| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:04
- Nahlásit
Mám možnost mít 6letého kozla na maso pro psy. (už se nehodí do chovu) Přemýšlíme jestli ho máme vzít, ale myslím, že není důvod proč to nezkrmit. Tak se jen ujišťuji Maso bude akorát načichlé capem, ale to určitě vadit psům nebude. Jiný problém by být snad neměl, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:16
- Nahlásit
pawLINka
Kdysi jsem darem dostala maso z nevyklestenyho vietnamskyho prasete. Byla to teda darda, kdyz se to varilo. Jinak psicim chutnalo, ale u kozla to mozna bude jeste vetsi smradek?... Takze "akorat nacichle capem" muze byt unosne nebo taky ne.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:26
- Nahlásit
Fifi
No já dávám syrové maso, takže smrad při vaření odpadá.
Kdysi jsem darem dostala maso z nevyklestenyho vietnamskyho prasete.
Hm, já dostanu kozla živého
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 22:14
- Nahlásit
pawLINka
Hm, já dostanu kozla živého , jak ho zabiješ ? Sama nebo řezník ?
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 22:21
- Nahlásit
mac1
Zadáví ho?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 23:04
- Nahlásit
mac1
Weroniica
Švagr je řezník. Navíc doma chováme docela dost zvířat a zabijačky se tady občas pořádají, takže to není až takový problém.
Já se toho účastnit teda nebudu, to jim přenechám a přijdu až když budeme maso sáčkovat do mražáku...
|
terted
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 23:09
- Nahlásit
pawLINka
a nemůžou bejt v tom mase třeba svalovci nebo jiný paraziti?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 23:40
- Nahlásit
terted
Tak je to plemenný kozel, takže z toho důvodu bylo celý život pečováno o to, aby byl zdravý, takže riziko parazitů je stejné jako asi u většiny zvířat. Pokud teda nemáš na mysli něco konkrétního.
Nevařím žádné maso, všechno dávám syrové (samozřejmě přemražené).
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:58
- Nahlásit
Hlásím, že kozel leží v mražáku a psíci už ho i ochutnali. Smrad to byl hroznej, ale maso samotný po přemražení téměř vyčuchlo.
A o tom, jak si psíci rochnili, když ochutnali první várku, psát ani nemusím
A o tomto víkendu bude ještě koza
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:14
- Nahlásit
pawLINka
A o tomto víkendu bude ještě koza tak to je jasné, to jsou ty Bendovy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:19
- Nahlásit
mac1
A o tomto víkendu bude ještě koza tak to je jasné, to jsou ty Bendovy
tak to je f čudu ,měl je líp hlídat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
tak to je f čudu ,měl je líp hlídat
a tak to snad v dnešní době plastik nebude nic tak dramatickýho. ne? A stejnak Bendovi už smrděli, podle toho co psala pawlinka, tak si pořídí nový jako má ta Pamela. A esli bude mít stejnou velikost, může někde vystupovat jako Švanda Dudák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:07
- Nahlásit
PetraK
může někde vystupovat jako Švanda Dudák.
případně Dorotka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:39
- Nahlásit
davidkova renata
případně Dorotka
Dorotka, Dorota Dudákovááááá
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:45
- Nahlásit
Jiný problém by být snad neměl, ne
já mám teda sice dneska náladu spíš v záporu, ale tak nějak jsem si představila, až si ten pes po tom kozlovi uprdne. Kozel smrdí za živa, co se z toho vyklube pak...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:12
- Nahlásit
monika
ale tak nějak jsem si představila, až si ten pes po tom kozlovi uprdne.Kozel smrdí za živa, co se z toho vyklube pak
tak jste mi mimoděk pani osvětlila, proč včera v práci byl takovej smrad ve vejtahu určo tam jel někdo, kdo krom starejch hadrů vod nádobí žere taky navrch starý smrdutý kozly Zavelela sem rychlej ústup a modlila se, že esli vomdlim, tak ať je to směrem Z vejtahu, ne dovnitř, páč kdybych tam padla, tak bych dopadla hůř než Šípková Růženka, už by mě neprobral nikdo a navrch by ten puchmertl byl na mě
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:21
- Nahlásit
PetraK
navrch by ten puchmertl byl na mě
což by bylo to nejhorší a vo tom to je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:29
- Nahlásit
monika
sem ráda pani, že se smějete aspoň na chvilku.
a kdybyste bejvala strčila nos do toho vejtahu, tak se budete smát 3x víc . Takhle nějak si představuju, že se může ubzdít jen mrtvola
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:54
- Nahlásit
PetraK
může ubzdít jen mrtvola
no myslím, že si to dovedu docela živě představit. Ti dva mamuti když pustí ducha, tak evakuujem okolí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:58
- Nahlásit
monika
já vám nevim, myslim, že v tomdle případě by prohráli . Já moc nepobírám jak se v baráku plným kravaťáků a kostymérek najde někdo kdo se takhle "elegantně" vypustí. Že když mu nevadí, že vyřadí vejtah pro ostatní z provozu tak na půl roku, tak že mu aspoň mu nedojde, že taky může na ten vejtah čekat někdo v tom patře, kde bude prdlafka vystupovat?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 22:14
- Nahlásit
PetraK
ode dneška když vlezu do banky a uvidím kravatáka, tak se budu řehtat a jsem zvědavá jak to budu vysvětlovat až na mě pozvou zřízence.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 22:20
- Nahlásit
monika
t a jsem zvědavá jak to budu vysvětlovat až na mě pozvou zřízence
co by. Normálka řekneš, že sis kravaťáka představila ve vejtahu. že to je taková doporučovaná psychologická pomůcka, aby člověk z vostatních nebyl ve štrézu. Že se sice doporučuje představit si dotyčnýho s kalhotama u kolen anžto sedí na hajzlmíse, ale že seš prudérní, kalhoty jsi mu nechala a šoupla ho rači do vejtahu. Z toho elaborátu bude zřízenec tak zřízenej, že v klidu odejdeš středem
Přece mu neřekneš, že sis kravaťáka představila jak pouští ve vejtahu biologickou zbraň o síle yperitu? Ne?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:55
- Nahlásit
PetraK
odpoledne jdu zrujnovat účet, tak to hned vyzkouším.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:28
- Nahlásit
monika
odpoledne jdu zrujnovat účet, tak to hned vyzkouším.
tak prosím, esli Tě nezalígruje Chocholoušek, podej hlásání
A buď ráda, že jdeš jen dole k přepážce, představ si, že bys šla vyřizovat něco do vyšších pater třeba a.......... musela jet vejtahem
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 10:46
- Nahlásit
PetraK
musela jet vejtahem
nepojedu, chci vjedět, jak mi dopadne ten soud a nemám ještě všecko vošetřený raději vyplivnu pajšl něgde na schodech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:05
- Nahlásit
monika
jak mi dopadne ten soud
dobře dopadne!! Určo.
raději vyplivnu pajšl
no to sou ty, co přidělávaj panim uklizečkám furt práci, páč jim zaprasujou schody
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
PetraK
no to sou ty, co přidělávaj panim uklizečkám furt práci, páč jim zaprasujou schody
gdo mi prasí schody?????????????????????????????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
gdo mi prasí schody?????????????????????????????????
áále to nic, to jen větříček. Viď Moniko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:39
- Nahlásit
PetraK
to jen větříček. Viď Moniko
jo vona má monča eště navíc vjetry????? Ty voe,to mi ty schody nakonec eště po*ere!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:45
- Nahlásit
davidkova renata
jo vona má monča eště navíc vjetry?????
Monika ani tak ne, vjetry mělo ňáký prase u nás ve vejtahu a Monika chudák kvůlivá tomu hodí pajšl na schody. Tak bacha, až budete vytírat.
|