Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:11
- Nahlásit

Biluška
To hlasování vedle nemá chybu

že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:13
- Nahlásit

Walda
nasadit supertempo, předběhnout chlupáče i se zajícem, pak si na ně v klidu počkat a vyprášit chlupáčovi kožich

enem pak hrozně bolej nohy, voni sou ty smraďoši hrozně rychlí , ale prášit kožich jsem ani tak nemusela, páč stačilo, že jsem mezi ně vlítla s řevem jako rozjetý TGV no a teď už se neví, že já to těžko někdy zopakuju, že

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:22
- Nahlásit

Zdrastvujte děvočky i malčiky

sem se vrátila z Kréty,kde je rusáků víc než domorodců.No aspoň jsem voprašila trapné fragmenty mých znalostí tohoto jazyka.
Jak ste mohli dopustit tudle kosu tady,dyk eště vonemocním
Biluška
chytila Brůnu, který čuměl jak sova do kosti, páč to nečekal. Pak jsem ho děsně zmlátila baterkou,

Já bych to napráskala majitelovi velebnosti,jóó?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:23
- Nahlásit

Walda
Hele ty sis koupila licenci od PetryK ? To její způsob - nasadit supertempo, předběhnout chlupáče i se zajícem, pak si na ně v klidu počkat a vyprášit chlupáčovi kožich.
Nevím jestli to používá PetraK, já s tím začala letos v létě . Jsem se náhodou dozvěděla od kámošky, že když se ti malé štěně pokouší utéct (a asi každé štěně to někdy zkusilo, třá s nějakým humusem v hubě) tak ho musíš doběhnout. Když ho doženeš, tak to štěně už si navždycky pamatuje, že ty jsi rychlejší a už ti nikdy nezkouší utéct. Ale musíš ho regulérně dohnat, nepočítá se když ono doběhne k plotu a dál prostě nemůže. Jednou v létě jsem takhle postávala hodně brzo ráno (vlastně skoro ještě v noci ) v apartním župánku na zápraží a čekala až Texík laskavě udělá loužičku a budeme moci jít ještě spát. Pod župánkem už nic, doma byla teplá letní noc . Texík místo loužičky našel kostičku a zahájil útěk, já si vzpoměla na radu od Ireny a vyrazila za ním. Bosky, vysokou trávou zmáčenou rosou....řítili jsme se přes naše tři hektary sem a tam, Texál kličkoval jak zajíc, já to vybírala za ním, ani nepočítám do čeho všeho jsem šlápla Dohnala jsem ho kousíček od sousedova baráku. Ve chvíli kdy jsem ho drapla mi došlo, že pásek od jupánku jaksi povolil, jupánek se rozevřel a celou dobu vlaje za mnou jako betmenův plášť . Dodnes doufám, že sousedi ještě spali
Co by kynolog pro výchovu psa neudělal, že jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:25
- Nahlásit

Erin
Já bych to napráskala majitelovi velebnosti,jóó?
To můžeš a při té příležitosti mu vyřiď, že už třetí týden čekám na zálohu Mě totiž nezvedá telefony a v práci se nechává zapírat, nějak začínám mít pocit, že pes tady není na výcvik, ale nafurt

Kosa tu byla minulý týden větší, buď ráda, že jsi přijela až teď

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:26
- Nahlásit

Erin
ježííííííííííííííčš čauuuuuuuuuuu,přísahám,že už sem ti chtěla psát SMS co je s tebou!!!! Tě ráda vidim)))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:29
- Nahlásit

PetraK
ale zrzavej a hnědej se prostě ve tmě rozpustěj. VIM VO ČEM MLUVIM. VŮBEC SE NETĚŠIM NA ZIMU AŽ BUDE EŠUS FURT ROZPUŠTĚNEJ
Si kup mimozemšťanský obojek od akarazoo. Už je mám třetí zimu, jsou naprosto jedinečný a jsou vidět fakt do daleka. Letos budu muset dokoupit těm psům co přišli až letos, páč oboječků je nedostatek Žádný jiný svítící čidlo se těmto nevyrovná

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:36
- Nahlásit

davidkova renata

Dík taky sem ráda,že sem ze slaný vod zpět v té naší žumpě,rodné ,krásné,střediskové

Biluška

No a co,dyk stejně už jsi přestala psáky počítat,tak je to žaběfuck.Tímto ti rovnou gratuluji k novému přírustku.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:38
- Nahlásit

Erin
Tímto ti rovnou gratuluji k novému přírustku.
bych to moc nedělala, jinak jí prdne céfka

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:39
- Nahlásit

Erin
Ne ne ne, tohodlenc nechci. Nemám rád labradory, nelíbí se mi a neběhají agi Neci ho. Prodám ho policajtům, ti furt shání labradory

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:47
- Nahlásit

Biluška

Nemám rád labradory, nelíbí se mi a neběhají agi

No jo,ale zase polehávají a to baští Mášenek,tak mu ho vjenuj jako drobný úplateček za to,že toleruje prdlý čokloidy,co běhaj přes prkýnka a skrz smotaným kobercem.No a pak máš v rodinném hlízdečku jen a jen pohodičku

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:48
- Nahlásit

Biluška

já si furt říkám, že něco pořídím, prozatím vždycky zvonimírujeme, tak ač jsem jinak hluchá, na cinkání známky na obojku mám celkem slušně vycvičený ucho. Letos snad už něco fakt pořídím
Bože jak já tuhle dobu fakt nemám ráda. Ne kvůli deprézím, ale proto, že krom víkendu nemůžu pořádně ven. U nás se do těch polí pak už bojím jít, páč sice Ešusa doženu, ale ouchylovi bych asi neutekla a hlavně bych si tam zlámala hnáty Do určitý doby to ještě jde a v místech kde nemám moc dobrej pocit si vžycky dáme povel Štěkej, aby Ešus aspoň vypadal jako zlej, dyž už je takovej vůl teď doufám, že to tady žádnej ouchylis nečte

Silwuska
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:48
- Nahlásit

Biluška
co to je prosim?? akarazoo...

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:08
- Nahlásit

Silwuska
akarazoo je netovej obchod .)

malinka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:11
- Nahlásit

Krásné popoledne. Těm co se huš pročetli aspoň sem, těm co pořát čtou i těm vostatním.

gratulace k nové psince.
gratulace k návratu - zabjehnutých ,
- z teploučka

gde, že se hlasuje?

Davídkojc, u Tebe mám přečteno. Kam dál??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:30
- Nahlásit

malinka
Kam dál??
no zkus vedle artemis v médyjích a hlasuje se taky vedle
Uš ti de prout jo?

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

davidkova renata
artemis v médyjích
sem si to přečetl až ted to co píše, to myslel tak abysme podle chování tarzana poznali co říká ? Jakože tak jak na něj skáče tak říká: jůůů to sem rád že nejsi davídková

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:39
- Nahlásit

Čus fšicí a předefším vrátifší se Erin..................
jeden z těch dvu dočasnejch chrťáků to má spočítaný,jen ještě nevím kterej!!!Přez noc sem přišla vo troje boty,ale vždycky rozkousal jen pravou z páru.Esli to znamená,že je levičák a tímto likviduje konkurenci,tak mu balím uzlíček a de!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Benda
jůůů to sem rád že nejsi davídková
dyk na mě taky skákal (nevychovanec ,co dyby měl packy vot bláta )
jablunka
jen ještě nevím kterej
zap je vobá,sem pro kolektívní vinu

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:48 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
zap je vobá,sem pro kolektívní vinu
K tomu brzo dojde,páč troje boty za jednu noc,to nemám ani f čem rozchodit!

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
co dyby měl packy vot bláta
ale simtě zrovna přišel z gauče a sundal bačkůrky.
Ten pes zabiják co to má na doživotí to je Beník ?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:52
- Nahlásit

jablunka
v papučích

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:53
- Nahlásit

Benda

...dneska uš ti nestojím ani za pozdraf...?
no nevadí, já mám březen...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:53
- Nahlásit

PetraK
Si kup tohlencto svítidlo, je fakt dobrý. Jedinou nevýhodou je, že moc nedrží ten spoj a občas se to rozpojí a ze psa spadne Ale zas tak moc to neva, svítí to i rozpojený, takže to najdu na zemi . Šeltice ty obojky nenávidí, protože nejen, že vidím kde jsou, ale vidím i že něco žerou

Erin
Mášenek taky nemá rád labradory, sou moc velký. On má rád malinký gaučový povaleče, třebas Tibeťanku Rozárku, tu měl moc rád Teď si nějak moc ochočuje štarnováka Timíka, musím ho rychle někam vrazit než nám tady zůstane Jeho mánie vykousávat díry do koberce mě ničí

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:56
- Nahlásit

jbat
ahoj čarokrásko
ale stojíš to víš, že jo.

já mám březen.
za kamna vlezem

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:04
- Nahlásit

brut
v papučích

Jedny z těch trojích byly moje voblíbený papuče.........ale eště mám holínky a sněhuly.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:08
- Nahlásit

janika
jbat
mi ten nick nefunguje, asi tam vlezu a udělam průvan v tom, kolik má týden dnů!!!

mně taky ne, ale vlízt se mi tam nedaří a Pavla už je taky bloklá. ) takže se tam nepodívám ani přez ňu...

isdpch
já ti veřejně moc děkuji a teď můžeš mít nějaký přání.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:08
- Nahlásit

jbat
jébate,to je tvůj kůůůník??? Ten je kuááásnej

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:09
- Nahlásit

janika

tam se dá nějak zaregistrovat znova?

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
ne ne, to je můj mijáček Pasha z Anglie, co ji znám od polochromýho a protivnýho hříbátka a teď už má pjet let a je tagle kráááásnáááá a šikovná hunterka.
a v zimě se na ni jedu podívat, poněvač mě mí bývalí šéfové zvou na oslavu new year.

<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání