Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / To si delaji .... Da se s tim vubec neco delat?
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Kniga
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:12
- Nahlásit

Kdyz jsme vcera v radiu slyslea, ze mi hrozi pokuta az 50 000 za to ze hazim Spoty pred panelakama balonek, tak jsme se hodne rozcilila... Jenze to pry neni vsechno. Plesku moc neverim, ale stejne me to desi! Voditko ne delsi 1.2 m, nahubek pro psa tesiho deseti kilo....

Jako mame vubec sanci stim neco udelat? preci todle uz je desne! ja ze svych dani platim zabavu kde komu! Kostely, fotbaliste atd. Svyho konicka si platim, cpu penize do mesta za nic a jeste me chtej takhle omezovat?!?
Proboho so presumpce neviny?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:45
- Nahlásit

Kniga
Co se rozčiluješ. Oni to odhlasují, pejskaři se vzbouří, uděláme další revoluci (tentokrát nesametovou ! ), vláda padne, nastoupí zpátky nějaký ismus a bude klid Bože, za tohle jsme kdysi zvonili klíčema. Zlatý komunisti, ti jakživo na člověku nic nechtěli

Voditko ne delsi 1.2 m, nahubek pro psa tesiho deseti kilo....
Se těším jak budou ty psy na ulici převažovat PUma je vyloženě hraniční, to abych jí před každou procházkou převážila jestli má momentálně 9,4 nebo 10,2

Mika
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:18
- Nahlásit

tak toto mi dvihlo adrenalin navecer... neverila som ze takuto neuveritelnu hovadinu dokazu schvalit ( i ked na slovensku schvalili uz i vacsie - i ked sa netykali psov). to ako ked mam hyperaktivne plemeno tam to mam sprintovat na voditku za nim? resp. hodinu cestovat na nejake ohradene miesto, kde sa mozu psici vybehat? a to je ceska republika krajinou chovatelov a milovnikov psov. fuj je mi blbo z toho, ako neuveritelne obmedzeni dokazu byt ti ignoranti "tam hore".

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:19
- Nahlásit

no konecne mam motivaci nechat ty psy trochu zhubnout, jsou tlusti jak prasata. davam si stranicky ukol, mit do konce prazdnin smecku o souhrne hmotnosti 30kg. pokud to nesplnim, dobrovolne se zreknu rijnoveho tydenniho poznavaciho zajezdu po moldavske svazove republice.

Kniga
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:33
- Nahlásit

Biluška mno prave mi mame ted tesne pod 10 kg. Je hubena jak lunt, vyvaruju ji aby pribrala, no asi s tim prestanu.... Jsem vytocena do vrtulky, moje frustrace totiz je hodne,a le oprvdu hodne vysoka a od toho abych se nezblaznila me deli asi jen ten pes.. a ted tu vznika zakon, kteri ji ublizi....
Ted k tomu vsemu jsem ve velkem casovem presu, zza tyden odjizdim na akci na ktery mam mit ctyri prednasky, nema je dodelany, mela bych delat n a nichj, ale jsme ve stavu kdy mam stochuti zacit delat stranky a obmejlovavat senatory... jsem vytocena a dlouho budu... vzbourit se muisime podle me driv nez to podepise klaus...

Ja ho fakt nemam rada, ale kdyz je takovej liberal... Ja nevim proc ja mam trpet za nekoho kdo neco provedl? Ja ted asi zacnu chtit,a by vsichni chlapi nosili povinne pas cudnosti, aby nemohli znasilnovat zensky, cyklisty bych uplne zrusila, tudle mi jeden prejel pres nohu (na chodniku, bylo to decko, ale coz stene nad deset kilo taky bude muset mit kosik, ze...) a jinej srazil teticku na prechode, vubec kola jsou desne nebezpecny, lidi se na tom prizabiji, ja bych vsechny ty kola zrusila

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:35
- Nahlásit

Kniga
no,a jak to budou delat? budou chodit s vahou? muj pes ma 11 - 12 kg , ale verim, ze to ukecam na to, ze je do 10.....

Kniga
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:39
- Nahlásit

Mar3 u nas chodi dve takovy pipky ze verim ze tu vahu potahaji sebou a jejda ted si vemte treba franc. buldocky to je malej pes, cumacek no to neni na kosik to nevim na cem by jim to drzelo, ale vahove jsou docela tezky... uaaa

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:48
- Nahlásit

Mar3
nj, vám s malejma psama je hej, ale jak já budu tahat 3 na voďáku ??? hm ?
v časáku Psí kusy nedávno psali, že v nějakym městě už to tak je, že musej být jen na voďáku, ale proč bys pak se svým psem cvičila a učila ho poslouchat, když ho stejnak z voďáku nepustíš ??? Nechápu

Kniga
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:52
- Nahlásit

Mika
jojo... jako ty omezeni to je des... a lkdyby ty vybehy aspon byli velky, ale to jsou kolikrate taky krcalky....

wensday Presne jako ja se v praci dohadalůa se vsema kolegynema, rikam aspon kdyby tam fakt dali ze spln tydle zkousky a delej si co chces, proste stejne jak ridicak nebo zbrojni pas, tak to beru a jsem pro, ale ony furt je to zvire muze kousnout kdykoliv...

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:01
- Nahlásit

Kniga
hele, mý psi stejně choděj po sídlu s náhubkama... takže snad nikoho kousnout nemůžou...
jasně, ať tak tam daj že dyž má pes základní zkoušky poslušnosti, může i nad těch 10 kg chodit na volno... no ne ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:02
- Nahlásit

Kniga
Uvažuji, že bych zašla na radnici a domluvila bych nějaký klidný pochod psů centrem Ovy...ve čtvrtek bych tam šla...kdyby nás bylo aspoň deset, bude fajn...že bychom se dohodli na první víkend v srpnu? A že by se přidali lidé z jiných měst a organizovali to i v jejich městech?

leila
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:05
- Nahlásit

no nad ostatním už se nerozčiluji už sem se rozčílila dost ale docela komické mi příde toto lovečtí psi nesmějí při výcviku přijít do kontaktu s lovnou zvěří jak teda dovedte psa k tomu aby byl využitelný k myslivosti ??? budou nějaké elektornické srny s pachem nebo co

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:10
- Nahlásit

a nechápu jak je možný co bude zdřejmě také platit:
psí vodítko nesmí být delší než 1,2 metru....
to budou jako měřit metrem?

Kniga
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:13
- Nahlásit

wensday no prave! jako me stve ze oni to tam nenarvali kvuli bezpecnosti, protoze to by neobhajili, aj kdeysi pocitala cisla (pocet psu a pocet napadeni) a vyslo mi to ze napadaji 2 promile psu, tak ty hovada to tam dali tak ze musi byt na voditku proto, ze kdyz utece tak utrpi psychickou ujmu coz je tYranio, ale jeste musim ten zakon prostudovat at poradne vim proti cemu bojuju.
Mas psa s kosikem, protoze jsi zodpovedna, ja kosik nema bo normalen chodime na vioditku, protze Spoty jeste nema poslusnost takvou aby mi mohla chodit na volno, a na sidlisti ji prost na voditku budu vodit dycky, ale nahubek ji k tomu fakt nedam a s klidme ji dycky najednom velkem travnku pustim, cvicime tam, hazu ji balonek nebo talir, pohoda... obcas prijdou deti, pohladei si ji (spoty detimiluje, klucina do ni stkal klacikem, ji to je jedno) a pohrajou a jdou zase pryc, obcas dojde jine psek ci stene, krasne si hrajou, pak ji lapnu pripnu na voditko a du dal... jenze ted, uz se teim na to az nejakej zkomplexovanej soused na me posle stejne zakomplexovanou MP, ktera si leci mindraky z toho ze ji nevzali ke statni....

Mucholabka

Do ostravy ti v tom srpnu klidne prijedu (uz jssem psala na ifaune), ve ctvrtek nemuzu bo mam malo dovolene a navic budu finisovat na tech prednaskach, mam jednu prednasku o Porthosovi - coz je bilg ze serialu star trek takze zacnu asi lobovat i tam.... jasne chce to ve vic mestech! bud vsude zaraz nebo spis kazdy vikend jinde hmm ja se tomu muzu naplno venovat od 6.7. kdy se vracim z ff

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:14
- Nahlásit

leila
toto lovečtí psi nesmějí při výcviku přijít do kontaktu s lovnou zvěří jak teda dovedte psa k tomu aby byl využitelný k myslivosti ??? budou nějaké elektornické srny s pachem nebo co
Jo, nebudou žádný srny. Myslivci si je budou vodit na vodítku . Páč srny jsou nebezpečný, přečti si u Davídkový jak jedna předevčírem málem zabila Kutulku

Mucholabka
Myslíš, že to k něčemu bude?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:19 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Třeba jen pro klid mysli.

ve čtvrtek to jdu teprv vomrknout.

leila
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:19
- Nahlásit

Biluška
Myslivci si je budou vodit na vodítku
joo ták huž to chápu Četla jsem a pokud to mělo paroží pak to byl srnec a to sou sfině...

leila
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:21
- Nahlásit

Mucholabka
muchoš já du 100% s klidnou pumičkou von nebude ječet slibuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:22
- Nahlásit

leila
pokud to mělo paroží pak to byl srnec
anebo nějakej podvedenej manžel,ty bejvaj taky fsteklý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:22
- Nahlásit

leila
Hovno ječet, vezmeš si s sebou agilitní překážky a budeš na amasarykáču předvádět parkúúúr ale až přijedu z dovolené, tzn. druhá půle července.

leila
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:25
- Nahlásit

Mucholabka
joo heleto tak to by nešlo by asik lidi byli mrtfí puma zabíjí všechno kolem parkúúru eště to nemáme docvičený takže by mohl někdo přijít k vůrazu
ale klidně můžu vudělat vobedienci nebo nějaké triky se psem a já mám volno po 26. to huž bude po táborech výstavách atd....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:27
- Nahlásit

leila
A Kniga na mujpes psala o hymně-zazpíváme ju tam-jakože řetěz psa nenapravil od wericha nebojak se té písničce nadává...obedience fajn...já Bucu asi pustím do davu, páč nic neumí, jen lízat

leila
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:29
- Nahlásit

Mucholabka
ok zpívat ahá no jinak jak s vobediencí není problém alespoň si zatrénujeme mezi davem a mohli by jsme ukázat rozdíl ,,bojový pes" x hodný chlupatý mazlík :d by se asik divili kdyby je ten chlupáček hryzl a bucinka všechny láskou sežrala

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 20:51
- Nahlásit

My jdem demostrovat taky! Vezmem Énu, kterážko jako absolutně nebojový pes do 10 kg vám zakousne na potkání leckterého pitbula. K ní postavíme ceduli s nápisem TAKTO SE BUDOU CHOVAT VŠICHNI PSI, KTEŘÍ NEPROJDOU SPRÁVNOU SOCIALIZACÍ Z DŮVODU VĚČNÉHO ÚVAZU NA VODÍTKU.

rain
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 20:52
- Nahlásit

Mucholabka

Počítej s náma

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 20:54
- Nahlásit

Jo a co to jako je? To je nějaká demokrácia, když už ani tu blbou šňůru nebudu moct mít delší? Proboha! Tohle už ale fakt není hezký a zní to hrozivě!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 21:11
- Nahlásit

caute decka,proboha a tomu komu z hlavy vypadla takova pí.....a!!!!to budou merit i ty voditka,jo?jak pak mam psa naucit se chovat,kdyz bude porad na voditku,hm tak to s hajanem nebudeme moc ani stopovat,stopovacka ma deset metru,je to k smichu,jsou to podelani idioti a takove blbecky ja mam platit ze svych dani jo,tak se stehuju nekam do ciziny,jdu s vama taky demonstrovat,to je asi kvuli par debilum,kteri si neumeji vychovat psa a pak vsechny hazeji do jednoho pytle!

monika
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 22:23
- Nahlásit

Mucholabka
jdu taky, vemu Fanynku a veselého psíčka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 22:26
- Nahlásit

monika
Neser a vem dva veselé psy!

monika
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 22:48
- Nahlásit

Mucholabka
no budu mít doma i štěnda, tak to můžu vzít třeba všechno.

A máš pravdu, už i Fany je veselý psíček.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání