Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 10:59
- Nahlásit

benda2
druhá kniha se jmenovala: prošla mu rukama každá nová učitelka
Hm,to asi napsal nějakej tělocvikář
Gerda
vy, co to máte v sobě
Jako co?????????,

Mucholabka
vypadala hrůzupouštějícně
No večír sme se v telefonu krapet rozparádily na téma :kdo si dovolí říct něco vo mým psu Zjistily sme vobě,že sme značně agresívní,tak jí to asi vydrželo až do rána

Benda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:04
- Nahlásit

davidkova renata
Hm,to asi napsal nějakej tělocvikář
školník ale tenhle nebyl takovej nešika jako ten Váš

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:21
- Nahlásit

ahoooj vsem

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
http://luisaw.rajce.idnes.cz/ cihni tam na nekterych fotkach se i najdes treba se satikem ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:25
- Nahlásit

ketty
cihni tam na nekterych fotkach se i najdes treba se satikem
na kerejch??Je tam hafo voddělení a třá Luisa na mě chce heslo kerý nevim,samosebou

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:27
- Nahlásit

želva
a ten můj kokot večer dorazí,
To je lásky před svatbou

Isdpch, kde jsííííííííí, potřebuju radu na coursingu, ale rychleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:29
- Nahlásit

Biluška
ten můj kokot večer dorazí,
To je lásky před svatbou

dovedete si přectavit co bude řikat po ní????????
možná bychom jí měli provdat za Káju....

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
Bóže, to už se želva zase vdává? To by mohlo bejt na těch zejželech...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
To by nešlo. Oni jsou oba takoví tělnatí, místo tamtěch věcí by dělali zápasy sumo a sousedi by si stěžovali na nadměrný rámus

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:54
- Nahlásit

Biluška
Pak by to želva mohla uhrát na domácí násilí a vytřískat z toho ňáký prachy, jestli už teda nebyla u bendy v garáži a nerabovala, když se tu v ten kritický den neukázala....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:57
- Nahlásit

Biluška
místo tamtěch věcí by dělali zápasy sumo

A vono by to nemuselo bejt marný,mohly bysme jim vyhradit něco jako arénu,navézt tam bahno aby to bylo zajímavější a pojmout to zcela komerčně.Vstupný by mohlo bejt cécéá 500kč (neni to málo??? ) a měly bysme tam stánky.Jednak s pojistkama a dvanak s kynologickejma potřebama..traverzy,vostnatý kšíry,kynologická veterinární literatůra vo zánětech f uších atd...taky bysme měly jeden kde by se zapisovaly pořadníky na naše lííínijový vrhy.A pochopitelně sázkovou kancelář!Co vy na to?

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:08
- Nahlásit

čus fšicííííííííííííííí......
Vůbec vás nestíhám dočítat,asi si budu muset pořídit ňákou předčitatelku,lépe předčitatele!

Bilušéééééééééééé
Našla sem něco pro tebe!
Daruji fenu Slovenského čuvače, stáří 10 týdnů, řádně očkovaná. Odběr je možný ihned. Pouze do dobrých rukou!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
aha koukni myslim ze v srpnu na ovcarech si srpen ovcary ci tak nak jo ja se do nekterych taky nedostanu

Benda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:40
- Nahlásit

ten můj kokot večer dorazí,
To je lásky před svatbou

nedávno bylo v Tv, že snad v německu byli nějaký sportovci, bratři Kokoti. A v nějakém závodě skončili na 1 a 2 místě. Nějaký slovenský komentátor to komentoval: takýchto kokotou bychom potrebovali aj u nás v republike

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
dovedete si přectavit co bude řikat po ní????????
rači jí tu svatbu rozmluvte!

želva
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:54
- Nahlásit

lidi,tamty věci nedělám už skoro půl roku,svatba nebude

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 12:55
- Nahlásit

davidkova renata
mohly bysme jim vyhradit něco jako arénu,navézt tam bahno aby to bylo zajímavější a pojmout to zcela komerčně.Vstupný by mohlo bejt cécéá 500kč
Paní to je genijální nápad . To uděláme. Ale 500,- je zoufale málo, přidáme tam nulu, i tak se nám lidi pohrnou . VEmte si jenom kolik lidí z cz-psa by se přišlo kouknout na Káje. I daleko víc peněz by dali

Muším vás informovat o dvou zprávách.
1. Nějaká baba z vesnice mi šlohla Šagynku. Naštěstí už jsem ji našla, babu jsem seřvala na tři doby a Šagynka je zase šťastně doma. Zdrhla mi venku za kočkou. Přímo ze zahrady. To nějak neřeším, protože Šaga už se sotva valí, takže je jasné, že kočka jí zdrhne na první strom, ona bude chvíli vyřvávat pod stromem a pak se vrátí zpátky. Jenže se nevrátila. Tak jsem ji šla hledat, sousedi a lidé na ulici referovali, že ji viděli běžet dolů. Jdu dolů, volám, hulákám, z oken vylézají lidi a potvrzují, že tudy napřed běžela kočka a potom Šagy. Pak už ji slyším štěkat. Jdu podle štěkotu a nevěřím vlastnímu oku. Šagurka zavřená v kotci na cizí zahradě. Tak jsem tam prostě vlezla, vzala si psa a koukám kde je nějaký domácí, abych ho seřvala. Vylezla paní ve středním věku a pustila se do mě, že je to její pes, že k nim přišla, štěkala jim u branky a chtěla jít k nim (patrně tam zaběhla ta kočka). Ten barák je cca 100 metrů od našeho. Baba musela vědět, že ten pes je můj, celá vesnice to ví, jelikož skoro všude se mnou chodí celá smečka. Se mi zvedl adrenalin zase
Těsně po tom, co jsem přišla domů mi skypuje Gábina, že jí utekla Akéla II. Neobtěžují se ji hledat, jelikož neví kam šla. Jednou se prý objevila v bráně, zase se vytočila a utekla než ji stačili chytit. Chce abych si ji chytla a vzala si ji zpátky, prý už ji nechce. Raději jí mám pořídit štěně. Akéla je nezvěstná a nemůžu ji najít . Nechat si ji taky nemůžu, nemám ji kam dát, o společnost malých psů nestojí a velcí zase nestojí o ni. Asi ji zase strčím na půdu a začnu inzerovat. Takže kdyby někdo chtěl čuvačku je tady Akéla. Bože, to je zase den.

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:43
- Nahlásit

isdpch
to je super kravina, dovedeš si představit tak 10 venčících lidí se zvonama na hlavě

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:51
- Nahlásit

benda2
dovedeš si představit tak 10 venčících lidí
No mezi náma,mě by stačil jeden!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:53
- Nahlásit

benda2
10 venčících lidí se zvonama na hlavě
No, u toho se musí sedět v lotosovym sedu, takže bych se ňákýho veřejnýho pohoršování neobávala, když usednem někam, kde bude tma, třá si nás ani nikdo nevšimne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:56
- Nahlásit

isdpch
Gerda
N jó,ale teď mi došlo....Petrovi tam ty zvony držet budou,ale co my vlasatí????

Benda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:03
- Nahlásit

Gerda
u toho se musí sedět v lotosovym sedu
to platí u těch hodných pejsků, u dominantních to musíš mít delší dobu.

jablunka
hold obětuješ vlasy pro kynologii

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:05
- Nahlásit

jablunka
Petrovi tam ty zvony držet budou,ale co my vlasatí????

My ostatní si oholíme hlavy, ono už se to v tom lotosovym sedu ztratí. Aspoň nacvičíme ty mantry, až pojedem k Můdr meditovat na zahradu s ajkydystíma v sukních.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:06
- Nahlásit

Benda
u dominantních to musíš mít delší dobu
ale prd, prostě ho před aplikací metody necháš jen vykastrovat a on se stane submisivním, nebo prostě použiješ větší zvon.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:07
- Nahlásit

Akéla je odchycená a zavřená na půdě. Kdo chcete čuvačku?

Na zvony nemám čas se podívat, tady se zase všichni zbláznili a za půl hoďky mám být u hogofogo důležitého klienta . Pro jistotu mě rovnou přihlašte, a´t mi něco důležitého neuteče

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:08
- Nahlásit

Benda
hold obětuješ vlasy pro kynologii
Před třema rokama sem se nechala ostříhat na 3 mm,teď už to konečně dorostlo přez krk a zas mám jít do toho???Ani náhodou!!!Rači nebudu vekokynolog!

želva
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:14
- Nahlásit

jablunka
jak já bych ráda šla na ježka nebo uplně do hola,ale neslušeloby mi to,mě ty dlouhý vlasy děsně s...o

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:15
- Nahlásit

jablunka
želva
Tak to já sem si v touze po dlouhých vlasech nechala jedny takový nastřelit bužírkama do hlavy. Dnes je mám v šuplíku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:20
- Nahlásit

Gerda
já sem si v touze po dlouhých vlasech nechala jedny takový nastřelit
Tak moc sem po nich zase netoužila!
Dnes je mám v šuplíku.

Jako důchodce žuby ve skleničce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 14:23
- Nahlásit

jablunka
Dají se použít opakovaně, takže teď jen čekají na svou příležitost

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání