Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Eire
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 01:29
- Nahlásit

kulala

Nechci říkat,že nevím co říct...vím ,vyplač tu bolest slzami,vykříč ji k hvězdám,zůstane láska a bolest pomine.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 09:38
- Nahlásit

Fifi

http://www.youtube.com/watch?v=5gAfP7oAXbs&feature =youtu.be

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:46
- Nahlásit

davidkova renata
Pekna kulturni vlozka, se divim, ze ho Janskej neodpiskal. Ale obranu mel docela hezkou.

Pavka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 19:09
- Nahlásit

Fifi
Ahojda, no ale takové hrůzy tam byly myslím jenom dvě, jinak to bylo celkem pěkný. I když byly chyby, tak tam byla radost ze cvičení.

A škvarky vypadaj dobře, tak jsem je hodila do mrazáku. Teda rozdělala jsem jen jeden pytlík, tak se snad nebudu pak divit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 19:21
- Nahlásit

Pavka
A škvarky vypadaj dobře,
No huuuf, aspon, ze tak, Mathee taky shnily a mela je v chladu.
Bonusky se maji dobre??

no ale takové hrůzy tam byly myslím jenom dvě, jinak to bylo celkem pěkný. I když byly chyby, tak tam byla radost ze cvičení.
Dyk jo, toho Amadea jsem rano nestihla, dle videa to bylo fakt veselejsi - esli reakce na strelbu nebo si to spletl se zvukem bice a cekal obranu - nevim, ale jak na nej hmatal, tak fakt zpetne ziram, ze ho neodpiskal.

Pavka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 19:52
- Nahlásit

Fifi
Bonuška jako vždy leží pode mnou a čeká, jestli něco neupadne. Momentálně to je pomeranč. Jinak se máme dobře, tohle chladnější počasí jí svědčí.

A s tím šaháním na psa máš pravdu, tak jsem se docela divila. Asi co rozhodčí, to názor.
U nás na zkouškách teď na podzim byla taky jedna veselá fenečka, která asi místo na poslušnost nastupovala na obranu a tak si to udělala po svém. Při chůzi chodila chvíli vlevo, cvíli vpravo a tak to pěkně střídala. Ale bylo to veselé, aspoň pro nás, co jsme koukali. Páníček asi moc nadšený nebyl. Bohužel to bylo BH, tím pádem dvě chůze a tak to nemohlo dopadnout.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 22:11
- Nahlásit

kulala
je mi to opravdu, opravdu moc líto ......

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 21:03 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

To zase bude hysterie mezi lidmi:

Asi nějaká množírna.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 21:11
- Nahlásit

Vlčáčková
To zase bude hysterie mezi lidmi:
Ano, jiste i diky kopirovani takovyhle odkazu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 21:19 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Fifi
No tak sorry, už je odkopírováno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 21:26
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale mi je to sumak, slusnej majitel si svy psiska uhlida venku a nenecha je hlidat nekomu neznalymu. Esli mnozirna a co se tam stalo, to se tezko dozvime z tehle senzacechtivych clanku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:14
- Nahlásit

Proc je vypla drbarna na rtw.cz? Kdo to vi, odpovi, odpovi mi na otazku... Prerod v neco lepsiho, hlidaneho, neanonymniho?

Vlčáčková
Zajimavy, ze v tomhle pripadu se na ty rtw zatim nenahlizi jako na krvelacny bestie, ale spis jako na obeti. To je asi poprve.

Pavka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:59 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Fifi
No ta kniha by mě taky zajímala. Tak se budeme těšít na novou verzi.

A jak to jde paní? My jdeme asi v pátek na sono, tak drž pěstičky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 17:46
- Nahlásit

Pavka
Palce mackam, zrovna jsem si vcera rikala, jestli uz neco vis. Dej pak echo.
Bonusky jsou v poradku? - hudlana a velepodrb posilam!!

alenas
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 20:03
- Nahlásit

Pavka
tady je odkaz - nikdo nic nemenil, nevim, proc nejde otevrit z rtw.
http://blueboard.cz/kniha/p15dtecavr5jc57brenjr87f fid7so?pid=

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 07:30
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:19
- Nahlásit

Kalliope
To je heezky!
A hele, ty mas u sebe na webu uz Silvestra?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 13:52
- Nahlásit

Fifi
jéééééééééééé - ty jsi všetečka, tak jsem se upsala no

kulala
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2011 20:04
- Nahlásit

Kristýna
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 23:31
- Nahlásit

Nepřekvapilo mě, že se to stalo, ale to neznamená, že mě to neštve.

Jak mohli členové rtw klubu zrušit svod dorostu??
Výsledek je ten, že budeme znát výsledky chovatelského snažení jen z těch podařených kousků a přitom v tomtéž vrhu může být 75% totálních zrůd!!!
Takhle byla alespoň malá šance, že se na svodu ukáže nějaký nedostatek. Ne pro pošpinění chovatele (Když se spojení nepovede, není to ostuda. Ostuda je spojení opakovat, nebo tutéž chovnou linii rozvíjet.), ale pro orientaci, co který pes má v krvi, co asi může dávat za vlastnosti.
Tak se třeba nikdy nedozvíme, jestli dává dlouho srst, bílé fleky, špatné ocasy. Ale co je horší - nikdy se nedozvíme, že dává vady znatelně znekvalitňující život jedince (entropium, dysplazie, deformace čelisti aj.).

Rotvajleři umírají čím dál dříve a je to jen a jen vina chovatelů.

Zrušení svodu dorostu není cesta, aby se to změnilo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 00:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kristýna
Ahoj Kvetinko Libezna.
Ja coby neclen byla taky v soku, kdyz jsem cetla zapis. Svod plemeniku - budiz. Ale svod dorostu.. No nemam co kecat, coby neclen, na schuzi bylo 30 lidi - takze asi kazdy dalsi z nepritomnych clenu mel nejakou sanci to ovlivnit, pokud by dorazil.
Taky jsem nejdrive se vzteklila, zirala, neverila. Pak se v klidu zamyslela - kdo mel zvire s nejakou jasnou vyrazujici vadou, stejne by na svod neprijel. Svod byla mozna dobra prilezitost pro nove majitele rtw si ozkouset, oc vlastne jde, jak to vypada a co se po nich zhruba bude krom kousani chtit na bonitaci, stejne tak zkusenost pro psa. A taky se obcas ukazaly vady, o kterych majitele - zacatecnici nemeli ani potuchy.
Mne samotne je lito, ze svody mladych skoncily, tez nejak nepochopim duvod - ktery vlastne nebyl moc osvetlen. Ale asi to byly jen nadbytecne vydaje pro klub.

Edit - nasla jsem si ten podnet od I.P.
1. Z důvodu malého zájmu chovatelů, ukázat svůj odchov – zrušit svody mladých.
Tak tomu rikam duvod.
No nic.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 12:18
- Nahlásit

Fifi
Ahoj zlatíčko moje erdelí.
Jak zájem chovatelů?? Nemůžeš nakázat majitelům - přijedeš, nebo zemřeš!

Je pravda, že už málokdy vylezla nějaká hrůza. Ale je zase spoustu majitelů, kteří přijedou ještě na svod, ale dál už se nedostanou. Tak máš alespoň malou zpáteční vazbu chovu.

Taky majitelé psů ještě nejsou tolik známí, takže se jim rozhodčí nebojí narvat hnusný kód exteriéru, který se za rok jako mávnutím kouzelné hůlky změní.

Můžeš třeba sledovat i podobné kódy, u kterých je dost velká šance, že rozhodčí se hodně bál dát ten realný, a tak si radši kryje záda tím sousedícím kódem. (viz G6 a G7). Ale během pár měsíců se víčko záhadný způsobem zpevnilo, vyztužilo, nebo co já vím ...

Všechno si člověk nebo i celý klub může nějak zargumentovat, že je to zbytečné. Ale jestli má být chov k něčemu, je potřeba zpětná vazba. Ne krýt náhodným nástřelem a s krátkozrakou vizí.

Pěkně mě teď štve, že mám v úterý zkoušku, musím se učit a nemohla jsem na tu schůzi. I když možná by to byl ztracený čas, těžko říct.

Pavka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 13:50 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Ahojda,
nevíte někdo proč nefunguje seznam nakrytých fen na rkcr.cz?
Dík za odpověď

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 17:49
- Nahlásit

Pavka
nevíte někdo proč nefunguje seznam nakrytých fen na rkcr.cz?
Nefungalo to? Ted to jede normalne...

Jak u vas, jeste jste nezamrzli? Bonusce velepodrbani!

Pavka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 20:07 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Fifi
Jó už to jede.

No ještě jsme nezamrzli, akorát nám na novým baráku trochu popraskalo topení. Celkem 3 radiatory, ta to opravujem. A zatím topíme bez nich.

Bonuška si to naopak teď užívá a venku se jí na procházkách líbí. A pak honem domů na gauč. No a ostatním se doma taky líbí. Bych je v takových mrazech venku nenechala. Velepodrbání předávám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 20:21
- Nahlásit

Pavka
Bonuška si to naopak teď užívá a venku se jí na procházkách líbí. A pak honem domů na gauč. No a ostatním se doma taky líbí. Bych je v takových mrazech venku nenechala. Velepodrbání předánám.
Tesim se na ni v lete!! Ma rozum, hezky do tepla na gaucing. Uz vim, po kom to Kremyl ma.
A ostatni mas taky doma - to je bojovka docela, ne? aby se dvere neotevrely, ktery nemaji..
Tak at vam uz nic jinyho nepopraska, zadny topeni, potrubi. A taky si neumim predstavit mit v tyhle kose cokle nekde venku, byt v zatepleny boude. Sem citlivka. A je mi lito vsech utulkacu.

A propos, nevite nekdo, kdo dela rtw v nouzi???
Od zari nejsou aktualizovany, docela dost velka skoda.

Pavka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 20:46
- Nahlásit

Fifi
Hele je to celkem v pohodě. Bonuška je v bytě a zbylí tři mám vzlášť. Danetka a Derik spolu na chodbě a Korina ve vedlejší místnosti zamčený. A tak je prohazuju. Vždy jednu fenečku zavřu a druhou přes Derika pustím. Mám to vychytaný teda aspoň doufám
Bych je teď venku taky nenechala. Na to jsem taky citlivka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 21:03
- Nahlásit

Pavka
Vždy jednu fenečku zavřu a druhou přes Derika pustím. Mám to vychytaný teda aspoň doufám
To je system, panecku!!! Vychytany to mas krasne, hlavni, ze jsou v teple!

Se krasne trenuje, v tomhle pocasi, na ten Cup, asi, vid? V pohode stihnete nacuchat, naposlusnit, nakousat a za par tydnu hura...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 21:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Zase mi system dubluje prispevky. cili mazu kopii toho vyse napsaneho.

Pavka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 21:32
- Nahlásit

Fifi
Ha ha teda dobrej vtip. Všude kolem asi 40 cm sněhu, kde je vyhrnuto, tak tam je udupanej led. Fakt paráda. Jediný štěstí, že sníh je jenom u nás a o 10 km dál je už jen minimum, tak budu muset kdyžtak jezdit. Teda jestli přestane mrznout. Zase takovej blázen nejsem. A stejně nemám šanci stihnout dva závody. To bych musela jet na Cacit do Rotweilu.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání