))) no jako bodet by žrala ,že jo..ale to bé gút,eště sem jí neviděla,asi moc cábrovat nebudou ,stehy určo až koncem tejdne..
Vlčáčková
A s tím "příště" sebou laskavě mrskni
šiš no jo furt!! dělám co můžu né?

Cigi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:45
- Nahlásit

davidkova renata
zas příště, přátelé.-)))
Stačí naznačit, no problem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:55
- Nahlásit

Psíček
jsem se z toho posračíčkoval.
taxe di umejt,dost to tu díky tobě smrdí

<< . 1 . 2 . 3 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání