| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 21:24 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Jsem tady v nějakým tématu vyčetla, že při psí nevolnosti za jízdy v autě se maj psíkovy dát gumoví méďové. No jelikož mám naštěstí neblijící psy, vyzkoušela jsem to na sobě a to hned v pátek, kdy se mi po hodině jízdy začalo dělat blbě a měla jsem vyhlídky ještě na nějaký tři hodiny cesty. Taxem u nejbližší benziny koupila pytlík méďů a asi hrstku najednou požvýkala a spolkla a pak už jen tak pomalu ucucávala další. A světe div se, vážně už mi pak blbě nebylo. Akorát jsem měla trochu víc zalepenou pusu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 21:32
- Nahlásit
proboha co v tom je?!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 21:49
- Nahlásit
inu
No já vyvinula teorii, že jak jako když je dáš do vody, tak přece nabobtnaj... Tak to asi třá nějak natáhne žaludek a jakoby ho stabilizuje třá. Jako si myslim...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 22:25
- Nahlásit
paráda! já jsem starej kinetózník a ač medvědy nejím, asi s tím začnu. Na té teorii asi něco bude
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 07:41
- Nahlásit
bullvnouzi
Cha chááá, jsem slyšela
To zkusím cestou na Křivonosku
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 08:44
- Nahlásit
pawLINka
Taky plánuju na Křívu igelitku gumídků.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:35
- Nahlásit
Ano, dnes jsem vyzkoušela, funguje.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:49
- Nahlásit
Ale nesmíte se pak poblít z těch medvídků
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:50
- Nahlásit
Terri
Néééé, já medvedíky miluju, sežrala bych jich na posezení kilo
|
Kony
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 07:31
- Nahlásit
My to taky zkusili hned, jak to tu kdosi napsal a fakt naše fenka poprvé nezvracela a i slintání bylo zanedbatelný Doufám teda, že to nebyla náhoda. Nevím co v tom teda je, ale kinedril je proti tomu nula a navic dostat do psa medvidky je mnohem jednodussi
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:08
- Nahlásit
hele a musej to bejt medvidci .-)) nemuže to ebjt třeba jinej tvar .-))) - řířalky nebo tak ěnco .)
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:40
- Nahlásit
no ještě by to mohlo třeba fungovat na kocovinu to by taky nebylo marný. Jinak to s těma gumídkama sem psala fík.
|