Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4356 . 4357 . 4358 . 4359 . 4360 . 4361 . 4362 . 4363 . 4364 . 4365 . 4366 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:09
- Nahlásit

makrel
V práci? Najít si něco jiného třá... Věnovat se původní práci na půl úvazku a najít si něco úplně jiného...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:14
- Nahlásit

pawLINko

Studuješ, studuješ? ))))

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit

A kdo bude na tý akci živit toho gentlemana z Vlčár...?
Předpokládám, že auto už mu funclub koupil...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:19
- Nahlásit

jbat

Cože?

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:40
- Nahlásit

jbat
jede taky vyklepnout Sali? Nebo pro dalsi vlce? Na co ty vlky vlastne ma?

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:02
- Nahlásit

pawLINka
jo v práci, po třech letech bez dovolené s volnem max. o Vánocích už mi to nějak leze na mozek...asi začnu taky roznášet letáky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:19
- Nahlásit

makrel
.asi začnu taky roznášet letáky
Dobrý způsob na odreagování...

Nedávno nám říkala psycholožka, co nás učí, že ona má proti syndromu vyhoření učení ve škole plus je psycholog v manželské poradně. Říká, že by nemohla dělat jen jedno z toho...

A znám jednu ženskou - úspěšnou podnikatelku - která chodí za 50 Kč na hodinu dělat do hospody. Jen tak, brigádně.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit

pawLINka
taky mám takový pocit, že tak skončím...klidně bych šla chvíli dělat na pár hodin pokojskou, do hospody, sázet stromky nebo cokoliv, kde se nemusí přemýšlet

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:32
- Nahlásit

makrel

Tak to já bych musela někam, kde se právě přemejšlí... (pracuju u soudu)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:46
- Nahlásit

makrel
Tak to zkus. Já si myslím, že je to jen ku prospěchu. Třá v hospodě se čék fakt odreaguje. Teda mě to aspoň fakt baví.

Lucie Kratochvílová
Tak to já bych musela někam, kde se právě přemejšlí... (pracuju u soudu)

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit

pawLINka
A znám jednu ženskou - úspěšnou podnikatelku - která chodí za 50 Kč na hodinu dělat do hospody. Jen tak, brigádně.
Kde na to bere čas proboha?
Se syndromem vyhoření zatím nebojuju, ale s časem úplně děsně. Občas bych potřebovala tak 2-4 klony, abych všechno stíhala. Nejhorší na tom je, že mám pořád spoustu nápadů a zlepšováků, které bych chtěla realizovat, ale prostě nemám kdy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:48 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
Mno ona má několik podniků, které jí vedou zaměstnanci. Ona je vlastně hlavně objíždí a koordinuje... A k tomu ještě ta hospoda.

Ty máš ale podnikání ze svého koníčku, navíc se to netýká jen jedné věci, proto si myslím, že u tebe syndrom vyhoření tak nehrozí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit

pawLINka
Ty máš ale podnikání ze svého koníčku, navíc se to netýká jen jedné věci, proto si myslím, že u tebe syndrom vyhoření tak nehrozí...
Syndrom vyhoření fakt ne, ale syndrom nedostatku času mám už dávno

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit

Biluška
já mám momentálně oba...

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:12
- Nahlásit

pawLINka
Biluška
makrel
tak já se f práci dycky dobrovolně hlásim, dyš má přiject náfštěva, že budu pomáhat šůrovat barák. Kolikrát i při vaření si kafe prostě umeju všechno nádobí, nebo du a utřu fšude prach, nebo debordelizuju kuřárnu. Prostě hodinu si dělám bez přemejšlení, stresu, v klidu šůring. Aspoň mi pak na chvíli přestane tik v oku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:20
- Nahlásit

Děfčata neumim tady zakládat témata, můžete to prosim některá udělat? Přišlo mi teď mailem:

Ben - Německý ovčák 7-8 let starý, urgentně hledá milujícího pána!!!!
Ben byl nalezen v příšerných chovných podmínkách prostoru kravína (vlastní obrázek o nevyhovujících podmínkách si můžete udělat, díky přiloženým fotkám). Jeho původní majitel kravín prodal a milého Bena nechal na pospas jeho osudu.
Když jsem Bena před veterinární ordinací uviděla, zhrozila jsem se. Kožní zánět na 80% těla, pokousaný od potkanů, vši, blechy, svrab, vyhublá kostra. Zcela zlomený pes, odevzdaný osudu osm let sedící na promočeném slamníku, tupě zírající do zdi.
U Bena jsme zahájili léčbu antibiotiky a provádíme léčebné koupele, svrab, vši a blechy jsou již odstraněny z Benova těla.
Je naočkován, odčerven. Nemá již na žádné parazity! Nyní u Bena provádíme léčebné zábaly kůže a obnovujeme růst chlupů. Dále pokračuje léčba antibiotiky.
Na Bena byla pořádána celorepubliková sbírka ve které, bylo vybráno 14 300 Kč na jeho léčbu.(Nový majitel nemusí mít obavy s finančním vydáním, léky a doplňková výživa budou Benoj nakoupena naším střediskem CANIS) Více o sbírce a průběhu Benova léčení naleznete na odkazu (http://www.mija.estranky.cz/stranka/ben-z-kravina (http://www.mija.estranky.cz/stranka/ben-z-kravina ))
Beník začal přibírat na váze a jeho stav se začíná zlepšovat.
Ben však akutně potřebuje novou rodinu, milujícího majitele, ruce které pohladí, srdce, které bude milovat a Ben bude vědět, že má pro koho každé ráno otevřít oči a radostně zavrtět ocasem na přivítanou.
Beník je moc hodný pejsek, neničí věci, v bytě si najde místo kam si lehne a pozoruje chod domácnosti, když vařím, asistuje mě tiše v kuchyni...vzpřímeně se posadí a pozoruje, jaké, že to dělám dobroty a čeká co upadne, nešikovné kuchařce...
Nevadí mu společnost ostatních pejsků, koní, koček, vůbec není konfliktní a to ani k dětem. Poslouchá, na vodítku chodí o dva kroky napřed, ale netahá. Je vhodný jak do bytu, tak do domu se zahradou. K rodině či jednotlivci, ke starým lidem (Ben není žádné třeštiprdlo, je to opravdu velice klidný a hodný pes). Rád poznává nové věci, neboť za osm let pobytu v kravíně , neměl možnost pocítit slunce, kapky deště na kožíšku. Vše se zájmem pozoruje, ptáky, čichá ke kytkám...jako malé štěně, koketuje s vodou v rybníce. K lidem má i přes tvrdý život plný odmítnutí, ohromnou důvěru. Na vycházkách hned ke každému zamíří, postaví se před něj a upře svoje čokoládové oči ve kterých je ohromná prosba.... Chci domov, chci milující páníčky...nemám nic víc než otevřené srdce plné lásky, kterou chci moc někomu dát, chci tolik?
Bohužel nevíme jak dlouho si Ben udrží tohle nadšení, začínám na něm pozorovat, že pomalu ztrácí naději a trpí tím, že nemá domov.
V minulosti jsem zažila, podobnou situaci kdy se mě podařilo uzdravit týraného, Československého ovčáka. Po uzdravení jsem jej předala do útulku, po měsíci mě, ale přišla zpráva z útulku, že Rex, přestal jíst a upadl do letargie a začal hladovět a zemřel. Byl fyzicky zcela zdráv, veterinář se domníval, že Rex prostě ze žalu a samoty už nechtěl dál žít a vzdal to. Pro Bena se tedy snažím najít co nejdříve nový domov, mám strach, aby se situace neopakovala. Bohužel v našem středisku CANIS je mnoho pejsků s podobným osudem a všechny si je nechat nemůžeme.
Pomožte mě prosím tak, že Benův smutný příběh rozšíříte všude kam můžete, noviny, inzerce atd. Zachrání te jeden život a to je přeci k nezaplacení, nemyslíte?
Více informací na telefonu 724 803 265

begin_of_the_skype_highlighting_end_of_the_skype_h ighlighting Jitka Tržická.
Alexandra Bauerová
Malinois Kennel - http://sakrabeskydy.wz.cz/

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit

Gerda
dala jsem to do samostatného, ale neumím fotky

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:48
- Nahlásit

Gerda
jak to že fotky umíš vložit a založit téma ne???

impact
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:48
- Nahlásit

Děká někdo vejcuc? Nestíhám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit

makrel
díky moc,fotky zas umim já - šak víš, jak měl děda minule radost )))

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:02 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

impact
Bajkonurova nejede do chatek, Gerda a Davidkova jedou us dneska, aby to nasly, berou si topeni paaac je zima, Alexa jede as v patek, Makrel je vyhorela (intelektualne) a pude sazet stromky nebo roznaset letaky - bacha konkurence pro nemethovou5, Pawlince se na pokladne intelektualni burnout asi vyhne, celej den se zase pilne ucila, je zalozena nova fora o Benovi, LucYnka by chtela pro kocky automatyckej hajzl za cenu prevysujici prevodni poplatek za stare auto, skoro fsude prsi - nejvic tady u me a u Makrel na zachode
Jo, Davidkova ma deprezi ale nevim z ceho

impact
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit

leyenda
Takže žádná změna. To jsem rád. Je fajn, když se některé věci nemění.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit

leyenda
vy umíte dělat takové hezké výcucy

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:17
- Nahlásit

Děcka, já su dneska mrtvééé. Úplnej brnaut, naštěstí yntelekt to nezasáhlo (gde nic neni, ani smrt nebere...ale věřim tomu, že moje banka by mi to sebrala...)Sem si fčéra kontrolovala, jesi nemám nedoplatky na pojištění domácnosti, bo poslední dokument, o kerym vim, je druhá upomínka o nezaplacení pojistné částky. Tak tam volam, řikam, že sem nebohej čék, že to hnet doplatim, ať mi tu pojistku nerušej, pani koukla do papírku, řekla, že tam mám přetplacíno na dva kvartály, já řikam - jak to? Vona zas - že neví, že to je zaplacený na půl roku dopředu - tak řikam, že teda děkuju, že mě potěšila, vona zas že je tedaráda a naschle.
Chápete, že vůbec nevim, že sem tam ty prachy poslala? A dokonce dvakrát? By mě zajímalo, kde mám teda zbytek vejplaty, dyš sem teď f kontokorentě.....komu sem jí poslala???!!!!!!! Hnet mi to vraťte vy čůzy!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:26
- Nahlásit

Můj pes rozhodně tráví čas sportem, aktivitou a furt musí něco dělat! Je to sportovec:

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:31
- Nahlásit

Gerda
By mě zajímalo, kde mám teda zbytek vejplaty, dyš sem teď f kontokorentě.....komu sem jí poslala???!!!!!
mě teda bohužel ne. vztahuje se ti to pojištění domácnosti i na prosakování vody ze střechy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:36
- Nahlásit

makrel
vztahuje se ti to pojištění domácnosti i na prosakování vody ze střechy?
to nevim...nejsem pod střechou...mám nad sebou ještě tři patra lidích...takže vlastně vztahuje, bo dyš mě někdo vytopí, pojišťovna mi to uhradí. Když ne pojišťovna, tak biluše, bo to zařizovala.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:37
- Nahlásit

Gerda
právě že pojištění, na které jsoukoukala, se na nictakového nevztahovalo. Já jsem pod střechou a chčije mi do záchoda. Zaplatí mi to Biluše??

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:41
- Nahlásit

makrel
Zaplatí mi to Biluše?
zkus to
třá si ještě něco z pojištění pamatuje

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:44
- Nahlásit

makrel
Zaplatí mi to Biluše??
jesi máš něco, čeho se bojí, tak určitě....

<< 1 ... 4356 . 4357 . 4358 . 4359 . 4360 . 4361 . 4362 . 4363 . 4364 . 4365 . 4366 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání