Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:13
- Nahlásit

benda2
jestli se ti podaří je do vánoc vycvičit tak bys mohla udělat živej betlém

Ty vado,no to je ofšem geniální!No jo kurňa.... ale kde seberu tak malý vovečky a prasátka a kravičky a kozičky ,bo zviřátka tam musej bejt,to dá rozum...chjo...

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:17
- Nahlásit

davidkova renata
tak uděláš moderní betlém, budou sedět u bedny a pít pivo a někteří zas u pc a psát na forum.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:20
- Nahlásit

benda2
tak uděláš moderní betlém, budou sedět u bedny a pít pivo a někteří zas u pc a psát na forum.
No to mi ale řekni,kam ty tradice potom dou???

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
taky mě napadlo že by to byla dobrá kynologická pomůcka. Sehnat mini psy tak by to byl stolní výcvikový instruktážní trenažér něco jako stolní fotbal.
Zrpajzící by převáděli nácvik stop, obrany, agility a další

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:39
- Nahlásit

benda2
Hm,stolní fotbal...to neni špatný...a byli by ty psi napíchlí na těch tyčkách?Bo to nevim...Jináč navrhuju počkat s aktivitama na isdpch,bo má hodně zkušeností f tomdle směru.

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
s napichováním psů na tyčky ??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:46
- Nahlásit

benda2
napichováním psů na tyčky ??
Přesně!

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
benda2
Ňák jsem tu dlouho nebyla, čekám na odvoz na oběd a hlady nějak nevidím, ale přesto vidím!
s napichováním psů na tyčky ??
Není to čínská restaurace?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:18
- Nahlásit

Lola1
Není to čínská restaurace?
Jak by mohla!

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:50
- Nahlásit

isdpch
ale pivovar se tvářil, že fachá,

to zas bude v álejích nabl.......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:22
- Nahlásit

isdpch
vezmeš normálně velký a vypereš je na devadesát a voni se ti srazej a budu k trpajzlíkům tak akurát
Ok,du zkusit narvat tu krávu do pračky...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:28
- Nahlásit

isdpch
hele teď mi došlo celbrito, ty máš vlastně svoje téma, to tady mívá málokdo, no jo no tvá sláva se začíná hvězd dotýkat, eště to tady po tově Víťa přejmenuje a jdeme si to s bendou hodit
Ty voe,nech toho nebo prasknu!!!!!
Na Roboran sem zapomněla,bo mám jiný starosti,ale buď zejtra nebo ti dám svůj .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:32
- Nahlásit

isdpch
Seš teda jako dost drzej,ale páč sem celebrita teprf krátce,vodpustim ti to.Vemu ti celej pytlik(eště mám starej),pokud ofšem nezapomenu,že jo....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:08
- Nahlásit

isdpch
ti to připomenu, my jsme soudružko přibližně staří, takže ti naprosto přesně rozumím, teda připomenu ti to pokud na to nezapomenu .... ale to už nemá řešení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:17
- Nahlásit

isdpch
ještě jsme ti neco chtěl ........ no nic
Pusť to z hlavy!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:20
- Nahlásit

isdpch
samovolně
Hele,příjdou i horší věci-samovolně jako myslim..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:28
- Nahlásit

isdpch
blbko
Jo jo,to sem já!

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:19
- Nahlásit

isdpch
to pokud na to nezapomenu .... ale to už nemá řešení
Hele, kdybys chtěl, mohla bych ti připomenout, že to máš připomenout davídkový. Ale budu dva dny pryč, tak ti to připomínám už teď, stejně si to přečteš až ráno.

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:33
- Nahlásit

isdpch
hele teď mi došlo celbrito, ty máš vlastně svoje téma, to tady mívá málokdo, no jo no tvá sláva se začíná hvězd dotýkat, eště to tady po tově Víťa přejmenuje a jdeme si to s bendou hodit

no až se ta její sláva dotkne vlka třeba zhasne jak ta svíčka, uděláme notičky a nějak to vymyslíme, máme někoho ve středních čechách ??
Hele draku já ti něco řeknu, jestli tohle nezastavíme v začátcích tak si to fakt můžem hodit ono by jí taky mohlo napadnout požadovat v autě sklo mezi přední a zadní sedačkou, televizi a šampus na cestu. Mi teda řekni co budeš dělat už takhle dřeme a sme utahaný jak kotata.
no nic du.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:49
- Nahlásit

benda2
hodit ono by jí taky mohlo napadnout požadovat v autě sklo mezi přední a zadní sedačkou, televizi a šampus na cestu
Skvělej nápad,hele tak to laskavě vošéfuj na sobotu,bo můžeš bejt hrdej,že vezeš celebritu!!!Kdo to může říct???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:41
- Nahlásit

isdpch
Nekecej a radši řekni,jak to bude s těma trpajzlíkama!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:56
- Nahlásit

isdpch
ty už teda na Ovčáry nevezu, stačíte vy dvě s niněrama

Nic nevydržíš!!!Mohli by mít třá takový malý bubínky a do těch rytmicky třískat,až se zas ztratíš f Kostelci u křížku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:03
- Nahlásit

isdpch
to mě nerozhodí, to je stejný, jak když vezu Alici
No to je fakt...to je možná i horší.kde je pan bendoslav
Netušim,fčera měl nějakej problém stran trpaslíků a jejich praktického využití v domácnosti,tak možná dolaďuje detaily.

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:09
- Nahlásit

isdpch
fax ? co to je ? no nemám no.
ty voe draku, ebrieta celebriata já jí říkám soukromě důra, ti teda řeknu že se z toho po.... tak jako tak, tak jim aspoň dáme šampus dětskej páč to stejně nepoznaj - hvězdííííííí.
A co já dyť mám to auto jako prase a jestli se vyšnoří do náký garderöby aby jako voslnila tak sem v haj... páč jí dovezu a bude ušmudlaná jak my dva po mejdanu. A čí to budou hrušky na tu čistírnu. No hlavně mi tu nemluv vo háravkách nebo budu bl.....

A to ten její rozmar s trpajzlíkama co to je zase za komedii ? prej je bude cvičit nebo a už koupila u čangů postílky pro barbínky

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:12
- Nahlásit

davidkova renata
dolaďuje detaily

hlavně pořád nevím kdo nám poradí s výcvikem a výchovou ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:20
- Nahlásit

benda2
hlavně pořád nevím kdo nám poradí s výcvikem a výchovou ?
Čéče,já bysem jeden typ i měla....je to fakt vodbornik na veškerou komunikaci!To by bylo terno...pro nás jako myslim!
Hele ,du venčit,musim vopatrně bo je to tam samej de...l!

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:48
- Nahlásit

isdpch
zatím je to normální celebriťácký nedochůdče a ještě se musí hodně učit ... od nás
no tak tohle si napsal moc hezky a taky přesně.
S garderoubo nevím bo přej byla na maškarní za princeznu bo co, a s tím bleskem nebudeš daleko vod pravdy bo ty kousky co vobčas vyvádí s NYNY, jen co jí nákej paparacíí vyhmátne.
Trpajzlící prej nejsou rozmar co má pro ně pracovní plán.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:36
- Nahlásit

isdpch
benda2
No a je to zas jako fčera!Totální rozvrat a pomluvy za mejma zádama!
Na titulní straně v Blesku budu co nevidět,ale kuli uplně něčemu jinýmu!
Isdpch,nehty už budu mít nalakovaný z domova,bez toho nejdu ani se smetim!Co dyby mě někdo nečekaně vyblejsk-ta vostuda!!!!
Benda-to bylo to maškarní jak ty si tam byl za obecního blba?Si vzpomínám,žes i vyhrál,ale pak tě diskvalifikovali,páč se ukázalo,že si žádnou masku neměl!
No nic,du na poštu vyzvednout si ty dopisy vod fanoušků,bo ta líná pošťačka se s tim prej nemímí tahat!!!!No kam ty služby spějou,to mi teda řekněte!

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:47
- Nahlásit

davidkova renata
to si pleteš, diskvalifikovaná si byla Ty, protže si prej pleteš princeznu s královnou nebo maškarní s helouvínskou párty.

No co ty trpajzlíkové už je máš doma nebo jak to je. Ti na tu poštu můžou dojít ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:36
- Nahlásit

benda2
Hele,to maškarní už nezachráníš,tak se s tim smiř
No na počtu voni eště nemůžou,bo sou eště dost plachý.Sem je totiž zachránila z votřesnejch podmínek vod jednoho množitele,co se na nich pakoval,prodával je na zahrádky fšude možně po světě,hlavně do Německa.PP samosebou nemaj,to je jasný,ale taky maj právo na život ne???Sou zatim dost deprivovaný,ale po tý elektrice se to dost zlepšilo..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání