| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:23
- Nahlásit
Alexa
co Lála????
Včil tam jedu. Dneska ji překládali z JIPky na normální pokoj, ve čtvrtek by ji snad možná mohli pustit domů.
Včera večer jsem měla velkovýstup s nějakou protivnou babou co tam je bůhvíproč zaměstnaná jako sestra. Jsem se jí šla velmi slušně a pokorně zeptat essi by jako Lálu nemohli dát na pokoj k nějaké starší holce. Minimálně jedna tam je, chodím kolem jejího pokoje. Lála je totiž na pokoji s miminem a jeho maminkou. Mimino se neustále dožaduje pohádek o Krtečkovi a Rákosníčkovi a Lála se tam dost nudí. HOdně mírně řečeno. Nebo, že bych jí přivezla noťas, ale ten tam zase není kam dát. Babizna se do mě obula, že co jako otravuju, ať holka leží a odpočívá. To mě teda přešel ten pokorný a slušný styl a zeptala jsem se essi má jako celé dny ležet a čumět do stropu Baba, že prý jo a ať si ležením rovná záda Tak jsem ráno zavolala primářce a udělala tam trošku čistku. Najednou to přeložení za staršíma holkama jde
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:26
- Nahlásit
Marush
ne,jsem impertynenzní hodně a inkontinentní taky
je to zacyklený...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:27
- Nahlásit
BiluškaBiluškaNajednou to přeložení za staršíma holkama jde
dobře ty!
tak ať už je v pořádku doma
PS: máš sofu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:41
- Nahlásit
Biluška
no jo, některý sestry nevím co tam dělají, chovají se jak blbky, tak hlavně, že jsi to vyřvala, a že je Lála v poho a půjde brzy domů
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:44
- Nahlásit
jbat
co dělaj na kole? nejaký praktiky neslušný,jo?To jde na kole,jo?Týýýý jo
To de takle delegace větnamců a prohlíží výrobu gumáren.Průvodce jim dává výlad-Tohle lisovna!Atamani sborem opakují-Too jééé lííísoovnáá.Tohle je výroba gumáků-Toohéé šoouu gůůmáákýý.Pak jdou do zázemí a vomylem čapnou zaměstnance na tamance v nejlepčím a průvodce zabouchne dveře a říká.Tohle je zaměstnanec a učí se jezdit na kole!!!A zezádu se vozve tenký hlásek-Tooo jééé álééé moje kolo!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:46
- Nahlásit
danajasa
Tooo jééé álééé moje kolo!!!!
)))))))))))))))))))))))))
nechtěla by ses oběsit na tom kosmodisku konečně?????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:49
- Nahlásit
jbat
nechtěla by ses oběsit na tom kosmodisku konečně
No půjdem s pakůnem k vodě asi to sundám páč mám strach aby do mě nezatlo patnáct rybářskejch háčků v domění,že v moravě plave tunák(doposut tama táhli akorát sardinky v tomatách)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:50
- Nahlásit
Kriste, to je zase vymrdaně vymrdanej den. Která krafka mi hodila zase štafetu sraček, co?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:53
- Nahlásit
danajasa
No půjdem s pakůnem k vodě asi to sundám páč mám strach aby do mě nezatlo patnáct rybářskejch háčků v domění,že v moravě plave tunák(doposut tama táhli akorát sardinky v tomatách)
bože ty seš jantar...
impact
Kriste, to je zase vymrdaně vymrdanej den. Která krafka mi hodila zase štafetu sraček, co?
já ne, já su v pi*i jak baťa s dřevákama, nebejt žumpy, tak dneska asi visím...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:54
- Nahlásit
danajasa
impact
copak?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:57
- Nahlásit
danajasa
-Tooo jééé álééé moje kolo!!!!
odvčera mě zabíjíš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:58
- Nahlásit
impact
co se stalo?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:59
- Nahlásit
kejtlin
:
URL
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:04
- Nahlásit
Ledničkoopravář vyměnil termostat a doplnil ducha nechtěl nic staví se ve čtvrtek esli tam ten freonovýduch zvostal. Nic jedu k tý vodě páč tam nebude ani noha doufám.(včera sme večír potkali chlápka co říkal,že myslel,že okolo štěrkáče chodí medvěd a ted huž chápe,že to byli pakoní hnáty rozjetý v bahně)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:06
- Nahlásit
Marush
Co Malodudu? Jsou nějaké nové zprávy?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:09
- Nahlásit
Baico
Co Malodudu? Jsou nějaké nové zprávy?
Malodudu je furt zavřený,znuděný a je v klidu,nekulhá...protože je v klidu no....snad to bude dobrý,chce to vydržet no.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:10
- Nahlásit
do piče v tý zasraný boudě v hokně je na blití, je tu minimálně 40 a to sem praží zatím jen hodinu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:16
- Nahlásit
jbat
Kurva ani nemluv.
Monty
Všecko se od rána sere. Ale úplně. Čokli mě vytoočili dvá, ledva jsem rozlepila oči. V práci mi kolegyně oznámila, že letí na 14 dní do Černé Hory. Zrovna když máme jet s harantí na mistrák ve fotbale a když máme stěhovat celou firmu. Na to budu sama. Kurva. No a poslední kapka byl pohled na příchozí výplatu. Kurva, kurva, kurva.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:16
- Nahlásit
Marush
jak dlouho musí být Dudu ještě v klidu??? Měsíc a půl?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:18
- Nahlásit
impact
Všecko se od rána sere. Ale úplně.
od včéra už...
tendle smajlík by se moh jemnovat spíš než mad třeba mrd. :mrd:
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:18
- Nahlásit
impact
hm, tomu se říká, jak se sere, tak se sere
Tak to ti přeju, ať ti ten den blbec rychle zkončí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:32
- Nahlásit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:38
- Nahlásit
Prej "Nikdy nejím, co je ještě živý. Než otevřu jogurt, vždycky s ním radši nejdřív fláknu o zem."
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:42
- Nahlásit
jablunka
jééééé Gerda s Davítkovou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:45
- Nahlásit
Alexa
a že jim to holkám slušíííí ....no jestli se Gerda nepochlapí,už jim to zůstane.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:48
- Nahlásit
jablunka
....no jestli se Gerda nepochlapí,už jim to zůstane.
No tak bude v nejgorší z Gerdy Gyntr
Ale jinak si myslím, že zmíněné dámy budou velmi postěné
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:54
- Nahlásit
Monty
měsíc a tejden zhruba
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 14:13
- Nahlásit
Marush
to uteče jak voda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 14:21
- Nahlásit
Biluška
jo takle mně jednou štípla ňáká sfině na vodě a do spodního víčka, přímo mezi řasy... byli sme ve Vyšším Brodu a měli jet dál, tak sem vyrazila do lékárny no a hádej?, jedinej den byla zavřená! no umyla sem to říční ledovou vodou a splasklo to, takže hepyjend....
Crysa
ne posekat, kafe dostaneš, až bude hotovo
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 14:33
- Nahlásit
Psíček
Pjďme skládat básničky, já začnu a vy pokračujte:
Byla jedna žumpa,
a v tý žumpě Pumpa,
V pumpě ležel klíč