| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:01
- Nahlásit
jessiertw
Jess, v klidu, me to moc bavi. Sama nejlip vim, jaky fesandy mam doma
Hlavne dej bacha, abys nefotila nikde pod stromama, radsi to nech na zitrek, abys nemela z Kima letajiciho draka
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:02
- Nahlásit
Fifi
Ještě mi nic nepřišlo Ale uvidíme. Jinak dík! Stejně musíš mít obr hrnec.Kolik toho dáváš Amy? Já mám pocit, že Kytka má pořád málo...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:04
- Nahlásit
No tady zž zas nechumelí a taje a je hnusně, tak to asi fakt nechám na zítřek ale na prochajdu půjdem..
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:06
- Nahlásit
jessiertw
Nerejpu jen se ptám!!!
Fifi
Koukám se protože si na ně dala odkaz!!! A proč má zlomený ušicka co jsi jí provedla propoha chudince???
Dáda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:07
- Nahlásit
Pastelka
To je divny, ja to posilala uz vcera vecer!
Ja ti nereknu presny mnozstvi - proste by voko, radsi ji drzim stihlou linii kvuli kloubum, ale dat ji treba 5 kg masa, tak to sezere a bude se tvarit, ze nevecerela Davam k masu tak 1/3 prilohy, takze fakt nemusim varit v zavarovacim hrnci...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:08
- Nahlásit
Anonymní
Povesila jsem ji za ne do pruvanu, kdyz zlobila!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:14
- Nahlásit
Fifi
To s tím průvanem mě fakt pobavilo, úplně vidím, jak visí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:15
- Nahlásit
Pastelka
A kope nozickama...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:17
- Nahlásit
Fifi
Až budeš mít chvilku, zkus to poslat znovu prosím. Dík a těším se! Už budu muset pomalu mazat. Tak pa a krásnej víkend!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:19
- Nahlásit
Pastelka
Papa, a dej taky bacha, at te to neodvane... Fotky preposlu...
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:22
- Nahlásit
Se ten muj prďola při focení tváří jak když jí chci ubližovat. Kolik vaši hafy vážili a měřili v 7 měsícíh??? Včera jí bylo 7 měsíců a mě přijde, že je malinkatá . Chtěla bych zní pořádného mohutného hafa a začínám se obávat. No nakoupíme Vetamix, ale asi ho bude chtít uvařit nebo bude potřebovat asistenci při krmení Jo a kolik kg masa bych jí měla dát???
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:25
- Nahlásit
tý bláho děvčata, já v neděli dělám svojí první zkoušku z matiky a ještě jsem se na to nepodívala, uáááááá, zachraň se kdo můžeš !!!!! Asi umřu................
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:30
- Nahlásit
Kalliope
Kliiiiid, ty to zvladnes!!! Neboj, poslu ti energii Mne matika nikdy moc nebavila...
Meggi
Pane, to je primo plakat, ne fotka
Amy je 7 mesicu dneska, je vysoka docela dost - skoro jako starsi fenule, ktera ma 59 cm, ale nevazila jsem ji, nemame vahu...
Hlavne opatrne s tim masem, jestli doted mela granule, tak ji maso pridavej postupne, aby se ti nepos...
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:31
- Nahlásit
Jéje, je to nějaký moc veliky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:31
- Nahlásit
Meggi
Hele, a odkud ty mas rotvicka? Je s PP nebo bez? Pochlub se, vypada jako spravnej medvidek - a ten vyraz, asi ji tyras...
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:37
- Nahlásit
Fifi
Je bez PP a to z důvodů, že jsem jí chtěla bez ocásku - to jsem, ale tyranka
Když mě se s těma ocáskama dlouhejma nelíbějí, takže jsem hledala bez. Je z Kameniček, nebo jak se ta vesnice jmenovala. A hlavně její matka je němčour, takže hodně tmavá skoro černá byla, táta byl ale mooooc pěknej. Ona je medvídek, ale lední medvídek a šílenej flegmatik, nějaké vítaní u vrat nehrozí, když leží tak leží a zvedat se nebude, paničko přijď si ke mě a pohlaď mě. Zmetek jeden malej. Ale jinak už se lepší, začíná být živejší na procházkách, hlavně když se může Tarině zakousnout do ocásku trdýlko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:45
- Nahlásit
Meggi
No jo, no, ocasky, ale co nadelam... taky se mi vic libili bez.
A kdo je Tarinka??? Priste tu fotku trosku zmensi, nejak se to cely rozjelo..
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:54
- Nahlásit
Tarina je labrador zmetek malej na ní vždycky číhá a pak po ní vystartuje a zakousne se jí do ocásku chudince. Ale už Tara pochopila, že si to od ní nemá nechat líbit, tak si ty dvě telátka navzájem prokusujou držku Přítelova je Tarina moje je RTW alias Meggi spíš Megy. Maso dostavá vařený, pajšl atd. Není jen na granulích. U samotnejch granulí jí musím asistovat a pěkně papá z ruky, takže je dostáva s konzervou aby jí šmakovalo Syrový maso měli nedávno, když jsme porcovali čuníka, tak se obě přežraly čuňátka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:59
- Nahlásit
Meggi
Mlada rtw taky lovi erdela za ocas - asi to maj v genech
U nas, kdyz by jedna nezrala, tak jeji misku vymetou ostatni, takze nejaky krmeni z ruky nepripada v uvahu - ona si to druhy den sama rozmysli..
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 16:00
- Nahlásit
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 16:02
- Nahlásit
Tak a teď je to zas mrňavý, někde je zádrhel, ale kde???
Tak žrádlo si před Tarinou ubrání, dokavaď ona nemá sama dost, tak jí do misky nepustí. Když jí něco chutná, tak jí stou hlavou z misky nehnu ani já bez povelu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 16:19
- Nahlásit
Meggi
Ted je foto OK, jsou to fesandy!!!
Neznam snad rtw, kterej by se ve zradle nimral,
jsou to popelnice!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 17:07
- Nahlásit
ATI Neodfouknul te orkan??? Za celej den ani carka, kde se flakas??, ja se doma klepu, aby nam vydrzela strecha, je to fakt slusnej vetricek..
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:56
- Nahlásit
Fifi
ahoj ,no skoro byla jsem na nákupu. A pak nám nešel počítač.A kdo je ten anonym nevíš. Ta mě nakrkla,takové lidi miluju,jak to neni šampion tak nemá právo žít
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:58
- Nahlásit
Jsem se zase zapoměla přihlásit,ale jsem to já nejsem anonym
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:59
- Nahlásit
Ati ses to ty?
Ja jen jestli to neni dalsi prispevek od pritele Anonyma Dady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:02
- Nahlásit
ati
Nevim, ale vyjadril/a tu svuj nazor, ja ho beru, navic Bernas Champion je, takze jsem tuplem v klidu... Spis typuju na kanadsky zertiky nejakych svych "znamych", nebo proste jen nekomu fakt pripadli mi pusinky hnusny... Je mi to sumak.
A co darky, tak jsi vsechno nakoupila??
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:05
- Nahlásit
Ne ,ne jsem to já čestné kynologické Tady je pěkná čína,celou noc pršelo a teď sněží Byla jsem nakoupit žvanec a v pekárně jsem se stavěla pesům pro buchty. Po večeři dostali dezert HARLEKÝNA . Pani se ptala jestli to chci,že na to nikdo nesahal ,je to balený v plast. krabičkách.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:07
- Nahlásit
No já spíš snesu když mi někdo řekne že mám ošklivé děti Nějak se nám to tím plakátem rozjelo.
Dárky nemám až příští týden
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:14
- Nahlásit
ati
Buchty psum???!! jeste ze spi venku, doma bys mela za chvili traskavy vzduch..
Za chvili skocime na dalsi stranku, a tam to uz bude OK... No, dobre, nebudu kecat, jasne, ze se mne ty plky dotkly, ale co nadelam, sama vim, kde maji mi pejsove chybky, ale at se zkusi anonym ozvat zitra, tesim se na nej...
|