| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 17:58
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
jsem tady, nemusíš mluvit ve třetí osobě.
kdo jsi se tě ptám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 17:59
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
momentálně se v tom vrtá někdo zcela jiný než Jébatka.
Hele, já bych toho Matěje chtěla pozvat, přivezte ho někdy na kanystry, nebo na Internešnl. Ten chlap musí být pozlacenej když je o něho taková válka . Třá by mi dal autogram
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 17:59
- Nahlásit
jbat
Číslo není nutný. Můžu ho získat jinde, ale nechci.
Ale prosím tebe, ty si bereš do pusy kdekoho a taky se mu jistě nepředstavuješ a neoznamuješ mu, že si ho do pusy brát budeš. Tak se najednou nedělej.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:01
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
Číslo není nutný. Můžu ho získat jinde, ale nechci.
Ale prosím tebe, ty si bereš do pusy kdekoho a taky se mu jistě nepředstavuješ a neoznamuješ mu, že si ho do pusy brát budeš. Tak se najednou nedělej.
pak ti dopřeju tvých 5 minut internetové slávy a popřeju hodně štěstí, zbytek je pod mou úroveň. ostatně jako celá tahle fraška. měj se.
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:02
- Nahlásit
Biluška
Já jsem tady to stupidní veřejný prohlášení nevydala.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:03
- Nahlásit
Biluška
Ten chlap musí být pozlacenej
pozlacenej ne, ale zlatej jo.
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:04
- Nahlásit
jbat
Pod tvou úroveň může být málokdo.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
Pod tvou úroveň může být málokdo.
jak je libo.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
To ne. Ale ty jsi to vytáhla na světlo boží poté, co to zdárně zapadlo o sto stránek dál.
Mimochodem, taky by mě zajímalo kdo jsi, že ti tak leží na srdci nějaké stupidní prohlášení?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:12
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
I kdyby to nazpívala a přez youtube nám ho pouštěla,tak je to jen věc její a Matese.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:17
- Nahlásit
dobrý den ,máme škandál? ))) tyjo bezva den du akorát..počkite,votzátkuju si kolu, vodevřu popkorn.pohodleně se usadim a může to začít ))) budu tu dřepět aš do tmy do doby neš ten debilní pták zas bude dělat pýýýýýýp ,pak mi prdne cífka asik
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
jablunka
A já se k tomu můžu vyjádřit a to je zase moje věc.
Není to tak úplně jejich věc, když v tom figurujou city někoho jinýho. Někdo tady napsal, že ohleduplnost by měla být na prvním místě, a to je svatá pravda. Nikdo neříká, že do toho jbat neměla jít. Tohle je její věc a jen a jen její, to jí ale taky neberu. Já jen říkám, že nebyl důvod ubližovat veřejným prohlášením. Tečka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
Čauky!
V Mikulově a ve Velkých Bílovicích bylo dnes hezky. Byla jsem s moc hodným inspektorama, kteří si vyžádali, abych s nima jela ještě na jednu kontrolu Jsem prý moc milý supervizor. Možná se na tu Moravu i odstěhuju, neb se mi tam nějak moc líbí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:20
- Nahlásit
jablunka
I kdyby to nazpívala a přez youtube nám ho pouštěla,tak je to jen věc její a Matese.
přesně tak. Fakt nechápu o čem je pořád řeč. On se zamiloval, ona se zamilovala. OK. Jiná Ona se taky zamilovala. Klasický příklad, android miluje androida, slizka miluje androida, android miluje slizku. Nic nového pod sluncem. Radši bych teda něco akčnějšího, ale když nic jiného nedávají tak po vzoru Davídkové beru čipsy a jdu sledovat . Ale ještě pět minut počkejte, musím nakrmit a posbírat prádlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:21
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
Já jen říkám, že nebyl důvod ubližovat veřejným prohlášením. Tečka.
Tak hlavně, že ty neubližuješ tím, že to zase vytahuješ.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
du akorát..počkite,votzátkuju si kolu, vodevřu popkorn.pohodleně se usadim a může to začít
Asi si k tomu votevřu flašku.
neš ten debilní pták zas bude dělat pýýýýýýp,pak mi prdne cífka asik
A teď si přectav,že tady asi ob tři baráky něgdo chová ve volijéře dajaký exoty a ti vydávaj přesně tenhle zvuk.....http://www.youtube.com/watch?v=NG3-GlvKPcg...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:24
- Nahlásit
Baico
jj, odstěhuj se k nám, neboť Trix nutně potřebuje ochranku tak by mohl machrovat s dvěma obrovskýma bílýma kámošema
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:26
- Nahlásit
jablunka
Biluška
jj podme děcka,uš je týdeník!!!
jablunka
ob tři baráky něgdo chová ve volijéře dajaký exoty
hm,to jer blbý,ty debilní sůvy snad proboha jednou vyrostou a vodtáhnou kamsi k sovovejm mlýnům či tak něco,ale exoti se z klecí nevylámou asik
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:27
- Nahlásit
davidkova renata
já přijdu až nastaví zrcadlo
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:27
- Nahlásit
davidkova renata
exoti se z klecí nevylámou asi
ale mohlby jim někdo pomoct
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:28
- Nahlásit
davidkova renata
Tak ten projedu,děti si právě poručili knedlík s vajíčkem.
ale exoti se z klecí nevylámou asik
No právě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:29
- Nahlásit
Maky a Trix
jj, odstěhuj se k nám
Fakt o tom docela uvažuju. Ale já bych ještě víc na jih, než je Brno. Je mi mezi těma vinařema moc dobře. Je to velká dřina, ale asi by se mi líbilo pracovat na vinhradě, kluci by tam mohli býtse mnou, plašili by špačky a srny. Uplně to vídím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:29
- Nahlásit
Tak to je hustomasakr, děcka, už tu věc prosím nechte být...nebo každej napíše část, kapitolu, a pak to vydáme jako antirosamundu antipilcher.....dávali by nás v sobotu na prima láf....a teď ale, kdo by měl práva k tomu filmu nebo možná seriálu? Každej kapitolu? Jako v kill billovi? Já bych chtěla tu, kde se pohřbívá do země. Zaživa. U Pajmeje. Ale tohle by bylo u Pomeje. Na hausbótu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:31
- Nahlásit
Gerda
děcka, už tu věc prosím nechte být
můžeš mluvit zcela konkrétně na jedno jediné "děcko". nikdo jiný to nevytáhl a já si nenechám srát na hlavu, to sorry.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:31
- Nahlásit
Gerda
vydáme to jako společenstvo žumpy a za vydělaný prachy pojedem společně na Kanáry. Bez samečků Gdo tam dotáhne nějakého samečka, nebo nějakého sbalí, nebo tak něco bude muset za trest napsat druhý díl a fšechny práva nechat Žumpě
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:33
- Nahlásit
Baico
neva, tě budem navštěvovat a ty nám budeš dělat kurzy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:36
- Nahlásit
jbat
a nemůžem prostě odmáznout všechny příspěvky, kde se o tom mluví, bude to jako na blů, třeba to o pár stran zvýší kapacitu žumpy....
Biluška
nechci na kanáry, třá pro mě by to nebyla odměna. Je tam horko musíš bejt slečená a v plavkách a plavat velkou vodou...sameček tam může, ale musí bejt tak bohatej, aby ukojil potřeby všech, co tam budou. Chci na špicberky. Tam je taky voda....uznávám, že chladnější než na kanárech.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:37
- Nahlásit
Gerda
Ale tohle by bylo u Pomeje. Na hausbótu.
pomeje má hauzbót? mi překvapuje sem myslela,že mu všecko sebrala iveta a egzekutoříííí.-))))
jbat
nebud nervosní a bud dobrá )))),vem si taky čipsy a pohoda klídek né,
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:39
- Nahlásit
Gerda
nemůžem prostě odmáznout všechny příspěvky, kde se o tom mluví, bude to jako na blů, třeba to o pár stran zvýší kapacitu žumpy....
tady to není jako na blů a asi je to to, proč ti lidi tady spolu držej. drželi.
davidkova renata
pohoda klídek né,
už týden ne.
|
Mates
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 18:39
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
Za Jitku se vůbec nemusím stydět. Jen jsem nepovažoval za nutné vyjadřovat se veřejně. Dnes jsem se snažil tyto debaty ukončit. V celé věci jsem velmi dobře informován a pokud mne něco mrzí, je to nedostatek cti a uznání u lidí. Lidí, kteří se mnotají do věcí, které jim nenáleží posuzovat a zbytečně na sebe házejí špínu bez dostatku informací, či jen špetky inteligence. Nějakej anonym si mojí Jíťu vůbec nemá co brát do úst. Pokud má někdo pocit, že mi má co říct, rád si s ním promluvím osobně. Jinak bych rád tuto věc uzavřel a požádal vás o špetku úcty k cizímu soukromí. A závěrem bych dodal, že si za Jitkou stojím a nerad bych něco v této záležitosti zde dále řešil.
|