| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:18
- Nahlásit
Ahoj, potřebuju poradit. U nás doma začalo bejt erotický dusno .
Mám velkýho vořecha 14 let, který byl asi před 6 měs. ze zdravotních důvodů kastrován a od ledna tohoto roku malou vořešici, cca 12 let. Tonička hárá, všimla jsem si toho až dnes, když jsem viděla, že Piškotovi žižlá uši, nakrucuje se před ním a nastavuje mu zadeček. Ten se snaží o nemožné a je z toho tak rozjařen, až se poblil na koberec... .
Moc bych uvítala zkušenosti někoho, kdo má nebo měl kastrovanýho pejska a nekastrovanou fenečku... Jako jestli jste je v tomto období separovali, na co se mám připravit a čeho se třeba mám vyvarovat.
Zatím jsem jen nasadila chondroprotektiva a vitamíny, aby to s rozjařenejma seniorama neseklo a nalila si panáka...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:17
- Nahlásit
maixnerova
Jako jestli jste je v tomto období separovali, na co se mám připravit a čeho se třeba mám vyvarovat.
Mám to doma a u Teda to bylo opravdu chvilička,co byl kastrovanej a Bůca začala hárat,ale pro mě to byla obří výhoda,protože jsem ji mohla pustit i na zahradu a nemusela sem Bucinu hlídat,Ted si ji ohlídal sám.Jestli k něčemu došlo,nebo ne sem vůbec neřešila,kdyby jo,tak z toho nic nebylo.:grin ba byli maximálně spokojený,jen Bruce 14 dní nežral a plakal,páč sem ho k ní nepustila.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:42
- Nahlásit
jablunka
HÉÉÉÉÉÉJ, počkej, co je Bůca? Si děláš srandu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:44
- Nahlásit
Mucholabka
Nedělám!!!A řekla bych,že ji máme dýl než ty!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:45
- Nahlásit
jablunka
Moje je ale Buclík snad ta tvoje ne?
Ne já dřív, ty ses sem přihlásila v létě 07.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:48
- Nahlásit
Mucholabka
Naše je Buffy a říkáme jí tak od léta 2002 a kvůli tobě jí nezačnem říkat jinak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:49
- Nahlásit
jablunka
A just jo, když je to Buffy, tak je Buffy! Brrrrrrrr!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:54
- Nahlásit
Mucholabka
A just jo,
To můžeš nožičkama dupat,ručičkama plácat a máš smolíka!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 23:44
- Nahlásit
jablunka
To můžeš nožičkama dupat,ručičkama plácat a máš smolíka!
Mucholabka
mno Bůcu pro mě má teda hlavně Jablunka
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 06:56
- Nahlásit
maixnerova
Máme dva roky vykastrovaného "vořecha" a ten při hárání obšťastňuje fenky něžnostmi, dokonce se s jednou, v nestřeženém okamžiku svázal. Je milý a neškodný strýček Falco
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:27
- Nahlásit
maixnerova
Poté co šoustal Armageddon ojel kde co včetně tří koček byl vykastrován a má šlus. Přesně týden po jeho operaci byla Gozérka v nejlepším. Arísek ještě neměl ani vytažené stehy. Ona bořila kotec zevnitř, on zvenku a neustále zkoumali jak se k sobě dostat. Vet mě ujistil, že žádná spermie nemohla přežít a že se prostě nemůže nic stát. Otevřela jsem kotec a popřála jim hodně zdaru. Rozdali si to třikrát a v životě jsem je neviděla šťastnější .
Teď hárá Šagy, ale tu Arísek nemiluje a zatím ho to nechává chladným. Uvidíme až bude v nejlepším
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:55
- Nahlásit
Biluška
Rozdali si to třikrát a v životě jsem je neviděla šťastnější
no, u nás je taky hodně veselo , akorát se trochu bojím, aby jim z tý jízdy nebylo blbě. Nějak před 2 měsíci jsem Tonce celou noc masírovala záda, protože ochrnula na zadní... a Piškot už taky není žádnej pubert - ovšem úžasný je, že si to ani jeden z nich nepřipouští, kulky nekulky .
Jediný co mě dost točí je, že Tonička už by rošťačila od pěti ráno, takže poňouká Piškota, dělaj rotyku a mý naštvaný huhlání zcela ignorujou
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:58
- Nahlásit
Fík
Je milý a neškodný strýček Falco
... tak to doufám, že Babúa taky čeká taková hvězdná budoucnost
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:59
- Nahlásit
maixnerova
Jak myslíš, že to vypadá v důchoďáku, vyndat zuby a hurá... a jak jsou pak starouškové štěstní )
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:01
- Nahlásit
Fík
:
|
nika00
Člen |
- Nahlásit
no tak ja mam kastrata kerej vohopskaval fenuli a pak se divil ze jako nic...a vohobskavaji stale i kdyz prodelala kastraci jije to jaksi fuk ale ont o furt nechape obcas se snazi vohopskat i moji nohu
staci ale pohled a hned toho nechava...taky jako nevim co s nim je
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
maixnerova
nestíhám číst, tak nevím, jestli už to tady někdo nezmiňoval třeba. Já bych dávala vzhledem k věku trošku pozor - můj první pesan nevydejchal ve 14 letech, že mu hárá kámoška a fláklo to s ním - dostal mrtvici, dostal se z ní sice, ale jednak to bylo s následky a jednak to dalo zabrat, aby se z toho dostal. Takže bych si na tohle na jednu stranu asi dala pozor - i vzhledem k tomu, že je vedro jako blázen.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:09
- Nahlásit
PetraK
a fláklo to s ním - dostal mrtvici
z těch zdravotních komplikací mám právě trošku strach - ale všimla jsem si, že když už jsou utahaný, prochrupnou se a dají si pauzu. Piškot dokonce respektuje, když si Tonka sedne a nechá jí. Uvažovala jsem nad tím, že je každýho zavřu do jinýho pokoje, právě, aby si neublížili, ale když jsem je pozorovala, jak mají najednou energie jako štěňata, jsou veselý a šťastný.... řekla jsem si, že tomu nechám víceméňe volný průběh... Kdysi jsem tu četla, že nějaký kastrát zplodil potomstvo... tak doufám, že ta vyjímka z miliónu nepostihne zrovna nás... to by fakt byl průser...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
maixnerova
to by fakt byl průser...
babička maminkou
No ono možná je lepší je vlastně nechat spolu-když nad tím tak přemýšlim a možná to jen trochu korigovat když bude nutný, páč Murphyho možná fláklo právě z toho, že Dinda byla vedle v bytě, nebyli spolu, jemu na ní hodně záleželo - hlavně na starý kolena a tak možná neustál to, že za ní nemůže??????? No a zase-kdyby to jeden z nich neustál, tak na druhou stranu-nebylo by to- bez nadsázky- hezký odejít takhle a šťastnej?
Tak hlavně ať si užijou gerontíci, budiž jim přáno
Ještě mě napadá - možná spíš řešit to, že je vedro, tak aby to nepřeháněli a chvilku si ty hormony zchladilil. Lepší, když si budou myslet že panička je nána nepřející, když jim chvíli naordinuje klid na pelechu pod zákazem, než aby se uhřáli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:21
- Nahlásit
PetraK
Tak hlavně ať si užijou gerontíci
mluví se tu vo mě??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:26
- Nahlásit
davidkova renata
no! A i proto, že Mrtvice f tědle vedrech nikdy nespí
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:47 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
PetraK
Tak hlavně ať si užijou gerontíci, budiž jim přáno
hmmm, jen nevím, jestli bych jim neměla zavolat, až půjdu z práce... abych je nevyrušila.. ovšem vzhledem k tomu, že jsem koupila velkej pytel lososovejch smrdutejch dobrůtek od Kroncha, budu asi jako svačinářka vítána
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:50
- Nahlásit
maixnerova
jako svačinářka vítána
to pravděpodobně, vono při hrátkách totiž zpravidla dost vyhládne
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 22:34
- Nahlásit
maixnerova
ako svačinářka vítána
jj a nezapomeň na panáka pro sebe.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:27 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Lola1
a nezapomeň na panáka pro sebe
to víš, že nezapomenu , už proto, že si ve svém bytě příjdu poněkud nepatřičně... , jako, že bych měla jít do kina nebo tak něco ... .
Intenzita už trochu polevuje, což jsem ráda, protože i když se v podstatě řídím heslem, že "když na krchov, tak na krásným koni", tak mám o ně trochu obavy...
Tonička si vyrábí hnízdečka všude, kde to jen trochu jde, včetně vypranýho prádla, které si šikovně stáhla ze sušáku . Když to Piškot viděl, začal zvracet... dost typický... .
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:32
- Nahlásit
maixnerova
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:45
- Nahlásit
To s tím štěstím po krytí, to už jsem slyšela vícekrát. Nedávno mi kámoška říkala, že po krytí se její pes uklidnil, je šťastnej, klidnej a dokonce poslouchá lépe než kdy jindy.
Šárko, ničeho se neboj, nenech se tím neurotizovat, buď ráda, že si užívaj bez následků, věřím, že jim to udělá dobře na těle i na duši
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 08:58
- Nahlásit
dejavu
věřím, že jim to udělá dobře na těle i na duši
... tím jsem si jistá , jen jsem měla trochu strach, aby to nepřepálili a já je pak zas půl roku nemusela kurýrovat... ale zdá se, že je vše v nejlepším pořádku... jen kdyby se Tonička nedožadovala něžností od Piškota už v pět ráno .
Nicméně, když si vzpomenu na to, jaká byla Tonička před půl rokem - tlustá, dejchavičná a totálně bez energie, a srovnám to s tím, jaká je to teďka čupr temperamentní holka, tak mám obrovskou radost
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:13 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
maixnerova
Kocky jsou v tomhle jeste horsi, predstav si, jak se ti 30x za noc postavi na okno a rve zoufalym detskym hlasem kolem 70 db z okna: "Jáááááááááááau, mňáááááu!"
S Toničkou jsi dokazala zazraky a koneckoncu, smrt pri sexu, to je sen kazdeho stareho obšourníka
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 09:50
- Nahlásit
dejavu
... pauza
|