Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Láska je láska...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
maixnerova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:18
- Nahlásit

Ahoj, potřebuju poradit. U nás doma začalo bejt erotický dusno.
Mám velkýho vořecha 14 let, který byl asi před 6 měs. ze zdravotních důvodů kastrován a od ledna tohoto roku malou vořešici, cca 12 let. Tonička hárá, všimla jsem si toho až dnes, když jsem viděla, že Piškotovi žižlá uši, nakrucuje se před ním a nastavuje mu zadeček. Ten se snaží o nemožné a je z toho tak rozjařen, až se poblil na koberec....
Moc bych uvítala zkušenosti někoho, kdo má nebo měl kastrovanýho pejska a nekastrovanou fenečku... Jako jestli jste je v tomto období separovali, na co se mám připravit a čeho se třeba mám vyvarovat.
Zatím jsem jen nasadila chondroprotektiva a vitamíny, aby to s rozjařenejma seniorama neseklo a nalila si panáka...

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:17
- Nahlásit

maixnerova
Jako jestli jste je v tomto období separovali, na co se mám připravit a čeho se třeba mám vyvarovat.
Mám to doma a u Teda to bylo opravdu chvilička,co byl kastrovanej a Bůca začala hárat,ale pro mě to byla obří výhoda,protože jsem ji mohla pustit i na zahradu a nemusela sem Bucinu hlídat,Ted si ji ohlídal sám.Jestli k něčemu došlo,nebo ne sem vůbec neřešila,kdyby jo,tak z toho nic nebylo.:grinba byli maximálně spokojený,jen Bruce 14 dní nežral a plakal,páč sem ho k ní nepustila.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:42
- Nahlásit

jablunka
HÉÉÉÉÉÉJ, počkej, co je Bůca? Si děláš srandu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:44
- Nahlásit

Mucholabka
Nedělám!!!A řekla bych,že ji máme dýl než ty!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:45
- Nahlásit

jablunka
Moje je ale Buclík snad ta tvoje ne?
Ne já dřív, ty ses sem přihlásila v létě 07.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:48
- Nahlásit

Mucholabka
Naše je Buffy a říkáme jí tak od léta 2002 a kvůli tobě jí nezačnem říkat jinak.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:49
- Nahlásit

jablunka
A just jo, když je to Buffy, tak je Buffy! Brrrrrrrr!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:54
- Nahlásit

Mucholabka
A just jo,
To můžeš nožičkama dupat,ručičkama plácat a máš smolíka!

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 23:44
- Nahlásit

jablunka
To můžeš nožičkama dupat,ručičkama plácat a máš smolíka!

Mucholabka
mno Bůcu pro mě má teda hlavně Jablunka

Fík
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 06:56
- Nahlásit

maixnerova
Máme dva roky vykastrovaného "vořecha" a ten při hárání obšťastňuje fenky něžnostmi, dokonce se s jednou, v nestřeženém okamžiku svázal. Je milý a neškodný strýček Falco

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:27
- Nahlásit

maixnerova
Poté co šoustal Armageddon ojel kde co včetně tří koček byl vykastrován a má šlus. Přesně týden po jeho operaci byla Gozérka v nejlepším. Arísek ještě neměl ani vytažené stehy. Ona bořila kotec zevnitř, on zvenku a neustále zkoumali jak se k sobě dostat. Vet mě ujistil, že žádná spermie nemohla přežít a že se prostě nemůže nic stát. Otevřela jsem kotec a popřála jim hodně zdaru. Rozdali si to třikrát a v životě jsem je neviděla šťastnější .
Teď hárá Šagy, ale tu Arísek nemiluje a zatím ho to nechává chladným. Uvidíme až bude v nejlepším

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:55
- Nahlásit

Biluška
Rozdali si to třikrát a v životě jsem je neviděla šťastnější

no, u nás je taky hodně veselo , akorát se trochu bojím, aby jim z tý jízdy nebylo blbě. Nějak před 2 měsíci jsem Tonce celou noc masírovala záda, protože ochrnula na zadní... a Piškot už taky není žádnej pubert - ovšem úžasný je, že si to ani jeden z nich nepřipouští, kulky nekulky .
Jediný co mě dost točí je, že Tonička už by rošťačila od pěti ráno, takže poňouká Piškota, dělaj rotyku a mý naštvaný huhlání zcela ignorujou

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:58
- Nahlásit

Fík
Je milý a neškodný strýček Falco

... tak to doufám, že Babúa taky čeká taková hvězdná budoucnost

Fík
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:59
- Nahlásit

maixnerova
Jak myslíš, že to vypadá v důchoďáku, vyndat zuby a hurá... a jak jsou pak starouškové štěstní)

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:01
- Nahlásit

Fík
:

nika00
Člen
- Nahlásit

no tak ja mam kastrata kerej vohopskaval fenuli a pak se divil ze jako nic...a vohobskavaji stale i kdyz prodelala kastraci jije to jaksi fuk ale ont o furt nechape obcas se snazi vohopskat i moji nohu
staci ale pohled a hned toho nechava...taky jako nevim co s nim je

PetraK
Člen
- Nahlásit

maixnerova

nestíhám číst, tak nevím, jestli už to tady někdo nezmiňoval třeba. Já bych dávala vzhledem k věku trošku pozor - můj první pesan nevydejchal ve 14 letech, že mu hárá kámoška a fláklo to s ním - dostal mrtvici, dostal se z ní sice, ale jednak to bylo s následky a jednak to dalo zabrat, aby se z toho dostal. Takže bych si na tohle na jednu stranu asi dala pozor - i vzhledem k tomu, že je vedro jako blázen.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:09
- Nahlásit

PetraK
a fláklo to s ním - dostal mrtvici

z těch zdravotních komplikací mám právě trošku strach - ale všimla jsem si, že když už jsou utahaný, prochrupnou se a dají si pauzu. Piškot dokonce respektuje, když si Tonka sedne a nechá jí. Uvažovala jsem nad tím, že je každýho zavřu do jinýho pokoje, právě, aby si neublížili, ale když jsem je pozorovala, jak mají najednou energie jako štěňata, jsou veselý a šťastný.... řekla jsem si, že tomu nechám víceméňe volný průběh... Kdysi jsem tu četla, že nějaký kastrát zplodil potomstvo... tak doufám, že ta vyjímka z miliónu nepostihne zrovna nás... to by fakt byl průser...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

maixnerova
to by fakt byl průser...

babička maminkou

No ono možná je lepší je vlastně nechat spolu-když nad tím tak přemýšlim a možná to jen trochu korigovat když bude nutný, páč Murphyho možná fláklo právě z toho, že Dinda byla vedle v bytě, nebyli spolu, jemu na ní hodně záleželo - hlavně na starý kolena a tak možná neustál to, že za ní nemůže??????? No a zase-kdyby to jeden z nich neustál, tak na druhou stranu-nebylo by to- bez nadsázky- hezký odejít takhle a šťastnej?
Tak hlavně ať si užijou gerontíci, budiž jim přáno

Ještě mě napadá - možná spíš řešit to, že je vedro, tak aby to nepřeháněli a chvilku si ty hormony zchladilil. Lepší, když si budou myslet že panička je nána nepřející, když jim chvíli naordinuje klid na pelechu pod zákazem, než aby se uhřáli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:21
- Nahlásit

PetraK
Tak hlavně ať si užijou gerontíci
mluví se tu vo mě??

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:26
- Nahlásit

davidkova renata

no! A i proto, že Mrtvice f tědle vedrech nikdy nespí

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:47 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

PetraK
Tak hlavně ať si užijou gerontíci, budiž jim přáno

hmmm, jen nevím, jestli bych jim neměla zavolat, až půjdu z práce... abych je nevyrušila.. ovšem vzhledem k tomu, že jsem koupila velkej pytel lososovejch smrdutejch dobrůtek od Kroncha, budu asi jako svačinářka vítána

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

maixnerova
jako svačinářka vítána

to pravděpodobně, vono při hrátkách totiž zpravidla dost vyhládne

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 22:34
- Nahlásit

maixnerova
ako svačinářka vítána
jj a nezapomeň na panáka pro sebe.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:27 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Lola1
a nezapomeň na panáka pro sebe

to víš, že nezapomenu , už proto, že si ve svém bytě příjdu poněkud nepatřičně..., jako, že bych měla jít do kina nebo tak něco ....
Intenzita už trochu polevuje, což jsem ráda, protože i když se v podstatě řídím heslem, že "když na krchov, tak na krásným koni", tak mám o ně trochu obavy...
Tonička si vyrábí hnízdečka všude, kde to jen trochu jde, včetně vypranýho prádla, které si šikovně stáhla ze sušáku . Když to Piškot viděl, začal zvracet... dost typický....

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:32
- Nahlásit

maixnerova

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:45
- Nahlásit

To s tím štěstím po krytí, to už jsem slyšela vícekrát. Nedávno mi kámoška říkala, že po krytí se její pes uklidnil, je šťastnej, klidnej a dokonce poslouchá lépe než kdy jindy.

Šárko, ničeho se neboj, nenech se tím neurotizovat, buď ráda, že si užívaj bez následků, věřím, že jim to udělá dobře na těle i na duši

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:58
- Nahlásit

dejavu
věřím, že jim to udělá dobře na těle i na duši

... tím jsem si jistá , jen jsem měla trochu strach, aby to nepřepálili a já je pak zas půl roku nemusela kurýrovat... ale zdá se, že je vše v nejlepším pořádku... jen kdyby se Tonička nedožadovala něžností od Piškota už v pět ráno .
Nicméně, když si vzpomenu na to, jaká byla Tonička před půl rokem - tlustá, dejchavičná a totálně bez energie, a srovnám to s tím, jaká je to teďka čupr temperamentní holka, tak mám obrovskou radost

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:13 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

maixnerova

Kocky jsou v tomhle jeste horsi, predstav si, jak se ti 30x za noc postavi na okno a rve zoufalym detskym hlasem kolem 70 db z okna: "Jáááááááááááau, mňáááááu!"
S Toničkou jsi dokazala zazraky a koneckoncu, smrt pri sexu, to je sen kazdeho stareho obšourníka

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:50
- Nahlásit

dejavu

... pauza

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání