Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Gumová vana do kufru
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:43
- Nahlásit

Šmarjá, co jste to za psákováky, když tu doteď nikdo nedal hlášku, že existuje taková skvělá věc, jako vana do kufru? Bože předchozí auto bylo neprodejný, protože ten nesnesitelnej smrad mokrýho psa, co se zažral v kufru až do plechů, byl nezničitelnej. Teď mám fungl nový auto a vožení psa eliminuju co to jde, než mě ten záchvat "novoty" přejde. Nicméně včera manžel nakvačil s tím, že mi objednal gumovou vanu do kufru dělanou přesně na ten který typ auta...., tý jo, jak já jásala a jásám. Ještě se podívám po gumových vanách do pokojů, chodeb, na schodíště...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:50
- Nahlásit

Garfield
nemas nejakej odkaz kde se to da sehnat?

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:58
- Nahlásit

lucYnka XIII
Zadej do googlu "vany do kufrtu" a najede toho hafo, nevím, odkud jsi, takže to píšu takhle, najdeš si, co je nejblíž.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:00
- Nahlásit

Sehnat se dají normálně u prodejců aut .....té Vaší značky . Jsou přesně do kufru na konkrétní auto (jiný model třeba Felicia , Fabia , Oktávka...).

Ovšem pokud máte některou ze Škodovek , tak se do nich vany dají sehnat i v univerzálních autoservisech asi za 30 % značkového náhradního dílu.

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:02
- Nahlásit

My to teda koupili primo tam, kde auto Ono se to hodi v podstate na vsechno, nejen na mokry psy. Fakt by me nebavilo luxovat kufr pokazdy, kdyz vezu neco spinavyho. Vanu vyndam, postrikam hadici, necham uschnout, zandam. O tom, ze z vany nevyteka bliticko, ani nemluvim (cestovni nevolnost nas uz ale pomalu opusti, dikybohu).

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:02
- Nahlásit

http://www.autio.cz/cz/kategorie/autodoplnky/plast ove-vany-do-kufru/?utm_source=Adwords&utm_medium=P PC&utm_campaign=Vany

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:08
- Nahlásit

Garfield
a podle čeho jinýho si myslíš, že se vybíraj auta??????? Vanu mám samo v základní výbavě Mr Knédla....)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:10
- Nahlásit

nojo to je bezva, ale já bych potřebovala vanu přes kufr a zadní sklopený sedadla, a to asi nemaj

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:23
- Nahlásit

Alexa
já bych potřebovala vanu přes kufr a zadní sklopený sedadla

...přesně a ještě bych dala koně i království za protihlukovou stěnu...

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

Gerda
Já vo tom fakt f šivotě neslyšela, já jsem z ta blpka, co furt jen luxuje a luxuje a kupuje protismradový vodičky.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:33
- Nahlásit

Garfield
tož já nechám jednou za čas Jiřinku pořádně vymydlit a šlus, na vožení lidí to stejně není, tak kdo nechce, ať se neveze. A stejně vzadu nemám sedačky.

a auto bude neprodejný stejně, onehdá v rádiu tvrdili, že si někdo koupil auto s cca půlkou najetejch km, co mám já... a označili zmíněné jimi koupené auto za šrot...

tak to vidím, vana nevana, Jiřinka chudinka nás bude věrně popovážet, než se jednoho krásného dne pod náma rozpadne, doufejme, že si na to ještě pár roků a stovek tisíc km počkám...

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:34
- Nahlásit

wami
Hele, od mýho tatíka koupil před měsícem nějakej sběratel naší Š100 s rokem výroby 73 Všechno je možný

wami
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:42 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

corgi
a tak ono v našem případě nejde ani tak o rok výroby, jako o počet najetejch km... z toho by se kupcům protáčely panenky...

jinak stovka šádynka z roku 73 už je veterán, za to se budou za chvíli plait i těžký prachy

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:48
- Nahlásit

Garfield
přesně a ještě bych dala koně i království za protihlukovou stěnu...

to my teď v práci "chytrý" radili ať si tam dám plastovou přepážku jako maj taxikáři v juesej

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:57
- Nahlásit

Alexa
plastovou přepážku
Ten hajzl přeřve i protipožární sklo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:22
- Nahlásit

Garfield,
Ten hajzl přeřve i protipožární sklo.
teda mě Bára taky ořvává auta co jezdí kolem, nejlepší bylo když jsme jeli na dálnici tak jsem si říkala tam jí to nebu za chvíli bavit a prd vydržela to až do Hrádku nad Nisou. Teď jsem vyzkoušela fintu fň. Mám vedle sebe hromadu různých předmětů a házím je po ní dozadu a docela to funguje, jenom si bublá pod fousy

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:23
- Nahlásit

My sme si mohli ju vybrat pri kupe auta ako jeden z "darcekov". Ked mi to ponukli, oci sa mi zaleskli a tichym hlasom som sepla "TO CHCEM!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:38
- Nahlásit

Garfield
cooo to čtu? To vypadá zajímace! Jdu hledat, páč když jsme prodávali auto, nechal Brtnik sedm hodin svého drahého života při očistě kufru.

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:20 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Garfield
to bylo první, co jsem do kufru dala než tam šel pes
AKorát se to časem ošoupe.

Jo a když tam chci místo psa dát nákup, tak vozím čistý igelit, který přes to přehodím, občas to taky vytřepu

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:29
- Nahlásit

Teda já tu vaničku nemám gumovou, jen plastovou, je výborná, v létě mi do ní vytekl hruškovej kompot...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:36
- Nahlásit

Gerda
zapomněla jsi dodat, že odtamtud skorem odešel sám a s vlastní identitou..

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to je pravda

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 16:30
- Nahlásit

uš máte fšichni ty vany?

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 17:14
- Nahlásit

Lola1
Já mám vany dvě, jednu v autě a jednu na břiše....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání