Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kožená sedačka a poškrábání
Autor Zpráva
Hafina
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:03
- Nahlásit

Jelikož navě zařizujeme byt, potřebuje pořídit nějakou sedačku. Přemýšlela jsem o tom a z hlediska odchlupovací údržby mi nejlíp vyšla kožená sedačka (teda ne pravá kůže, ale něco na ten styl). Dokonce jsme i jednu hezkou našli, je z biokůže (což vlastně ani nevím co je). Ale napadlo nás, jesli ji pes nepoškrábe, když na ni poleze. Je to střední plemeno. Nemáte někdo s tímto kusem nábytku v téhle úpravě zkušenost?

žofka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:12
- Nahlásit

Hafina
Asi tě moc nepotěším,ale všecko,co není pravá kůže pes poškrábe. Nevím čím to je,ale je to tak.Na jakékoli náhradě vidíš každé škrábnutí.

corgi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:13
- Nahlásit

Hafina
Rozhodně vím, že poškrábe takovou tu nejčastější náhražku kůže - ale jestli je to biokůže nebo úplnějinákůže, to nevím Ale třeba by to nábytek přežil, kdyby pes nedováděl - i když to se někdy prostě nedá zařídit...

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:39
- Nahlásit

Hafina
nepouštět psa na sedačku
U nás stačilo aby tam vylezl york a zamával packama

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:43
- Nahlásit

Hafina
no u nás pomohlo se smířit s tím že tu žijou děcka a pes to znamená že to moc neřeším..bordel v bytě-šťastné dítě
ale ne prostě jsem se smířila že věci po roce vypadaj jako po 4 ale pak jim to zas chvíli vydrží

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:44
- Nahlásit

sarax
bordel v bytě-šťastné dítě
souhlas Ale musí to tak chápat všichni

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:48
- Nahlásit

Terri
Ale musí to tak chápat všichni
koho tím myslíš??u nás je základ že to chápou zde žijící..nejvíc sice prudím já ale zvykám si a rodiče,příbuzní a známí??u těch je mi to srdečně fukpokud chtějí k nám musí to vydržet

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:52
- Nahlásit

sarax
no u nás pomohlo se smířit s tím že tu žijou děcka a pes to znamená že to moc neřeším..bordel v bytě-šťastné dítě
U nás hafo dětí a hafo psů.Ale je fakt,že sedačky z tohodle flekatýho mikroplyše,bo jaxe tomu říká,sou vděčný.U nás se osvědčila velmi a 8 roků fungovaly jen dětský ubrousky na utření.Teď už se na některejch místech sype a trhá,tak budeme muset hledat jinou.

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:26
- Nahlásit

sarax
koho tím myslíš??
manžel
pokud chtějí k nám musí to vydržet
souhlas

Noemi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:37
- Nahlásit

Přítel teď nedávno koupil v obchdě, kde prodávají kožené bundy (Kare? Nebo tak něco, OC CHodov) takový krémeček na opravu kůže. My jsme to kupovali, kdyby se něco stalo bundě (škrábaneček nebo tak), ale teď jsme to vyzkoušeli i na totálně zničené kožené rukavice po tahání dřeva z lesa. Rukavice vypadají o 100 % lépe. Nevím, jestli by to nebarvilo nebo nezpůsobovalo otravy po olízání, ale sedačce by to asi pomohlo)

bord
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:07
- Nahlásit

Hafina
Ahooj takže zařizujete? No nejvyšší čas na návštěvu ta eko je moc pěkná,na udržbu by to nemělo bejt náročný pokud nevybereš moc světlou barvu,ale problém je,že je to hodně zjednoduš.řečeno textil nastříkanej na nějaky mřižce a časem se to drolí takže cca po 5 letech mužes mit holy rohy nebo dalši expon.místa.Pokud Arin nebude hrabat tak tomu snad neublíží.Osobně bych zvolila taky něco jako mikro,je to levnějsi než eko a vydrží ti zhruba stejně kdyz nekoupíš ten nejlevnějši šunt.A holt za cca 7 let si koupíš jinou Měj se a počitám tak v unoru byste mohli konečně dojet na čučku,docela se ta koupelna povedla..

Hafina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 07:14
- Nahlásit

No, tak to jste mě moc nepotěšili. Jako určitě jsem si říkala, že přes ní hodím nějaký hadýrky jako přehoz, ale jak vás tak čtu, tak to asi bude na nic. No poohlídnem se ještě po něčem jiným a uvidíme. Ale když mě se žádná sedačka nelíbí . Všechny jsou takový divný a když už za něco stojí, tak nám na požadovaný místo nevlezou.

Hafina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 07:15
- Nahlásit

A nevím jak vypadá mikroplyš....

Dalwhinnie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:50
- Nahlásit

Já jsem si koupila koženou sedačku a psa (40 kg) přežila v pohodě. Bohužel si s ní pohrál kocour a do 14 dnů byla jako ze smetiště ( naštěstí to je vidět je opravdu zblízka).

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání