| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 16:52
- Nahlásit
Geoge z Děčína je další zachráněný pitbul z řetězu, je mi jasné, že si ho nikdo z vás nevezme, tak mu držte aspoň palce, aby to přežil, je na tom ještě hůř než Molly
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:00
- Nahlásit
Kurva, kterej dement vyjebanej tohle může dopustit?!?!? Já to nechápu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:02 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
na to nemám slov ... chudák, držíme palce
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:04
- Nahlásit
pawLINka
ja taky ne, pripomina mi to pribeh Marie Stuartovny predloni z Bouchalky
kdyz ji nasli, vypadala takhle
ja jsem o ni psala tady, nevim ted, kde to tu je, tak to mam i tu http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/povidk y/marie-stuartovna---pribeh-psi-kralovny
Fena se uzdravila a ma se ted vyborne, tak doufam, ze stejnou kliku bude mit i George
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:09
- Nahlásit
Sakra, nejsem žádná měkota, ale tohle mi fakt doslova vehnalo slzy do očí. Proč je na světě tolik nespravedlnosti?
Tak ráda bych tomu hafanovi pomohla, ale bohužel se do našeho malého rozpočtu další pes zatím nevejde
Moc mu přeju, aby se uzdravil a aby taky poznal co je to láska a domov plný tepla, péče a přátelství...
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:15
- Nahlásit
To jsou svině ty lidi.Ráda bych si ho vzala,ale to by mi doma asi určitě neprošlo.Je mi ho mooooc líto a držím palečky,aby brzy našel šťastný domov )
Svině lidi,kteří ho takhle týrali,aby chcípli do rána!!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:22
- Nahlásit
No to snad ne...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:48
- Nahlásit
do prdele ... já teda měkota sem, tohle mě dostalo, to je hrozný
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:52
- Nahlásit
dejavu
ví se aspoň víc o tom, kdo mu to udělal? strašný..
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:13
- Nahlásit
Tohle se ani nedá komentovat
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:17
- Nahlásit
Neeeee!!!! Kurva, kde to zijem? Dejte mi adresu panicka!!! Vduchu posilame Georgovi milion pusinek a silu za celou nasi smecku!
Dani, je nekde v nabidce, ze bych to dala na Sanci?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 19:38
- Nahlásit
dejavu
to snad musí bejt fotomontáž...tohle přeci není možný
Kde je ten chudák ted?
mi to pribeh Marie Stuartovny predloni z Bouchalky
Díky za ten odkaz,já na ní často myslela,ale nenašla jsem už pak další zprávy poté co byla umístěna na Bouchalku.To bylo taky hustý A co ten "majitel" toho pita??Nějaký trestní oznámení bude nebo co,KURVA UŽ !!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 19:55
- Nahlásit
dejavu
do háje a to je slabé slovo,nedá se stou Zrůdou něco udělat,aspon obvinění????
nebo kde jste ho sebrali?????
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 20:33
- Nahlásit
Zitra se spojim s utulkem a poptam se na cislo uctu a tak. Kdo bude mit zajem, poslu mu info. Myslim, ze "blba" stovka od par lidi by mozna alespon trochu pomohla k pejskovu lepsimu zivotu...
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 20:50 - Změnil/a: Pardálka
- Nahlásit
bullvnouzi
cislo uctu a tak
... das to pak sem nebo chces maila?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:11
- Nahlásit
zatim to nebude publikovano, jeste je to vsetreni, majitel je lidska troska, fetak nebo alkoholik, pes mu byl odebran a dal to bude resit mesto i utulek, pani mi slibila dalsi informace, jak to s nim vypada
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:15
- Nahlásit
bullvnouzi
cislo uctu utulku je zde
http://www.mmdecin.cz/organizace-mesta/mestsky-utu lek-pro-toulava-a-opustena-zvirata/menu-utulek/pom uzete.html
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:27
- Nahlásit
davidkova renata
nedavno fenku potkala i s tou ucitelku pani S. z Bouchalky a rikala, ze vypada bajecne a je vesela, ze jsou spolu stastne.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:28
- Nahlásit
Alenka a leopardi kluci
zatim ne, prosim, nedelejte kolem toho zatim nic, byla to soukroma informace, neboj, majitel nezustane nepotrestan, o to se nekdo postara uz.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:44
- Nahlásit
Taky pošlu, stovka možná k ničemu nebude, ale když nás pošle víc, tak už to bude i penízků víc
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:45
- Nahlásit
dejavu
cislo uctu utulku je zde
jojo, číslo útulku, díky. ale chtěla bych, aby to bylo adresné, pro George - jde to? a můžeš mi poslat více info o tom psu, jestli je do bytu, snese jiný psy...? nebo kontakt na někoho, kdo ho ošetřuje, rozhoduje o jeho léčení... potřebuju konkrétní účel platby - sorry, jsem nedůvěřivá;) zkusím to pořešit přes web útulku, ale za info z více stran budu vděčná. dik
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:51
- Nahlásit
Pardálka
kontaktuj pani Jahelkovou a domluvte se, nejlepsi by bylo asi mu poslat treba balicek primo na utulek s tim, co ma rad nebo potrebuje, z tech mestskych uctu to byva problem oddelit penize primo na konkretniho psa, zalezi, jak je utulek s mestem domluven, je mozno napsat do poznamky v uctu, ze je to na tohohle psa. Ale ja verim, ze dostane tu peci, kterou potrebuje a penize tohle asi neresi, i kdyz utulek potesi. On hlavne potrebuje panika, ktery by ho uz nezklamal.
Bohuzel vzhledem k plemeni je mala sance, ze to bude smeckovy pes, aspon takova je ma zkusenost s temi utulkovymi.
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 23:04
- Nahlásit
dejavu
kontaktuj pani Jahelkovou
provedu;)
z tech mestskych uctu to byva problem oddelit penize primo na konkretniho psa
... no právě. viděla jsem v jednom útulku sklad nacpaný nepoužitelnýma věcma - což fakt nechci -takže raději adresně.
On hlavne potrebuje panika, ktery by ho uz nezklamal.
to nepochybne...
je mala sance, ze to bude smeckovy pes
uvidíme, co se dozvíme...
.. sorry že jsem tak úsečná...nehci tu jen tak "plácat";)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 23:08
- Nahlásit
Achjo, to je hnus Jsou chvile, kdy me stve, ze se musim ridit i tim, co mi doma dovoli a co ne
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 23:12 - Změnil/a: Pardálka
- Nahlásit
Eimy
se musim ridit i tim, co mi doma dovoli a co ne
no vidíš, já se musím řídit tím, na co mám a na co vydělám - co je lepčí?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 23:15
- Nahlásit
Pardálka
Já bych byla radši limitovaná asi tím druhým... Což doufám, že se povede co nejdriv zmenit...
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 23:21
- Nahlásit
Eimy
Já bych byla radši limitovaná asi tím druhým... Což doufám, že se povede co nejdriv zmenit...
jojo, všechno má své limity.. a nebo alespoň čas já taky budu jednou rentiér - ale až "jednou" tak držím palce, ať je to co nejdřív podle tvých představ
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 23:42
- Nahlásit
Pardálka
pokud budeš kontaktovat paní dej info..k balíčku se ráda připojím a peníze Georgovi taky pošlu...já sem v háji...ho chci domů...jako fakt..otázka jak by na tom byl s čubou a malým dítětem...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 00:05 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Pardálka
mno, dost pochybuju, že by se snesl s jiným psem... je to pit a navíc bez styku se světem, když byl na řetězu (a dle ran) celkem dlouho
Já bych si ho taky vzala, nemít jednoho už doma.
Hlavně u pitů z útulku je dost blbý, že by si je měl pořídit člověk, který ví, co od toho plemene může čekat. A takový člověk už většinou doma jednoho má
sarax
ani bych se tak nebála toho, jak vyjde s Trinčou, spíš bych měla strach o Vikču... přecejen, nevíš, co si ten pes prožil.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 00:56
- Nahlásit
Mel
spíš bych měla strach o Vikču.
jj to je vono..ale fakt bych ho brala..ale sou to věci..fčera ta čubina a dneska George
jako fakt zasraný lidi
|