Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4509 . 4510 . 4511 . 4512 . 4513 . 4514 . 4515 . 4516 . 4517 . 4518 . 4519 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:23
- Nahlásit

davidkova renata
ses posrala né??????????????????????????? si normální???? nemám žebříky a podobný úchylárny!
nebuj žebříky Äčko apod. bude dělat Baruška, ale aby toho neměla moc páč ještě bude dělat aporty různejch předmětů a přepadení v krámu tak chůzi bez vodítka, máš různý odložení???? a máš polohy před psovodem????? budeš dělat ty sem se rozhodla
leyenda

orotka1
No počki počki, je zákaz drásání takze žádná demogracyje,

To jo, drasani je zakazany a musi se brzy vstavat a makat a taky je vecerka, ale i kdyz neco nadrasas, tak ti to nesmaznou

hele a co si z toho tady gdo dělá????? Spíš mi přinde, že gdyž se napáíše zákaz psaní píše se o to víc

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

vaše vlastní???
ne, vlastni jsem planovala az na pristi rok

Biluška
Ale kupte jí ještě novou pračku na výpomoc. Nebo ne,radši kupte dvje nový pračky a tahle jim bude šéfovat Ať už se na starý kolena tak nedře
Pani, vy ste zlata , vodjakziva mi bylo jasny, ze ste hodne a ynteligentni cek, moc dobrej napad, at si chudera uzije zaslouzeneho odpocinku, jdu hned vzit naky utulaky, abych na to mela, pac mnozit, to by bylo nadlouho, tohle je urgentni situace

dorotka1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:25
- Nahlásit

leyenda
Lidi a von si to sem nechodi nigdo vod vedle kontrolovat?

A proč myslíš že sem tady?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:26
- Nahlásit

Alexa
hele a co si z toho tady gdo dělá????? Spíš mi přinde, že gdyž se napáíše zákaz psaní píše se o to víc
Tento jev už ovšem delší dobu podrobujeme vědeckému zkoumání. Náš team momentálně požádal o několik dotací a jakmile budou připsány na náš účet vrhneme se do pátrání plnou silou . První výsledky očekáváme zhruba v sedmé dekádě příštího desetiletí

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:28
- Nahlásit

dorotka1

ty si sem chodila jako do lazni, votpocinout si...
Ja myslela vopravdicka kontrola zodpovjednejch opravnenejch

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:28 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Gerda
seš furt f tý bance?

ne e-
sem v ústavu. šíleným ústavu plným debilůch.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:28
- Nahlásit

leyenda
jdu hned vzit naky utulaky, abych na to mela, pac mnozit, to by bylo nadlouho, tohle je urgentni situace
Nj, množení holt chvíli trvá, ti útulkáči budou jistější. Ale musíš pečlivě vybírat, nejlepší jsou staří. Čím starší tím líp. A taky musí být nějak postižení, nebo nemocní, nezapomeň na to

dorotka1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:29
- Nahlásit

Alexa

No já než něco vysmolím tak je popsaná celá stránka, normálka nestačím otáčet stránky.natož nějak reagovat.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:30
- Nahlásit

Biluška
Hele je mi v podstatě jedno, jak to uděláš, ale prosila bych na zejtra besedu v Moravanech, ja?
Mluvila jsem s bratem a přijede na vejk sám. Takže když jsi to s Bukovinkou netrefila, dávám ti ještě jednu šanci.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:31
- Nahlásit

Biluška
dik za typ, budu je brat rovnou hrobnikovi z lopaty, abych si nak nenabehla

tak si hezky drasejte, ja tady nemam zadny pravomoce ani funkce, vecer si to doctu

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:31
- Nahlásit

impact
s Bukovinkou netrefila
To byla Dubovinka Si ty stromy už konečně zapamatuj

na zejtra besedu v Moravanech, ja?
Je tam vůbec aspoň škola? Essi ne tak to uděláme jinak, pošlu tě tam na služební cestu, jo? Budeš mít za úkol se tam podívat a zjistit essi je tam škola

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:33
- Nahlásit

leyenda
ja tady nemam zadny pravomoce ani funkce,
To bysme ovšem měli napravit. Nějakou hezkou funkcičku vám přidělíme paní. Chcete být třá Ministr zahraničí?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:35
- Nahlásit

A já jsem co? Lit?

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:35
- Nahlásit

Biluška
To byla Dubovinka
He? Byly to Drnovice, plantalo. A Bukovinka byla hned vedle.

Essi ne tak to uděláme jinak, pošlu tě tam na služební cestu, jo? Budeš mít za úkol se tam podívat a zjistit essi je tam škola
Šiš, to by možná šlo. Herdek, ale to jsme měli vymyslet dopředu. Teď by to byl trapaaaaaaz jak cip tam dojet, když jsem už volala bráchoi, jestli je v Bukovince nebo v Moravanech, páč já jsem kousek od Bukovinky. Ty woe, jako. Dělej něco.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:36
- Nahlásit

dorotka1

No já než něco vysmolím tak je popsaná celá stránka, normálka nestačím otáčet stránky.natož nějak reagovat.
nebuj kolem půl 4 bude útlum

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:37 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A já jsem co? Lit?
no toho je dycky málo, tak jesi chceš....já bych chtěla rozdělovat dotace, vybírat poplatky a tak vůbec dělat s penězma, kerý nemusim nikomu dávat, že bych je jako přijímaala. A až budu mít 10 milijónů, koupim si důl. Bude se menovat Petr Bezruč.

Alexa
vem toho pudla ti řikam f sobotu!!!!!!!!!!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:37
- Nahlásit

Alexa
nebuj kolem půl 4 bude útlum

to všichni vypadnem z práce...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:39
- Nahlásit

Gerda
Alexa

Oni budou v sobotu malí pudlata??? ))) Nejsem infekční )

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:41
- Nahlásit

hlavně vemte v sobotu někoho, kdo si bude hrát s Trixem, nebo bude celej den plakat!

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:44
- Nahlásit

Maky a Trix
kdo si bude hrát s Trixem, nebo bude celej den plakat!
dementí mu nestačej?????

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:45
- Nahlásit

Alexa

dyž von na ně bude skákat a bude jim volizovat obličeje a bude u toho hlasitě dávat najevo svojí radost... tak nevim, jak se na to budou tvářit. možná se bez toho ještě rádi obejdou...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:45
- Nahlásit

Maky a Trix

Ty jedeš v sobotu do Jílového?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:46
- Nahlásit

Maky a Trix
hlavně vemte v sobotu někoho, kdo si bude hrát s Trixem, nebo bude celej den plakat!
lucka veme to svý čévéčko, to už je jistý, pošlem je na louku za cvičák, tam se můžou třá zmlátit.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jsme se pozvali.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:49
- Nahlásit

Maky a Trix

To je super )))) Ráda tě poznám osobně a Brita si bude s panem Trixem hlát a bude mu dávat pusinky na čumáček protože je hrozně podobnej Beňouchovi

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:53
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

jen aby mi ho nesežrala...

dorotka1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:53
- Nahlásit

isdpch
rozumíš tomu, když se píše takhle enbo ot ptřeujbeš překldávat do desenštiny ?

tak jestli mi nabízíš překlad, nebudu proti

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:57
- Nahlásit

dorotka1
essi ti teda můžu poradit, tak gdyxž chceš citaci tak si myšítkem vymodři - to by ti nemělo dělat problém - to co chceš citovat a pak gdyž je to modrý klikni na citát a ono se ti to udělá kurzívou

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix

To víš, je to čévéčko, několikrát jí povalim na záda a budu doufat, že se časem uklidní ale aspoň jí tim ukážu, kdo je tady pánem teda ženou

kachna_
Člen
- Nahlásit

isdpch
dík,, už jsem si to přeložila sama, tak tam hol měmcí budou mít pár hrubek no

<< 1 ... 4509 . 4510 . 4511 . 4512 . 4513 . 4514 . 4515 . 4516 . 4517 . 4518 . 4519 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání