| Autor |
Zpráva |
staropramen
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 16:53
- Nahlásit
Otázka je jasná:-D pejsek se vody nebojí,čachtá se rád,vleze do ní maximálně po zadek,dal ne,tak mi prosím poraďte jak na to
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:02
- Nahlásit
Vezmi nejakou mnamku nebo aport, pripadne oboje a hura do vody oba pohromade
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:12
- Nahlásit
Přesně tak,pokud nemá pes tendence sám plavat,tak je nejjednodušší jít do vody s ním. Někdy ale pomůže vzít psa k vodě jen s jinejma psiskama,kteří plavou a on se nechá strhnout
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:21
- Nahlásit
Tak mimo téma - Já bych potřeboval psy odnaučit plavat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:33
- Nahlásit
Aisha
Já bych potřeboval psy odnaučit plavat
tak to jsi asi bez šancí , já to mým psům několikrát zakážu,ale když vycítí příležitost,tak se ráchaj a je jedno, že je třeba -10.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:02
- Nahlásit
kejtlin
JJ - já jsem si dělal prdel. Voda je (teda hlavně pro tu naši fenečku) jako afrodiziakum.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 23:50
- Nahlásit
moji taky nechtěj plavat, jen se bahnit na mělčině. Pro piškoty se natahujou, ale do hloubky nešlápnou. A když jsme dělali na cvičáku aport z vody, tak jsme tam pustili i jiný pejsky a ty moji si hezky počkali, až to ti ostatní z hloubky donesou, na mělčině na ně skočili, aportek jim sebrali a hezky mi donesli tak čekám na léto a budu muset s nima do vody, snad to pomůže... ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 23:58
- Nahlásit
já to skoro každýho psa naučila, že jsem tam vlezla a řekla tak pojd´ a oni šli, věří mi.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:45
- Nahlásit
staropramen
tak tohle delala ta moje taky.
nepomahaly mnamky, aporty, jiny pesove ani ja s aportem v ruce a plavajici. ta magorka litala po brehu a mohla se unafat, ale do vody nevlezla. az jednou se nam to povedlo a to tak, ze jsme ja i drahy doplavali do pulky rybnicku a naraz jsme se oba potopili pod hladinu....zabralo to. od te doby je z cuby kachna.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
Jednoho mého psa jsem naučila plavat až v jeho 2 letech. Do té doby do vody vlezl taky jen po šulínka.
Naučila jsem ho to tak, že jsem ho připla na vodítko a šla jsem do vody s ním. Lákala jsem ho a šel za mnou. Měla jsem ho na vodítku, protože fakt plavat neuměl. Trvalo mu dlouho než se to naučil - cákal kolem sebe, ale teď plave moc rád. Hlavně rád z vody aportuje (i když na souši neaportuje vůbec).
Jednu feňuli (mám ji od 4 let, do té doby asi vodu nikdy neviděla), jsem plavat za 2 roky, co ji mám, nenaučila. Strach z vody ztratila, vleze do ní, ocáchá se, ale plavat neumí. Kdysi jsem ji taky lákala do vody, ona se za mnou fakt vydala, doplavala asi 2 metry a jak byla u mně, tak plavat přestala a šla ke dnu. Od té doby ji moc do plavání nenutím, protože se bojím. Ona mi tak kravka tak věří, že si myslí, že když je u mně, tak ani plavat nemusí.
Další psy musím spíš krotit, protože se koupou za každého počasí (i v zimě).
|
krapulinka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 22:09
- Nahlásit
Mě by zas zajímalo, jak naučit psa plavat, když já sama jsem neplavec a do vody nevlezu víc jak po kotníky, v létě teda maximálně po pás...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit
krapulinka
tak když jsi neplavec tak je to blbý i kvůli tomu, že kdyby se ti třeba začal topit tak pro něj nemůžeš skočit.
jestli máš aportéra tak mu zkus do vody házet aport, nejdřív na kraj a postupně dál a dál, ale pozor psa plavání hodně unaví tak at´ se ti fakt nezačne topit, jestli aportéra nemáš tak nevím.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 22:22
- Nahlásit
paaartiiiija ljeeeeeeninaaaa
siiilaaaa narodnajaaaa
|