Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:10
- Nahlásit

Gerda
Nebo si tim chtěla říct
ja, co ja? to rekla Blbisova prece
Bože to sou vstachy
nemame to lehky, to vopravdu ne

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:14
- Nahlásit

StaHi
ja, co ja? to rekla Blbisova prece

JÁ TAKY NIC!!!

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:21
- Nahlásit

Dobré ránko vespolek

Jdu balit na víkend, pak s čoklíkama a nakonec musím ještě něco dobrého upéct s sebou... tak mám práce ažaž....moc nepište, ať pak nemusím dočítat litániééé

StaHi
zítra nedorazíme .... mužskej potřebuje něco vyřídit v chatě a pak v Sedlčanech, tak by jsme nestíhali

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:24
- Nahlásit

StaHi
to rekla Blbisova prece
no já nevim, kdo jí vnucoval autismus v linku.....ale možná proto si pořizuje minigolyji, aby měla aspoň jednoho chytrýho psa....

janika
Takže je nás tady těch ču...vlastně víc.....)))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:27
- Nahlásit

jbat
Znám fšechny, ale veřejně to řešit nebudu. Písni mi to do mailu, plís.

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:30
- Nahlásit

Gerda
ja nikomu nic nevnucovala, ja se jen slusne optala

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:33
- Nahlásit

brut
tak dorazite jindy, zatim se nikam nestehuju .-)

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:38
- Nahlásit

Biluška
jakej máš mail?

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:39
- Nahlásit

Gerda
no já nevim, kdo jí vnucoval autismus v linku.....ale možná proto si pořizuje minigolyji, aby měla aspoň jednoho chytrýho psa....

můj pes aspoň nechce být zas každou cenu jiné plemeno, to tvoje maryje chce bejt JRT, proto si ukusuje nohy...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:43
- Nahlásit

Gerda
že byl harant unavenej?????????

jedna zásadní poznámka - HARANTI NEJSOU NIKDÁ UNAVENÝ, NIKDÁ. Pudeš s nima z Dejvic pěšky do ŽOOLOO, celej den tam budete trajdat, pěšky pudete zasejc zpátky do těch Dejvic, ty už ve Stromajdě dojdeš k poznání, že zdechneš někde na lavičce a haranti doma pak budou ještě řádit. Je to stejná verbež jako čokli

StaHi
byli tu dva, starej a mladej, zkusenost a vitalita

kuva vi si ale dopřáváte!!

, tece mi voda!

ty vole, dneska je fakt rychlá doba, ledva ji nakryli, už ji praskla plodofka a vona rodí!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:46
- Nahlásit

StaHi
toz kdy spustime tryznu

teď ste spouštěla bombarďáky, to vám nestačí? Můžete zatim spustit třeba rolety, než to dáme dohromady, dyk já nemám co na sebe!!!!!

jbat
to je pededééé!

jenom pade? Nebyla by lepčí aspoň stofka?
Gerda
že Blbís je rejnmen?? Takže můj bratr

tak konečně ste se dočkala co? Sice ste chtěla původně sestru, ale je krize, berte i bráchu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:57
- Nahlásit

jbat
můj pes aspoň nechce být zas každou cenu jiné plemeno
no to ani nemůže, dyš JE plemeno - Maryje je tolik plemen, že si klidně může vybrat! A nohy už si neukusuje, bo ví, že dyby chtěla bejt JRT, musela by tančit jako Blbís a to vona neumí!

PetraK
Je to stejná verbež jako čokli
Máte pravdu, je to zásadní poznání. Sme fčéra s tou kamarátkou zkoušely, jesi pes je stejně chytrej jako tříletej harant. Jako je fakt, že sme si nevybraly k pokusu optimálního pséka, že mohly bejt ve výběru chytřejší eksempláře, ale zjistily sme, že pes sice neumí mluvit slovama, ale je schopen plnit stejné povely jako 3letej harant. Navíc pes má výhodu, že nedělá scény přet spanim.

PetraK
tak konečně ste se dočkala co?
Ale jo, sem docela ráda, jen sem si spíš fakt přála sestru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:00
- Nahlásit

jbat
no přece libuse.kotkova zavinač seznam.cz

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
že nedělá scény přet spanim.

no scény jako úplně ne, ale znám důvěrně jeden zrzavej eksemplář, kterej - úplně se to stydim napsat- neuměl usnout sám. Jako bez přehánění. Jak von byl zvyklej na to, že je z velkýho počtu štěňat a spali fšicí na jedný obří zrzavý hromadě, tak když přišel k nám, tak nemohl sám usnout. Prostě mu chyběla ta rodná hromada. Moch bejt vorvanej sebevíc, motaly se mu haxny únavou, ale aby si jako normální štěně lehnul a spal to ne. nemám prostě úpa normálního psa. A dodneška je v tomhle ohledu kapek - řekněme........ no zvláštní...... už ho sice nemusíme uspávat ,ale prostě ho musím zahnat, aby šel chrápat. Jinak bude sedět s krhavejma vočima protaženejma jako blédhaund, hlava mu bude padat únavou, ale NEUSNE, asi aby vo něco nepřišel. Je to blpka pes.

, jen sem si spíš fakt přála sestru.

tak třeba se zadaří tetkon s tou minigólií? Třeba vám Jébat pořídí minigólií sestřičku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:15
- Nahlásit

PetraK
Třeba vám Jébat pořídí minigólií sestřičku?
Ale dyť golyje sou strašně yntelygentní, to nebude rejnmen, to ne.....

když přišel k nám, tak nemohl sám usnout
Jako docela to znám, Mařena, dyš přišla, bála se úpa všeho kromě mě, dycky chodila usínat tak, že si na mě lehla. Jako úplně lehla. Sem se pak dusila, ale pes měl asi pocit ňákej dobrej...pak naštěstí zjistila, že pod postelí je to fajné a zabrala místo tam.

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:19
- Nahlásit

PetraK
Jinak bude sedět s krhavejma vočima protaženejma jako blédhaund, hlava mu bude padat únavou, ale NEUSNE, asi aby vo něco nepřišel
todle presne ma mufatko, dyz nekde kempujem (doma kupodivu ne, to normalne chrupka) ..sedi, hlava mu pada, dyz padne moc, tak se mufatko probere a tvari se, jakoze vubec nespal.. samecek no (kamarad -litskej- tohle delava v hospode, takze to nejspis bude univerzalni samci priznak)

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:29
- Nahlásit

Gerda
to nebude rejnmen, to ne

jasně že néé, vižla je prej taky ynteligentní. Prej

na mě lehla. Jako úplně lehla.
vy jí máte z outulku, že jo pani? nebo se pletu? Asik potřebovala jistotu, aby mohla usnout. Pupík Marůškovitý. No Ešus je s tím spaním fakt hroznej doteď. Je po mě f tomdle , taky mám pocit, že musim bejt co nejdýl vzhůru No ale von má ešče vychytáfku další.......... normální pes přijde z venku a dyš je unavenej, tak si lehne a spí. A pak dostane třeba večeři, lehne si a spí, než se jde ven na večerní procházku. U nás ne. u nás se příde unavený a nespí se, cárá se bytem, pak se to začne shánět po večeři, pak po večeři to začne mít dojem, že už by se mělo jít na večerní procházku PROTOŽE BEZ VEČEŘE A VEČERNÍ PROCHÁZKY SE NEMŮŽE JÍT SPÁT! Má obcesi nějakou. prostě spát jde až má za sebou tydle dva úkony. Bez toho ani ránu. prostě usne až má všecko odbytý

StaHi
tak se mufatko probere a tvari se, jakoze vubec nespal

přesně tak!! 100x za večer umakartový čelo, ale spát nepude

AlenaD
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:34 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

Ahoj lidijové

Gerda
Huráááá, botička dorazila a funglofka, moc děkujeme. Jsem zvědavá jak se na ní bude na vycházce tvářit.

ad včerejší boulička, já jsem po štěňatech Jackie taky zjistila bouličku pod kůží na horní části stehna, trochu pohyblivou, úplně jsem byla zoufalá, hnedka mě napadla rakovina co jinýho při mý fantazii, mazaly jsme k vetovi ten krčil rameny vjeděl prd...a předstaf si! ona se jí asi fstřebala, úplně zmizela. Muselo to být po očkování, nic jinýho mě nenapadá. Vzpoměla jsem si že jsem měla jednou po injekci bouli asi rok, tak proč né pes že jo?

PetraK

Je to stejná verbež jako čokli
Horší, nesrovnatelně horší!

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:37
- Nahlásit

Gerda
na mě lehla. Jako úplně lehla
heh, to taky znam )) ..to jsem se tagle jednou probudila s pocitem, ze jsem to predeslyho dne vopravdu prehnala s cigarama, bo jsem takrka nemohla dejchat.. a von to nebyl dehtovej mrak na plicich, ale do ty doby dost vodtazity, asi tricetikilovy apebepatko, ktery v noci seznalo, ze na me bude vetsi pohodli

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:42
- Nahlásit

AlenaD

to je fakt, páč drškujou navrch a třeba dyš maj něco třeba přinýst, tak aby je člověk prosil na kolenou. dešto čokl balonek přinese rád

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:44 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Gerda
ale zjistily sme, že pes sice neumí mluvit slovama, ale je schopen plnit stejné povely jako 3letej harant.

nejde o povely, ale o komplexní kvíkvé, zda to zvíře má tu samou kombinatoriku a analýzu dat....jestli pes dokáže to samý co tříletej harant i v samostatný činnosti vyžadující logický odvozování...
já nevím, co všechno dovede tříletej harant, ale myslím, že bazilišek by mu hravě sekundoval i ve vymýšlení rozborek nerozebratelných objektů.

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:48
- Nahlásit

PetraK
no a co teprva sranda vycvik? vemte si, jak by u haranta dopat takovej ten vas 'touch'..

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:50
- Nahlásit

Biluška
máš sovu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 12:58
- Nahlásit

StaHi
vemte si, jak by u haranta dopat takovej ten vas 'touch'..

bože!! je mi to naprosto jasný! bylo byl určo vopatlaný vod Pribiňáka to velký zrcadlo v předsíni!!

zas ale určo by se líp dělalo zhasínání. S tim sem musela s Ešusem přestat, páč Brtnik se načtval, že sme poškrábali zeď , to harantí zas tak vostrý drápy nemaj, tady by to byla výhoda. Možná jediná.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:11
- Nahlásit

jbat
Nemám Asi sou nějaký ucpaný dráty, nebo co

kokoška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:28
- Nahlásit

all
Nenašel by se tu někdo, kdo by se mnou šel v červnu na Alexandrovce buď v Praze nebo Pcích? Ze známých nikdo jít nechce, protože to jsou Rusáci nebo je to nezajímá!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:33
- Nahlásit

PetraK
No vona Maryje dostává večeři, dyš eště nejsem doma, dycky k tomu mámu nějak donutí, třá že na ní dělá niagáru nebo týranýho psa. A spí jen když nejsem doma, když sem, je mi neustále v patách, což je chyba, prostě chodí za mnou úplně všude, neni samostatná. Takže když by měla jít jako sama chrápnout do další procházky, tak to jako bych musela jít chrápnout taky. Večer mě nahání do postel, krouží kolem mě a tlačí mě směrem k posteli. Pak zváží, jestli pude pod, nebo na postel chrápnout.

AlenaD
Jasně že funglofka, dyš Pardálka vysmahla na další výstavu (už nemaj vůbec kam dávat medaile a poháry, furt samý tituly a junior šampiona uš má z 5 zemí) a botku i deku si vzala s sebou )) Jen si pěkně pochoďte. S tou boloulí nevim, holky na to chmataly a zatim se shodly, že je to pohyblivý, tudíž žiju v tom, že je to jen tukofka. Musí bejt čerstvá, max 3 týdny, předtim sem jí tam prostě nikde necejtila.

Sali
jestli pes dokáže to samý co tříletej harant i v samostatný činnosti vyžadující logický odvozování...
No ten můj asi ne, Mařena se mi líp srovnávala s dvouletym harantem, ale věřim tomu, že pes pracující a používaný na práci by 3ročka hravě překonal. Voni už tříročci reagujou normálně na hovor, už nemusej slyšet jen jednoduchý věty s opakováním klíčových slov. Došla ti zpráva fčera? Stran toho masa sem tě zase buzerovala a taky stran granclí

AlenaD
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:40
- Nahlásit

Gerda
předtim sem jí tam prostě nikde necejtila.

Tukofka to taky může bejt, myslela jsem jestli nedostala poslední měsíce pigáro třeba na tu srajdu a nevstřebalo se to, něgdy se to stane

Gde jsi koupila tu botku ? Vypadá bytelně

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:45
- Nahlásit

AlenaD
nevstřebalo se to, něgdy se to stane
to se stalo mý goliji, na boku má bouličku po injekci

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 13:51
- Nahlásit

Biluška
další pokus..
nemáš i jinej mail?

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání