Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulloidní srazík...?
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:59
- Nahlásit

Tož jako co bude nebo nebude? Potkáme se někdy někde? Třá po Křivonosce?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit

No tož jako nikaj nik. Tak jo, no.

Sijes
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit

Já zase něco naplánuju a pak si tam půjdu sama I když ten Hostýn byl fakt super a my si to s bíglicí užily

Sijes
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:18
- Nahlásit

Já jsem pro Hostýn, Olomouckou Zoo nebo brněnskou přehradu(pokud pojede víc lidí jak já )

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:32
- Nahlásit

Sijes
Aaaaa. No mi je to tak jedno, čéče. V ZOO jsem byla už 2* se psama, na Brněnskou přehradu chodíme s Doggyovcema taky pořád, na Hostýně jsem byla nedávno též.

Tže jak chcete. Ale třá bysme na tu přehradu vytáhli na prochajdu pořádný psiska z Doggy dog knl´s.

Sijes
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:46
- Nahlásit

bullvnouzi
No já chodím v podstatě pořád na ty samá místa. Jako klidně se podívám i jinam, tak ať padají návrhy, šup, šup!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 13:44
- Nahlásit

Kura, zašla bych někdy...ale zas se mi nebude chtít a co pak? Bych zas jela vlakem...a co vy přijet někde ku nám?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 13:53
- Nahlásit

Mucholabka
Tož to taky není špatenkej nápad. To mám vlakem přímo hodinu a nějaký drobný.

rain
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:20
- Nahlásit

Kdyby se plánovalo něco v okolí (Ostravy), přidala bych se....

Fuissem
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:37
- Nahlásit

Ja bych jela, ale nebyla bych asi vytana, tak nic.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:41
- Nahlásit

Fuissem
Proč bys nebyla vítána? Vždyť už jsi tady byla...mohli bychom třebo do bažantnice, jestli by to byl dobrý nápad, nebo na Landek, to by bylo fajn-je to takový hustoles s vyhlídkou nahoře. Nebo na obojí.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:05
- Nahlásit

V tom případě se od toho distancuju. Nemám ráda přetvářku.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:13
- Nahlásit

Fuissem
Btw. byla bych ráda, kdybys respektovala to, že bulloidní a Fuissem v jedné větě se mi nelíbí.

PS: Jsem si vědoma toho, že nemám štempl na bulloidní a každej si může dělat, co chce, ale přesto Tě žádám, abys to respektovala! Děkuju.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:16
- Nahlásit

bullvnouzi
Co zas děláš, prosím tě? Já ji tady chci.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:19 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mucholabka
Ale já ti v tom přece nebráním.

A co dělám? Prostě se neumím chovat falešně. Nebudu se stýkat s člověkem, kterýho jsem si pustila k tělu a kterej mě tak podrazil. Hotovo, šmytec. Mám k věci svůj postoj a s tím nic nehne, tak to prosím respektuj. A rovnou píšu, že se tady k tomu nebudu vyjadřovat ve smyslu vysvětlování furt dokola kdo, co, proč, jak. Chápeme se?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:26
- Nahlásit

bullvnouzi
Jo, už asi chápu, o co jde. Však se s ní bavit nemusíš, ale nemusíš jí taky zakazovat někam jezdit, ne? Se s ní prostě nebav.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:34
- Nahlásit

Mucholabka
Já nikomu nic nezakazuju Muchos. No, možná občas něco zakazuju svým psům. A klientům, když dělaj bordel. Ty aji občas vyhazuju a dávám jim stopku třá na tejden.

Ale nebudu se ve skupince deseti lidí přetvařovat, jak fantasticky se bavím a jak je to skvělá procházka, když budu mít pupínky už od začátku.

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání