| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:51
- Nahlásit
Mira A
Já jedu ještě v lednu na národku do Olomouce,posuzuje Ruska.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:03
- Nahlásit
Zuzana T
I já - už mám vytisklou přihlášku, doufám, že ji stihnu poslat....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:37
- Nahlásit
Zuzana T
Prosimte, mam dotaz ohledne harani u fen GR. Kdyz nam harala poprve po posledni tyden 12/2007 a pak posledni tyden 7/2008 tedy po sedmi mesicich. Da se ocekavat, ze bude dalsi harani mit zase po sedmi mesicich v 03/2009 nebo je tam nejaky rozptyl +- ? Ja jsem ted premyslel, ze bychom mozna ten duocacib mohli dat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:42
- Nahlásit
Mira A
Dá se to předpokládat,ale nemůžeš se na to spolehnout- riskni to.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:45
- Nahlásit
Zuzana T
Jee ja to vsechno soupnul o rok... takze spravne by to melo byt 12/2008 pak 7/2009 a ted cekame jestli tedy 03/2010 ano ci ne... No Carita, jeji mamka to ma po 9-ti mesicich a pry zcela pravidelne od pocatku...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 18:27
- Nahlásit
Mira A
Přesně se vystihl mé pocity z Budějovic - byla jsem dost znechucená. Hlavně pro mne bylo vtipné, když nás vyřadil z boje o pořadí a přišli jsme teprve ke stolu, kde psal posudek a řekne mi, že na fence neshledal žádné chyby. No asi jsem se musela zatvářit, když pak mi povídá, že nás vyřadil kvůli tomu, že nemá tak mohutné tlapy.
O Olomouci také přemýšlíme, ten nejspíš pojedeme, ale Brno asi vynecháme, protože mám zkouškové a Charlotte by měla hárat.
Jo, a u nás je to s háráním takhle: poprvé hárala v únoru a od té doby nic. Myslíte, že může hárat jednou za rok??
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 18:56
- Nahlásit
bilksa
Podobný přístup rozhodčího jsem zažila mnohokrát, a pokaždé mně znechutil...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 20:13
- Nahlásit
bilksa
JJ jsou takové fenky.
Dneska jsem stříhala krásného flatíka,kterému p.Adlt neodhalil klešťový skus.Další pí.rozhodčí, neméně vtipná mu ho našla,ale dodala,že jinak by mu dala Boba .Chudák majitel byl 2x na výstavě a hnedle natrefil na takové šikuly.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 07:21 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Dovolim si jednu aktualni fotku nasi Bruci - ted je ji 20 mesicu.
Par fotek z MVP v Budejkach je u nas v galerii
bilksa
Me rozhodci rekl, ze u nej rozhodly v podstate chlupy okolo korene ocasu, ktere u nej budily zdani, ze ho ma spatne posazeny! Ano, sahl si, zjistil ze je vse v poradku, ale i tak mi pak pri psani posudku rekl, ze tohle rozhodlo proc jsme se neumistili lepe! Takze kdybychom byli lepe 'ucesani' ...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 07:30
- Nahlásit
Mira A
Pamatuješ si feny,která vás porazily?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 07:43
- Nahlásit
Druha byla Chardonnay Pour Artemis Gold od Misku. to je tahle Tu co vyhrala musim pohledat. Zapomeli jsme si nafotit vysledkovou tabuli - jeste se zeptam kamosky, jestli to nema. jinak budu muset pockat na oficialni vysledky a pak to doplnit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 07:53
- Nahlásit
Mira A
tu znám
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:01 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Jeji - podle me - uspesnejsi sestra Christina Aquilera vylitla hned na zacatku...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:14
- Nahlásit
Zuzana T
A Absolute Happy of White Enny, ktera byla prihlasena neprijela vubec...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:45 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Aquilera nás jednou porazila a jednou byla za námi.Má docela výkyvy - dokáže vyhrát a pak mít VD.Absolute Happy je úplně bez srsti,tak proto asi nedorazila.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Ty jsi byl v otevřené? Tak tu vyhrála Britney Saltus - to je moc pěkná fena.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:56
- Nahlásit
Zuzana T
Nene ja byt v mezitrida
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:12
- Nahlásit
Mira A
ještě takové mládí ...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:26
- Nahlásit
Zuzana T
No, ale pokud risknem kvuli tomu harani ten Duocacib v Brne, tak to uz budeme trida otevrena. Brůče už budou dva roky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:37
- Nahlásit
http://foto.stekani.cz/Vycvik%20a%20zkousky/WT%20m istrovstvi%20CR%202009%20-%20Benatky%20nad%20Jizer ou/slides/DSC_1074.html
Posílám odkaz na fotky z WT - jsme tam taky..........
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:42
- Nahlásit
Vlasta
krásné fotky
Mira A
no to my ještě stihneme mezitřídu o fous.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:46
- Nahlásit
Mira A
Jsem se moc nasmála při čtení tvé reportáže z Budějek.......Je vidět,že máš postřeh,super.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:54
- Nahlásit
Mira A
Taky jsem se dívala na Tvoje stránky - máš to fakt pěkně napsané. A ty fotky s opačně postavenýma psama jsou dobré - myslím, že jsem to jednou taky tak udělala - vůbec mi nedošlo kdo stojí špatně....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:54 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Zuzana T
No tak dekuju moc Uz jsem toho psani chtel nechat...
Vlasta
Pekne fotky opravdu... Budu muset zase vic fotit s tim mym teleobjektivem...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:04
- Nahlásit
Mira A
No a co teprve až se mi podaří dostat fotky od mojí výcvikářky....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:43
- Nahlásit
Pěkné dopoledne.
Včera jsme s Cathy vyrazily na letošní první hon.Je vidět,že jsme obě veteránky - dneska sotva chodíme .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 11:33
- Nahlásit
Zuzana T
Buď v klidu,my jsme byli s dospělákama v neděli na desetihodinový naháňce a v pondělí jsem byla ráda,že jsem se doplazila na záchod
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:16
- Nahlásit
Zuzana Tjana33 Mě Greeny připadá po hodinovém výcviku unavený - že by neměl kondici?? 10 hodin v lese - to by asi nepřežil, neumím si to představit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:29
- Nahlásit
Vlasta
Tak výcvik sám o sobě je dost psychicky náročný určitě by to zvládnul, naši taky nemají kondičku kdovíjakou a jak jsme přijeli domů,tak Sam ještě hodinu lítal s malou piraňou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:13
- Nahlásit
jana33 Greeny je evidentně typ do chladnějšího počasí, v létě po druhém aportu rezignoval a na každý povel dělal lehni. Teď je v pohodě, výcvik zvládá - na hon půjdeme až po zkouškách příští rok - tak jsem zvědavá jaké to bude... nikdy jsem na žádném nebyla. Doufám, že až poběží divočák tak to ustojím já - hrozně se jich bojím a to jsem je viděla nablízko jenom z auta
|