Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:30
- Nahlásit

jablunka

Mařeš RD

House MD

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:31
- Nahlásit

benda2
dopadlo to dobře
No jo,ale pro koho??
mě napadl leoš Mařeš

Tak ten nám tu eště scházel

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:32
- Nahlásit

argosek
to de videt na co myslis
no myslím na Leoše Mařeše ale to bude tím, že posledních 14dní plánuju recesi ve stromovce kdy bych venčil 5lidí jako psy tj. povely ke mně, aport atd. Jeden by byl zlobivej a měl by elektrickej vobojek a jaks napsal ten kožich tak si mi to krásně doplnil a hlavně Leoš by mi do toho pěkně pasoval. Kameramana už mám ale ty lidi zatím nea to už se scénář rýsuje až do detailů.

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:34
- Nahlásit

davidkova renata
No jo,ale pro koho??
pro toho úředníka z národního výboru ten na tom vyzrál nejlíp.

argosek
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:35
- Nahlásit

benda2

no myslím na Leoše Mařeše ale to bude tím, že posledních 14dní plánuju recesi ve stromovce kdy bych venčil 5lidí jako psy tj. povely ke mně, aport atd.

na youtube je jedna dobra parodie na cesara millana, kterou jsi mi tim svym napadem pripomnel - zkusim to najit

želva
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:35
- Nahlásit

benda2
a kolik dostanu na ruku za 1 den až budu mít hlavní roli?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:36
- Nahlásit

No já nevim, recese, naposled jsem tuhle historku s venčenim viděla v Pasoliniho filmu Saló, aneb 120 dní sodomy....tak jestli to nekopirujes...to pak nebude žádná srandam spíš naopak.

argosek
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:37
- Nahlásit

http://youtube.com/watch?v=t2E6kckigDo

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:39 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

Gerda
tebe jsem tu potřeboval sodomo

želva
na ruku nic ale přes záda klackem když vezmeš roli toho vzpurnýho

argosek
se mrknu dík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:40
- Nahlásit

benda2
pro toho úředníka z národního výboru
No nekecej,voni maj f Iránu národní vejbor jo??

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:42
- Nahlásit

tebe jsem tu potřeboval sodomo [/i]

Jako Viktore Sodomo? ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:43
- Nahlásit

Gerda
Jako Viktore Sodomo
Hele jeho vnuk chodil na gympl s mým klukem..píšu chodil,bo přišel f pololetí a už ho vyrazili,bo je nějakej nepřizpůsobivej a hlópej

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:45
- Nahlásit

davidkova renata

Viktor mladší? To má z toho, že u nich kopírujou Pasoliniho Sodomu, pak se neučí a furt se jen válí u televize.

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:46
- Nahlásit

davidkova renata
něco podobnýho tam maj, a ty manželky si tam můžou podat stížnost na toho manžela že jako nestihl ve čtvrtek všechno co měl.

Gerda
Ty hraješ na nějakej hudební nástroj ale bacha aby se z Viktora nestala Viktorka bo to má trochu jinej význam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:47
- Nahlásit

benda2
ty manželky si tam můžou podat stížnost na toho manžela že jako nestihl ve čtvrtek všechno co měl.
Tak to bud rád,že tam nežiješ,brouku Nejspíš bys dostal doživotí

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:49
- Nahlásit

argosek
no pěkný já to vidím tak že přijdou do parku na vodítkách a pak dostanou volno akorát ten jeden (budu mu pracovně říkat Benda) dostane elektriku na krk.
Akorát nevím co se stane jestli tam pude nějaká háravka bo to už není prdel ale mohlo by to bejt znás......

argosek
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 15:50
- Nahlásit

benda2

Akorát nevím co se stane jestli tam pude nějaká háravka bo to už není prdel ale mohlo by to bejt znás......

zacinam chapat tve motivy

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:03
- Nahlásit

davidkova renata
Nejspíš bys dostal doživotí
ale prdlajs, jedna to jednou zkusila, vrátila se domu celá blažená jak to tomu starostovi pěkně vypověděla a že má taky nějaký práva. Starosta to šel prošetřit a manžel měl vostudu a ta paní stěžovatka se tak smála že si ani nevšimla že najednou stojí před dveřma který za ní zamknul, v ruce má celej svůj a majetek tj. nějaký zlatý cetky a pomalu jí došlo že tím vlastně skončilo rozvodové řízení a tak se šla vyměnit za starou kozu. Ostatní manželky dospěly k názoru, že stěžovat si na národním výboru nebude to pravý

argosek
kdepak tak to není

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:04
- Nahlásit

argosek
no pěkný já to vidím tak že přijdou do parku na vodítkách a pak dostanou volno akorát ten jeden (budu mu pracovně říkat Benda) dostane elektriku na krk.

No tak škoda že tohle Pasolini neuvidí, měl by novej film A já myslela, že největší bláázen byl on Hlavně ať tam žádná hárafka nepřijde, tam už si to ani neumim představit. Budete máít i ostnáče?

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:10
- Nahlásit

Gerda
Budete máít i ostnáče?
hele to jasný vostnáče budou mít všichni a taky je budu krmit piškotama a aportovat budou buřty s cibulí. A vrcholem bude aport do vody a nakonec pudem na agility

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:14
- Nahlásit

Gerda
Budete máít i ostnáče?
hele to jasný vostnáče budou mít všichni a taky je budu krmit piškotama a aportovat budou buřty s cibulí. A vrcholem bude aport do vody a nakonec pudem na agility

A kdo bude psi? Kdyby šla mamka, chtěla bych jí vést na vodítku - můžu?

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:18
- Nahlásit

Gerda
Kdyby šla mamka, chtěla bych jí vést na vodítku - můžu?
jestli myslíš jako mamku Davídkovou tak nevím nevím bo ta patří do kategorie agresorů ale když bude mít koš tak proč ne, to by šlo ale musíš trochu přitvrdit bo si moc hodná.

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:36
- Nahlásit

Sháním sekretářku - nebo radši sekretáře - nestíhám číst cz-psa, co tu naplkáte, než přijdu z práce.

želva
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 17:55
- Nahlásit

Lola1
čau,tak máš chodit dřív z práce a nedá ti to takovou praci

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Tak má druhá polovice zavelela a jdeme na pívou.Tak písejte,ať se mám čemu smát,nebo nad čím hloubat,až přindu.Pápinek

Sem se totiž rozhodla,že tu mrchu andžínu uchlastám.Hawk

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:19
- Nahlásit

želva
čus, mám volnou pracovní dobu, musím tam být min do půl třetí, ale někdy i o hodně dýl.
Držím ti palce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:18
- Nahlásit

Lola1
nestíhám číst cz-psa,
čus ségra,tak přestan chodit do práce ne?

želva
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:55
- Nahlásit

čus bus občané,tak co, budem si povídat?

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
přestan chodit do práce ne?
čau ségra, no to je vono!!! Ještě že tě mám, mě by to nenapadlo! Nojo, ale co finance, do důchodu daleko, dědictví žádné kurvahoši.

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:06
- Nahlásit

želva
budem si povídat
povídej

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání