Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 21:40
- Nahlásit

Biluška
proč jsme si k těm krásným pejskům pořídili tohle
na tohle se ptají všichni příbuzní mé ženy

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 21:51
- Nahlásit

benda2

davidkova renata
o kolik jsi přibrala? Myslím, že jsi, ségra, pořád břídilka!

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 22:54
- Nahlásit

Lola1
o kolik jsi přibrala?

to ti klíďo prozradím za Davídkovou : 15 deka a je z toho na mašli,anorektička jedna vychrtlá.

benda2
Člen
# Zasláno: 2 Led 2008 23:07
- Nahlásit

Neessi
já jsem padl z 105 na 97kg .......... asi budu nemocnej

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 07:12
- Nahlásit

benda2
já jsem padl z 105 na 97kg .......... asi budu nemocnej

Ty nebudeš nemocnej,prostě ti nedali pořádně nežrat a nebo jsi abstinoval -víš co je kilodžaulů v chlastu?

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 07:31
- Nahlásit

Brýýýýýýýýýýý ráno,fšicíííííí

Tak jsem včera měřila ty tlapky Bordžínky ¨kvůlivá tomu cirgůsu,když ji budem vydávat za lva.Tady má tlapky v poměru k mým hnátům(velikost 38 v tlustejch fuseklích)Bude to stačit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 08:21
- Nahlásit

Právě jsem našla svoji nejoblíbenější čelenku. Je úplně mrtvá . Ty bestie ji zabili a rozkousali . Bezvadně mi ladila ke kostýmu a nepadala mi z vlasů Měla jsem ji od svých sedmnácti . Jsem smutná a vyhlašuju tryznu za svoji černou čelenku.
Jo, abych nezapoměla vyměním devět psů za akvárko s příslušenstvím, je mi absolutně jedno komu, nejlíp někomu kdo je bude třikrát denně mlátit, protože si nic jiného nezaslouží.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 08:43
- Nahlásit

Biluška
On totiž případné zloděje odpuzuje už tím smradem
No a úspěch se dostavil! Na co plot a alarm?? Akorát si dejte nějaký výstražný cedule na pozemek,aby vás pak nežalovali za vobecný vohrožení a těžký ublížení na zdraví
Lola1
kolik jsi přibrala
Nechci vo tom mluvit!!
Neessi
Bude to stačit
No myslim,že jo,můžete zařadit číslo Sloní žena (čuba )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 08:44
- Nahlásit

Biluška
vyhlašuju tryznu
Helejte,ale nebude se vybírat na věnec ,že ne??????
Já teda pro jistotu musim ted vodejít a nevim esi se stihnu eště vrátit,takže...
mi absolutně jedno komu, nejlíp někomu kdo je bude třikrát denně mlátit
Je nabídněte mysliveckýmu svazu

želva
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 08:51
- Nahlásit

dobré ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 08:54
- Nahlásit

davidkova renata
Je nabídněte mysliveckýmu svazu
To jsou žabaři. Nechtějí je . Už jsem jim vnucovala Šagynu a marně

Helejte,ale nebude se vybírat na věnec ,že ne??????
Nebude, já ji obřadně pohřbím v kamnech a místo smuteční hostiny sežeru pár perníčků co tu zbyli od Vánoc. Ale mám depičku

Lilátko má rýmečku a kašlíček. Jestli to od ní chytne chlap tak se oběsím na půdě, hned vedle sovího hnízda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:00
- Nahlásit

Biluška
To jsou žabaři. Nechtějí je
Pche...patrně si nevědí rady se "zkaženými psy"
Lilátko má rýmečku a kašlíček
ajaj...abyste neměli nakonec třá psincovej kašlík Dejte jí meducínku a nepouštějte ven(bude vám vděčná jak nigdo )
tak se oběsím na půdě, hned vedle sovího hnízda
počki,počki..abys tu sovičku nevyděsila,dyk víš,že jí chcem adoptovat jako Kana!Můžem s ní pak dělat ííííípo

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:08
- Nahlásit

davidkova renata
ajaj...abyste neměli nakonec třá psincovej kašlík
Prdlačky. Je to ještě větší hypochondr než Isdpch a můj sameček dohromady . Má normální rýmečku, ale umírá na to . A ještě ke všemu si neumí zakrýt tlamu když kýchá a ohodí všechno kolem

nepouštějte ven(bude vám vděčná jak nigdo )
Pokud se ovšem venku neobjeví kočky Když projde Líza přes zahradu tak Lilátko je schopné proskočit oknem

Mimochodem, mladšímu dítěti Ježíšek naježil písničky "Alf na diskotéce" . Fšichni jsme se shodli na tom, že Lilátko skutečně je mimozemšťan, odpovídá tomu nejen vzhled, ale i povaha a text oněch písní. Na ukázku cituji úryvky
- "planeta Země je jako stvořená pro mých sedm žaludků "

nebo můj neoblíbenější
- já nejsem vybíravej
spolknu i brambor žhavej
ráno si místo vloček
dám čerstvou šťávu z koček.

Prostě celé mimozemské Lilátko

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:43
- Nahlásit

Dobré ráno dobří lidé i ty, matko krkavčí!

Biluško - isdpch má od včerejška infekční meningitidu, včera sem mu to poradila, chce se tim ale dnes vytáhnout sám

Můdr - fakt je to eště pejsek, nebo už se začínáš zmenšovat? Určitě může mít ovčák parametry koníka? Máme na sídlišti přerostlýho briarda, říkáme mu Bizon, bo tak vypadá, zatím je ještě o mnoho větší než Bordžínka, ale asi už jen chvilku...

želva
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:44
- Nahlásit

Gerda
zdar,tak nám konečně začalo mrznout

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:48
- Nahlásit

želva
ano, konečně! Včera už zas Marie běhala vesele, i dnes ráno, žádnou petardici jsme nezaznamenaly, takže budeme mít i mráz, i velké pěkné procházky.

ŠICKNI
Pojďte se v neděli procházet!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:50
- Nahlásit

Gerda
isdpch má od včerejška infekční meningitidu, včera sem mu to poradila, chce se tim ale dnes vytáhnout sám
Tý jo, dost dobrej . Leží s tím ve špitále? Mám začít škubat karafiáty na věnec?

želva
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:52
- Nahlásit

Gerda
já jedu do Chuchle k janice tuto neděli

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:55
- Nahlásit

Čus fšicíííí.......

Sem na tom jako Lilátko,mám šílenou rýmečku a prskám fšude kolem sebe!K tomu mírně zvýšenou teplotku(u mě horší než gdyž mám čtyrycítky ) a umírám!
Tagže prosím nevyhazujte ještě adventní vjence,páč je stopro použijete mě na rakef!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:59
- Nahlásit

jablunka
Tagže prosím nevyhazujte ještě adventní vjence,páč je stopro použijete mě na rakef!
už jsem ho slíbila Ispdchovi . No nic, skočím k sousedce jestli by mi nedarovala svůj

Gde je vůbec Isdpch? On už umřel na tu meningitídu, nebo co? Nebo na infekčním nemaj intronét?

želva
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:00
- Nahlásit

jablunka
super,najdu ti nejaké na hřbitově,za chvíli jdu okolo,tak nějaké posbírám

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:04
- Nahlásit

Biluška
skočím k sousedce jestli by mi nedarovala svůj
Obejdi fšechny sousedy f okruhu 5 km,moc bych chtěla aby to vypadalo,že mě fšichni milovali!
Nebo na infekčním nemaj intronét?
Teď už ho maj skoro fšude,ale jestli mu už naskákaly fleky,tak ho k němu nepustěj!
želva
najdu ti nejaké na hřbitově,za chvíli jdu okolo,tak nějaké posbírám
Vem co uneseš,bude to honosnej fůnus!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:13
- Nahlásit

jablunka
Nesmíš se tý nemoci podat, musíš bojovat, i když chápu, že taková teplotka je mnohem horší než horečka. Mě je vždy v horečce moc krásně, ale bohužel ji mívám jednou za 5 let. Nechytám ani chřipkové viry, naposledy jsem byla nemocná ještě v greji před 10 rokama, kdy jsem měla zánět čelistních dutin a musela 14 dní ležet. A to jsem si horečku krásně užila, bylo mi moc krásně. Jinak furt nic, nebo něco speciálního, já sem spíš na úrazy, nebo něco, s čim se neleží a neni u toho horečka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:14
- Nahlásit

jablunka
Obejdi fšechny sousedy f okruhu 5 km,moc bych chtěla aby to vypadalo,že mě fšichni milovali!Vem co uneseš,bude to honosnej fůnus!!!
Dobže, dobže, kvůli tobě vyplením i zahradu. Mám tam krásnej sušenej bodlák a tři zmrzlé karafiáty

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
Dobže, dobže, kvůli tobě vyplením i zahradu. Mám tam krásnej sušenej bodlák a tři zmrzlé karafiáty
Bože,ty si na mě tak hodná,skoro mě to rozbrečelo! Díky dobrý čéče!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:31
- Nahlásit

isdpch
mně vytáhne do hospody, sama tam popíjí nealkoholické piovo a mě nechá napospas své kámošce
Kdybych nebyla vozem, dala bych si taky ))) Kačena má taky dneska meningitidu, taky ji bolí hlava, asi to bylo infekční ))))) Už se sem chce hlásit, čeká na heslo
Jo a v sobotu na cvičák nejdu, půjdeme do té zoo, už sem se rozhodla. Cvičit začnem malinko později, jen co bude mařka zase OK, což už včera docela i byla, myslim, že se rozhodovala, jestli jí víc vadí jízda autem, nebo potenciální nebezpečí dělbuchu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:13
- Nahlásit

jablunka
Sem na tom jako Lilátko,mám šílenou rýmečku a prskám fšude kolem sebe!K tomu mírně zvýšenou teplotku(
dej si čerstvou šťávu z koček ,to tě postaví na nohy
isdpch
ty nemůžeš mít meningitídu!Sídlí myslim v mozku.... Co tam máš dál???

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:16
- Nahlásit

isdpch
nespim .......
Já taky, to je v tomhle věku normální . Anavenol bereš?

Mimochodem, žádnej Špína, ARAN Z DOBRÉHO BYDLA to je . Sem mluvila s plemennou knihou a s chovatelkou

benda2
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:22
- Nahlásit

dobrý den lékárníci i Vy pacienti
zdravím i abstinenty a taky ty druhé teda isdpcha

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 11:28
- Nahlásit

Gerda
Můdr - fakt je to eště pejsek, nebo už se začínáš zmenšovat?
se nezmenšuju,jen se mi zase zmenšily džíny v pase.
A Bordžínka se zatím chová,jako pejsek-myslíš,že je to zakletá vobluda?

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání