| Autor |
Zpráva |
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 22:39
- Nahlásit
Zdravím majitele psejků (nejen AKIT
Chtěla bych se s Vámi podělit o zajímavou možnost/formu propagace Vašeho psa-plemene-webu....
Mnozí znáte práce Marty Mastné (zejména perokresby a oleje psů+koní) . Dělá hromadu dalších věcí na zakázku (samolepky , tabulky, domovní jmenovky , klíčenky , malbu na hedvábí+sklo+porcelán ...).
Ovšem mě zaujaly malosériové tisky pohlednic . Dají se použít jako óbr-vizitka /upoutávka neb na zadní stranu lze vložit téměř libovolný text v rozsahu 8řádků :
- název plemene
- jméno psa ,původ ...
- vaše webky /kontakty/telefon....
-autor/fotograf.....
Vždy se tiskne 16 motivů , takže je třeba postupně nasbírat zakázku .....ovšem už 100kusů (á 4,-Kč) od druhu , což je fajn (já se dosud setkala s minimálními náklady v tiskárně nad 500kusů a více).
Oni totiž část nákladu používají pro rozšíření novinek mezi sebou sběratelky pohlednic ...a tu samozdřejmě zadávající neplatí.
Pokud někdo z Vás máte zájem A HLAVNĚ PĚKNÝ VÝBORNÝ+OSTRÝ ZÁBĚR psa :
- bez rušivého pozadí ...
- v dostatečné velikosti=tiskové kvalitě
...máte možnost jak jednoduše přijít k vlastní pohlednici .
V PŘÍPADĚ ZÁJMU SE OBRAŤTE PŘÍMO KE ZDROJI - ,,já nic ,já muzikant" - mě jenom napadlo, že by se Vám to mohlo také líbit .
Další uzávěrku motivů je do konce ÚNORA= ideálně OBRATEM !_!_!_!.....já už tam svoje akity mám .
VEŠKERÉ KONTAKTY NALEZNETE ZDE : .....viz.web www.mastna.com
Omlouvám se dopředu , pokud se to zrovna Vám nehodí
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
Já si nechávám vyrábět pohlednice mých psů taky v malosériové výrobě u kamarádky. Udělá už i jen jednu pohlednici a to za cenu 15,- Kč. Čím více samozřejmě, tím levněji. Pohraje si i se zadní stranou, která je také barevná a ten samý obrázek je tam ve velmi světlé verzi. Vypadá to fakt hezky. Moji kluci:
Falcoušek http://shop.arida.cz/index.php?main_page=popup_ima ge&pID=64
Aresek http://shop.arida.cz/index.php?main_page=popup_ima ge&pID=10
a zadní strana: http://shop.arida.cz/index.php?main_page=popup_ima ge_additional&pID=64&pic=1&products_image_large_ad ditional=images/large/D080059-1_02_LRG.jpg
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:43
- Nahlásit
Rendy
ty jsou hezký .... je na ní nějaký kontakt?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:48
- Nahlásit
nějak jsem nepobrala ty ceny Každopádně pokud jsem pochopila, tak minimální množství je 20, což já neupotřebím
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:51
- Nahlásit
Záleží na domluvě. Pokud má i jiné objednávky, tak to po domluvě jednoduše k někomu přidá a min. množství se nemusí dodržet. Pohlednice jdou i namíchat. Jde jen o to, že ten arch, který se tiskne má určitou kapacitu a proto to min. množství.
Kontakt na www.arida.cz
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:20
- Nahlásit
Rendy
díky moc .... objednávka nebude problém
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:52
- Nahlásit
Eimy
...co se týká cen obo zhotovitelů je to jednoduché :
- buď 100kusů á 4,-Kč = 400,-......od mastna.com
- nebo 20 á 15,-Kč = 300,-....od .arida.cz
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:09
- Nahlásit
AmAkita
Záleží, jestli těch 100ks musí být stejných nebo namíchat. Když chci 4 druhy pohlednic mých psů, tak si nebudu kupovat 4x100ks. A co pak s tím, že jo. Tuhle informaci by to chtělo ještě upřesnit co...? Jestli se to dá namíchat, tak jdu do toho taky....
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:22
- Nahlásit
Rendy
U Marty je těch 100kusů samo myšleno od jednoho vzoru .
Já to používám tak trochu jako velkou vizitku + vzadu jsou veškeré údaje o psech + kontakt+web.
Navíc dost místa na dopsání komentáře.
Navíc mi těch sto od druhu tak-tak stačí ....při aktuální várce si jich nechávám dělat víc různých .
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:38
- Nahlásit
Tak to já zase nevím, co bych s tolika dělala. Já to mám pro radost + pro rodiče + nejbližší kamarády + chovatel. Proto jsem ráda, že si je můžu udělat třeba po pěti kusech. Jinak tam samozřejmě dá taky cokoliv na přední i zadní stránku. Já tam chtěla jen webovky....
Tak jsem chtěla jen nabídnout možnost i pidi-odběratelům
|